scopa Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Μακαρι να ξερα....τι προγραμμα εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Scopa βαλε maildroid να ησυχασεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Scopa βαλε maildroid να ησυχασεις.. Φιλε, εβαλα maildroid, καλο ειναι,αλλα κ παλι δεν μου εμφανιζει τις εικονες αμεσως,οπως στο sgs2,αλλα μονο γραμματα.π.χ. http://www.groupon.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Εχει ασχοληθει κανεις με το ChatOn?λεει τιποτα?σε χρεωνει?εχει video chat? Μπαινω στο S Suggest και μου βγαζει σχολια μονο απο Αργεντινη!σημαινει κατι αυτο? Edited January 14, 2013 by scopa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 ποια ρομ προτείνεται για N8010 σε 4.1.2 Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
link012000 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά βοήθεια όταν πατάω το Power και το volume down αντί να μπω σε download Mode αυτό τραβάει φωτογραφία την επιφάνεια εργασίας μου... Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά βοήθεια όταν πατάω το Power και το volume down αντί να μπω σε download Mode αυτό τραβάει φωτογραφία την επιφάνεια εργασίας μου... Τι κάνω λάθος; Φιλε πρωτα κλειστο τελειως και μετα ανοιξε το πατωντας τα δυο κουμπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ειμαι πανευτυχής που ενημερωθηκε τ ταμπλετακι μου σε jelly bean....Δουλευει απίστευτα καλα, μεχρι στιγμης που το δουλευω.. Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ειμαι πανευτυχής που ενημερωθηκε τ ταμπλετακι μου σε jelly bean....Δουλευει απίστευτα καλα, μεχρι στιγμης που το δουλευω.. Το usb otg σου δουλεύει απροβληματιστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Παιδιά βοήθεια όταν πατάω το Power και το volume down αντί να μπω σε download Mode αυτό τραβάει φωτογραφία την επιφάνεια εργασίας μου... Τι κάνω λάθος; Συνέχισε να το πατάς μέχρι να κάνει επανεκίνηση..Αλλα 3-4 δευτερόλεπτα θέλει. Αλλιώς κλείστο και άνοιξε το με αυτά τα πλήκτρα όπως σου είπε ο φίλος gpgalanis. Scopa πατάς κάτω δεξιά και επιλέγεις mobile view ;) sgk εγώ δοκίμασα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1909950 Όλα μια χαρά αλλά δεν δουλεύει το τηλέφωνο. Μηνύματα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Το usb otg σου δουλεύει απροβληματιστα; Ποιο είναι αυτο ; Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλησπερα παιδια!!παρατηρω οταν μπαινω σε μια εφαρμογη καποιες φορες περιμετρικα αναβοσβήνει κόκκινο.Αυτο εγινε για πρωτη φορα σημερα που εκανα αναβάθμιση. Συμβαίνει και σε άλλον; Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εχει κυκλοφορήσει η 4.1.2 για το tablet μας?Πότε? Πάντα τελευταίος τα μαθαίνω :lol: Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια!!παρατηρω οταν μπαινω σε μια εφαρμογη καποιες φορες περιμετρικα αναβοσβήνει κόκκινο.Αυτο εγινε για πρωτη φορα σημερα που εκανα αναβάθμιση. Συμβαίνει και σε άλλον; Δε μου έχει τύχει κάτι ανάλογο (σε ποιες εφαρμογές στο βγάζει? Όσες και να άνοιξα δε μου έβγαλε "πρόβλημα"), αλλά μου ταιριάζει αυτό: Ρυθμίσεις> επιλογές προγραμματιστή> παρακολούθηση > αυστηρή λειτουργία: Να αναβοσβήνει η οθόνη οταν οι εφαρμογές εκτελούν χρονοβόρες λειτουργίες. Edit Τώρα πάντως που άνοιξα πολλές εφαρμογές και άνοιξα και την κάμερα, ναι μου το έβγαλε και μένα... Edited January 15, 2013 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δε μου έχει τύχει κάτι ανάλογο (σε ποιες εφαρμογές στο βγάζει? Όσες και να άνοιξα δε μου έβγαλε "πρόβλημα"), αλλά μου ταιριάζει αυτό: Ρυθμίσεις> επιλογές προγραμματιστή> παρακολούθηση > αυστηρή λειτουργία: Να αναβοσβήνει η οθόνη οταν οι εφαρμογές εκτελούν χρονοβόρες λειτουργίες. Edit Τώρα πάντως που άνοιξα πολλές εφαρμογές και άνοιξα και την κάμερα,ναι μου το έβγαλε και μένα... Εμενα δεν χρειάζεται να εχω πολλες εφαρμογές, αλλα ακομη και οταν παω να το ξεκλειδώσω μου το εμφανίζει. Βέβαια οχι παντα ,αλλα το κανει.Σε γενικες γραμμές βλέπεις διαφορα στην ανταπόκριση;:worry: Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Εμενα δεν χρειάζεται να εχω πολλες εφαρμογές, αλλα ακομη και οταν παω να το ξεκλειδώσω μου το εμφανίζει. Βέβαια οχι παντα ,αλλα το κανει.Σε γενικες γραμμές βλέπεις διαφορα στην ανταπόκριση;:worry: Έπρεπε να έχω πολλές εφαρμογές για να το κάνει και μονο όταν άνοιξα την κάμερα. Πουθενά αλλού... Γενικά με την 4.1.1 είναι πολύ καλύτερο... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
link012000 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Φιλε πρωτα κλειστο τελειως και μετα ανοιξε το πατωντας τα δυο κουμπια. πετυχε σε ευχαριστω πολυ... Συνέχισε να το πατάς μέχρι να κάνει επανεκίνηση..Αλλα 3-4 δευτερόλεπτα θέλει. Αλλιώς κλείστο και άνοιξε το με αυτά τα πλήκτρα όπως σου είπε ο φίλος gpgalanis. δεν εκανε τιποτα εκλεινε το ταμπλετ,εκανα αυτο που ειπε ο απο πανω και ολα κομπλε σας ευχαριστω και τους δυο για το ενδιαφερον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) πετυχε σε ευχαριστω πολυ... δεν εκανε τιποτα εκλεινε το ταμπλετ,εκανα αυτο που ειπε ο απο πανω και ολα κομπλε σας ευχαριστω και τους δυο για το ενδιαφερον.. η σωστή διαδικασία για recovery mode είναι (vol+ & power) και μόλις εμφανιστεί το logo αφήνεις μονό το power button και κρατάς το (vol+) μέχρι το recovery menu Edited January 16, 2013 by jgk31 Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Εχει κυκλοφορήσει η 4.1.2 για το tablet μας?Πότε? Πάντα τελευταίος τα μαθαίνω :lol: Παιδιά και εγω Εχω απορια .Ολοι εσεις που γράφετε για αναβάθμιση σας την έβγαλε αυτόματα η την βάλατε μόνοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Ειμαι πανευτυχής που ενημερωθηκε τ ταμπλετακι μου σε jelly bean....Δουλευει απίστευτα καλα, μεχρι στιγμης που το δουλευω.. ποιά έκδοση ταμπλέτας έχεις; απο που είναι αγορασμένο; μια γενική ερώτηση. θέλω να αγοράσω το μαμα πληκτρολόγιο της samsung. Το έχει βρει κανείς στο ελλαδισταν; Ο κωδικός του είναι EKD-K14UWEG, και είναι έτσι:http://ecx.images-amazon.com/images/I/71Og7TxASHL._AA1500_.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σήμερα βγήκε Γερμανική 4.1.2 παίδες..Για το Ν8000! http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N8000&pcode=0&os=1&type=3#firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Φιλε μου το ταμπλετ τ εχω παρει απο Αμερικη το μοντελο ειναι Gt-N8013 αν αυτο εννοείς εγινε αυτοματα η εγκατάσταση και μπηκε η 4.1.2 Έπρεπε να έχω πολλές εφαρμογές για να το κάνει και μονο όταν άνοιξα την κάμερα. Πουθενά αλλού... Γενικά με την 4.1.1 είναι πολύ καλύτερο... Εμενα μπηκε αυτόματα η 4.1.2 εσυ εχεις την 4.1.1; Edited January 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Παιδιά με τη 4.1.1 δεν έχει αναγνώριση γραφής με το pen? Όταν είχα βάλει τη 4.1.2 τη Γαλλική το είχε και στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Φιλε μου το ταμπλετ τ εχω παρει απο Αμερικη το μοντελο ειναι Gt-N8013 αν αυτο εννοείς εγινε αυτοματα η εγκατάσταση και μπηκε η 4.1.2 Έχει κανονικά ελληνική αναγνώριση γραφής? Ειναι όπως το 8010? Στο 8010 δεν έχει βγει ακόμα η 4.1.2 και σκέφτομαι να βάλω την 4.1.2 του 8013 υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Παιδιά με τη 4.1.1 δεν έχει αναγνώριση γραφής με το pen? Όταν είχα βάλει τη 4.1.2 τη Γαλλική το είχε και στα Ελληνικά. Έχει αναγνώριση γραφής η 4.1.1. Πάτα το πλήκτρο ρυθμίσεις στο πληκτρολόγιο παρατεταμένα και θα σου βγάλει την επιλογή. Εμενα μπηκε αυτόματα η 4.1.2 εσυ εχεις την 4.1.1; Αρχικά οταν το πήρα είχε την 4.0.4. Την 411 την πέρασα με odin. Τη Γερμανική έχω νομίζω ή την αγγλική. Νομίζω τώρα ότι δεν μπορώ να πάρω ενημέρωση OTA. Απλα μπορώ να διαλέξω μια rom και να την ξαναπεράσω με odin ή kies. Ας επιβεβαιώσει αυτά που λέω κάποιος ποιο έμπειρος. Edited January 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts