jim_pcplace Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πρεπει να ενεργοποιηθεiς σαν root user. το tablet soy ειναι ηδη σε κατασταση root, δεν εχεις παρα μονο να την ενεργοποιησεις, αυτο εκανα και εγω. Το ιδιο εχω αγορασει και εγω , και ενα απο για τη κορη. 1. Κατεβασε ενα SUPERUSER απλα να ειναι ΗΔΗ εγκατεστημενο (απαραιτητο) 2.Κατεβασε ενα ROOT CHECΚER TOOL να βεβαιωθεις οτι μετα εισαιROOT USER (στο τελος της ολης διαδικασιας) 3)Μολις συνδεσεις το TABLET στον υπολογιστη ,Ενεργοποιησε τον εντοπισμο σφαλματων USB , πηγαινε SETTING , κατω κατω (που λεει για προγραμματιστες ) , αν δεν αναγρωριζεται το tablet απο τα windows , βρεσ απο το GOOGLE , ( UNIVERSAL DRIVES FRO TABLET ) βρωμαει ο τοπος :) 4.κατεβασε το μεσαιο προγραμμα απο εδω http://www.unlockroot.com/download.html (UnlockRoot Pro v4.1.2) FREE DOWLOAD . οτι μυνημα σου βγαλει μην φοβηθεις , το τσεκαρα με AVG και δειχνει οκ , (ΠΧ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥN ΤΑ WINDOWS ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ) οταν το τρεξεις , θα εντοπισει αυτοματα το tablet ( αρκει βεβαια να εχουν εγκατασταθει σωστα οι drivers ) θα σου αναφερει οτι η συσκευη ειναι ηδη ROOT , θα σε ρωτησει : root again ? ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ, θα κανεις REBOOT το TABLET , και μετα μπορεισ να κανεις "παπαδες "... Ελπιζω να βοηθησα . αν κολλησεις στους DRIVERS , τα ξαναλεμε σημειωση προσ ολους τους φιλους : αυτο ισχυει για ολα τα tablet TURBO-X Φίλε μου έχω ένα Turbo-X 7.85" Rainbow V88s αλλά δεν μπορώ να βρώ με τίποτα τον κατάλληλο driver έτσι ώστε να ξεκινήσω την διαδικασία ROOT με το UnlockRoot Pro. Ποιους drivers κατέβασες?? Παράθεση www.pcplace.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solid23 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα, κανείς με Turbo-X Wavy 9 tablet? Plz στείλτε μυνημα, χρειάζομαι original μαμα firmware γιατι εχω ενα τουβλο αυτη τη στιγμη... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ποτε δεν τα πήγα τα TurboX αν είναι να πάρεις κάτι από Ελληνική εταιρεία όπως το πλαίσιο καλύτερα Vero. Έχει ο αδερφός μου το VERO Tablet A8860 και του έχει βγει σκυλί! Τώρα αρχίσαμε να σκεφτόμαστε να το «πειράξουμε» λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nancystef Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εγω εχω παρει το ταμπλετ turbo x slice με 7,8 ιντσες οθονη και θελω απεγνωσμενα να εγγαταστησω το google play αλλα επειδη εχει το plaisio market δε τοδεχεται. Please, βοηθησε με γιατι ειμαι και λιγο ασχετουλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komfouzios Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά..έχω πάρει το Turbo-X Intel Tablet Pearl 8,9" Είναι ακριβός το ίδιο με το Ramos i9...Το έχω κάνει root αλλά θέλω να βάλω το firmware του Ramos i9 για να μπορέσω να έχω και το Play store. Κατέβασα το τελευταίο firmware του Ramos, έκανα αντιγραφή το update.zip στον κεντρικό φάκελο του Pearl κάνω update from USB storage, ξεκινάει η διαδικασία αλλά μου βγάζει το γνωστό assert failed getprop ro.product.device και πάει λέγοντας ,και σταματάει η διαδικασία...μπήκα και έσβησα στο updater-script την πρώτη σειρά assert(getprop("ro.product.device") == "Ramosi9" || αλλά πάλι τίποτα...αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα...το μηχάνημα είναι σφαίρα αλλά χωρίς Playstore άχρηστο...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aigeas737 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Kαλησπέρα Για ένα spice V ο λόγος. Αν και διάβασα όλο το νήμα και είδα πως κι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με άλλα μοντέλα αλλά χωρίς να λάβουν καμία απάντηση: Δεν bootάρει, δείχνει ''turbo-x'' και μένει εκεί. Υπάρχει καμία γιατρειά; Reset δοκίμασα αλλά δεν... :( Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aigeas737 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 οκ βρήκα μια λύση. Βάζω το link για όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα: How to Factory Reset Your Android Phone or Tablet When It Won’t Boot http://www.howtogeek.com/130611/how-to-factory-reset-your-android-phone-or-tablet-when-it-wont-boot/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Καλησπέρα. Αγόρασα σήμερα ένα Breeze III 7". Από ότι είδα υπάρχει τρόπος να γίνει root και να περαστεί google play, οπότε όλα καλά. Το μόνο που έχω θέμα είναι πως σε μία γωνία πρέπει να έχω μερικά καμμένα pixels. Φαίνονται όταν το φόντο είναι σχετικά σκοτεινό, ενώ δεν τα παρατηρείς όταν είναι λευκό. Είναι πάντως σε σημείο που δεν ενοχλεί καθόλου. Αξίζει το κόπο να το πάω πίσω τη Δευτέρα ή είναι γενικά τόσο μέτρια η ποιότητά τους που και να πάρω άλλο μπορεί να βγει χειρότερο; Επίσης παρατηρώ μια μικρή δυσκολία στο κούμπωμα του βύσματος του φορτιστή του, η οποία μεγαλώνει πάρα πολύ όταν το τραβάς για να το βγάλεις. Edited March 9, 2014 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 τελικα εχει βρεθει λυση για το root του twister??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Μετα απο ατελειωτο ψάξιμο τα καταφερα...Απλα ακολουθηστε τον παρακατω οδηγο: http://www.techzim.co.zw/2013/11/root-chinese-android-smartphone-device/ πιθανοτατα να λειτουργησει και με τα αλλα tablet. Edited March 10, 2014 by Lokos6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) To πήγα σήμερα στο Πλαίσιο το ταμπλετάκι, και με το που το είδαν παραδέχτηκαν πως έχει χαλασμένα pixel και το πήρανε. Το "κουφό" είνια πως μου είπαν πως θα περιμένουν έγκριση από τα κεντρικά για αντικατάσταση, και μέχρι το απόγευμα θα με έπαιρνε λογικά. Πέρασε το απόγευμα και τίποτα. Θα περιμένω μέχρι αύριο να δω. Ενημερωτικά, χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB OTG που περιέχει η φωτογραφία συνδέθηκε κανονικά με usb modem της vodafone που είχα. Αρχικά δοκίμασα με ένα Huawei K3772 που είχα πάρει πρόσφατα, χωρίς ωστόσο το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αργότερα έβαλα ένα της ίδιας εταιρίας μοντέλο Κ3565 που είχα πάρει πριν 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά, και λίγο μετά τη σύνδεσή του μου ζήτησε κωδικό PIN για την SIM που είχα μέσα. Αφού έφτιαξα τις ρυθμίσεις (APN) συνδέθηξα κανονικά, εμφανίζοντας στη μπάρα κατάστασης την ένδειξη του σήματος σε μπάρες(όπως ακριβώς στα κινητά). edit : Σήμερα πήγα να πάρω την καινούρια ταμπλέτα. Μου τη δώσανε στο σέρβις, και κάτι δεν μου κόλλαγε. Φεύγοντας παρατηρώ πως έχει διπλό αυτοκόλλητο προστασίας στην συσκευασία. Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο να φύγω, λέω δεν την ανοίγω να δω; Και ήταν μια ανοιγμένη και πιθανώς μεταχειρισμένη. Φορτιστής/καλώδια κλπ ήταν χυμά (όχι σε σακουλάκια όπως η αρχική) ενώ η συσκευή δεν είχε ζελατίνα στην οθόνη.... Πάω αμέσως πίσω, και ευτυχώς μου την αλλάξανε χωρίς αντίρρηση. Μου δώσανε μία από το ντουλάπι που έχουν τις καινούριες, και όχι από το σέρβις πάλι. Επίσης να πω πως το έκανα root πανεύκολα με το πρόγραμμα που αναφέρεται εδώ. Στην συνέχεια δοκίμασα αυτό που διάβασα σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες, νομίζω για κάποιο άλλο tablet. Κατέβασα από "πλαισιο market" το es file explorer του έδωσα προνόμια root, και έκανα mount το /system σε RW από RO που ήταν. Έπειτα βρήκα κάποιο αρχείο zip με gapps για android 4.1.x που ήταν για να περαστεί κανονικά μέσω recovery. Ψάχνοντας μέσα σε αυτό απομόνωσα όλα τα .apk των εφαρμογών(όσα δεν είχε από τη μάνα του, καθώς μερικά υπήρχαν στη συσκευή) και τα αντέγραψα στο system/apps. Έκανα μια επανεκκίνηση και από τότε έχω κανονικά playstore και καταφέρα επιτέλους να εγκαταστήσω το tapatalk που το είχα και αγορασμένο. Η αναζήτηση google κόλλαγε στην αρχή, αλλά μόλις έκανα αναβάθμιση στην εφαρμογή δούλεψε μια χαρά. Edited March 11, 2014 by Mark_K προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
