nikos523 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ότι σου είπα με το titanium backup , backup τα παιχνίδια , και όταν τα χρειασθείς επαναφορά με το titanium backup Τα apk είναι 5 με 40 mb συνήθως σε τέτοια παιχνίδια και άλλα 1-2 gb έξτρα δεδομένα. Και να τα πάρει backup με το titanium, αν σβήσει την sd πρέπει να τα κατεβάσει ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) κσλησπερα σε ολους. γνωριζει καποιος πως κανουμε reset τον counter σε 4.1.1 LI7? για να μηδενίσουμε τον binary (για να μην φαίνεται στο download mode ότι βάλαμε custom rom) στο sgs2 και sgs3 εγκατάσταση το TriangleAway-v1.95.apk http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1327986&d=1347697097 video (ότι λέει το video) τρέχουμε την εφαρμογή θα κάνει update , πατάμε το continue/Reset flash counter/....μετά πατάμε το volume up Τα apk είναι 5 με 40 mb συνήθως σε τέτοια παιχνίδια και άλλα 1-2 gb έξτρα δεδομένα. Και να τα πάρει backup με το titanium, αν σβήσει την sd πρέπει να τα κατεβάσει ξανά και @tini78vj : εαν έχεις τα .apk είπαμε τα μεταφέρεις στο p.c. και αργότερα μετα απο factory reset, μεταφορά στο κινητό και εγκατάσταση εάν τα έχεις εγκατεστημένα τα παιχνίδια , κάνεις backup με το titanium , τον φάκελο του titanium στο p.c και τους φακέλους των παιχνιδιών ,αργότερα factory reset ,μεταφορά πίσω στο κινητό τον φάκελο του titanium backup , εγκατάσταση της εφαρμογής titanium και restore απο την εφαρμογή του titanium , και θα έχεις πάλι στο κινητό τα παιχνίδια (δεν ξέρω από παιχνίδια , ότι έγραψα είναι ότι κάνουμε όλοι μας με τις εγκατεστημένες εφαρμογές) Edited September 16, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Μα αυτό εξηγώ παραπάνω. Τα παιχνίδια θα τα έχει, αλλά μόλις τα ανοίξει θα ζητάνε ξανά κατέβασμα 1-2 gb δεδομένα. Δεν σε κατηγορώ που προσπαθείς να βοηθήσεις, αλλά αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι άσε να απαντήσει κάποιος άλλος. Φιλικά εννοείται, μια παρέα είμαστε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Την περασα κι'εγω αλλα εχω την εντυπωση οτι μου κατεβαζει γρηγοροτερα τη μπαταρια σε σχεση με την ICS wannam που ειχα πριν.2 μερες την εχω οποτε θα το τσεκαρω.Εχεις δει εσυ κατι τετοιο; Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα με τις άλλες... Μια χαρά πάει... Στην δεύτερη/τρίτη φορτηση θα δεις την ρομ. .. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 [Leaked JB Firmware] I9300XXDLI8 (4.1.1) - Full ODIN Firmware http://hotfile.com/dl/172412515/488f3a6/I9300XXDLI8_I9300OXADLI8_I9300XXDLI8_BTU.zip.html Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Μα αυτό εξηγώ παραπάνω. Τα παιχνίδια θα τα έχει, αλλά μόλις τα ανοίξει θα ζητάνε ξανά κατέβασμα 1-2 gb δεδομένα. Δεν σε κατηγορώ που προσπαθείς να βοηθήσεις, αλλά αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι άσε να απαντήσει κάποιος άλλος. Φιλικά εννοείται, μια παρέα είμαστε :p ο Γιωργος παρα πανω αυτο λεει,οτι μπορεις να παρεις τον φακελο που εχει τα δεδομενα του παιχνιδιου π.χ 1gb και να τον μεταφερεις στο pc..οταν τελειωσεις αυτο που θες να κανεις ξανα βαζεις τον φακελο απο εκει που το πηρες και κανεις εγκατασταση το apk..εγω αυτο κανω με το navigon για να μην ξανα κατεβαζω τους χαρτες κ.λ.π.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα με τις άλλες... Μια χαρά πάει... Στην δεύτερη/τρίτη φορτηση θα δεις την ρομ. .. Οκ,πρωτη jb που βαζω και ηθελα μια γνωμη,ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ο Γιωργος παρα πανω αυτο λεει,οτι μπορεις να παρεις τον φακελο που εχει τα δεδομενα του παιχνιδιου π.χ 1gb και να τον μεταφερεις στο pc..οταν τελειωσεις αυτο που θες να κανεις ξανα βαζεις τον φακελο απο εκει που το πηρες και κανεις εγκατασταση το apk..εγω αυτο κανω με το navigon για να μην ξανα κατεβαζω τους χαρτες κ.λ.π.. My bad.. Συγγνώμη Γιώργο, δεν είδα ότι το έγραψες και αυτό. Νόμιζα ότι έγραψες μόνο για το titanium. Με έχεις φίλο? :lol::lol::p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) My bad.. Συγγνώμη Γιώργο, δεν είδα ότι το έγραψες και αυτό. Νόμιζα ότι έγραψες μόνο για το titanium. Με έχεις φίλο? :lol::lol::p :) Ναι omega 26 τρέλα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4291561#post4291561 http://imageshack.us/a/img805/8937/45437570.png Edited September 16, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Αν και δεν ειμαι fan των custom kernel, ιδιως στο sg3 οπου δε χρειαζεται ουσιαστικα κατι επιπλεον, ειπα χθες να δοκιμασω τον SiyahKernel S3-v1.6Beta με την DLI8. Επειδη ακομα η Samsung δεν εχει δωσει τους κωδικες για το kernel στις jb εκδοσεις, οι kernel devs δε μπορουν να κανουν και πολλα πραγματα. Oι λογοι ομως που ηθελα να τον δοκιμασω ειναι οι εξης: Ρυθμιζεις το audio boost που επιθυμεις. Αυξανεις mA στη φορτιση, σε usb η/και πριζα. Undervolt -25. Αυτα για μενα ειναι αρκετα και βλεπω οτι συμπεριφερεται πολυ καλα...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Αν και δεν ειμαι fan των custom kernel, ιδιως στο sg3 οπου δε χρειαζεται ουσιαστικα κατι επιπλεον, ειπα χθες να δοκιμασω τον SiyahKernel S3-v1.6Beta με την DLI8. Επειδη ακομα η Samsung δεν εχει δωσει τους κωδικες για το kernel στις jb εκδοσεις, οι kernel devs δε μπορουν να κανουν και πολλα πραγματα. Oι λογοι ομως που ηθελα να τον δοκιμασω ειναι οι εξης: Ρυθμιζεις το audio boost που επιθυμεις. Αυξανεις mA στη φορτιση, σε usb η/και πριζα. Undervolt -25. Αυτα για μενα ειναι αρκετα και βλεπω οτι συμπεριφερεται πολυ καλα...:) Ηλία μιας και δοκίμασες Siyah (στο S2 ήταν αρκετά δημοφιλής) πόσα mA έχει default στην φόρτιση από μπρίζα και μέχρι πόσα σε αφήνει να το πας? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ηλία μιας και δοκίμασες Siyah (στο S2 ήταν αρκετά δημοφιλής) πόσα mA έχει default στην φόρτιση από μπρίζα και μέχρι πόσα σε αφήνει να το πας? Μπρίζα: default 1000mA → 1200mA USB: default 475mA → 900mA Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πολυ καλη η LI8!!!!γρηγορο UI και σε εκαθαριση μνημης πεφτει στα 300-360mb!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Παρακαλώ η συζήτηση για Omega να γίνεται στο θέμα της Omega, και γενικά να προσέχουμε πού γράφουμε τι. Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν εκεί. Edited September 17, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την λειτουργία του cwm στο SIII πριν την πατήσω και τρέχω: 1. Το wipe data/factory reset από cwm διαγράφει τα περιεχόμενα από την sdcard, από την extsdcard, και από τις δύο ή από καμία από αυτές; Γενικά συμπεριφέρεται διαφορετικά από την "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" της rom; 2. Το nandroid backup συμπεριλαμβάνει και το εκάστοτε modem ή το εξαιρεί και πρέπει να το περάσεις μετά χειροκίνητα; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την λειτουργία του cwm στο SIII πριν την πατήσω και τρέχω: 1. Το wipe data/factory reset από cwm διαγράφει τα περιεχόμενα από την sdcard, από την extsdcard, και από τις δύο ή από καμία από αυτές; Γενικά συμπεριφέρεται διαφορετικά από την "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" της rom; 2. Το nandroid backup συμπεριλαμβάνει και το εκάστοτε modem ή το εξαιρεί και πρέπει να το περάσεις μετά χειροκίνητα; 1)Δε διαγραφει τιποτα απο τα 2.