Jump to content

xristosle

Members
  • Δημοσιεύσεις

    257
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xristosle

  1. Στα skroutzoμαγαζα θα το δούμε σε χαμηλές τιμές μετά από κανένα μήνα που θα εμφανιστεί, αλλά εγώ είμαι περίεργος για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η infoquest όταν το 64αρι mi 9 το έχει 500€.
  2. Σε λίγο και στην Ελλάδα σε τιμή χώμα :lol: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_meizu-16th-m882h-1217411.html
  3. Το Huawei nova 3i έχει τον HiSilicon KIRIN 710 και το Meizu 16X έχει το snapdragon 710. :confused:
  4. Μου είχε βγάλει πρόβλημα η οθόνη του le max 2, αγορά από banggood και τους είπα οτι θα το επισκευάσω Ελλάδα γιατί η διαδικασία επιστροφής είναι χρονοβόρα. Τελικά το δέχτηκαν και μου επέστρεψαν 50€ μετά που τους έδειξα απόδειξη από κατάστημα. Πληροφορία για μελλοντικές συναλλαγές με το banggood. :happy:
  5. Κι εγώ εχω το le max 2 και έκανα δώρο στην γυναίκα μου το meizu, στο μέγεθος(σχεδιασμό), μπαταρία και στην οθόνη τα ζηλεύω.
  6. Εχεις πέσει στην περίπτωση μάλλον, το έχω πιέσει πολύ γενικά το κινητό. Τύπου να φορτίζει και να παίζω βαριά παιχνίδια, ανοικτές εφαρμογές κλπ και δεν μου έχει βγάλει τόσο μεγάλες υπερθερμάνσεις... PS: Φοράει θήκη πολύ λεπτή πλαστική που καλύπτει μόνο το πίσω μέρος.
  7. Κι εγώ από banggood το πήρα και μου ήρθε σε 12 μέρες. Πάρτο καλύτερα από εκεί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχα αναφέρει και πιο πριν, το ηχείο του δεν είναι και από τα καλύτερα από θέμα έντασης, αλλά έχει καθαρό ήχο.
  8. Κι εγώ αυτήν πήρα σε μαύρο, πολύ καλή.
  9. Τπτ. Εγώ εχω cosmote, σίγουρα κανονικά έχει καθαρό ήχο γενικά. Τσέκαρέ το.
  10. Ναι από θέμα μεγάφωνου δεν ειναι τόσο καλό όσο το leeco max 2 pro που έχω, αλλά δεν παραμορφώνει, οπότε έχει καθαρό ήχο.
  11. Κι εγώ σήμερα την παρέλαβα και την δοκίμασα, μεγάλη αποτυχία... :(
  12. Ελα ρε, το πήρα δώρο στην γυναίκα μου και την ώρα που διάβαζα οτι από εσάς "πως αλλάζουμε τον ήχο του ξυπνητηριού" με ρώτησε κι εκείνη το ίδιο, αλλά πριν να της πω μου λέει "ααα να το" :lol::lol::lol: PS. Δεν υπονοώ τίποτα :lol::lol:
  13. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα και θέλω να ρωτησω. Αλλαζει το αυτο το εφε με την καθιστερηση του ανοιγματος παραθηρων κλπ?
  14. Αυριο παραλαμβάνω στην Χαλκιδική(σε 14 μέρες), για το κέντρο διαλογή Αττικής 11 μέρες!! Επιτέλους γρήγορες παραλαβές και πάλι!
  15. Το παράγγειλα κι εγώ, πόσες μέρες έκανε να σας έρθει από banggood?
  16. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
  17. Γεια σας παιδιά, πήρα πρόσφατα για τον πατέρα μου από την wind το p9 και προσπαθώ να κάνω ενημέρωση και μου γράφει οτι δεν βρίσκει νεα έκδοση. Εχει την EVA-L09C432B182(Android 6).
  18. Τελικά έβαλα την Aroma 6v και δουλεύουν ολα κανονικά μέχρι στιγμής. Το μόνο κακό που παρατήρησα είναι οτι ενώ με την Miui8 v.7 7.7.1 το fp δούλευε κανονικότατα στην Aroma λειτουργεί μόνο οταν κλείσει η οθόνη και μετά από ενα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα προσπαθήσω να ανοίξω το κινητό με fp...
  19. Τελικά αφού κανείς μάλλον δεν γνωρίζει την λύση αποφάσισα να κάνω hard reset το πρόβλημα λύθηκε αρχικά και απλά δεν έκανα εγκατάσταση το true caller. Μισή μέρα μετά όμως άρχισαν πάλι τα ίδια, ξανακάνω h r και δεν έστρωσε. Χρήστο καμιά ιδέα ? :(
  20. Sos, έβαλα στην rom της υπογραφής μου τον True caller και πλέον όποτε πάω να κάνω κλήση ή να καλέσω εγώ, απενεργοποιείτε η Sim. Τι μπορώ να κάνω για να λύσω αυτό το πρόβλημα; Sorry αν εχει αναφερθεί πιο παλιά...
  21. Έβαλα τελικά την LeMax2_MIUI8 v.7 7.7.1 και δουλεύουν κανονικά όλα(μέχρι και το fp!).
  22. Παιδιά για όποιον χρειαστεί("χτύπα ξύλο"), αντικατέστησα την οθόνη μου με αυτή https://www.aliexpress.com/item/100-tested-working-For-Letv-LeEco-x820-X821-X822-Le-Max-2-LCD-Display-Touch-Screen/32772784644.html και όλα πήγαν μια χαρά!! Στο κινητό έκανε νερά η οθόνη μου και τελικά ήταν hardware το πρόβλημα. Τώρα θέλω να βάλω άλλη rom είχα κάνει wipe όλα και ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω USB OTG ή θα μπορέσω να περάσω την νέα ROM στο κινητό; Πριν το wipe είχα την "CN-26s Official Developer rom Stable by CrisBalGreece". Επίσης ποια rom καλύτερα να επιλέξω τώρα; Κάποιος ανέφερε οτι με την τελευταία rom δουλεύει και το fp, ποια συγκεκριμένα είναι αυτή;
×
×
  • Create New...