Jump to content

avesalom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    159
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by avesalom

  1. Καλή Ανάσταση να έχουμε (σε όλα τα επίπεδα). :)
  2. Κάπου αναφέρεται να πας με τις default ρυθμίσεις. Δηλαδή, Yank555... :) p.s. από το απόγευμα μαζί με την wanamlite, φλάσαρα και τον kernel του Yank555 και είδα ακόμα καλύτερη συμπεριφορά σε εφαρμογές, κλήσεις, wifi και 3g, και φυσικά σε battery. Ειδικά σε σήμα, με Cosmote και σε σημείο στο σπίτι που έχει συνήθως 2 με βία 3 γραμμές, μετά το φλασάρισμα του kernel, δεν έπεφτε κάτω από 4...
  3. Δεν θα παιδευτείς. Το θέμα είναι ότι δεν φταίει ο kernel όπως αναφέρουν πολλά άτομα. Με stock kernel αλλά με άλλη rom εμένα πάει μια χαρά πλέον. Πιστεύω ότι η 51.1 είναι προ των πυλών, αλλά εγώ θα περιμένω να δοκιμαστεί πρώτα για να την εγκαταστήσω.
  4. Καλημέρα σε όλους. Τελικά υπάρχει μεγάλο θέμα με την 51 και θα πρέπει να το δουν τα παιδιά της Omega. Από χθες το απόγευμα τρέχω την WanamLite v7.2 (4.3) που κι αυτή είναι βασισμένη στη stock, και το κινητό ΠΕΤΑΕΙ! Ούτε lag στην lockscreen, ούτε κολλήματα κατά τη διάρκεια χρήσης (σε κλήσεις κτλ), ούτε battery drain τρελό! (με stock kernel). Με την Omega έκανα ότι ήταν δυνατόν από το Σάββατο, άλλαξα και kernel, και πάλι τα ίδια. Τι να πω, την Omega την εμπιστεύομαι από την πρώτη στιγμή που πήρα το S3 μου, αλλά τη v51 θα πρέπει να τη ξαναδούν τα παιδιά! ;)
  5. Έβαλα την 4.3 προχθές και είμαι στο όριο να τη βγάλω. :( Η μπαταρία φεύγει για πλάκα σε σχέση με την 4.1.2 και το θέμα με τη lockscreen είναι εκνευριστικό. Δεν θέλω να αλλάξω kernel για να φτιαχθεί και καλά το delay. Θα περιμένω μήπως βγάλουν τα παιδιά την 51.1 και μετά βλέπουμε. Υ.Γ. Παρατήρησα και άλλα minor bugs τα οποία δεν είχε η σταθερότατη 4.1.2.
  6. Ο bootloader παραμένει ο παλιός σε v37.1 Και 38 ;
  7. Μια ερώτηση. Έχω την v36 και είδα ότι αύριο κυκλοφορεί η v38 η οποία έχει το νέο firmware ZSEMA1. Ποια η διαφορά με το XXELLC της v37.1 τη στιγμή που είναι μόνο για Ασία; Αξίζει να να το εγκαταστήσω αύριο ή να μείνω στο v36 ;
  8. Υπάρχει και πιο απλή λύση από την ήδη προτεινόμενη. Παίρνουμε backup τις επαφές στη sd card ή στη external sd card, διαγράφουμε όλες τις επαφές από το κινητό και μετά κάνουμε restore τις επαφές και είμαστε ok! Σε εμένα τουλάχιστον 2 φορές σε v35 και v36 δούλεψε μια χαρά! :)
  9. Θεωρητικά το 0xf1 VTU00M eMMC ευθύνεται για το s.d. των s iii . Στο δικό μου μετά το test που έτρεξα εμφάνισε το 0xf0 VWU00M eMMC το οποίο δεν είναι affected. Το μοντέλο μου είναι των 32gb που δεν έχει εμφανίσει το πρόβλημα από ότι έχω ψάξει. Άρα οι κάτοχοι 32gb (και 64gb όσοι είναι :) ) μάλλον δεν πρέπει να ανησυχούμε... Αυτό που με εκνευρίζει με τη Samsung είναι ότι εκμεταλεύθηκε το γεγονός και μας πάσαρε τον νέο bootloader με τα γνωστά "καλούδια" του και ο ο οποίος δεν έχει σχέση με το λεγόμενο "fix". Root και customιές η μόνη λύση...
  10. Είναι σίγουρο αυτό; Είχα την εντύπωση ότι με το που πας σε XXELLA αλλάζει και ο bootloader.
  11. Ωπα sorry! Έχεις δίκιο. Εκ παραδρομής αντί v35 έγραψα 36 :lol:
  12. Αυτό με τον bootloader της XXELLA με έχει ξενερώσει λιγάκι. Βασικά έχω πάνω την 4.1.2 XXELL5 (Omega v35), και δεν γουστάρω να βλέπω θαυμαστικά και τριγωνάκια (τέλειωσαν οι γιορτές για κάλαντα) σε κάθε reboot άμα βάλω την XXELLA και μοιραία μπει και ο νέος bootloader. Αξίζει πραγματικά να πάω στη XXELLA (ερωτώ αυτούς που την έχουν δοκιμάσει) ή να μείνω στα αυγά μου;
  13. Ποια έκδοση είχε ο φίλος σου αν επιτρέπεται; Την 16άρα ή την 32άρα; Τι να πω. Είναι να μη σου τύχει. Πάντως το ποσοστό μέχρι τώρα είναι τραγικά μικρό για να μιλάμε για fail εκ μέρους Samsung. Πράγματι ούτε 0,01% δεν είναι.
  14. Και γιατί είναι badnews η εγκατάσταση μέσω odin ; Ρε θα μας τρελάνουν; Τι μλκιες έχουμε να ακούσουμε ακόμα. Θυμάμαι το RROD του ΧΒΟΧ360 και το YLOD του PS3 που είχε γίνει πανικός. Ακόμα τα έχω και τα 2 μηχανάκια, τα έχω ΣΚΙΣΕΙ τόσα χρόνια (από τις πρώτες παρτίδες) και ζουν και βασιλεύουν... Δεν λέω, υπάρχει η αστοχία υλικού, κάποιες συσκευές που βγαίνουν με bugs από το εργοστάστιο, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε πστη μου!!! Έλεος!!!
  15. Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι σκ@τ@ διαφορά έχει δηλαδή η μητρική του 16αριού με αυτή του 32αριού που υποτίθεται μένει "ανεπηρέαστο" ; Ίδιες δεν είναι, αν εξαιρέσεις τη flash memory ; :tease:
  16. just kidding mate! just kidding :p
  17. ok. εχω χεστει πανω μου και μπαινω με το iphone. θα το αφησω να κρυωσει και αυριο θα του βγαλω την ωμεγα και θα το γυρισω σε εργοστασιακη κατασταση. αλλα η απορια θα μου μεινει. 208 μερες και ακομα ΖΕΙ. ΩΠΑ! Εχω το 32αρι! Λες για αυτο να ΖΕΙ ακομα; Τα sites αναφερονται σε 16αρια!
  18. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 208 ΗΜΕΡΕΣ (RF cal: 2012.6.5). ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;; :eek:
  19. Καλή επιτυχία σε όλους (και σε μένα βέβαίως βεβαίως) !
  20. Ότι καλύτερο (για μένα) σε θήκη. Με έχει σώσει. :happy: http://www.belkin.com/us/F8M410-Belkin/p/P-F8M410
  21. Με την 4.1.2 θα δείτε να σας λύνονται πολλά θεματάκια που είχε η 4.1.1
  22. Τόσο καιρό που παίζω με omega (4.1.2) είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω σταματήσει τις μόντες. Περιμένω να βγει η omega based σε κάποιο επίσημο 4.1.2 και τότε μόνο θα ξαναπεράσω άλλη rom. Τώρα στο θέμα της οθόνης και των γρατσουνιών, βρε παιδιά ούτε μεμβράνες θέλει (για να το απολαύσεις) ούτε τίποτα. Μια καλή θηκούλα και είσαι κομπλέ! Προσωπικά με το που το αγόρασα πήρα και μία της belkin δερμάτινη που με έχει σώσει. Σε τσέπες, σε τσάντες - τσαντάκια, στο αυτοκίνητο χύμα. Απλά πράγματα... :happy: Υ.Γ. Τέτοιο έρωτα με κινητή συσκευή ΔΕΝ έχω ξανανοιώσει λέμε!
  23. Μία εβδομάδα που έχω την 33.2 όλα πάνε ρολόι. Η συσκευή πετάει και θα βάλω άλλη ρομ όταν βγει η επίσημη 4.1.2 πλέον. Μπράβο στα παιδιά της Ωμέγα!
  24. Αν και οι γνώμες διίστανται για τη συσκευή μου (SG SIΙI), εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Με custom rom και ρυθμίσεις που πρέπει, είμαι μια χαρά για τα δεδομένα μου (1,5 - 2 ημέρες με καλή χρήση).
  25. Έβαλα την 33.2 Ωμέγα (4.1.2 προερχόμενη από Samsung) και τα σπάει! Ειδικά στο θέμα μπαταρίας (όχι ότι είχα σοβαρό πρόβλημα) είναι αστέρι! Πέρασα με Titanium και τις εφαρμογές μου και δουλεύουν όλα ρολόι! Και το ραδιόφωνο μια χαρά μιας και δεν είναι όπως είπαμε η AOSP. Μπράβο για άλλη μια φορά στα παιδιά της Ωμέγα team! Edit: Sorry Superuser, απάντησα με παράθεση απευεθείας στο μήνυμα για την Ωμέγα χωρίς να δω το δικό σου στο τέλος...
×
×
  • Create New...