Jump to content

tolis9100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About tolis9100

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 20

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

tolis9100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το swipe είναι όταν έχεις τη παλάμη σου κάθετα και την περνάς / σέρνεις από την μια πλευρά της οθόνης του κινητού στην άλλη.
  2. Το κεντρικό πλήκτρο και το on/off ταυτόχρονα. ή κάνεις swipe με το χέρι σου στην οθόνη.
  3. Καλημέρα, ευχαριστώ! :)
  4. Γειά σας παιδιά, όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Galaxy A5 μπορεί να διαβάσει το review που έγραψα: https://samsungmobilers.gr/samsung-galaxy-a5-review/
  5. Έκανα αυτό το βίντεο θέλοντας να δημιουργήσω μια ταινιούλα με την οποία παίρνω το Galaxy S4 με έναν "μαγικό τρόπο"! Ήθελα ο θεατής να βυθιστεί σε έναν τρισδιάστατο κόσμο και να νιώσει τον ενθουσιασμό που ένιωσα ανοίγοντας το κουτί! (έβαλα και λίγο ψιλοχιούμορ μέσα) Υπέροχος συνδυασμός τρισδιάστατων γραφικών με πραγματικό βίντεο και εκπληκτικά εφέ που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Χρειάστηκα: Τις γνώσεις που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια σε 3D animation + greenbox + compositing + μοντάζ, 1 μήνα προεργασία και 2 εβδομάδες συνεχόμενης δουλειάς. Επίσης τον Η/Υ μου με τον 8πύρινο επεξεργαστή και την υδρόψυξη του, όπου έκανε render κάθε βράδυ τις τελευταίες 2 εβδομάδες! Δείτε το εδώ -> και δεν θα το μετανιώσετε! Αλήθεια! :)
  6. Εγώ παιδιά αγόρασα 2 θήκες πρόσφατα, της εταιρείας Rock. Η μία είναι η Rock Quicksand που τη ξέρουμε όλοι και είναι πάρα πολύ καλή με πολύ καλή αίσθηση στο χέρι, και ή άλλη είναι μια flip case της Rock (μια εναλλακτική πρόταση απο την official flip case), η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει γενικά σε φόρουμ και δεν την ξέρουν και πολλοί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τις 2, δεν γλιστράνε, δεν λερώνουν(γιατί είχα μια άσπρη πριν απο αυτές και είχε γίνει χάλια απο πίσω) και το σημαντικό για μένα δεν κάνουν να φαίνεται άσχημο το κινητό, απεναντίας του δίνουν στυλ! Έκανα και ένα βιντεάκι και με τις 2 αυτές θήκες για να τις δείτε και εσείς! εδώ --->
  7. Νίκο πιθανότατα η τηλεόρασή σου δεν υποστηρίζει(AllShare Cast), εκτός και αν είναι απο τα τελευταία μοντέλα Samsung smart TV(2012), αυτό που ξέρω είναι οτι μόνο αυτές θα το έχουν ενσωματωμένο αυτό το feature. Επίσης μια άλλη πιο αισιόδοξη άποψη που διάβασα είναι οτι θα το υποστηρίζουν όσες smart TVs έχουν το dual view (δηλαδή KAI κάποια μοντέλα του 2011) και αυτό με αναβάθμιση του software της TV. Γενικά όμως το AllShare Cast μπορεί να λειτουργήσει σε ΟΛΕΣ της τηλεοράσεις που έχουν HDMI θύρα τοποθετώντας το AllShare Cast dongle. Το οποίο είναι ενα "κουτάκι" που μπορείς να κάνεις ασύρματη προβολή σε οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του Galaxy S3! (όχι μόνο βίντεο, φωτογραφίες και ήχο) που μπορούμε ήδη να κάνουμε με το AllShare Play. Επίσης στο καινούργιο βίντεο, που μόλις χθες έκανα, εξηγώ το AllShare Play (+άλλα) αναλυτικά και με παραδείγματα στη δική μου Samsung τηλεόραση (wireless photo/HD video streaming απο Galaxy S3 σε TV, αλλα και wireless photo/HD video streaming απο υλικό που είναι αποθηκευμένο σε PC ΜΕΣΩ Galaxy S3 σε TV! Δείτε το βίντεο εδώ ---> και ετοιμάζω και άλλο ενα βίντεο με Allshare Play πειράματα για τις επόμενες μέρες! :)
  8. Το AllShare play παίζει και σε όλες τις smart TV που το υποστηρίζουν(για Live streaming photo,music,video). To Allshare Cast (mirror screen, σε λειτουργικό και games) νομίζω οτι δουλεύει μόνο στις καινούργιες smart TV της Samsung (2012) στις παλιές όχι, μόνο με το ειδικό dongle! Εγώ έχω προηγούμενο μοντέλο smart tv και δεν μπορώ να το δοκιμάσω το Allshare cast!
  9. Για το θέμα με τις φωτογραφίες που ρωτάτε πολλοί, τα εχω διαβάσει και εγώ αυτά που λένε για το module της κάμερα, και απο οτι είδα στο δικό μου έχω και εγώ αυτό που λένε το "χειρότερο". Αλλα δεν έχω παρατηρήσει και μεγάλη διαφορά σε φωτογραφίες που λένε οτι βγαίνουν χάλια! Αυτο που λένε είναι μονο για φωτογραφίες σε σκοτεινούς χώρους(χωρίς φλάς) οτι βγάζει λίγο "φωτεινό" θόρυβο. Σε αυτό υπάρχει λύση, απλά αλλάζεις το ISO και απο αυτόματο(που είναι default) το βάζεις μια άλλη πιο χαμηλή τιμή. Έτσι φεύγει ο "θόρυβος" και απλά γίνεται λίγο πιο σκοτεινή η φωτογραφία, λίγο...! Οπότε μη σας απασχολεί και πολύ το θέμα με τις φωτογραφίες!
  10. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! James Bond, η αλήθεια είναι οτι έτσι όπως το είπε ναζιάρικα η Λίτσα το "Ηow old is Jennifer Lopez" δεν το έπιασε! Έπρεπε να το πω εγώ για να γυρίσω τη σκηνή! Εμένα με ακούει καλύτερα! :) Te_salat συγκεκριμένα εγώ ήμουνα fan της Samsung και πριν γίνω Samsung Mobiler (απο τo Galaxy S2) και γενικά βιντεάκια έκανα και πρίν. Δεν ξέρω κατα πόσο Αμερικάνικο είναι όλο αυτό, αλλά δεν είναι κακό! Απλά η Samsung επιλέγει κάποιους fans της, τους "ανταμείβει" κατα κάποιο τρόπο δίνοντας τους δώρο τα καινούργια της κινητά τηλέφωνα! και σε "αντάλαγμα" τα παιδιά αυτά κάνουν κάποια βιντεάκια (που απο όσους έχει διαλέξει, οι περισσότεροι θα τα έκαναν έτσι κι αλλίως) Το ξαναλέω δεν είναι κακό! Είναι έξυπνο, smart! Αντί να δώσει κάποια επιπλέον λεφτά σε διαφημιστικές εταιρείες για διαφήμιση, ανταμείβει/κάνει δώρα στους fans της για να διαφημίσουν τα κινητά τους! (Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο απο πλευράς της Apple, δεν το έχω ακούσει).
  11. Καλημέρα! Τόλης εδώ! :D Στο καινούργιο μου βίντεο έκανα κάτι πρωτοποριακό! Σκηνοθέτησα μια απολαυστική ταινία μικρού μήκους (7:30 λεπτά) όπου παρουσιάζω τις έξυπνες λειτουργίες του Galaxy S3 (S Voice, Smart stay, Smart alert, Direct call and Social tag) με παραδείγματα σε σενάρια που συμβαίνουν συχνά στην πραγματική μας ζωή! Ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου τη Λίτσα που έπαιξε μαζί μου σε αυτό το βίντεο! (και όσα μπόρεσε να δείξει στη σκηνή στο ντούζ! :O ) Θέλω τι γνώμη σας για αυτή μου την προσέγγιση στην παρουσίαση του Galaxy S3 που είναι κάτι διαφορετικό από απλά reviews σε τραπέζια και γραφεία, που κυκλοφορούν στο youtube! Δούλεψα πολύ για αυτό το βίντεο και σε όποιον αρέσει ας κάνει like και share! Ευχαριστώ! :) Δείτε το βίντεο εδώ - - - > Υ.Γ. Την ταινία την ονόμασα «Φράουλα-Μπανάνα» και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! :rolleyes:
  12. Κάνε login στο dropbox.com, πήγαινε στα settings και απο εκεί σε ένα καρτελάκι που γράφει Bonus Space απο εκεί το ενεργοποιείς!
  13. Ηλία(elthis) έχεις κάνει τρομερή δουλεία για το note με όλο αυτό το υλικό που έχεις μαζέψει! Χαρά μου αν κάνεις και για το S3 να βάλεις δικά μου βίντεο! :) Σας ευχαριστώ όλους για αυτά που γράψατε! χαίρομαι που σας αρέσουν τα βίντεο που κάνω για το Galaxy S3! Το επόμενο βίντεο που ετοιμάζω τώρα και θα ανεβάσω στο youtube την Κυριακή θα αφορά real life demonstration απο S-Voice, Direct call, Smart alert και Social Tag! Ευθύμη, το username tolis9100 το είχα βάλει όταν είχα κάνει εγγραφη στο myphone.gr και είχα το Qtek 9100 μετά απο ενα άλλο htc , πήρα το Galaxy S2 (i9100) οπότε βόλεψε για άλλη μια φορά το "9100", τώρα που έχω το S3 (i9300) ??? Δε πειράζει ας μείνει το 9100 απο Galaxy S2(i9100) την πρώτη μου "πραγματική αγάπη"! :D
  14. Όχι και με 1080p βγάζει φώτογραφίες απλά: πρέπει να έχεις το "Anti-Shake" Ανενεργό για να μπορείς να βγάλεις και φωτογραφία καθώς τραβάς βίντεο! ;)
×
×
  • Create New...