transed_ Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αγόρασα 200 ευρώ tablet του Πλαίσιο. Ούτε μήνας δεν έκλεισε και τα έφτυσε. Σε αναμονή το άφησα με μισογεμάτη μπαταρία , δεν ξανάνοιξε ποτέ και ούτε φορτίζει. Το πήγα σε service και το 'έστειλαν στα κεντρικά . Τα κλαίω τα λεφτά που έδωσα για αυτόν τον 4 πύρηνο επεξεργαστή..... και 3 άτομα πιο πριν απο μένα? Με tab του Πλαισιο για service περίμεναν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αγόρασα 200 ευρώ tablet του Πλαίσιο. Ούτε μήνας δεν έκλεισε και τα έφτυσε. Σε αναμονή το άφησα με μισογεμάτη μπαταρία , δεν ξανάνοιξε ποτέ και ούτε φορτίζει. Το πήγα σε service και το 'έστειλαν στα κεντρικά . Τα κλαίω τα λεφτά που έδωσα για αυτόν τον 4 πύρηνο επεξεργαστή..... και 3 άτομα πιο πριν απο μένα? Με tab του Πλαισιο για service περίμεναν..... Είμαι φαν του πλαισίου αλλά μόνο για υπολογιστές.αλλά όταν έμαθα ότι στα κινητά και ταμπλετ τους δεν βάζουν play store είπα με τίποτα δεν θα πάρω.το καλό είναι ότι έχουν σέρβις.περίμενε και εάν στο φτιάξουν/αλλάξουν καλώς αλλιώς ζήτα και πάρε άλλη μάρκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
transed_ Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Είμαι φαν του πλαισίου αλλά μόνο για υπολογιστές.αλλά όταν έμαθα ότι στα κινητά και ταμπλετ τους δεν βάζουν play store είπα με τίποτα δεν θα πάρω.το καλό είναι ότι έχουν σέρβις.περίμενε και εάν στο φτιάξουν/αλλάξουν καλώς αλλιώς ζήτα και πάρε άλλη μάρκα. ένα φόβο με το service τους το έχω , είχε στείλει συνάδελφος το ολοκαίνουργιο laptop του με πρόβλημα θερμοκρασίας στους 2 πρώτους μήνες και του το γύρισαν με φθορές στο καντράν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 παιδια το turbo-x rainbow ειναι το chuwi V88s ετσι? Ποια γενια ομως γιατι ειδα οτι εχουν βγει δυο. Το RK3188 φοραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Κι εμένα με ενδιαφέρει ποιο ακριβώς είναι το Rainbow... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 παιδια το turbo-x rainbow ειναι το chuwi V88s ετσι? Ποια γενια ομως γιατι ειδα οτι εχουν βγει δυο. Το RK3188 φοραει? Τα ταμπλετ ειναι πανομοιότυπα, τόσο εξωτερικά, όσο και στα χαρακτηριστικά τους, όμως το V88s εχει 16 gb rom, ενω το turbo-x 8gb... :confused: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalatza Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδια καποιος player να βρισκει αυτο,ατα ελληνικους υποτιτλκυς υπαρχει? Γτ ο bs υποστηριζει μονο αγγλικα....ακομα κ απο τισ επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 mx player νομίζω πως είχα δοκιμάσει σε άλλη συσκευή και δεν είχε πρόβλημα με ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spicybaby Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδια σας παρακαλω,εχω ψαξει παντου και δε μπορω να βρω εναν τροπο να κανω το ταμπλετ μου Root.Οποιος μπορει και ξερει ας μου δειξει καποιον τροπο.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spicybaby Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αρχοντα λες να δουλεψει αυτο στο Turbo-x Rainbow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_z13 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά!Και εγώ πήρα τα συγκεκριμένο tablet(turbo x rainbow) και δεν έχω βρεi πουθενά πως να το κάνω root. Δώστε μας μια βοήθεια.Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Το hive III γίνεται ρουτ;;είμαι στη δουλεια,ψάχνω απο το tapatalk αλλά δεν βολευομαι.πονεσαν τα ματια μου...κάποια βοήθεια;;;; Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_z13 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Κανένας για root turbo x Rainbow; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 http://osarena.net/android/aguides/kanoume-root-to-turbo-x-hive-tou-plesiou-ekoore-duke.html Το δοκιμασε κανενας σε hive3;;;;;; Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts