alex21 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 έχετε να προτείνετε κανέναν έμπιστο φορτιστή αυτοκινητου? γιατί έχω έναν κινεζικο αλλα φοβάμαι λίγο μην κάνει κάνα μπαμ :lol::lol: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 έχετε να προτείνετε κανέναν έμπιστο φορτιστή αυτοκινητου? γιατί έχω έναν κινεζικο αλλα φοβάμαι λίγο μην κάνει κάνα μπαμ :lol::lol: Nokia DC-17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια σημερα παρελαβα το κινητο που μου ειχε "πεθανει",η διαγνωση ηταν πλακετα και μπαταρια αλλαγη,μου αλλαξαν και την πλατη που ειχα "καψει" με τσιγαρο.....:D τους ειπα οτι εγινε απο υπερθερμανση.και αλλαχτηκε.....κοστος για ολα μηδεν και μεσα σε 3 μερες..... Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το σερβις...μπραβο στην εταιρια,και το πηγαινε ελα με κουριερ και χωρις χρεωση καμια.....ΕΥΓΕ !!!! Άλλος ένας λόγος για να κόψεις το κάπνισμα φίλε tarirs! :lol::lol::lol: Ή μάλλον καλύτερα για να μην το κόψεις! :p Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Άλλος ένας λόγος για να κόψεις το κάπνισμα φίλε tarirs! :lol::lol::lol: Ή μάλλον καλύτερα για να μην το κόψεις! :p Ωραιος Γιωργο......:D λεγε με Τασο..... Παντως 1η φορα εμπειρια που εχω με σερβις και ας εχουν περασει απο τα χερια μου χιλιαδες συσκευες,και εμεινα....:confused: με την LG.... εχει και στην ρεσεπτιον ωραιες γκομενες...ειχα περασει απο εκει,τυχαια και ρωτησα ,με κερασν και καφε ενω το σερβις του κινητου μου το εβλεπα απο TV....αλλα μου ειπαν την αλλη μερα θα ειναι ετοιμο.....:rolleyes: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ωραιος Γιωργο......:D λεγε με Τασο..... Παντως 1η φορα εμπειρια που εχω με σερβις και ας εχουν περασει απο τα χερια μου χιλιαδες συσκευες,και εμεινα....:confused: με την LG.... εχει και στην ρεσεπτιον ωραιες γκομενες...ειχα περασει απο εκει,τυχαια και ρωτησα ,με κερασν και καφε ενω το σερβις του κινητου μου το εβλεπα απο TV....αλλα μου ειπαν την αλλη μερα θα ειναι ετοιμο.....:rolleyes: Που είναι το σέρβις για να περάσω και εγώ; Αν και δεν έχω κινητό LG πλέον...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια μολις εντοπισα 2 καμμενα pixels (ισα που φαινονται). Το τηλεφωνο ειναι ακομα σε DOA. Τα καλυπτει η εγγυηση αυτα; Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδια μολις εντοπισα 2 καμμενα pixels (ισα που φαινονται). Το τηλεφωνο ειναι ακομα σε DOA. Τα καλυπτει η εγγυηση αυτα; Ναι τα καλυπτει στειλτο DOA σε μενα δεχθηκαν να το αντικαταστήσουν (birdphone) αλλα ακομα δεν εχω παραλαβει νεο,επειδη δεν το εχουν διαθέσιμο...Σημερα μου έστειλαν μηνυμα οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου αυριο μιας και δεν υπαρχει ακριβης ημερομηνια παραλαβης :mad: . Εσυ απο ποιο κατάστημα το αγορασες; Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 παιδια απλα στειλτε το στην LG! Zero-pixel εγγθηση, δωρεαν αποστολη/παραλαβη με κουριερ, σε 4 μερες πισω σαν καινουργιο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Απο το πλαισιο το πηρα οποτε ελπιζω να μην εχω προβλημα Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Απο το πλαισιο το πηρα οποτε ελπιζω να μην εχω προβλημα ευρωπαικο να ειναι και εισαι ενταξει.. να πας να δεις και τα κοριτσια της procordia edit: λογικα ειναι ελληνικη συσκευη αρα πιθανως να μπορεις να αιτηθεις doa στο πλαισιο και να παρεις νεα συσκευη χωρις να τρεχεις στο σερβις Edited September 9, 2013 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Και εγω αυτο νομιζω. Απλα να μην εχουν ξεμεινει απο στοκ......... (ναι ελληνικό είναι). PS..Ειμαι Πατρα αλλιως θα περναγα και μια απο τα κοριτσια για καφεδακι....:) :) Edited September 9, 2013 by johmic Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και εγω αυτο νομιζω. Απλα να μην εχουν ξεμηνει απο στοκ......... (ναι ελληνικό είναι). PS..Ειμαι Πατρα αλλιως θα περναγα και μια απο τα κοριτσια για καφεδακι....:) :) καλα και να χει ξεμεινει της πατρας, την επομενη μερα θα χει ερθει συσκευη απο πλαισιο αλλης πολης (στα 450 ευρω μαλλον σκονιζεται στα ραφια του πλαισιου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ωραιος Γιωργο......:D λεγε με Τασο..... Παντως 1η φορα εμπειρια που εχω με σερβις και ας εχουν περασει απο τα χερια μου χιλιαδες συσκευες,και εμεινα....:confused: με την LG.... εχει και στην ρεσεπτιον ωραιες γκομενες...ειχα περασει απο εκει,τυχαια και ρωτησα ,με κερασν και καφε ενω το σερβις του κινητου μου το εβλεπα απο TV....αλλα μου ειπαν την αλλη μερα θα ειναι ετοιμο.....:rolleyes: Φίλε Τάσο , μην μου λες τέτοια και με φτιάχνεις ενώ είμαι και επαρχία και δεν θα περάσω από το service της ! :lol: Πάντως μια χαρά service έχει η LG , τα καλύτερα διαβάζω! :D Όταν πάρω το κινητό δεν θα με νοιάξει αν θα χρειαστεί να το στείλω ή όχι! :happy: Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Και είναι απ' τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο!:D Μπράβο τους! Έτσι πρέπει να είναι οι εταιρείες που σέβονται τον πελάτη τους και το προιόν τους! Edited September 10, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Και είναι απ' τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο!:D Μπράβο τους! Έτσι πρέπει να είναι οι εταιρείες που σέβονται τον πελάτη τους και το προιόν τους! Με αυτα υα δεδομενα που εχει η εξυπηρετηση,ξεχνας τις αναβαθμισεις,και χαιρεσε την συσκευη στο επαρκο χωρις το φοβο μην παθει τιποτα,εχει και 2ετη εγγυηση..... Αληθεια εχω την 4.1.2 μετα την αναβαθμιση στο σερβις....δεν θυμαμαι...αυτη ειχα....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 4.1.2 ειχες, εχεις και θα εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εμενα μου αλλαξε η lg 2ζευγη ενεργα 3d glasses 140e κοστους 20 μερες πριν ληξει η 2ετης εγγυηση αμεσα,ευγε lg! Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εμενα μου αλλαξε η lg 2ζευγη ενεργα 3d glasses 140e κοστους 20 μερες πριν ληξει η 2ετης εγγυηση αμεσα,ευγε lg! Υπάρχει περίπτωση να σου αρνηθεί την εγγύηση ακόμα και αν είναι την τελευταία μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Υπάρχει περίπτωση να σου αρνηθεί την εγγύηση ακόμα και αν είναι την τελευταία μέρα; Εμένα το πλαίσιο και η samsumg με βασάνιζαν για εγγύηση ενός s8000 που δεν είχε κλείσει έτος, ακόμη και όταν ωρυόμουν με τον νόμο 3043/2002 ανά χείρας! Η λύση ήρθε μόνον όταν έστειλα e-mail στα κεντρικά στην Ευρώπη. Και πάλι το πλαίσιο μου έκανε ναζάκια μέχρι να ικανοποιήσει τα αιτήματά μου. Ενώ η LG εξ όσων διαβάζω πρέπει να είναι άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 καλα η lg εχει αλλα κουσουρια εχετε ακουσει για κανα update σε 4.2/4.3? το ρημαδο4g της βονταφον δεν προκειται να το δουμε ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Εγινα ρουτ! καποια μαστ προγραμματα? Εβαλα εν αρχη, το greenify. Aπ οτι βλεπω, απο τον wakelock detector, τα hangouts μου "ξυπνουν" αρκετα τη συσκευη. υπαρχει καποια λυση? το φριζ θελει την εκδοση επι πληρωμη. Edited September 10, 2013 by Chris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 TITANIUM!!! no1 για root users Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) καλα η lg εχει αλλα κουσουρια εχετε ακουσει για κανα update σε 4.2/4.3? το ρημαδο4g της βονταφον δεν προκειται να το δουμε ποτε :whistle: Εγινα ρουτ! καποια μαστ προγραμματα? Εβαλα εν αρχη, το greenify. Aπ οτι βλεπω, απο τον wakelock detector, τα hangouts μου "ξυπνουν" αρκετα τη συσκευη. υπαρχει καποια λυση? το φριζ θελει την εκδοση επι πληρωμη. System tunner. Ακόμη και στην free έκδοση είναι must! Νομίζω ότι κάνει και freeze στην free έκδοση. Πάντως καλό θα είναι, κάποιες εφαρμογές που είναι κλειδιά στα ρουταρισμένα τηλέφωνα, να τις αγοράσεις.;) Edited September 10, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 τελικα παιδια το πηρα το εργαλειο........... πανεμορφο :love: εχω ομως ενα θεμα.. μου βγαζει η ενημερωση λογισμικου μια αναβαθμιση v10d apr 01 2013 που οταν παταω ληψη μου γραφει οτι η ληψη δεν ειναι δυνατη σφαλμα διακομιστη. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση και ακομα πως μπορω να βλεπω την καταναλωση των δεδομενων αλλα οχι ποσο κατεβαζει το wi fi ευχαριστω εκ των προτερων υγ. δεν εχω βαλει ακομα την sim Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παιδιά είδα αυτή τη θήκη σήμερα στο e-click και μου άρεσε. Πολύ ποιοτική αν και δεν είναι γνήσιο δέρμα. Την παρήγγειλα πάντως από eBay στα 10 ευρώ. ;) http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=59162 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts