alex21 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 καλημέρα παίδες. παρήγγειλα αυτή τη θήκη και θέλω να αγοράσω και ένα ποιοτικό screen protector. έχει κανεις γνώμη για το skinomi? έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά screen protectors. http://www.skinomi.com/lgopgs.html Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) καλημέρα παίδες. παρήγγειλα αυτή τη θήκη και θέλω να αγοράσω και ένα ποιοτικό screen protector. έχει κανεις γνώμη για το skinomi? έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά screen protectors. http://www.skinomi.com/lgopgs.html Φίλε μου, εγώ πήρα αυτά τα screen protectors http://www.ebay.com/itm/161014591101?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Είναι μπρος-πίσω, πιάνουν όλη την επιφάνεια του γυαλιού, πολύ καλή ποιότητα σε άριστη τιμή. Είναι από Γερμανία και σε δύο εργάσιμες ημέρες τα είχα, άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Edited August 15, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 ευχαριστω φιλε μου. πως την αισθάνεσαι στο χέρι? εννοώ γλιστράει το χέρι πάνω (swype :P ) η κολλάει? απλά αναρωτιέμαι αν οι πιο ακριβές είναι καλύτερες η απλά είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) ευχαριστω φιλε μου. πως την αισθάνεσαι στο χέρι? εννοώ γλιστράει το χέρι πάνω (swype :P ) η κολλάει? απλά αναρωτιέμαι αν οι πιο ακριβές είναι καλύτερες η απλά είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες Το χέρι γλιστράει άνετα, έχει άψογη ανταπόκριση στο touch και είναι στο μέγιστο ποσοστό διαφάνειας. Η δική μου εμπειρία (έχουν περάσει πάρα πολλά κινητά από τα χέρια μου) είναι ότι οι πιο ακριβές είναι αυτό που είπες, πλην ελάχιστον εξαιρέσεων που ναι μεν είναι ποιοτικές αλλά, είναι πολύ χοντρές, κολλάει το δάχτυλο και δεν έχουν καλό touch. Τις παραπάνω που σου προτείνω τις έχω δοκιμάσει και σε άλλα κινητά εκτός του G και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Επίσης να σου πω ότι στις στέλνει η επίσημη αντιπροσωπεία και όχι κάποιος retailer (το πακέτο περιέχει 2 ζευγάρια μπρος-πίσω ζελατίνες) για αυτό και έχουν καλή τιμή. Στο κάτω-κάτω αν δεν σου αρέσουν (που δεν το νομίζω) θα χάσεις περίπου 2,5 ευρώ (τόσο κοστίζουν με τα μεταφορικά) δεν θα χάσεις 10 μέχρι 20 ευρώ που κοστίζουν οι πιο ακριβές. Η απόφαση είναι δική σου!!!!!!! Edited August 15, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 αν και δεν με ενδιαφέρει το πίσω μέρος μιας και θα πάρω θήκη tpu με κάλυψες φιλε μου και θα τις αγοράσω ;) να είσαι καλά. σε ευχαριστώ , ξανά Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Φίλε μου, αν ψάξεις λίγο πιο πίσω είχαμε ψάξει πολλά παιδιά το θέμα εγγύηση από την εδώ αντιπροσωπία. Ηταν ξεκάθαροι ότι καλύπτουν μόνον όσα προορίζονται για την Ευρωπαική αγορά. Στην θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν καν. Θα έπερνα απόφαση ότι θα ταλαιπωρηθώ λίγο και θα προσπαθούσα να τους κάνω να δεσμευτούν για αντικατάσταση με συσκευή από Ευρώπη. Εμένα το κουτί του κινητού από πίσω γράφει SHB, Σιγκαπούρη είναι αυτό; στο SNDeepInfo γράφει General information Made in: Korea Made for: StarHub Date of manufacture: 01/23/2013 Το αγόρασα από το Smarties και μου ξεκαθάρισαν πως είναι ευρωπαϊκό όπως ανέφερε και στο site τους, τι παίζει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Εμένα το κουτί του κινητού από πίσω γράφει SHB, Σιγκαπούρη είναι αυτό; στο SNDeepInfo γράφει General information Made in: Korea Made for: StarHub Date of manufacture: 01/23/2013 Το αγόρασα από το Smarties και μου ξεκαθάρισαν πως είναι ευρωπαϊκό όπως ανέφερε και στο site τους, τι παίζει;;; Starhub network: http://en.m.wikipedia.org/wiki/StarHub Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Starhub network: http://en.m.wikipedia.org/wiki/StarHub Ναι το είδα αυτό... Δηλαδή με κορόιδεψαν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ναι το είδα αυτό... Δηλαδή με κορόιδεψαν;; Σιγκαπουρενιος....δυστηχως εγγυηση καπουτ...... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aard Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπερα σε ολους!!θελω να ρωτησω αν γνωριζετε το συγκεκριμενο site http://galaxystore.gr/index.php?id_product=372&controller=product&id_lang=2 γιατι θελω να προβω στην αγορα του g...!Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ναι το είδα αυτό... Δηλαδή με κορόιδεψαν;; Από πού το πήρες? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπερα σε ολους!!θελω να ρωτησω αν γνωριζετε το συγκεκριμενο site http://galaxystore.gr/index.php?id_product=372&controller=product&id_lang=2 γιατι θελω να προβω στην αγορα του g...!Ευχαριστω οι λιγες κριτικες που εχει ειναι θετικες. εγώ θα μιλούσα μαζί τους τηλεφωνικά και αν μου φαινονταν επαγγελματιες θα προχωρουσα. μιλησε στο τηλεφωνο και ρωτα αν παρεχουν doa. επισης σιγουρεψου πως το μαγαζι δε θα κλεισει για διακοπες και ετσι αν χτυπα ξυλο το παρεις και σου τυχει ελαττωματικο δε μπορεις να τους βρεις μετα..αλλιως πας στο kaizer που ειναι σιγουρα κομπλε Ναι το είδα αυτό... Δηλαδή με κορόιδεψαν;; απο που το πήρες και γιατί δε το γυρνάς πισω; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ναι το είδα αυτό... Δηλαδή με κορόιδεψαν;; Σιγκαπουρενιος....δυστηχως εγγυηση καπουτ...... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Λοιπόν κατέβασα το media profiles το patch της κάμερας δηλαδή. Το έβαλα με overwrite στη θέση system etc. Κι έκανα το παρακάτω,σωστά η όχι??? Αν έπιασε πως θα το διαπιστώσω?http://img.tapatalk.com/d/13/08/15/y4aramyv.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Τελικά πάνω από το χρώμα black black γράφει ένα CWT(Taiwan????) που δεν το είχα πάρει χαμπάρι ανάμεσα στα τόσα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Παίδες είναι λογικό, τα πολύ φτηνά σκρουτζομάγαζα να έχουν κάνει εισαγωγή του κινητού από Ασία. Δεν γίνεται αυτό το κινητό να κάνει 300 ευρώ καινούργιο, και στην Ευρώπη το φτηνότερο που κυκλοφορεί, καινούργιο πάντα, να έχει 390-400 ευρώ σκέτη συσκευή. Ναι, θα δώσουν και κάποια Ευρωπαϊκά για να θολώσουν τα νερά άλλα μετά την μεγάλη ζήτηση του συγκεκριμένου κινητού έχουν κάνει ''λαδιές'' και έχουν ρίξει την τιμή τόσο χαμηλά. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 e όχι και λογικό βρε παιδιά...κοροϊδεύουνε τον κόσμο. και εμείς ok , θα το βρούμε. ο κόσμος που είναι άσχετος? απαιτήστε αντικατάσταση παιδιά, και ρίξτε τους και μια κριτική στο scrooge... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Παίδες είναι λογικό, τα πολύ φτηνά σκρουτζομάγαζα να έχουν κάνει εισαγωγή του κινητού από Ασία. Δεν γίνεται αυτό το κινητό να κάνει 300 ευρώ καινούργιο, και στην Ευρώπη το φτηνότερο που κυκλοφορεί, καινούργιο πάντα, να έχει 390-400 ευρώ σκέτη συσκευή. Ναι, θα δώσουν και κάποια Ευρωπαϊκά για να θολώσουν τα νερά άλλα μετά την μεγάλη ζήτηση του συγκεκριμένου κινητού έχουν κάνει ''λαδιές'' και έχουν ρίξει την τιμή τόσο χαμηλά. Ας του ελεγαν οτι δεν θα εχει εγγυηση και αν ηθελε, να το αγοραζε στην χαμηλη αυτη τιμη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Και λεω εγω τωρα... ο νομος 3043 του 2002 αναφερει 2ετη εγγυηση για ολα τα κινητα ( κινητο κατα τον κωδικα οριζεται ο,τι δεν ειναι ακινητο) και η απαιτηση ειναι απο το μαγαζι που αγορασες, τι σημασια εχει αν ειναι ασιατικο ή ο,τι ιστορια θελει την στιγμη που εχεις στα χερια σου τιμολογιο ή αποδειξη απο ελληνικο μαγαζι; Υγ. Συγνωμη που δεν εχει τονους γραφω απο την συσκευη. Link: http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Και λεω εγω τωρα... ο νομος 3043 του 2002 αναφερει 2ετη εγγυηση για ολα τα κινητα ( κινητο κατα τον κωδικα οριζεται ο,τι δεν ειναι ακινητο) και η απαιτηση ειναι απο το μαγαζι που αγορασες, τι σημασια εχει αν ειναι ασιατικο ή ο,τι ιστορια θελει την στιγμη που εχεις στα χερια σου τιμολογιο ή αποδειξη απο ελληνικο μαγαζι; Υγ. Συγνωμη που δεν εχει τονους γραφω απο την συσκευη. Link: http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=5 τους το στελνεις και ας βρουνε λυση....ομως μαλλον θα ταλαιπωρηθεις ή δεν θα εχεις τη συσκευη συντομα στα χερια σου... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να γράψετε κι ένα review στο skroutz να ξέρουν και οι επόμενοι τι μπορεί να τους περιμένει. Ας μείνουν μόνο τα καλά μαγαζιά στο skroutz ή τουλάχιστον να αναφέρουν αν πρόκειται περί μη ευρωπαϊκού κινητού. Αυτό είναι το σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Βρε παλικαρια τι εγινε? Κανεις δεν εχει παρει bumper?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Παίδες είναι λογικό, τα πολύ φτηνά σκρουτζομάγαζα να έχουν κάνει εισαγωγή του κινητού από Ασία. Δεν γίνεται αυτό το κινητό να κάνει 300 ευρώ καινούργιο, και στην Ευρώπη το φτηνότερο που κυκλοφορεί, καινούργιο πάντα, να έχει 390-400 ευρώ σκέτη συσκευή. Ναι, θα δώσουν και κάποια Ευρωπαϊκά για να θολώσουν τα νερά άλλα μετά την μεγάλη ζήτηση του συγκεκριμένου κινητού έχουν κάνει ''λαδιές'' και έχουν ρίξει την τιμή τόσο χαμηλά. Μη λέμε ότι θέλουμε και δημιουργούμε εντυπώσεις. Το ότι το έκανε κάποιο μαγαζί δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Υπάρχουν και μαγαζιά που είναι άψογα σε όλα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Μη λέμε ότι θέλουμε και δημιουργούμε εντυπώσεις. Το ότι το έκανε κάποιο μαγαζί δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Υπάρχουν και μαγαζιά που είναι άψογα σε όλα. Ποιες εντυπωσεις φιλε μου,αν σου εδινα ενα αμαξι,αξιας 20.000 καινουργιο ,και εσυ το αγοραζες 10.000 δεν θα ηταν περιεργο,ετσι ειναι και εδω,και οχι μονο σε ολο το φορουμ παθαινουν συνεχως προβληματα κινητα και αμα ρωτησεις απο που το αγορασες σου λενε απο σκρουτζομαγαζο..... Σιγα μην σου που απο που ειναι το κινητο,μεχρι να στο πασαρουν,μετα αν το ανακαλυψεις και την εχεις πατησει,οπως ο φιλος εδω.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Τι λετε ρε παιδια τωρα? Χιλιαδες ατομα εχουμε αγορασει εκατονταδες συσκευες απο μαγαζια στο skroutz και γενικα e-shops. Στο 99,9% των περιπτωσεων δεν υπαρχει καποιο θεμα. Ουτε ακουσα καμια φορα να μην δεχτουν πισω μια συσκευη οταν παει να την επιστρεψει ο αγοραστης για παρομοιο λογο. Που τα ειδατε τα προβληματα εσεις σε ολο το φορουμ, δεν ξερω πραγματικα. anyway, ειναι τραγικο να συζηταμε ξανα αυτο το θεμα εν ετει 2013 μεγαλοι ανθρωποι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts