Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κατεβασα αλλά δεν είναι ενσωματωμένο στη σελίδα του fb οπως στο N900. Κανω κατι λαθος;

Ειναι ξεχωριστη εφαρμογη.

Μπαινεις στο fb μεσω browser?? δεν εχω μπει ποτε. Μονο μεσω της σχετικης εφαρμογης και για το messenger εχω την αναλογη εφαρμογη.

πριν λίγο γύρισα απο public οπου είχε ενα G και μπορεσα να παίξω λίγο. μπράβο με το κινητό πραγματικά! πολύ καλή υλοποίηση. για λίγο που το δούλεψα η κύλιση στο μενού είναι εξίσου καλή με το One μου. απίστευτο vfm κινητό!

Εμεις εδω γιατι νομιζεις οτι κανουμε οπως κανουμε?

Τυχαια?:)

Η επισημη αντιπροσωπεια της lg η procordia δεν ειναι?

Θυμαμαι οτι ηταν στην οδο Σινωπης στους Αμπελοκηπους. Δεν ξερω αν ειναι ακομα.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμεις εδω γιατι νομιζεις οτι κανουμε οπως κανουμε?

Τυχαια?:)

και καλά κάνετε! να χαιρόμαστε τις συσκευες μας και μακρυά απο service ειδικά εγώ :lol:

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Με κοντρα τον ηλιο και με τον ηλιο πισω...στο αυτοματο οι ρυθμισεις

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

και καλά κάνετε! να χαιρόμαστε τις συσκευες μας και μακρυά απο service ειδικά εγώ :lol:

Εσυ, ειδα τις γραφεις και στο νημα του one..

Μακρυα απο σερβις λοιπον και απο προβληματα:)

Με κοντρα τον ηλιο και με τον ηλιο πισω...στο αυτοματο οι ρυθμισεις

Χαααάλιααααααα...

:) :p

Όσοι μιλάτε για screen protector, αν δεν έχετε σκοπό να το πετάτε σε τοίχους, ή να σας πέσει σε τσιμέντο με γρεντζο, δεν έχετε κανένα λόγο να βιασετε την οθοναρα της συσκευής.

Χαρείτε τα χρώματα, την ευκρίνεια και την αίσθησή της και μη φοβάστε.

Όσοι μιλάτε για screen protector, αν δεν έχετε σκοπό να το πετάτε σε τοίχους, ή να σας πέσει σε τσιμέντο με γρεντζο, δεν έχετε κανένα λόγο να βιασετε την οθοναρα της συσκευής.

Χαρείτε τα χρώματα, την ευκρίνεια και την αίσθησή της και μη φοβάστε.

Συμφωνώ δεν παθαίνει τίποτα, το γυαλί του είναι πολυυυ ανθεκτικό.

Ρε Χρήστο, εσύ από πού αγόρασες??? από την Κινα? Από ελληνικό μαγαζί δεν πήρες?? γιατί δεν ρωτάς συγκεκριμένα για το δικό σου κινητό , αγοράσμένο από το Χ κατάστημα με το συγκεκριμένο ΙΜΕΙ. ????

Εκεί τι θα πούν???

Στο λέω γιατί τους έχεις πιάσει την κουβέντα.:)

Αλλαγή πλεύσης? Τα ίδια δεν απάντησαν και στον άλλο φίλο? Μόλις δουν ότι το χοντρενεις το πράγμα μαλακωνουν!

------------------------------------

Καλησπέρα Χρήστο,

η LG Electonics δεν παρέχει διεθνή εγγύηση, εφόσον παράγει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και για κάθε χώρα είναι πιθανόν να υπάρχουν ιδιαιτερότητες (λογισμικό, χρωματισμοί, συμβατότητες με άλλα προϊόντα κ.α.) τις οποίες αν κάποια άλλη θυγατρική δεν εισάγει το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν μπορεί να τις υποστηρίξει.

Εφόσον το μοντέλο που έχεις στην κατοχή σου εισάγεται και από την ελληνική αντιπροσωπεία, τότε θα προσπαθήσουμε να σε εξυπηρετήσουμε εντός εγγύησης, αν και εφόσον δεν υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στο υλικό και στο λογισμικό της συσκευής σου.

Σ' ευχαριστούμε και είμαστε πάντα στη διάθεσή σου.

Φιλικά,

LG Hellas

-------------------------------------

Επομένως, συνολικά φαίνεται ότι δεν υπάρχει θέμα. Ότι εισάγεται κανονικά στην Ελλάδα, υποστιριζεται και κανονικά.

Πιστεύω ότι είμαστε καλημενοι.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Επομένως, συνολικά φαίνεται ότι δεν υπάρχει θέμα. Ότι εισάγεται κανονικά στην Ελλάδα, υποστιριζεται και κανονικά.

Πιστεύω ότι είμαστε καλημενοι.

Εγω περιμενω και την επομενη απαντηση στον giwrgos1111 απο lg.

Αν δεν καλυφθω θα επικοινωνησω και εγω με lg...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Μπαίνω στην desktop version από τον stock browser.

Ισως, χρειαζεται να εγκαταστησεις και τον flash player.

Google it (flash player for android).

Αφου το εγκαταστησεις, μετα πηγαινε στις ρυθμισεις του στοκ browser (αν και σου προτεινω τον dolphin browser) και ενεργοποιησε τα "προσθετα" . Βαλτα στο "παντα ενεργοποιημενα".

Ετσι θα εχεις και φλας γενικως.

Παιδιά τα μαγαζιά στο σκρουτζ που πουλάνε το G εξίσου φθηνά όχι απο παράλληλη εισαγωγή αλλά από ελληνική αντιπροσωπεία όπως αναφέρουν) πως το καταφέρνουν? με μείωση περιθωρίου κέρδους? είναι αξιόπιστα γενικά? είναι κάποιο τρικ?

απλως τα μεγαλα καταστηματα ξερεις ποια ενοω βγαζουν μεγαλο κερδος σε βαρος δικο μας δηλ.των ιθαγενων.αστο μη το ψαχνεις βλεπεις τις τιμεσ τους ολων 599 ολοι τυχαιο δεν νομιζω.απο αυτους δεν ξαναπερνω τηλ. γιατι ειναι σκετη απατη στις τιμες τους.και ναι τα καταστηματα στο skroutz ειναι τα πιο πολλα αξιοπιστα τα ιδια τηλεφωνα πουλανε οπως τους αλλους.δεν αλλαζει τιποτα απλως η τιμη. Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Παιδιά τα μαγαζιά στο σκρουτζ που πουλάνε το G εξίσου φθηνά όχι απο παράλληλη εισαγωγή αλλά από ελληνική αντιπροσωπεία όπως αναφέρουν) πως το καταφέρνουν? με μείωση περιθωρίου κέρδους? είναι αξιόπιστα γενικά? είναι κάποιο τρικ?

Πιθανολογώ πώς ίσως να είναι ξεστοκαρισμα αποθηκών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Να τους γράψεις συγκεκριμένα πράγματα. Δηλαδή από που το αγόρασες, ποιο ακριβώς μοντέλο είναι και το imei σου.

Πες τους και καλά ότι έχεις ένα πρόβλημα.

Αναγκαστικά θα σου δώσουν συγκεκριμένη απάντηση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να τους γράψεις συγκεκριμένα πράγματα. Δηλαδή από που το αγόρασες, ποιο ακριβώς μοντέλο είναι και το imei σου.

Πες τους και καλά ότι έχεις ένα πρόβλημα.

Αναγκαστικά θα σου δώσουν συγκεκριμένη απάντηση.

Σκεφτομουν να το κανω εγω Κωστα.

Αν δεν βγαλουν ακρη οι υπολοιποι, θα θυσιαστω:p

παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το μαυρο και υπαρχει τοσο μεγαλη ελλειψη?αν παραγγειλω απο καποιο καταστημα με τη χαμηλοτερη τιμη στο μαυρο ποσο καιρο θα κανει να το φερει ξερετε?και αν το φερει σιγουρα...

Απο την προσωπικη μου εμπειρια, ολα ιδια ειναι. Αυτο που πηρα αρχικα απο το Πλαισιο ειχε προβλημα στην οθονη, αυτο που πηρα απο σκρουτζομαγαζο ειχε προβλημα στην οθονη, στο ιδιο σημειο μαλιστα. Συνεπως για εμενα προσωπικα ειναι οι ιδιες ακριβως σκ@τουλες. Και τωρα για πολυ κακη μου τυχη βρεθηκα ξανα υπολογος σε μια απ τις πιο βρωμικες επιχειρησεις της χωρας, την Arvato, που μου χει αποδειξει προσωπικα ξανα οτι οι ελεγχοι της ειναι απο ελλιπεις εως κακοι εως ανυπαρκτοι, η επικοινωνια τους τραγικη και ο σεβασμος απεναντι στον καταναλωτη εξοργιστικα και προκλητικα μηδαμινος.

Συνοψιζοντας, δυο αγορες Optimus G, δυο φορες με προβλημα οθονης, service της LG η Arvato. Αρα, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στην LG, μεχρι να αλλαξει τακτικη, την οποια διαρκως χειροτερευει.

Σκεφτομουν να το κανω εγω Κωστα.

Αν δεν βγαλουν ακρη οι υπολοιποι, θα θυσιαστω:p

Γιαννη εγώ προσωπικά είμαι καλημενος με τις απαντήσεις που έχουν δώσει, τόσο σε μένα όσο και στα αλλά παιδιά. Το λένε ξεκάθαρα ότι εφόσον πρόκειται για μοντέλο που εισάγεται από την εδώ αντιπροσωπία δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για ένα άσχετο τηλέφωνο που εχει κυκλοφορησει στην Κορεα ..... είναι κουμπωμενοι και λογικό είναι.

παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το μαυρο και υπαρχει τοσο μεγαλη ελλειψη?αν παραγγειλω απο καποιο καταστημα με τη χαμηλοτερη τιμη στο μαυρο ποσο καιρο θα κανει να το φερει ξερετε?και αν το φερει σιγουρα...

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις πολύ. Μην πληρώνεις προκαταβολικά κυρίως και να δεις που υπάρχει ετοιμοπαραδωτο και σε ικανό αριθμό. Τα 1-2 κομματια ειναι επιφοβο τελικα να μεινεις στο περιμενε. Αλλιώς να έχεις υπόψιν ότι οι 1-3 μέρες μπορεί πολύ ευκολα να γίνουν και 7 και 10.

Υπάρχει έλλειψη στο τηλέφωνο και έρχονται ελάχιστα κομμάτια απ' οπού βρεθούν.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ακόμα δεν το διάβασαν καν ...αυριο λογικά θα έχουμε την τελική απάντιση

Γιαννη εγώ προσωπικά είμαι καλημενος με τις απαντήσεις που έχουν δώσει, τόσο σε μένα όσο και στα αλλά παιδιά. Το λένε ξεκάθαρα ότι εφόσον πρόκειται για μοντέλο που εισάγεται από την εδώ αντιπροσωπία δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για ένα άσχετο τηλέφωνο που εχει κυκλοφορησει στην Κορεα ..... είναι κουμπωμενοι και λογικό είναι.

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις πολύ. Μην πληρώνεις προκαταβολικά κυρίως και να δεις που υπάρχει ετοιμοπαραδωτο και σε ικανό αριθμό. Τα 1-2 κομματια ειναι επιφοβο τελικα να μεινεις στο περιμενε. Αλλιώς να έχεις υπόψιν ότι οι 1-3 μέρες μπορεί πολύ ευκολα να γίνουν και 7 και 10.

Υπάρχει έλλειψη στο τηλέφωνο και έρχονται ελάχιστα κομμάτια απ' οπού βρεθούν.

εγώ θα μπορώ να το πάρω τέλι αυγούστου λέτε να είναι καλήτερα τα πράγματα? θα βρώ συσκευή ή δεν προλαβενω ?

Απο την προσωπικη μου εμπειρια, ολα ιδια ειναι. Αυτο που πηρα αρχικα απο το Πλαισιο ειχε προβλημα στην οθονη, αυτο που πηρα απο σκρουτζομαγαζο ειχε προβλημα στην οθονη, στο ιδιο σημειο μαλιστα. Συνεπως για εμενα προσωπικα ειναι οι ιδιες ακριβως σκ@τουλες. Και τωρα για πολυ κακη μου τυχη βρεθηκα ξανα υπολογος σε μια απ τις πιο βρωμικες επιχειρησεις της χωρας, την Arvato, που μου χει αποδειξει προσωπικα ξανα οτι οι ελεγχοι της ειναι απο ελλιπεις εως κακοι εως ανυπαρκτοι, η επικοινωνια τους τραγικη και ο σεβασμος απεναντι στον καταναλωτη εξοργιστικα και προκλητικα μηδαμινος.

Συνοψιζοντας, δυο αγορες Optimus G, δυο φορες με προβλημα οθονης, service της LG η Arvato. Αρα, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στην LG, μεχρι να αλλαξει τακτικη, την οποια διαρκως χειροτερευει.

Σου είπαν ότι πάει στην Arvato;

Ποιος στο είπε η LG ή το κατάστημα;

مفاجأة

Σου είπαν ότι πάει στην Arvato;

Ποιος στο είπε η LG ή το κατάστημα;

To καταστημα.

Μην αμφιβαλετε περι αυτου, το επισημο σερβις της LG πλεον ειναι η Arvato. Το αλλο που αναφερετε ειναι υπευθυνο για αλλα προϊοντα οπως τηλεορασεις κτλ.

Εχω ξαναβρεθει πριν ενα μηνα ακριβως στην ιδια κακη θεση, με ενα Nokia lumia, τωρα θα αρχισει το παιχνιδι ευθυνων. Η LG δε θα ξερει τιποτα, η Arvato δεν ενημερωνει κανεναν απολυτως, ουτε καταστημα ουτε αντιπροσωπεια για το τι σκοπευει να κανει, το καταστημα θα κανει τον κινεζο. Κι εγω θα απειλω απο πισω με καταγγελιες και εξωδικα. Γι αυτο, Samsung και παλι Samsung, πηγαινω στο σερβις και σε 2 ωρες εχω το τηλεφωνο ετοιμο, με προσωπικη επικοινωνια και αναλυτικη περιγραφη του γινεται. ΟΧΙ 4-5 ΜΕΡΕΣ στο σκοταδι.

Arvato? :what:

Έχει πάρει και το σέρβις των LG?

• The title was changed to LG Optimus G (E975)