Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ την galaxoπαρέα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το SIII και θα ήθελα να μάθω αν καλύπτομαι από εγγύηση αν το πάρω από κάποιο από τα καταστήματα που το πουλάνε 450-480 €. Υπάρχει μια λίστα στο FAQ για τα country code.

1. Το κινητό αρκεί να έχει code χώρας EU προκειμένου να είναι εντός εγγύησης στην Ελλάδα;

2. Μπορώ να δω τον κωδικό χώρας προέλευσης από την συσκευασία προτού το ανοίξω/αγοράσω;

3. Υπάρχει κάποιο κατάστημα το οποίο να πουλάει SGSIII με κωδικούς χώρας COS, EUR, VGR (Ελλάδα δηλαδή) στις προαναφερθείσες τιμές (450-480€); Ή οι χαμηλές τιμές υφίστανται λόγω εισαγωγής από τρίτες χώρες;

Για το 3 ψάξε λίγο στο skroutz προσεκτικά και θα δεις ότι υπάρχει μαγαζί που λέει ελληνικής αντιπροσωπείας στα 470 :happy: Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αλλά κάντους ένα τηλέφωνο να το τσεκάρεις. :)

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μην κολάμε στο αν είναι Ελληνικό ή όχι.Αρκεί να είναι ευρωπαϊκό, από εκεί και πέρα είναι όλα τα ίδια, ίσα-ίσα μάλιστα μερικές φορές τα Ελληνικά αργούν να πάρουν τα updates σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες!

Παρέλαβα σήμερα το δικό μου (άσπρο) από play247 προέλευσης Γαλλίας - όλα καλά -κανένα πρόβλημα σφραγισμένο κουτί που έιχε απ'έξω με ζελατίνα το βιβλιαράκι (περιττό μιας και το κατεβάζεις από τη Samsung...).

Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις:

1. Προερχόμενος από symbian με ξένισε ότι πολλές εφαρμογές ΔΕΝ έχουν επιλογή exit. Μόνο από τη διαχείριση εφαρμογών τις κλείνω; (με παρατεταμένο πάτημα του home button εννοώ).Άβολο...

2. Το τζαμάκι της πίσω κάμερας δεν είναι πολύ ''έξω''; Συνήθως το πλαίσιο γύρω από το φακό προεξέχει. Εννοώ ότι ακουμπώντας το κινητό σε διάφορες επιφάνειες με το καιρό θα γρατσουνιστεί...ή όχι;

Παρέλαβα σήμερα το δικό μου (άσπρο) από play247 προέλευσης Γαλλίας - όλα καλά -κανένα πρόβλημα σφραγισμένο κουτί που έιχε απ'έξω με ζελατίνα το βιβλιαράκι (περιττό μιας και το κατεβάζεις από τη Samsung...).

Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις:

1. Προερχόμενος από symbian με ξένισε ότι πολλές εφαρμογές ΔΕΝ έχουν επιλογή exit. Μόνο από τη διαχείριση εφαρμογών τις κλείνω; (με παρατεταμένο πάτημα του home button εννοώ).Άβολο...

2. Το τζαμάκι της πίσω κάμερας δεν είναι πολύ ''έξω''; Συνήθως το πλαίσιο γύρω από το φακό προεξέχει. Εννοώ ότι ακουμπώντας το κινητό σε διάφορες επιφάνειες με το καιρό θα γρατσουνιστεί...ή όχι;

1. Το Android έχει τελείως διαφορετικό τρόπο διαχείρισης μνήμης που καθιστά το exit άχρηστο. Δεν είναι χειρότερο η καλύτερο, απλά διαφορετικό.

2. Ναι. Πάρε θήκη που να έχει ένα υποτυπώδες χειλάκι.

Αλέξανδρος

Χαιρετω την παρεα.Ελπιζω σε λιγο καιρο να μπω και εγω.Γνωριζει κανεις σας εαν καποιο skroutzομαγαζο δεχεται επιδοτηση απο wind?Εχω μεγαλη ~400 ευρω και ειλικρινα δεν θελω να δωσω πανω απο κατοσταρικο για νεα συσκευη.Απο ιδεολογια και μονο.Αν καποιος γνωριζει ας μου πει.Thnx

Πως μπορουμε να βρουμε απο το ΙΜΕΙ την χωρα κατασκευης -νομιζω οτι τη δηλωνει το 7ο και 8ο νουμερο-υπαρχει καποιος μπουσουλας.?

Εχει τυχει σε κανεναν να συναντησει προβλημα στην αντιπροσωπεια σχετικα με την χωρα εισαγωγης.

Αναφερομαι γι αυτη την περιοδο.

Αν το κινητο ειναι ευρωπαικο το παιρνουμε ΑΦΟΒΑ?

Εγγυημενα δεν υπαρχει θεμα με ελληνικη αντιπροσωπεια?

Στην αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενοι-αν χρειαστει-να βρουν απο το ΙΜΕΙ αν το καλυπτουν.?

Αν καποιος φιλος αγορασε s3 σε καλη τιμη 450 - 470 απο καποιο e-shop.gr και τσεκαρε και εγγυηση απο αντιπροσωπεια αν δε του κανει κοπο

ας στειλει ενα pm

Ευχαριστω προκαταβολικα....

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Πως μπορουμε να βρουμε απο το ΙΜΕΙ την χωρα κατασκευης -νομιζω οτι τη δηλωνει το 7ο και 8ο νουμερο-υπαρχει καποιος μπουσουλας.?

Εχει τυχει σε κανεναν να συναντησει προβλημα στην αντιπροσωπεια σχετικα με την χωρα εισαγωγης.

Αναφερομαι γι αυτη την περιοδο.

Αν το κινητο ειναι ευρωπαικο το παιρνουμε ΑΦΟΒΑ?

Εγγυημενα δεν υπαρχει θεμα με ελληνικη αντιπροσωπεια?

Στην αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενοι-αν χρειαστει-να βρουν απο το ΙΜΕΙ αν το καλυπτουν.?

Αν καποιος φιλος αγορασε s3 σε καλη τιμη 450 - 470 απο καποιο e-shop.gr και τσεκαρε και εγγυηση απο αντιπροσωπεια αν δε του κανει κοπο

ας στειλει ενα pm

Ευχαριστω προκαταβολικα....

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, αν είναι ευρωπαϊκό δεν έχεις κανένα θέμα με την εγγύηση.

Από το e-choice.gr πήρε κάποιος;

Είναι κανονικά ελληνικό;

Ισχύουν οι τιμές υποθέτω ε.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Από το e-choice.gr πήρε κάποιος;

Είναι κανονικά ελληνικό;

Ισχύουν οι τιμές υποθέτω ε.

Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πριν παραγγείλεις .

Πάντως αυτο το θέμα με το αν είναι Ελληνικό ή οχι δεν τον έχω καταλάβει ακόμα .Δεν έχουν διαφορά ειτε είναι απο Ελλάδα είτε είναι απο Αγγλία -Γαλλία -Γερμανία κ.τ.λ

Samsung galaxy s21+

Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πριν παραγγείλεις .

Πάντως αυτο το θέμα με το αν είναι Ελληνικό ή οχι δεν τον έχω καταλάβει ακόμα .Δεν έχουν διαφορά ειτε είναι απο Ελλάδα είτε είναι απο Αγγλία -Γαλλία -Γερμανία κ.τ.λ

Διαφορά σαν τηλέφωνα μπορεί να μην εχουν,αλλα εχουν μια άλλη διαφορά πολύ πιο σημαντική.Και αυτό ειναι η μετέπειτα υποστήριξη σε περίπτωση που τύχει κάτι με το που το αγοράζεις.Για να στο αλλαξει ο παραεισαγωγεας σου βγάζει συνήθως την ψυχή...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Διαφορά σαν τηλέφωνα μπορεί να μην εχουν,αλλα εχουν μια άλλη διαφορά πολύ πιο σημαντική.Και αυτό ειναι η μετέπειτα υποστήριξη σε περίπτωση που τύχει κάτι με το που το αγοράζεις.Για να στο αλλαξει ο παραεισαγωγεας σου βγάζει συνήθως την ψυχή...

Και αυτο μπορεί να δικαιολόγηση την διαφορά 100+ € που υπάρχει κάποιες φορές .?????

Πάντως μια φορά που χρειάστηκα να αλλάξω τηλέφωνο (παρεισαγωγής)δεν είχα κανένα πρόβλημα ,και μένω και σε νησί .

Samsung galaxy s21+

Και αυτο μπορεί να δικαιολόγηση την διαφορά 100+ € που υπάρχει κάποιες φορές .?????

Πάντως μια φορά που χρειάστηκα να αλλάξω τηλέφωνο (παρεισαγωγής)δεν είχα κανένα πρόβλημα ,και μένω και σε νησί .

Ακριβώς! Ή μήπως θα σου το αλλάξει το πλαίσιο ή ο Γερμανός. Μη λέμε ότι θέλουμε.

مفاجأة

Ακριβώς! Ή μήπως θα σου το αλλάξει το πλαίσιο ή ο Γερμανός. Μη λέμε ότι θέλουμε.

Ναι φίλε μου θα σου το αλλαξει.Και στο καπάκι,με καινούριο αντιπρόσωπειας.Για αυτό μην λετε οτι θέλετε....ασε που κανένας δεν σας είπε να αγοράσετε απο εκεί που τα πουλάνε 100Ε πιο ακριβά,εγω το αγόρασα με μια διαφορά 20-30ε απο τα παραεισαγωγεις.Αρκει να ψάχνεις..και να μην πας με κλειστά τα μάτια.

Edited by arfi-gorgona

Το γνωστό μαγαζί δίπλα στον χόντο ομόνοιας τα έδινε 470 ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά δεν τους κόβω τόσο large που να στο αλλάζουν αμέσως. (δείτε άλλο ποστ μου στο διαθεσιμότητα του σ2 και θα καταλάβετε) Γενικά είναι να μην σου τύχει. Βέβαια παλαιότερα, πριν ενάμησι χρόνο περίπου είχα πάρει ένα desire s από το πλαίσιο και ενθουσιασμένος βγήκα από το μαγαζί, μαύρο ωραίο ξερώ γω και πάω σπίτι να το ανοίξω, μένω δίπλά ήμουν "τυχερός" και το κινητό έμενε με άσπρη οθόνη, δεν bootαρε. Έκανα τα πάντα που ήξερα αλλά δεν λειτούργησε. Πήγα πίσω και το έδειξα στην πωλήτρια, πήρε ένα τηλέφωνο το σέρβις στη ζαϊμη και το πήγα πάνω, το είδαν κι αυτοί και σε μισή ώρα είχα άλλο τηλέφωνο, γκρι δυστυχώς αλλά οκ. Για να τα λέω όλα. Εμένα αυτά μου έχουν τύχει, ξέρω και άλλα μαγαζια της ομόνοιας που θα σου πουν ότι θα το στείλουν σέρβις ενώ το πήρες μια μέρα πριν, ούτε αντικατάσταση doa ούτε τίποτα, εκεί πρέπει να φωνάξεις.

Αν ειναι ελληνικό έχουν υποχρέωση να στο αλλαξουν, απλά τα μαγαζιά αυτά που δεν ειναι σοβαρά.. πατάνε επάνω στην άγνοια του πελατη,και κοιτάνε να αποφύγουν την διαδικασια,οσο για τα παραεισαγωγεις,το doa ειναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...μια και δεν έχεις να κάνεις με επίσημη αντιπροσωπεία.Η αντιπροσωπεία εδώ,μπορεί να αναλαμβάνει τα παραεισαγωγεις απο ευρωπαϊκή ένωση, αλλά δεν τα αλλαξει,τα φτιαχνει,ακομα και αν τα αγόρασες μια ώρα πριν.Θα γίνει αλλαγη μόνο αν δεν φτιάχνετε.Εγω παντως παραεισαγωγεις δύσκολα θα παρω ξανα, μόνο αν εμπιστεύομαι το μαγαζί. Edited by arfi-gorgona

Αν ειναι ελληνικό έχουν υποχρέωση να στο αλλαξουν, απλά τα μαγαζιά αυτά που δεν ειναι σοβαρά.. πατάνε επάνω στην άγνοια του πελατη,και κοιτάνε να αποφύγουν την διαδικασια,οσο για τα παραεισαγωγεις,το doa ειναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...μια και δεν έχεις να κάνεις με επίσημη αντιπροσωπεία.Η αντιπροσωπεία εδώ,μπορεί να αναλαμβάνει τα παραεισαγωγεις απο ευρωπαϊκή ένωση, αλλά δεν τα αλλαξει,τα φτιαχνει,ακομα και αν τα αγόρασες μια ώρα πριν.Θα γίνει αλλαγη μόνο αν δεν φτιάχνετε.Εγω παντως παραεισαγωγεις δύσκολα θα παρω ξανα, μόνο αν εμπιστεύομαι το μαγαζί.

Εγώ δεν έχω καταλάβει από που πηγάζει αυτή σου η βεβαιότητα. Παραπληροφορείς απλά.

مفاجأة

Εγώ δεν έχω καταλάβει από που πηγάζει αυτή σου η βεβαιότητα. Παραπληροφορείς απλά.

Η δική σου φιλέ μου από που πηγάζει?Αφου λες οτι παραπληροφορο, δικαιολογήσετο.

Εσυ παραπληροφορεις οταν λες πχ το πλαίσιο δε θα στο άλλαζε.Και απο οτι φερεται με αυτό που λες,προφανώς δεν έχεις ψωνίσει απο εκεί και αερολογης.Ενα παραεισαγωγεις κινητό αγορασα μια φορά,και οταν την επομενη εβγαλε πρόβλημα,ο παραεισαγωγεας τα μασουσε,οπως κανουν ολοι τους συνηθως,και το DOA πήγε περίπατο,στο τελος με παράπεμψε στην αντιπροσωπεία.Και παρόλο που ηταν καινούριο το κινητο,ΔΕΝ μου το αντικατέστησε,μου το έφτιαξε.

Edited by arfi-gorgona

Η δική σου φιλέ μου από που πηγάζει?Αφου λες οτι παραπληροφορο, δικαιολογήσετο.

Εσυ παραπληροφορεις οταν λες πχ το πλαίσιο δε θα στο άλλαζε.Και απο οτι φερεται με αυτό που λες,προφανώς δεν έχεις ψωνίσει απο εκεί και αερολογης.Ενα παραεισαγωγεις κινητό αγορασα μια φορά,και οταν την επομενη εβγαλε πρόβλημα,ο παραεισαγωγεας τα μασουσε,οπως κανουν ολοι τους συνηθως,και το DOA πήγε περίπατο,στο τελος με παράπεμψε στην αντιπροσωπεία.Και παρόλο που ηταν καινούριο το κινητο,ΔΕΝ μου το αντικατέστησε,μου το έφτιαξε.

Μια περιήγηση στα μεγάλα ελληνικά τεχνολογικά forum να κάνεις θα καταλάβεις γιατί δε θα σου το αλλάξουν τα "supermarket" των τεχνολογικών προϊόντων.

Αυτά που λες συμβαίνουν σε αρκετά καταστήματα. Προσέχουμε από που αγοράζουμε φυσικά, αλλά η αξιοπιστία των μεγάλων καταστημάτων σε καμία περίπτωση δεν είναι μεγαλύτερη από αυτή των καλών μαγαζιών του skroutz, το αντίθετο μάλιστα. Στο μόνο που είναι καλύτεροι είναι στην κλεψιά, στη λαμογιά και στην εκμετάλλευση των υπαλλήλων τους.

مفاجأة

Μια περιήγηση στα μεγάλα ελληνικά τεχνολογικά forum να κάνεις θα καταλάβεις γιατί δε θα σου το αλλάξουν τα "supermarket" των τεχνολογικών προϊόντων.

Αυτά που λες συμβαίνουν σε αρκετά καταστήματα. Προσέχουμε από που αγοράζουμε φυσικά, αλλά η αξιοπιστία των μεγάλων καταστημάτων σε καμία περίπτωση δεν είναι μεγαλύτερη από αυτή των καλών μαγαζιών του skroutz, το αντίθετο μάλιστα. Στο μόνο που είναι καλύτεροι είναι στην κλεψιά, στη λαμογιά και στην εκμετάλλευση των υπαλλήλων τους.

Ρε σι dj,εσυ μου το πας αλλού τώρα :) Έμενα όσες φορές χρειάστηκε φιλε μου μου το αλλαξαν,και μάλιστα πρόσφατα εκανα 2 αλλαγες.

Ρε σι dj,εσυ μου το πας αλλού τώρα :) Έμενα όσες φορές χρειάστηκε φιλε μου μου το αλλαξαν,και μάλιστα πρόσφατα εκανα 2 αλλαγες.

Κάνεις το κλασσικό λάθος που κάνουν αρκετοί!

Δεν κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια! Φυσικά δε γίνεται να αγνοήσουμε τα προσωπικά βιώματα, αλλά πρέπει πάντα να κοιτάμε τι γίνεται γενικά.

مفاجأة

Κάνεις το κλασσικό λάθος που κάνουν αρκετοί!

Δεν κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια! Φυσικά δε γίνεται να αγνοήσουμε τα προσωπικά βιώματα, αλλά πρέπει πάντα να κοιτάμε τι γίνεται γενικά.

Δηλαδή μου λες ότι παρόλο που εχει doa δεν το αλλαζουν?Μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό πάντως.. Εμένα μου αλλάξαν σκληρούς 2+ χρόνων και με δυνατότητα να πάρω ότι θέλω και να πληρώσω διαφορά.. Δύσκολο μου φαίνεται να υπάρχει τόσο χαοτικη απόκλιση στην συμπεριφορά πελατών.Εντωμεταξυ εχει τύχη ενα δυο φορές να είμαι μπροστα σε πελάτες που ζητούν παράλογα πράγματα...

Δηλαδή μου λες ότι παρόλο που εχει doa δεν το αλλαζουν?Μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό πάντως.. Εμένα μου αλλάξαν σκληρούς 2+ χρόνων και με δυνατότητα να πάρω ότι θέλω και να πληρώσω διαφορά.. Δύσκολο μου φαίνεται να υπάρχει τόσο χαοτικη απόκλιση στην συμπεριφορά πελατών.Εντωμεταξυ εχει τύχη ενα δυο φορές να είμαι μπροστα σε πελάτες που ζητούν παράλογα πράγματα...

Ναι και όμως αυτό συμβαίνει. Σου επαναλαμβάνω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις και μόνος σου με μια απλή περιήγηση σε διάφορα φόρουμ από ποστ μελών με μεγάλη προσφορά.

مفاجأة

Ναι και όμως αυτό συμβαίνει. Σου επαναλαμβάνω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να το διαπιστώσεις και μόνος σου με μια απλή περιήγηση σε διάφορα φόρουμ από ποστ μελών με μεγάλη προσφορά.

Μα ακόμα και να θέλουν,ειναι υποχρεωμένοι να το κάνουν... Πάντως είμαι περίεργος να δω τι λενε,αν εχεις κανένα λινκ στείλε μου σε πμ..