Te_salat Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Xαου ματςςς; 10€ με τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Οπότε ζητάω να μου στείλουν νέα χωρίς φυσικα να πληρώσω μεταφορικά να παει πίσω αυτη που έχω ήδη παραγγείλει. Τελικα,την πηρες τη θηκη,και ειναι πραγματι διορθωμενη; Kai κατι αλλο.Ποια ειναι η διαφορα,μεταξυ της color series,και της lumi series;Μονον σε χρωματα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τελικα,την πηρες τη θηκη,και ειναι πραγματι διορθωμενη; Kai κατι αλλο.Ποια ειναι η διαφορα,μεταξυ της color series,και της lumi series;Μονον σε χρωματα; Δεν έχει έλθει ακόμα. Τώρα όπως έγινε το πράγμα θα την πάρω στα χέρια μου τέλος Σεπτέμβρη που θα πάω Ελλάδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παρέλαβα ένα καπάκι που είχα παραγγείλει από Ebay. Δεν διαφέρει πουθενά από το γνήσιο τουλάχιστον οπτικά. Είναι τόσο ίδιο που πλέον δεν ξέρω αν φοράω το γνήσιο η αυτό που αγόρασα:) Τα νούμερα τα σημάδια από το καλούπι είναι όλα ίδια. Αν δεν είχε γράψει κάποιος ότι δεν είναι γνήσια και η συσκευασία ήταν σε κουτί Samsung θα έλεγα ότι είναι πραγματικά γνήσιο. Α είχε στην συσκευασία δώρο ένα κατσαβιδακι και 2 πλαστικά σαν πέννες κιθάρας που χρησιμεύουν στην αφαίρεση της οθόνης. τι εννοεις στην αφαιρεση της οθονης? απλα για να βγαλεις το καπακι?? πως και πηρες ακριβως το ιδιο δεν υπαρχει καποιο που να ειναι πιο ομορφο αν δε σου αρεσε αυτο?? να ρωτησω κατι ασχετο παλια ειχα βρει ενα μικρουλι σωληνακι με κρεμα που εσωηνε γρατσουνιες με ενα μαντηλακι που σου εδινε για κινητο ηταν απτο eshop εχεις στα υποψιν σου κατι? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas24 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Είμαι ανάμεσα σε Belkin, SGP και Celly screen protectors Γνώμες εμπειρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 τι εννοεις στην αφαιρεση της οθονης? απλα για να βγαλεις το καπακι?? πως και πηρες ακριβως το ιδιο δεν υπαρχει καποιο που να ειναι πιο ομορφο αν δε σου αρεσε αυτο?? να ρωτησω κατι ασχετο παλια ειχα βρει ενα μικρουλι σωληνακι με κρεμα που εσωηνε γρατσουνιες με ενα μαντηλακι που σου εδινε για κινητο ηταν απτο eshop εχεις στα υποψιν σου κατι? Μάλλον τα έβαλαν από λάθος. Αυτά είναι για να συνοδεύουν σετ οθόνης. Για τους γρατσουνιές μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πιο μαλακή κρέμα αυτοκινήτου. Πήρα το ίδιο καπάκι ώστε να χρησιμοποιώ αυτό και να μείνει το γνήσιο σαν καινούριο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Το πρόβλημα στα κουμπιά Power & Volume έχει διορθωθεί. Πιστεύω να σας ενδιαφέρει. http://img853.imageshack.us/img853/1733/neohybridcolorpreorder.jpg Γεια σας παιδια θελω να κανω παραγγελια αυτη την θηκη αλλα δεν νιωθω καθολου απο αυτα και επισης δεν ξερω καθολου αγγλικα αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα τον ευχαριστουσα παρα πολυ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ξερςι κανεις που μπορω απο ελλαδα να βρω πισω καπακι σε μπλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εβαλα τη μεμβρανη της sgp.Πηγα σε καποιο φιλο,που βαζει μεμβρανες αυτοκινητων,και το εκανε αυτος,γιατι εγω φοβομουν να το κανω. Βλεποντας πρωτα μερικα βιντεακια στο youtube,ειδαμε οτι καποιος που εβαζε μια,εβγαζε πρωτα τη μπαταρια,αφου το εκλεινε πρωτα,και το αυτο πραξαμε κι εμεις. Το αποτελεσμα,πολυ καλο.Δεν κοβει τιποτα,ουτε αλλοιωνει τα χρωματα,που ειναι οπως παντα αριστα. Αμα το δειτε ονως κλειστο,και το κοιταξετε κουνωντας το περα δωθε,φαινονται μερικες ανωμαλιες της μεμβρανης,που ομως,αμα αναψει η οθονη,χανονται.