Η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων διαγραφει και internal memory (sdcard). 2)Περιλαμβανει τα παντα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ευχαριστώ Ηλία. Απλά για το 2 μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι σε μία περίπτωση που είχα επιστρέψει από wanam σε stock μέσω nandroid backup μου είχε παραμείνει το modem της wanam και δεν είχε επανέλθει το stock. Παράξενο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 αν και δεν ειμαι εγω ο κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν drivers για Windows XP για το SIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 αν και δεν ειμαι εγω ο κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν drivers για Windows XP για το SIII Το μονό που έχεις να κανείς ειναι να βάλεις το κιες, από το οποίο κάνει ενημέρωση για νέο λογισμικο το κινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 αν και δεν ειμαι εγω ο κατοχος του συγκεκριμενου κινητου, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν drivers για Windows XP για το SIII η διάβασε την αρχή από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μιας και είχα χρόνο, έφτιαξα μια light custom rom DLI8 με καποια χρήσιμα στοιχεία (για μένα) επιπλέον.Δουλεύει τέλεια...:) Οσοι με ξερουν απο το GNote, γνωρίζουν ότι δεν ανεβάζω κάτι που δε με ικανοποιεί... ΑΝ κάποιος έχει σκοπό σήμερα να περάσει μια νέα rom και θέλει να δοκιμάσει, μπορώ να την ανεβάσω εδω. Τονίζω ότι είναι light, λείπουν αρκετά ανούσια στοιχεία της Samsung μέσα (υπάρχουν ξεχωριστά) και η Rom στοχεύει σε διάρκεια μπαταρίας και καλύτερη διαχείρηση Ram. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μιας και είχα χρόνο, έφτιαξα μια light custom rom DLI8 με καποια χρήσιμα στοιχεία (για μένα) επιπλέον.Δουλεύει τέλεια...:) Οσοι με ξερουν απο το GNote, γνωρίζουν ότι δεν ανεβάζω κάτι που δε με ικανοποιεί... ΑΝ κάποιος έχει σκοπό σήμερα να περάσει μια νέα rom και θέλει να δοκιμάσει, μπορώ να την ανεβάσω εδω. Τονίζω ότι είναι light, λείπουν αρκετά ανούσια στοιχεία της Samsung μέσα (υπάρχουν ξεχωριστά) και η Rom στοχεύει σε διάρκεια μπαταρίας και καλύτερη διαχείρηση Ram. Ηλία είναι oxeded or deoxeded? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ηλία είναι oxeded or deoxeded? Eίναι Deox Κώστα.Απο χθες τη δοκιμάζω.Όπως έχω πει κατά καιρούς δεν είμαι σε καμμία περίπτωση Dev, αλλά μου αρέσει να ενσωματώνω τις χρήσιμες τροποποιήσεις που υπάρχουν γενικά και είναι λίγο δύσκολο για κάποιον που δε ψάχνει όλη την ώρα στους xda να τα βρει. Αυτο συμπεριλαμβάνει modded εφαρμογες αλλά και tweaks που όμως δουλεύουν καλά κι όχι...σχεδόν καλά. Φτιάχνω changelog τωρα να δεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Eίναι Deox Κώστα.Απο χθες τη δοκιμάζω.Όπως έχω πει κατά καιρούς δεν είμαι σε καμμία περίπτωση Dev, αλλά μου αρέσει να ενσωματώνω τις χρήσιμες τροποποιήσεις που υπάρχουν γενικά και είναι λίγο δύσκολο για κάποιον που δε ψάχνει όλη την ώρα στους xda να τα βρει. Αυτο συμπεριλαμβάνει modded εφαρμογες αλλά και tweaks που όμως δουλεύουν καλά κι όχι...σχεδόν καλά. Φτιάχνω changelog τωρα να δεις. Με το καλο Ηλία. Εγω είμαι σε μια φάση που έχω αρχίσει να βαριέμαι τα flash. Περιμένω ποτε θα δοθει η επίσημη να άραξω για λίγο φτιάχνοντας την όπως την θέλω και μόνο με root. Ανέβασε την και ελπίζω να μπορω να την κατεβάσω γιατι τελευταία μόνο με torrent τα καταφέρνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ρε συ Ηλία πριν λίγο πέρασα OMEGA 26.. Το έστησα είναι έτοιμο! Κάτι με έχει μπερδέψει φοβερά όμως. Η omega26 φοράει το τελευταίο kernel ή πρέπει να τον περάσω χειροκίνητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts