Jump to content

jim_pcplace

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jim_pcplace

  1. Κι εγω το ίδιο πρόβλημα έχω. Κατέβασα το Debloater και προσπάθησα να βγάλω κάποια προγραματάκια αλλα τζίφος. Πάλι βγάζει κινέζικα malware προγράμματα στο Turbo-X tablet. Έκανα factory reset και τα ίδια λές και είναι προεγκατεστημένα στο σύστημα. Αμάν.... http://forum.xda-developers.com/android/software/debloater-remove-carrier-bloat-t2998294
  2. Συγνώμη που επέμενα έτσι "έντονα" απλά περίμενα να το αναφέρει κάποιος ότι του έχει τύχει για να με βοηθήσει. Πάντως μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι έχει να κάνει με το HD Voice/HD call. Στην cosmote δεν δουλεύει σωστά ή τουλάχιστον πρέπει να αλλάξω SIM, θα ρωτήσω την Cosmote. Απλά για όποιον του τύχει, ενημερωτικά.
  3. Tο τηλέφωνο τα σπάει δεν μπορώ να τα περιγράψω όλα εκείνα τα πράγματα που μου αρέσουν και είναι βολικά! Ένα πράγμα μου έχει σπάσει τα νεύρα και αυτό είναι ένας υψίσυχνος ήχος κατά την διάρκεια της κλήση κατα διαστήματα απο το ακουστικό. Είναι αρκετά συχνός που γίνεται χειρότερος όταν το ακουστικό είναι ρυθμισμένο στην μέγιστη ή κοντά στην μέγιστη ένταση του. Το έχει παρατηρήσει άλλος? Βλακώδες πρόβλημα αλλά εκνευριστικό. Όλα τα άλλα είναι άψογα στο κινητό. Να σημειώσω ότι έχει περαστεί η αναβάθμιση Android Lollipop 5.0.1 και είμαι σε Cosmote 2G GSM... Είναι το One M8 32GB (Αμερικάνικο T-Mobile)
  4. Χαιρετώ κι εγώ! Φαντάζομαι πως είναι γνωστό το πρόβλημα με το μικρόφωνο των HandsFree ακουστικών. Το θέμα είναι ότι φταίει το βύσμα του Evo ή τα ίδια τα HandsFree?? Μπορώ να τα επισκευάσω?
  5. Φίλε μου έχω ένα Turbo-X 7.85" Rainbow V88s αλλά δεν μπορώ να βρώ με τίποτα τον κατάλληλο driver έτσι ώστε να ξεκινήσω την διαδικασία ROOT με το UnlockRoot Pro. Ποιους drivers κατέβασες??
  6. Είναι εντελώς απείραχτο το τηλέφωνο. Θα το ξεκλειδώσω αν είναι και θα ξαναδοκιμάσω. Το όνομα είναι σωστό .zip αλλά είναι LOCKED. Ελπίζω να μην χάσω την εγγύηση αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά αν θέλω να φτιάξουν οι αποσυνδέσεις. Και πάλι σε ευχαριστώ και οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!
  7. Ευχαριστώ πολύ χρήσιμες οι οδηγίες σου αλλά έχω μια ερώτηση. Είμαι στην 10.59 απ' ότι είδα και αντέγραψα την 11.73 όπως μου είπες το .IMG στην SD CARD. Μου έκανε Checking image αλλά δεν το εγκατέστησε. Πρέπει οπωσδήποτε να μπώ στο Recovery Mode που μου βγάζει στο MENU?? Ευχαριστώ και συγνώμη αλλά δεν το έχω ξανακάνει και φοβάμαι μην γίνει κανά Factory reset...
  8. Μάλιστα, πολύ χρήσιμη συμβουλή δεν ήξερα ότι γινόταν κάτι τέτοιο. Άν Flasharw το RADIO σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1218196 θα χαθούν τα δεδομένα μου?
  9. Αλήθεια? Είναι εκνευριστικό να δίνεις τόσα λεφτά σε τηλέφωνο και να μην μπορεί να κάνει την βασική του λειτουργία, να κάνει κλήση... Να το γυρίσω πίσω στο πλαίσιο να μου το αλλάξουν άραγε...
  10. Γειά σας παιδιά΄ξανά! Μήπως γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κεραία του EVO 3D που να χάνει το σήμα στιγμιαία και να το ξαναβρίσκει αμέσως διακόπτωντας όμως την κλήση?? Να σημειωθεί ότι δουλέυει σε δίκτυο GSM μόνο COSMOTE. Μήπωως αν βάλεις το χέρι σου στην κεραία έχει κακή λήψη όπως και στο Iphone?? Το έχει παρατηρήσει κανένας?? Πώς μπορεί να διορθωθεί ένα τέτοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ!
  11. Γεια σας ξανά, 700€ κινητό (...καλά 350€ το πήρα απο το πλαίσιο) και μου κόβει τις κλήσεις τυχαία... Αν είναι δυνατόν. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά αρκετές φορές για να είναι εκνευριστικό. Δεν έχω πειράξει τίποτα και είμαι με GSM μόνο δίκτυο. Έχει πρόβλημα άν πατάς την κεραία του σαν το iphone? Μπορώ να κάνω τίποτα να βελτιώσω την κατάσταση??
  12. Το αγόρασα κι εγώ απο το Plaisio με την προσφορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Είχα το HTC Wildfire πριν και είχε αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα απο την θολή οθόνη και την έλλειψη δύναμης. Το Εvo είναι φοβερό, προσπαθώ να συνιθίσω το μέγεθός του βέβαια αλλά είναι μικρότερο απ, ότι περίμενα. 1. Η μπαταρία ξεζουμίζεται σε μία μέρα με όλα τα πρόσθετα δίκτυα απενεργοποιημένα. 2. Όταν πατάς το κουμπί επάνω της απενεργοποίησης τότε δεν εμφανίζεται η αλλαγή Προφίλ Ήχου όπως στο wildfire μου. Σημαντική και χαζή έλλειψη, δεν υπήρχε λόγος να το βγάλουν αυτό. Κατά τα άλλα είναι πανίσχυρο με απίστευτη οθόνη... Άν γνωρίζει με τα προφίλ ήχου τίποτα παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του. ΥΓ: Σας έχει έρθει η ICS 4.0? Εμένα τίποτα ακόμα... ANDROID for ever!
×
×
  • Create New...