Jump to content

yiannis64

Members
  • Δημοσιεύσεις

    677
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About yiannis64

  • Ημ. Γέννησης 04/05/1964

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

yiannis64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κατι γινεται με την συσκευη , δεν παιζει... Το κατεβαζει , δουλευει , και μετα λιγο ξανα διπλη δονηση και κλεινει με μυνημα αναγκαστικου κλεισιματος. Και ολα αυτα οταν του εκανα reset , και μετα , γιατι παλι εκανε το ιδιο πραγμα , οταν μετεφερα στην καρτα το play store , το οποιο ομως οπως ειχα πει μετα το reset , δεν φαινεται καμια εφαρμογη της καρτας , σαν να ειναι αδεια. Να εσβησε το reset την καρτα δεν γινεται. Οποτε κατι αλλο παιζει. Αλλα τι ?
  2. Κατεβασα 3 απο τις version 5 (μια ,μια) , τις κανει εγκατασταση αυτες , αλλα μολις παταω στο εικονιδιο να ανοιξει , δεν ανοιγει η εφαρμογη μου χτυπαει 3 φορες η δονηση , και μου βγαζει μυνημα για αναγκαστικο κλεισιμο. Και το κανει συνεχεια μεχρι να κανω απεγκατασταση. Δεν ξερω τι γινεται.:(
  3. Ευχαριστω πολυ , και συγνωμη για τα κεφαλαια στο προηγουμενο μυνημα μου. Τη κατεβασα την εφαρμογη , την εβαλα στην καρτα , αλλα μολις παταω για εγκατασταση μου γραφει {Υπαρχει καποιο προβλημα με την αναλυση του πακετου} :(
  4. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG GALAXY Y DUOS GT-S6102 ME ANDROID 2.3.6 , ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ RESET , ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ!!! ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ PLAY STORE. H ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ROOT , ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ , UPDATE ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  5. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG GALAXY Y DUOS GT-S6102 ME ANDROID 2.3.6 , ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ RESET , ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ!!! ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ PLAY STORE. H ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ROOT , ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ , UPDATE ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.:)
  6. Μαλιστα , μαλλον δεν καταλαβα ομως τι εννοειται ?
  7. Καλησπερα σας και καλο Πασχα. Πηρα της συζυγου το εν λογω κινητο και θελω να του κανω root οπως ειχα κανει και στο δικο μου το 2012 το Galaxy Young GT-S6102 DUOS.Το οποιο εχω μεχρι και σημερα ρουταρισμενο και ολα ο.κ. Ειχα κατεβασει ζιπαρισμενο το update samsung super user , και το εριξα μεσα στην sd καρτα οπως ηταν ζιπαρισμενο , και ανοιξα την συσκευη με τον νγωστο τροπο και επελεξα update , και τον ζιπαρισμενο φακελο κ.λ.π. Μπορω να κανω το ιδιο και σε αυτην την συσκευη , και με το ιδιο αρχειο ? Η Συσκευη εχει την εκδοση 4.2.2 android και ειναι το i8200 S3 mini. Σας ευχαριστω και καλη ανασταση.
  8. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Στην 2.3.6 ειμαι , αλλα και παλι δεν καταλαβαινω , στο λινκ , που παραθετεις , που ? πως ? κατεβαζω , στο τηλεφωνο? Και αλλο ερωτημα , πιο απλο... Που βρισκω την ρυθμιση , να μην απανταει μονο του , αυτοματη απαντηση , στις κλησεις οταν το εχω συνδεμενο στα ΒΤ ακουστικα? Ευχαριστω.
  9. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια , απλα θα ηθελα να μου πειτε ποιον Flash Player κατεβαζω , γιατι ειδικα με τον Flash Player , εχω λιγο μπερδευτει. Ευχαριστω και παλι.:)
  10. Μηπως κατι σαν Java Player ? Δεν ξερω..........
  11. Ερωτηση. Καποιες σελιδες με ενεργο περιεχομενο , (μουσικη , βιντεο , κ.λ.π) πως της κανουμε να λειτουργουν στο Αndroid ? Eχω τον explorer , firefox , τι αλλο χρειαζεται να κατεβασω , για να δουλευουν κανονικα οι ενεργες σελιδες?
  12. Πως βαζουμε επιλεγμενο ηχο μυνηματων? Προσοχη μηνυματων , οχι κλησης , ουτε συστηματος κ.λ.π. Να βαλω δηλαδη για ηχο μυνηματος εναν δικο μου ηχο , που θελω εγω , και οχι απο αυτους που εχει. Δεν μπορω να το βρω.
  13. Για να κάνετε την αναβάθμιση θα κάνετε πρώτα unroot και μετά την αναβάθμιση μέσω Kies. Μπορει κι εμένα να μου δώσει κάποιος τα φώτα του; Δεν εχω σύνδεση δεδομένων ούτε καν τα εικονίδια μου εμφανίζει στην μπάρα όταν ενεργοποιω την σύνδεση δεδομένων. Αποτέλεσμα να μην μπορώ να στείλω mms και να ψάχνω wifi όταν θέλω ίντερνετ. Καμία ιδέα ;
  14. Ρυθμισεις > Διαχειριση καρτων sim > Τσεκ στο: Ληψη εισερχομενων κλησεων μεσω αλλης καρτας sim κατα την χρηση της υπηρεσιας δεδομενων Το κανεις και στις 2 καρτες. Απλουστατο!!
  15. Τελικα καταφερα μεσω Kies και εκανα την αναβαθμιση , αλλα καθε φορα που κλεινω το κινητο , δεν βλεπει αμεσως καμια εφαρμογη , που ειναι συνδεμενη στην sd στο δευτερο διαμερισμα , παρα μονο , με επανεκινηση μεσω link2sd. Τι κανουμε? Ξεσυνδεουμε ολες τις εφαρμογες , και τις ξανασυνδεουμε?
×
×
  • Create New...