Δεν ειναι δηλαδη κατι προσθετο,αλλα οτι η μεμβρανη,δεν μπορει να ειναι οπτικο γυαλι,οπως φτιαχνουμε δηλαδη τους φακους των φωτογραφικων μηχανων,που γυαλιζουμε το γυαλι,με ειδικα τριβεια. Προσοχη να βαλετε απο το σπρευ και στα δαχτυλα αφου τα πλυνετε πρωτα καλα,,και οχι μονον στη μεμβρανη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης της θήκης flip case σε λευκό, έχουν αρχίσει και χαλάνε οι γωνιές σε σημείο να φαίνεται άσχημο.το έχει πάθει κανείς?μπορούμε να κάνουμε κάτι να διορθωθεί? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης της θήκης flip case σε λευκό, έχουν αρχίσει και χαλάνε οι γωνιές σε σημείο να φαίνεται άσχημο.το έχει πάθει κανείς?μπορούμε να κάνουμε κάτι να διορθωθεί? Ήταν η χειρότερη αγορα που έχω κάνει. Ευτυχώς κατάλαβα αμέσως τι θα επακολουθήσει απο την χρήση της και την χρησιμοποιω περιστασιακά, κυρίως ΟΤΑ. Έχω να πάω κάπου επίσημα. Νομίζω ότι αν έχουν αρχίσει να ξεκολουν οι στρωσεις του πλαστικού στις γωνίες, ίσως μια διαφανη κολλά να διορθώνει την κατάσταση. Βάλε την κολλα και μετα μ ένα ψαλιδι κόψει προσεκτικα τα περισευματα της κολλας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Να και μια αλλη θηκη,αλλοιωτικη απο τις αλλες,οσον αφορα στη διαφανεια. http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-i9300-CASE-Oliviasphones/dp/B008N1NN6G/ref=tag_stp_s2_edpp_url Kαι αυτη. Edited August 4, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Να και μια αλλη θηκη,αλλοιωτικη απο τις αλλες,οσον αφορα στη διαφανεια. http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-i9300-CASE-Oliviasphones/dp/B008N1NN6G/ref=tag_stp_s2_edpp_url Kαι αυτη. Μια παρόμοια πήρα της belkin και είναι πάρα πολύ ωραία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Έχετε βρει καμιά θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία? Τι τιμές έχουν? Πληροφοριακά ρωτάω γιατί είδα σε κάποια μαγαζιά, να δω αν της πουλάνε ακριβά. Ευχαριστώ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ήταν η χειρότερη αγορα που έχω κάνει. Ευτυχώς κατάλαβα αμέσως τι θα επακολουθήσει απο την χρήση της και την χρησιμοποιω περιστασιακά, κυρίως ΟΤΑ. Έχω να πάω κάπου επίσημα. Νομίζω ότι αν έχουν αρχίσει να ξεκολουν οι στρωσεις του πλαστικού στις γωνίες, ίσως μια διαφανη κολλά να διορθώνει την κατάσταση. Βάλε την κολλα και μετα μ ένα ψαλιδι κόψει προσεκτικα τα περισευματα της κολλας. Σαν να το γραψε bot είναι αυτό το post:blink: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Εγώ παιδιά αγόρασα 2 θήκες πρόσφατα, της εταιρείας Rock. Η μία είναι η Rock Quicksand που τη ξέρουμε όλοι και είναι πάρα πολύ καλή με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι, και ή άλλη είναι μια flip case της Rock (μια εναλλακτική πρόταση απο την official flip case), η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει γενικά σε φόρουμ και δεν την ξέρουν και πολλοί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τις 2, δεν γλιστράνε, δεν λερώνουν(γιατί είχα μια άσπρη πριν απο αυτές και είχε γίνει χάλια απο πίσω) και το σημαντικό για μένα δεν κάνουν να φαίνεται άσχημο το κινητό, απεναντίας του δίνουν στυλ! Έκανα και ένα βιντεάκι και με τις 2 αυτές θήκες για να τις δείτε και εσείς! εδώ ---> Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Σαν να το γραψε bot είναι αυτό το post:blink: Όχι δεν είναι bot. Είναι το αυτόματο λεξικό που διαθέτει το iOS σε iPhone και iPad. Αν δεν τσεκάρεις το κείμενο πριν το στείλεις εκτιθεσαι απο τα λάθη του. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Τις περισσότερες φορές δεν είναι λάθος η πληκτρολογιση. Απλα επειδη έχει περιορισμένο αριθμο καταχωριμενων λέξεων και σωστα να γράφεις, επιλέγει την δικη του εκδοχη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο αξεσουάρ ώστε να μπορούμε να δούμε ψηφιακή τηλεόραση στο κινητό; Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Όχι δεν είναι bot. Είναι το αυτόματο λεξικό που διαθέτει το iOS σε iPhone και iPad. Αν δεν τσεκάρεις το κείμενο πριν το στείλεις εκτιθεσαι απο τα λάθη του. Είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Τις περισσότερες φορές δεν είναι λάθος η πληκτρολογιση. Απλα επειδη έχει περιορισμένο αριθμο καταχωριμενων λέξεων και σωστα να γράφεις, επιλέγει την δικη του εκδοχη. Ασε,την εχω πατησει με ενα iPad που εχω.Αλλα αντι αλλων. Και μερικες κουβεντες ,για ενα αξεσουαρ. Μιλαω για το SONY smart wireless bluetooth headset pro. Μπαταρια:κραταει λιγο. Aκουστικά:Εχουν προβλημα οταν κινεισαι,διοτι ακουγεται ενας θορυβος απο τα καλωδια,γνωστο σε οσους ακουνε εν κινησει.Τα αλλαξα,βαζοντας στη θεση τους,τα παλια καλα,λευκά Apple,απο το iPod,αυτα με τους μαγνητες νεοδυμιου. Ραδιοφωνο:της πλακας απο ευαισθησια,καθως σε παρα πολλα σημεια της πολης,εχω στιγμιαια μπερδεματα με αλλλους σταθμους,αντιθετα με το ραδιοφωνο που υπηρχε μεσα στο W995,το οποιο ηταν σπουδαιο. Ενταξει ,τις κλησεις τις παιρνει καλα. Edited August 7, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Για την ώρα έχουν αγοραστεί: 1) Sandisk Ultra 32GB class 10 2) Samsung Galaxy SIII slim cover 3) Bugatti Slim Fit Case for SIII 4) Brando Ultra-Clear Screen Protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acmegr7 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Παιδιά έχει πάρει κανείς κάποια βάση αυτοκινήτου που να την χρησιμοποιεί μαζί με τη θήκη flip cover; Επίσης από dock station δεν είδα κινητικότητα. έχετε να προτείνετε κανένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 παιδια πηρα αυτη τη θηκη http://www.ebay.co.uk/itm/221057892856?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 μου ειπε ο πωλητης οτι ειναι γνησιο αξεσουαρ της samsung στην Κορεα απλα πισω λεει AnyMode αντι για Galaxy S3 η θηκη ειναι λιγο πιο βαρια απο την κανονικη samsung παντως στην συσκευασια λεει designed for Samsung Mobile λετε να με δουλεψε? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 παιδια πηρα αυτη τη θηκη http://www.ebay.co.uk/itm/221057892856?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 μου ειπε ο πωλητης οτι ειναι γνησιο αξεσουαρ της samsung στην Κορεα απλα πισω λεει AnyMode αντι για Galaxy S3 η θηκη ειναι λιγο πιο βαρια απο την κανονικη samsung παντως στην συσκευασια λεει designed for Samsung Mobile λετε να με δουλεψε? Εξαρταται τι εννοεις θα δουλεψει.Οτι θα μπαινει,σιγουρα,οτι βαζοντας ενα νομισμα πισω στη σχισμη,θα στεκεται λοξο,για να μπορεις να βλεπεις κανα βιντεο πχ,ναι,αλλα για μενα,δεν εχει καλη προστασια,οπως εξ αλλου,και οι θηκες που πουλανε για 100% Samsung,(αν υποθεσουμε οτι αυτη δεν ειναι τετοια),διοτι αν δεις στα πλαγια,δεξια και αριστερα,δεν καλυπτεται το τηλεφωνο,ειναι γυμνο. Ειναι η σχεδιαση τετοια,που κατ'εμέ,ειναι λαθος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπερα.Μολις παραγγειλα αυτο http://gametel.se/index.php/explore/specification .Δεν ειναι μονο για S3 αλλα μηπως το εχει παρει καποιος να μας πει αν ειναι ευχαριστημενος;Οι κριτικες που διαβασα ειναι καλες και με τοσους emulator που υπαρχουν με βλεπω να λιωνω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλησπερα.Μολις παραγγειλα αυτο http://gametel.se/index.php/explore/specification .Δεν ειναι μονο για S3 αλλα μηπως το εχει παρει καποιος να μας πει αν ειναι ευχαριστημενος;Οι κριτικες που διαβασα ειναι καλες και με τοσους emulator που υπαρχουν με βλεπω να λιωνω :lol: Από που το πήρες φίλε και πόσο βγήκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts