Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Εχω περάσει κάποια μουσικά κομμάτια με ελληνικούς τίτλους και μου τα εμφανίζει κινέζικα , επίσης και κάποια emails με ελληνικούς χαρακτήρες μου τα εμφανίζει κινέζικα . Μπορώ να κάνω κάτι στίς ρυθμίσεις μήπως ?

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλα ρε φιλε πλακα μας κανεις? σου φαινοντε αυτα για κινεζικα? κορεατικα ειναι !ο κα8ε ασχετος εδω μεσα γραφει οτι 8ελει !!

χαχα ... καλημερα :)

εγω οταν το ειχα πα8ει σε αλλη συσκευη , η μονη λυση που ειχα βρει ηταν να τουσ αλλαξω ονομα με Greeklish...

Θελω ενα mhl καλωδιο απο usb σε hdmi και ειναι απιστευτο οτι δεν υπαρχει πουθενα παρα μονο στο ebay απο hong kong

καλα ρε φιλε πλακα μας κανεις? σου φαινοντε αυτα για κινεζικα? κορεατικα ειναι !ο κα8ε ασχετος εδω μεσα γραφει οτι 8ελει !!

Ωπα!!! ρε φίλε σιγά !!! δεν σου είπαμε και καμπούρι ? Σιγά ρε έξυπνε ....Κατ' αρχήν δεν σου είπα εγώ οτι είμαι σχετικός , δεύτερον αφού είσαι εσύ ο σχετικός μπορείς με ένα πιό ωραίο τρόπο και ύφος να βοηθήσεις εμάς τούς άσχετους , τρίτον συνήθως τέτοιου είδους χαρακτήρες έχει επικρατήσει να τα λέμε γενικώς κινέζικα εμείς οι άσχετοι , τέταρτον για σένα απο σήμερα θα κάτσω να μάθω και κορεάτικα για να μπορώ να τα ξεχωρίζω από τα κινέζικα και να μην χαλάμε το πρωινό σου.

Καλή σου μέρα

Ωπα!!! ρε φίλε σιγά !!! δεν σου είπαμε και καμπούρι ? Σιγά ρε έξυπνε ....Κατ' αρχήν δεν σου είπα εγώ οτι είμαι σχετικός , δεύτερον αφού είσαι εσύ ο σχετικός μπορείς με ένα πιό ωραίο τρόπο και ύφος να βοηθήσεις εμάς τούς άσχετους , τρίτον συνήθως τέτοιου είδους χαρακτήρες έχει επικρατήσει να τα λέμε γενικώς κινέζικα εμείς οι άσχετοι , τέταρτον για σένα απο σήμερα θα κάτσω να μάθω και κορεάτικα για να μπορώ να τα ξεχωρίζω από τα κινέζικα και να μην χαλάμε το πρωινό σου.

Καλή σου μέρα

Πλάκα έκανε ο φίλος, αστειευόταν, για αυτό και το emoticon που έβαλε στο τέλος της πρότασης...Τον παρεξήγησες.

Καλημέρα σας,

Εχω περάσει κάποια μουσικά κομμάτια με ελληνικούς τίτλους και μου τα εμφανίζει κινέζικα , επίσης και κάποια emails με ελληνικούς χαρακτήρες μου τα εμφανίζει κινέζικα . Μπορώ να κάνω κάτι στίς ρυθμίσεις μήπως ?

χαχα ... καλημερα :)

εγω οταν το ειχα πα8ει σε αλλη συσκευη , η μονη λυση που ειχα βρει ηταν να τουσ αλλαξω ονομα με Greeklish...

Καλή σου μέρα

Ηρεμία παιδιά! Πλάκα έγινε, με χιούμορ γράφτεικε ότι γράφτεικε!

Τώρα για τα ¨Κινέζικα, Κορεάτικα, Ταιβανέζικα, Σουαχίλι", ως αναφορά τα emails χρησιμοποιήθηκε κάποια περίεργη γραμματοσειρά που δεν έγινε αντιλυπτή. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση αλλά συνήθως δεν υπάρχει θέμα.

Για τα MP3 και εγώ μόνον με Greeklish μπόρεσα να το λύσω.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πλάκα έκανε ο φίλος, αστειευόταν, για αυτό και το emoticon που έβαλε στο τέλος της πρότασης...Τον παρεξήγησες.

OK, Ζητώ συγνώμη

Καλημέρα να έχουμε όλοι

Καλημέρα σας,

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα από το κατάστημα που να κάνει αυτή την δουλειά. Δεν ξέρω ποιο, εγώ το έκανα από pc πάντα όταν είχα τέτοιο θέμα. Δεν φταίει το κινητό αλλά ο codec των γραμμάτων.

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα από το κατάστημα που να κάνει αυτή την δουλειά. Δεν ξέρω ποιο, εγώ το έκανα από pc πάντα όταν είχα τέτοιο θέμα. Δεν φταίει το κινητό αλλά ο codec των γραμμάτων.

οκ. Σε ευχαριστώ πολύ

Ηρεμία παιδιά! Πλάκα έγινε, με χιούμορ γράφτεικε ότι γράφτεικε!

Τώρα για τα ¨Κινέζικα, Κορεάτικα, Ταιβανέζικα, Σουαχίλι", ως αναφορά τα emails χρησιμοποιήθηκε κάποια περίεργη γραμματοσειρά που δεν έγινε αντιλυπτή. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση αλλά συνήθως δεν υπάρχει θέμα.

Για τα MP3 και εγώ μόνον με Greeklish μπόρεσα να το λύσω.

Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ

Πρωτη φορτιση, μονιμα ανοιχτο wifi, λιγο bluetooth, δικτυο 2g.

Τις ωρες που ηταν αναμενη η οθονη, ηταν λογω εγκαταστασης εφαρμογων, browsing και viber.

Αυτοματη φωτεινοτητα οθονης, με ολες τις υπολοιπες ρυθμισεις default (χωρος eco mode κλπ)

Καλή σου μέρα

συγνωμη φιλε μου , αλλα αστειευομουν και νομιζα πως 8α το καταλαβεις...

Στην πρωτη σελιδα εχει το ATTACHED FILES ...το motochooper αυτο κατεβασε θα δεις ειναι μονο του το αρχειο σε zip...

το εκανα,θελει τωρα τιποτα μηδενισμο counter?

επισης μια λιστα με το τι θα μπορουμε να βγαλουμε με ασφαλεια μεσω titanium?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ έχω αναγκαστει να κάνω restart 3-4φορές σε 2βδομάδες χρήση, κόλλησε και δεν μπορούσα να καλέσω...(με 5 εφαρμογές εγκατεστημένες κι 1,4mb memory)

Εγώ έχω αναγκαστει να κάνω restart 3-4φορές σε 2βδομάδες χρήση, κόλλησε και δεν μπορούσα να καλέσω...(με 5 εφαρμογές εγκατεστημένες κι 1,4mb memory)

Περίεργο δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Ούτε που καν μου κάνει καθυστερήσεις,χωρίς βέβαια να έχω ανοικτή την "εξοικονόμηση".

Εγώ με 107 εφαρμογές κι ελεύθερη γύρω στα 880mb ram κανένα απολύτως πρόβλημα,υπόδειγμα σωστής λειτουργίας.

Παιδιά ο launcher της LG είναι πολύ γρήγορος και smooth, αλλά με χάλασε που δεν μπορώ να κρύψω εφαρμογές από το app drawer. Εκτός και αν έχει καμία επιλογή που δεν την βρήκα.

Παιδιά ο launcher της LG είναι πολύ γρήγορος και smooth, αλλά με χάλασε που δεν μπορώ να κρύψω εφαρμογές από το app drawer. Εκτός και αν έχει καμία επιλογή που δεν την βρήκα.

Δεν μπορείς, εγώ αυτό που έκανα είναι να δημιουργήσω 3 φακέλους και να βάλω εκεί μέσα ότι δεν χρειάζεται. Τους έβαλα στην τελευταία σελίδα και είμαι κομπλέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παρατήρησε κανείς ότι μπορείς να κάνεις ζουμ στις επαφές αλλά και στις αγαπημένες; Πολύ έξυπνο ;-)

Πάρα πολύ καλά

Παρατήρησε κανείς ότι μπορείς να κάνεις ζουμ στις επαφές αλλά και στις αγαπημένες; Πολύ έξυπνο ;-)

Ωραίο αυτό για όσους δεν βλέπουν καλά. Το ίδιο γίνεται και στην γκαλερί με τις φωτογραφίες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με 76 εφαρμογες δεν μου εχει κανει ποτε κιχ. Παει αερα! Μηπως καποια εφαρμογη στην κανει? Δεν ειναι αναγκη να εχεις πολλες. Μια κακογραμμενη φτανει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πάρα πολύ καλά

Στη φωτογραφία με τη μπαταρία έχει μια απότομη πτώση και απότομη άνοδο, τι είναι αυτό?

Πάντως το ότι είσαι ευτυχισμένος με τη μπαταρία λέει πολλά!

Σήμερα πήγα και το είδα πάλι αυτό το κόσμημα, η οθόνη του είναι καταπληκτική!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Η οθόνη έσπασε ενώ έγραφα μήνυμα, μετά από μια εβδομάδα χρήσης, χωρίς να προηγηθεί πτώση. Ακούστηκε ένα κρακ και δημιουργήθηκε μια οριζόντια ρωγμή στο τζάμι από την μια άκρη της οθόνης στην άλλη. Δεν είχε πέσει καθόλου το κινητό, δεν υπάρχει ίχνος εκδοράς, απλά το έβαζα σε τσέπη τζιν χωρίς θήκη. Προφανώς πρόκειται για αστοχία υλικού, όμως η εταιρία δεν το δέχεται καθώς είναι σπάσιμο οθόνης και δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν έριξες το κινητό. Την άλλαξα με δικά μου έξοδα. Κρίμα γιατί αλλοιώνει την συνολική καλή εικόνα του κινητού και το περιστατικό θίγει την αξιοπιστεία της εταιρίας, για μένα τουλάχιστον.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)