Jump to content

filam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    166
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by filam

  1. Για εμένα αν θες κάτι καλό και αξιόπιστο κοίτα σε Dell. Ανάλογα με το budget σου κοίταξε αυτό το Dell Inspiron 5570 , ή κάτι αντίστοιχο.
  2. Έχω ξαναπεί ότι είμαι λάτρης των Dell και πρόσφατα απέκτησα με χαρά και το δικό μου οπότε θα σε πάω εκεί. Καλή ακούγεται η ιδέα του touch απλά δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί να σου βγάλει μελλοντικά. Άλλο ένα κινητό και άλλο το laptop. Επίσης δεν ξέρω σε περίπτωση βλάβης το κόστος επισκευής (είναι πιθανοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτεις σε κάθε περίπτωση). Επίσης αυτό που κοιτάς είναι 14ιντσών. Το παλιό μου laptop ήταν 14αρι και τελικά δεν με βόλεψε για δουλειά...τώρα αν το θες απλά για καμια ταινία να το κουβαλάς πιο εύκολα και να έχεις tablet- laptop σε ένα, πάρτο. Γενικά κυκλοφορεί πολύ η Lenovo στα low budget και δεν μπορώ να πω ότι έχω ακούσει άσχημα πράγματα. Επίσης να σου πώ ότι έχω δει Lenovo με σπασίματα απο πτώσεις κλπ αλλά τα μηχανήματα συνέχισαν να δουλεύουν άψογα παρά τα σπασίματα στο σασί. Αν θες κάτι ποιο καλό μπορείς να δεις σε Dell laptop αυτό εδώ. Εγώ εκεί θα σε πήγαινα. Είναι με το ίδιο CPU το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά καλό και απλά δεν έχει SSD (αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα). Τώρα.. είναι επιλογή σου!
  3. Ριξε μια ματιά στο Dell inspiron 3580 σαν αυτό. Απλά σε αυτό θα χρειαστεί να περάσεις windows (Οικονομικά αξίζει το κάτι παραπάνω νομίζω).
  4. Επειδή τα laptop είναι ''Laptop'' με ότι αυτό σημαίνει απο θέμα κόστους, καλό είναι να το φροντίζεις το μηχάνημά όσο μπορείς για να το έχεις περισσότερο καιρό. Για εμένα μην πειράζεις το CPU. Αν θες να το κάνεις λίγο undervoltage να ζεστένεται λιγότερο κάντο αλλά όπως σου είπαν θα έχεις θέμα με το πόσο σταθερή θα είναι η λειτουργία του. Για εμένα φέρτο σε μαμα ρυθμίσεις, καθάριζε τακτικά τους αεραγωγούς, πάρε μία καλή βάση να το κρυώνει και αν πιάνει το χέρι σου και μπορείς να το ανοίξεις πάρε μία φτηνή και αξιόπιστη πάστα θερμοαπαγωγής όπως η Arctic MX-4 και άλλαζέ την κάθε 6μηνο - έτος ανάλογα τη χρήση και πόσο το πιέζεις. Έχει και μικρότερη ποσότητα. Εγώ έχω πάρει μία τέτοια πριν κανα 8μηνο και ακόμα έχω - κραταει.
  5. Καλησπέρα. Σϋμφωνα με αυτά που ζητάς θα σε πήγαινα στο Samsung SL-C480FW . Δεν νομίζω ότι του λείπει κάτι. Επίσεις εδώ η Apple λέει ότι υποστηρίζει το Apple airprint που θέλεις στο συγκεκριμμένο μηχάνημα. Αν και αρκετά μεγάλο όνομα η HP δεν θα σε πήγαινα γιατι προσωπικά είχα πολύ κακή εμπειρία απο ένα αρκετά ακριβό inkjet που είχα πριν μερικά χρόνια. Τα Samsung από όσο τα έχω δει δουλεύουν θαυμάσια. Όσο αφορά τα μη γνήσια αναλώσιμα δεν μπορώ να σου πω αλλά δεν θεωρώ ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
  6. Αν τα οικονομικά σου είναι μέχρι τα 130€ βάλε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε αυτή με 4GB. Διαφορετικά αν δεν βιάζεσαι (μια και έρχονται και Χριστούγεννα) θα πρότεινα ιδανικότερα μία GTX1060. Έχω πάρει αυτή και είμαι αρκετά ικανοποιημένος!
  7. Μετά απο αρκετό καιρό σε BT Jabra Speaker (ανοιχτής συνομιλίας - δεν θυμάμαι μοντέλο) μπορώ να σου προτείνω αντίστοιχα το Jabra Classic. Αν και μιλάμε για άλλη συσκευή η εμπειρία μου με την εταιρεία ήταν πολύ καλή. Καλό connection χωρίς προβλήματα και αποσυνδέσεις και εύκολο pairing! Το classic είναι και μικρό και ελαφρύ οπότε νομίζω ότι και αυτό είναι σημαντικό. Οπότε προτείνω να δει πρώτα αυτό.
  8. Καλησπέρα. Τα τελευταία χρόνια (με ότι κακοκαιρία και διακοπή μπορείς να φανταστείς), χρησιμοποιώ δύο από αυτά εδώ! Σίγουρα το UPS έχει άλλη χάρη αλλά από τότε που τα έβαλα στις πρίζες ξέχνιασα απο συχνά - πυκνά καμένα τροφοδοτικά και άλλα ανεπιθύμητα πραγματάκια τέτοιου είδους. Χρησιμοποιώ ένα στην άκρη του πολύπριζου που έχει PC - Οθόνη και το 2ο στην τηλεόραση.
  9. Αν το θελεις μόνο για laptop ότι σου είπε και ο φίλος - όχι inverter. Εγώ σε ένα HP δουλευώ με αυτό εδώ!! Μια χαρά κάνει τη δουλίτσα του ;) !!!
  10. Για αυτά τα χρήματα μπορείς να δεις σε LG αυτή εδώ. Έχω LG UHD 4k τα τελαυταία 3- 4 χρόνια και μπορώ να πω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή. Απλά τα πάνελ της LG είναι πιο απαλά σε χρώματα. Αν θέλεις πιο δυναμικό contrast και πιο έντονο κοίτα σε Samsung.
  11. Ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ το Natec. Δεν έχω αυτό, αλλά κάποιο άλλο Natec εδώ και κάποια χρόνια και σαν εταιρεία μπορώ να πώ ότι τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω.
  12. Έχω αρκετό καιρό αυτόν εδώ. Φτηνός, οικονομικά αναλώσιμα και πολύ καλύτερη λειτουργία σε σχέση με έναν ακριβότερο HP που είχα παλαιότερα. Έχει τα πάντα. Δεν νομίζω ότι θες κάτι άλλο για σπίτι.
  13. Γενικά τα TP-LIink έχουν θεματάκια.. μετά από αλλαγή 3ων θα πρότεινα καλύτερα κάτι σε Asus όπως αυτό εδώ. Το 7,5 είναι η γραμμή σου ..πιθανόν είσαι αρκετά μακριά από το κουτί του ΟΤΕ ή οι γραμμές στην περιοχή σου είναι ....ότι να ναι. Το 300 που λες έχει να κάνει με την ταχύτητα του Wifi. Δεν έχεις να χάσεις κάτι απο αυτό. ;)
  14. Θα έλεγα να δεις αυτό εδώ και ας έχει λιγότερη RAM. Αλλιώς μάζεψε κάμποσα χρήματα ακόμα και πήγαινε σε DELL
  15. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό εδώ το HP. Είναι αρκετά καλή η τιμή!
  16. Μετά από αναζητήσεις και έρευνες κατέληξα σε αυτό!:D:D:D ..Μετά από σειρά ετών αλλάξαμε οικογενειακώς 2 διαφορετικά Xiaomi (A1 εγώ και Note4 η σύζυγος) και μπορώ να πω ότι παίζουν καλύτερα από κάθε επώνυμο που έχει περάσει απο τα χέρια μας μέχρι τώρα! Το μόνο μελανό σημείο η camera!
  17. Καλησπέρα, νομιζω δεν γίνεται να την απενεργοποιήσεις αλλά εφόσον έχει πρόβλημα μάλον θα πρέπει να την φτιάξεις. Υπάρχουν διαδικασίες Reflow και reball με κόστος περίπου στα 100€ - 120€ αλλά πιθανόν να ξανασκάσει! Καλύτερα να δεις για νέα μητρική ή νέο μηχάνημα καλύτερα. Αυτή η σειρά γενικά είχε θέμα με τις κάρτες γραφικών. Καλύτερα να κοιτάξει για νέο και Dell όπως π.χ. αυτό εδώ.
  18. Δεν έχω χρησιμοποιήσει USB SSD όμως έχει πολλά οφέλει αν το σκεφτούμε (ειδικά αν τον μετακινείς συνέχεια). Δεν έχει μηχανικά μέρη άρα δεν θα σου χτυπήσει κατα τη μεταφορά. Για τον ίδιο λόγω είναι αρκετά πιο γρήγορος απο έναν hdd. Είναι πιο ελαφρύς και άρα ευκολότερος στη μεταφορά. Χαμηλότερη κατανάλωση άρα δεν σου τραβάει πολύ ρεύμα αν το συνδέεις σε laptop. Όσο αφορά την αξιοπιστία αν κρίνουμε από την απόδοση των Samsung τα τελευταία χρόνια θα έλεγα να δοκιμάσεις αυτόν εδώ!
  19. Meizu δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, HTC ήταν καλά αλλά απο υποστήριξη αναβαθμίσεων ...λίγα πράγματα (βγάζει σχετικά σύντομα ανακοινώσεις για μη αναβάθμιση συσκευών). Xiaomi θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια είναι αρκετά VFM με τη διαφορά ότι οι κάμερες δεν τα σπάνε κι όλας. Πήρα χριστούγεννα αυτό εδώ. Αρκετά καλό και η κάμερα ..βγάζει φωτογραφίες. Εγώ βέβαια είμαι της άποψης να βγάζει ψιλονορμάλ φωτογραφίες και αν θες φωτογραφία πάρε φωτογραφική αλλά όλα είναι σχετικά! Για μένα κοίταξε και αυτό πάντως.
  20. Ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ. Νομίζω είναι αρκετό για να σε καλύψει.
  21. Αν είναι Sata ο δίσκος δες και την εναλλακτική του Doc όπως αυτό! Πάντα κάποια στιγμή προκύπτει ένας δίσκος απο το πουθενά που χρειάζετε να τον συνδέσεις για κάποιο λόγο
  22. Τέλειωσα εδώ και λίγες εβδομάδες το Wolfenstein II- The New Colossus και ετοιμάζομαι να ξεκινήσω το Quantum Break από τα video που είδα φαίνεται εντυπωσιακό!!! Αν είναι όπως στις παρουσιάσεις πρέπει να τα σπάει...!!! Το έχει παίξει κανείς;
  23. Κάτι δεν κάνεις σωστά μάλλον. Πατιούνται τα κουμπιά κανονικά; Θέλει να τα κρατήσεις λίγη ώρα...
  24. Ρίξε μια ματιά εδώ. Βλέπω ότι μπορείς να την κάνεις παραγγελία (κάλεσε για διαθεσιμότητα στα καταστήματα) αλλιώς από αγγελίες αλλά θα πρέπει να πέσεις επάνω στην ίδια αφού ψάχνεις αυτή!
×
×
  • Create New...