Jump to content

Ntsiolis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ntsiolis

  1. Έτσι είναι! Ξέχασα να αναφέρω ότι και ΝΑΙ έχω και Google photo και Drive back up. Χθες έριξα λίγο την φωτεινότητα και είδα λίγο βελτίωση και φυσικά δεν έχω σκοπό να βάλω battery case και να κάνω το κινητό φραντζολα! Είμαι μια χαρά και έτσι εφόσον μου βγάζει τουλάχιστον την ημέρα μου! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα συμφωνήσω και εγώ. Το δοκίμασα και νομίζω δεν υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά για να αξίζει να το κάνω. Το ίδιο και με την εξοικονόμηση η οποία μου έδωσε περίπου έξτρα 40 λεπτά SOT έξτρα.
  2. Καλησπέρα και από εμένα. Νέος κάτοχος και εγώ ερχόμενος από Lenovo p2 με θηρίο μπαταρία, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την μπαταρία του note 9( πάντα σε σύγκριση με το προηγούμενο μου κινητό).Η μέρα βγαίνει πάντα φυσικά ,αλλά με μέσο όρο SOT 5 ώρες με 5 μιση ώρες maximum, με μπαταρία 5%.Η φωτεινότητα που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα είναι μη αυτόματη στο 60% , wi-fi μόνιμα ανοιχτό, λίγο data , συγχρονισμός τριών mail καθώς και 5 Instagram accounts λόγω δουλειάς και 4 Facebook accounts πάλι λόγω δουλειάς. Ανάλυση WQHD και κλειστά NFC, Bluetooth και gps σε εξοικονόμηση μπαταρίας.Τέλος χρησιμοποιώ δύο κάρτες και το κινητό δεν κλείνει πότε (ούτε το βράδυ). Θα ήθελα και την δική σας άποψη επί του θέματος. Εύχαριστω εκ τών προτέρων.
  3. Έχεις δίκιο με συγχωρείς. Η ερώτηση ωστόσο παραμένει ποιο να διαλέξω; Original Xiaomi Redmi Note 4X Pro Prime Mobile Phone 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 625 Octa Core 5.5" FHD 4100mAh Fingerprint ID http://s.aliexpress.com/yIZfQRNB (from AliExpress Android)
  4. Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Θέλω να διαλέξω ανάμεσα σε redmi note 4x και σε redmi 4x pro. Τί προτείνετε εσείς; Βρήκα μέσω aliexpress και τα δύο σε ενδιαφέρουσα τιμή. Υπάρχει θέμα με δασμούς μήπως; ευχαριστώ πολύ! Original Xiaomi Redmi 4X 4 X Pro Mobile Phone 3GB RAM 32GB Snapdragon 435 Octa Core 5.0" HD 4G LTE 13.0MP 4100mAh Fingerprint ID http://s.aliexpress.com/ZBJnUviU (from AliExpress Android) free shipping Xiaomi Redmi 4X pro prime 4GB RAM 64GB ROM Fingerprint Snapdragon 435 OctaCore 5.0" 720P 13MP Camera mobilephone http://s.aliexpress.com/QBf6fUj6 (from AliExpress Android)
  5. Καλησπέρα παιδιά διάβασα και εγώ αρκετά από τα σχόλια εδώ μέσα αλλά πραγματικά θα χρειαζόμουν και την συμβουλή σας για να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου κινητού. Παραθέτω δύο link και τα δύο απ το vickmall. Το ένα δίνει το κινητό με ελληνικά ,Β20 band χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για dev η stable και το άλλο σου δίνει την επιλογή για χωρίς ελληνικά stable ή με ελληνικά dev. Official international και τα δύο. http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-grey.html http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery.html Θέλω όσο το δυνατόν να μην πειράξω το κινητό και να μην έχει bugs. Εν ανάγκη περιμένω για την ελληνική γλώσσα. Τι να διαλέξω; Ευχαριστώ.
  6. Φυσικά και είμαι διατεθειμενος να το κάνω αλλά και εγώ εκεί κολλάω στο θέμα της αποδείξεως ότι δεν έχω υπερβεί την κάλυψη της εγγύησης πράγμα που φυσικά δεν έγινε. Να περνούσα μια βόλτα από αντιπροσωπεια ή να πάρω τηλ κατευθείαν Samsung?
  7. Παιδιά έκανα όπως με συμβουλεψατε και το εκανα ριζοτο ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς το παρον ολα λειτουργουν ομαλά.Θα το εξετασω ομως και θα το τεσταρω ενδελεχως και θα σας ξαναπω.Ευχαριστω για τις συμβουλες.Δυστυχως ομως τωρα τιθεται για εμενα θεμα κακης πιστοποιησης-συντηρησης και θα σας πω γιατι.Καταρχας σε κουβεντα και συζητησεις με φιλους που εχουν παρομοια συσκευη μου αναφερανε οτι και οι ιδιοι εχουν πραγματοποιησει στο παρελθόν βουτια σε νερο χωρις το παραμικρο πρόβλημα.Παραλληλα πριν 3 μηνες το κινητο μου το ειχα δωσει στο σερβις για αλλαγη κεντρικου πληκτρου καθως και αντικατασταση θυρας τροφοδοσιας.Ο τεχνικος μου ανεφερε οτι το κινητο ανοιχτηκε οποτε οταν το εκλεισαν περασε απο τεστ στεγανοποιησης ωστε να ειναι σαν καινουργιο.Βλεπω ομως οτι μαλλον τιθεται θεμα στεγανοτητας του κινητου μετα απο αυτο το συμβαν.Το θεμα ειναι αν και πως μπορω να το αποδειξω στην αντιπροσωπεια και φυσικα αν εχω το δικαιωμα σαν καταναλωτης να απαιτησω αλλαγη ή αντικατασταση του κινητου μου.Ευχαριστω ξανα για τις συμβουλες σας.
  8. S.O.S παιδια.!!Εχω θεμα.Εκανα την &^%κια και βουτηξα το κινητο σε πισινα αφου εβγαλα μια υποβρυχια φωτο.Κατοπιν το αφησα να στεγνωσει καμια ωρα αλλα αφου μου εβγαλε μια ενδειξη οτι ανεβασε θερμοκρασια και δεν μπορει να τραβηξει βιντεο,φαινεται να εχει κολλησει το κουμπι για επιστροφη και δεν μπορω να μπω πουθενα.Σταματησε να το κανει για καμια ωρα και μετα παλι τα ιδια.Το καταλαβαινω οτι εχει κολησει και απο την αναδραση δονησης που κανει το κινητο να τρεμει συνεχως.Δεν ξερω αν τεθηκε θεμα στεγανοτητας αλλα ουτε hands free του περασα καθολου και τωρα το εβαλα για κανα 20λεπτο μεσα σε ρυζι μπας και τραβηξει τιποτα.Δεν θελω να το κανω επαναφορα ακομα γιατι εχω φωτο μεσα που θελω.Το μονο που του εκανα ηταν ενα wipe cashe αλλα τιποτα.Ειχες κανενας παρομοιο θεμα;Καμία συμβουλή;
×
×
  • Create New...