Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γιατί να το κάνεις αυτό; Αφού από το ιμει φαίνεται αμέσως αν είχε KOR ή EUR..

λεω μηπως υπαρχει καποιος τροπος να αλλαχθει product code και imei..

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λεω μηπως υπαρχει καποιος τροπος να αλλαχθει product code και imei..

Είναι παράνομο αυτό.

- Alex

γινεται ομως?:p;)

Απ'όσο ξέρω γίνεται με κάποιο hack και χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό. Γι'αυτό το λόγο πρέπει να προσέχεις που δίνεις το ΙΜΕΙ σου. Αλλά μετά πρέπει να αλλάξεις και το αυτοκόλλητο μέσα στο τηλέφωνο, βασικά μια σειρά από απατεωνιές, που δεν έχουν θέση σ'αυτό το φόρουμ. :)

Edited by Tyxerakias
- Alex

O siyah kernel έχει διαφορά στην μπαταρία σε σχεση με τον stock; Υπάρχει κάποιος άλλος καλός kernel να κοιτάξω;

καλησπέρα. Ειχα διαβάσει καπου εδώ στο φόρουμ πως εαν προσθέσουμε μέσα σε εναν φακελο ένα αρχειο με κατάληξη nomedia δεν θα εμφανίζονται τα περιεχόμενα του φακέλου στην gallery και στην εφαρμογή "τα αρχεία μου". Εγω το έκανα λοιπόν μέσα απο τον root explorer, οντως τα αρχεία δεν εμφανίζονται στην gallery αλλά τα δείχνει κανονικά μεσα στο "τα αρχεια μου".

Επίσης βρήκα και μια εφαρμογή η οποία αυτόματα δημιουργεί το αρχειάκι και ειναι αυτή εδώ.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

καλησπέρα. Ειχα διαβάσει καπου εδώ στο φόρουμ πως εαν προσθέσουμε μέσα σε εναν φακελο ένα αρχειο με κατάληξη nomedia δεν θα εμφανίζονται τα περιεχόμενα του φακέλου στην gallery και στην εφαρμογή "τα αρχεία μου". Εγω το έκανα λοιπόν μέσα απο τον root explorer, οντως τα αρχεία δεν εμφανίζονται στην gallery αλλά τα δείχνει κανονικά μεσα στο "τα αρχεια μου".

Επίσης βρήκα και μια εφαρμογή η οποία αυτόματα δημιουργεί το αρχειάκι και ειναι αυτή εδώ.

Αν διαβάσεις στο FAQhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Υπάρχουν οδηγίες ....όπως και κάποιες εφαρμογές που προτείνονται σαν αυτη που παρουσίασες .

Samsung galaxy s21+

Ο πιο εύκολος τρόπος για το Unroot είναι να φλασαριστεί επίσημο Firmware της Samsung μέσω Odin.

• Χρησιμοποίησε το
Triangle Away για να μηδενίσεις τον flash counter, και βγάλε τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση (στο σήμα του SIII).
Mπες στο recovery mode και κάνε wipe, και βγάλε πάλι τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση.
Κατέβασε το firmware της Samsung που είχε αρχικά το τηλέφωνο.
Φλάσαρε το firmware (αναλυτικές οδηγίες γι'αυτό εδώ)
Mετά την επανεκκίνηση, πέρνα από το setup (χωρίς να βάλεις τα στοιχεία σου), μέχρι να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή.
Κάνε ξανά επανεκκίνηση.
Περίμενε 10 λεπτά.
Έλεγξε το Settings->About device->Status και σιγούρεψε ότι το Device Status δε γράφει "Modified".
Kάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και μετά έλεγξε και το counter στο download mode που πρέπει να είναι στο μηδέν.
Είσαι πια unrooted.

Ρε παιδιά sorry, αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω :O

1ον, το Triangle Away το εγκαθιστώ από recovery, σωστά;

2ον, Εφόσον με πέρασμα επίσημης ROM Samsung το root φεύγει, γιατί να κάνω όλο αυτό το κατεβατό με το βάλε βγάλε της μπαταρίας, το μπες βγες κτλ κτλ, και να μην κάνω μόνο ένα wipe;

Sorry και πάλι, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο και δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ούτε εδώ, ούτε στο xda για να μου λύσει αυτές τις (σημαντικές) απορίες... :blink:

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή το S III μου φορά την Επίσημη Ελληνική 4.1.1 (EUR), το CSC του είναι VGR (Vodafone ελέω 32GB model), είναι Root, και ο μετρητής στο Download Mode γράφει '2' λόγω των 2 custom roms που έχω εγκατατήσει στο παρελθόν.

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

Ρε παιδιά sorry, αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω :O

1ον, το Triangle Away το εγκαθιστώ από recovery, σωστά;

2ον, Εφόσον με πέρασμα επίσημης ROM Samsung το root φεύγει, γιατί να κάνω όλο αυτό το κατεβατό με το βάλε βγάλε της μπαταρίας, το μπες βγες κτλ κτλ, και να μην κάνω μόνο ένα wipe;

Sorry και πάλι, αλλά έχω μπερδευτεί λίγο και δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ούτε εδώ, ούτε στο xda για να μου λύσει αυτές τις (σημαντικές) απορίες... :blink:

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή το S III μου φορά την Επίσημη Ελληνική 4.1.1 (EUR), το CSC του είναι VGR (Vodafone ελέω 32GB model), είναι Root, και ο μετρητής στο Download Mode γράφει '2' λόγω των 2 custom roms που έχω εγκατατήσει στο παρελθόν.

Δεν το εγκαθιστάς απο recovery αλλα σαν apk όπως κάθε εφαρμογη και χρειαζεται να είσαι root για να δουλέψει .Αρα ενω είσαι root χρησιμοποιείς το triangle

Αυτό το κανεις για να μηδενίσεις τον counter και το system να μην γράφει Modified αλλά normal ....κατι το οποίο δεν γίνεται με το wipe .

Samsung galaxy s21+

Δεν το εγκαθιστάς απο recovery αλλα σαν apk όπως κάθε εφαρμογη και χρειαζεται να είσαι root για να δουλέψει .Αρα ενω είσαι root χρησιμοποιείς το triangle

Αυτό το κανεις για να μηδενίσεις τον counter και το system να μην γράφει Modified αλλά normal ....κατι το οποίο δεν γίνεται με το wipe .

Αυτό που κατέβασα από το xda (στο συγκεκριμένο thread) είναι .zip, που αν δεν κάνω λάθος το εγκαθιστάς μέσω recovery.

Δεν βλέπω να υπάρχει κάπου .zip.

Κατέβασε το TriangleAway-v2.36.apk που είναι το τελευταίο αυτήν τη στιγμή και κάνε το εγκατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αυτό που κατέβασα από το xda (στο συγκεκριμένο thread) είναι .zip, που αν δεν κάνω λάθος το εγκαθιστάς μέσω recovery.

Αν το ανοίξεις στο PC και μέσα είναι ένα apk τότε πρέπει να το εγκαταστήσεις σαν εφαρμογή. Τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ έτσι είναι!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Πάντως αυτο που υπάρχει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 ειναι apk

Samsung galaxy s21+

Δεν βλέπω να υπάρχει κάπου .zip.

Κατέβασε το TriangleAway-v2.36.apk που είναι το τελευταίο αυτήν τη στιγμή και κάνε το εγκατάσταση.

Ευχαριστώ πολύ. Περιέργως από το site του Chainfire το αρχείο που κατέβασα είναι το TriangleAway-v2.36.zip :confused:

Πάντως αυτο που υπάρχει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 ειναι apk

Παιδιά, μα το Χριστό λέμε όταν το κατέβασα ήταν .zip !

Έχω και το αρχείο να στο στείλω σε όποιον ενδιαφέρεται !

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ευχαριστώ πολύ. Περιέργως από το site του Chainfire το αρχείο που κατέβασα είναι το TriangleAway-v2.36.zip :confused:

Παιδιά, μα το Χριστό λέμε όταν το κατέβασα ήταν .zip !

Έχω και το αρχείο να στο στείλω σε όποιον ενδιαφέρεται !

:D:D:D

δοκίμασε αυτό που λέει ο m7ixalis

ξανακατεβασε το και πηγαινε συμφωνα με τις οδηγίες που λέει

είχα μπλέξει και εγω στο τέλος τα κατάφερα

ΥΓ μην χρησιμοποιήσεις το qr code κατέαβε το πρώτα στο pc και μετά στείλε το στην συσκευή:)

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

για την διαδικασια unroot θελω να ρωτησω το εξης .

οταν το πηρα το τηλεφωνο ειχε την εκδοση 4.0.4 και ηταν γαλλικης εκδοσης ,αμεσως ομως εκανα αναβαθμιση σε jelly bean .

Καπακι εκανα root την συσκευη ,αλλα δεν εχω περασει μεσα αλλη rom

Τωρα για να κανω unroot πρεπει να κατεβασω το firmware το γαλλικο 4.1 ,η πρεπει να περασω την 4.0.4 γαλλικη?

Αν χρειαζεται την γαλλικη 4.0.4 ειδα οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις ,εγω ποια πρεπει να κατεβασω ?

ευχαριστω

για την διαδικασια unroot θελω να ρωτησω το εξης .

οταν το πηρα το τηλεφωνο ειχε την εκδοση 4.0.4 και ηταν γαλλικης εκδοσης ,αμεσως ομως εκανα αναβαθμιση σε jelly bean .

Καπακι εκανα root την συσκευη ,αλλα δεν εχω περασει μεσα αλλη rom

Τωρα για να κανω unroot πρεπει να κατεβασω το firmware το γαλλικο 4.1 ,η πρεπει να περασω την 4.0.4 γαλλικη?

Αν χρειαζεται την γαλλικη 4.0.4 ειδα οτι υπαρχουν 2 εκδοσεις ,εγω ποια πρεπει να κατεβασω ?

ευχαριστω

Δεν έχει σημασία αν θα περάσεις ics ή jellybean. Αρκεί να ταιριάζει το csc μ'αυτό που έχεις τώρα (υποθέτω XEF).

- Alex

Δεν έχει σημασία αν θα περάσεις ics ή jellybean. Αρκεί να ταιριάζει το csc μ'αυτό που έχεις τώρα (υποθέτω XEF).

Ναι Αλεξη XEF σωστα .

Σε ευχαριστω πολυ ,μαλλον ομως θα ξανα επανελθω.......σιγουρα :)

Απ'όσο ξέρω γίνεται με κάποιο hack και χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό. Γι'αυτό το λόγο πρέπει να προσέχεις που δίνεις το ΙΜΕΙ σου. Αλλά μετά πρέπει να αλλάξεις και το αυτοκόλλητο μέσα στο τηλέφωνο, βασικά μια σειρά από απατεωνιές, που δεν έχουν θέση σ'αυτό το φόρουμ. :)

Παίρνοντας αφορμή από αυτό που λες, τελικά μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν πρέπει να γράφουμε το IMEI του τηλεφώνου μας σε κάποιο φόρουμ? Τι θα μπορούσε κάποιος να κάνει με ένα IMEI και να μας βλάψει? Πιθανόν να υπάρχει κάπου στο myphone αυτή η πληροφορία αλλά δεν την έχει πάρει το μάτι μου και πάντα είχα την απορία.

με καποιο τροπο πως μπορω να εχω πχ στην status bar διακοπτη για 3g και Data ξεχωριστα ?

Επισης το κουμπι αφης κατω δεξια μπορει να απενεργοποιθει και αντι αυτου να γινεται δουλεια με διαφορετικο τροπο .

Ειναι τρομερα ευαισθητο και δεν μπορω να το συνηθισω με τιποτα :)

Καλημερα σε ολους,να ρωτησω παιδια μπορει να αλλαξει ο default ηχος για εισερχομενα mail?ο ηχος ειδοποιησεων που λεει αφορα sms κλπ,δεν βλεπω κατι αλλο

Καλημερα σε ολους,να ρωτησω παιδια μπορει να αλλαξει ο default ηχος για εισερχομενα mail?ο ηχος ειδοποιησεων που λεει αφορα sms κλπ,δεν βλεπω κατι αλλο

Αν πας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού email θα μπορέσεις να βάλεις όποιον ήχο θες...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Καλημερα .

Εχω ενα προβλημα με την οθονη του s3 , βεβαια δεν ξερω εαν ειναι προβλημα .

Κυριως στις λευκες σελιδες τωρα που σερφαρω , απο κατω φαινεται οτι κυματιζει η οθονη .

Ειναι λογικο;

Δεν το ειχα προσεξει διοτι ειναι καινουργια η συσκευη .

Εκδοση πηγα σε jelly και εχω κανει root , χωρις να εχω περασει αλλη rom.

Εχει βαλει κανενας την τελευταια CM10? Βγαζουν τακτικα αναβαθμισεις. Εντυπωσεις, σε σταθεροτητα, μπαταρια??

:D:D:D

δοκίμασε αυτό που λέει ο m7ixalis

ξανακατεβασε το και πηγαινε συμφωνα με τις οδηγίες που λέει

είχα μπλέξει και εγω στο τέλος τα κατάφερα

ΥΓ μην χρησιμοποιήσεις το qr code κατέαβε το πρώτα στο pc και μετά στείλε το στην συσκευή:)

Όλα πήγαν τέλεια. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες και σε λίγα λεπτά η συσκευή έγινε brand new.

Βασικά η όλη ιστορία ήταν για να δώ αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν αποφασίσω να πουλήσω τη συσκευή και ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια και ίσως την δώσω σε κάποιον που μου δίνει 700 ευρώ, έτσι ώστε να πάω καπάκι για το Note2.... :)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια και sorry για το πρήξιμο και τις διευκρινιστικές ερωτήσεις. Πιο πολύ ο φόβος μη κάνω brick το κινητό ήταν παρά κάτι άλλο.

Και πάλι ευχαριστώ! :up: