Theodore41 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Χαιρετω. Εχω το εξης προβλημα. Προσπαθωντας να αλλαξω την ωρα για να τη βαλω στο χειμερινο,διοτι δεν την ειχα στο αυτοματο,επαθα το εξης. Εις μεν την αρχικη οθονη,που λεει και τον καιρο,γραφει 18.40,ενω στο πανω δεξια μερος με μικρους αριθμους,γραφει 17.40. Τι κανουμε τωρα; Επισης,στη σελιδα ημερομηνια και ωρα,εχουμε τις εξης δυο επιλογες.Πανω πανω,γραφει αυτοματη ημερομηνια και ωρα,ενω πιο κατω,γραφει αλλες δυο επιλογες,δηλαδη,αυτοματη ζωνη ωρας. Μια εξηγηση,θα ηταν καλοδεχουμενη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Χαιρετω. Εχω το εξης προβλημα. Προσπαθωντας να αλλαξω την ωρα για να τη βαλω στο χειμερινο,διοτι δεν την ειχα στο αυτοματο,επαθα το εξης. Εις μεν την αρχικη οθονη,που λεει και τον καιρο,γραφει 18.40,ενω στο πανω δεξια μερος με μικρους αριθμους,γραφει 17.40. Τι κανουμε τωρα; Επισης,στη σελιδα ημερομηνια και ωρα,εχουμε τις εξης δυο επιλογες.Πανω πανω,γραφει αυτοματη ημερομηνια και ωρα,ενω πιο κατω,γραφει αλλες δυο επιλογες,δηλαδη,αυτοματη ζωνη ωρας. Μια εξηγηση,θα ηταν καλοδεχουμενη. Δοκίμασε να βγάλεις το widget και να το ξαναβάλεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Χαιρετω. Εχω το εξης προβλημα. Προσπαθωντας να αλλαξω την ωρα για να τη βαλω στο χειμερινο,διοτι δεν την ειχα στο αυτοματο,επαθα το εξης. Εις μεν την αρχικη οθονη,που λεει και τον καιρο,γραφει 18.40,ενω στο πανω δεξια μερος με μικρους αριθμους,γραφει 17.40. Τι κανουμε τωρα; Επισης,στη σελιδα ημερομηνια και ωρα,εχουμε τις εξης δυο επιλογες.Πανω πανω,γραφει αυτοματη ημερομηνια και ωρα,ενω πιο κατω,γραφει αλλες δυο επιλογες,δηλαδη,αυτοματη ζωνη ωρας. Μια εξηγηση,θα ηταν καλοδεχουμενη. Δε χρειάζεται να μπαινοβγάλεις το widget.. απλά κάνε του ένα refresh και έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Δε χρειάζεται να μπαινοβγάλεις το widget.. απλά κάνε του ένα refresh και έτοιμος! Πλακα πλακα,τα καταφερα,ενω ειμαι Ο ασχετος. Πατησα το γραναζακι και ανοιξα το wifi,οποτε ηρθε στα ισα του. Γι αυτο μου ελεγε 34°C τοσες μερες και νομιζα οτι κατι ειχε.Τωρα λεει 22°C. Kαι μια αλλη ερωτηση.Καθε ποτε χρειαζεται να το κανω αυτο;Η θα γινεται αυτοματα,καθε φορα που βαζω το wifi; Ευχαριστω αμφοτερους. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Πλακα πλακα,τα καταφερα,ενω ειμαι Ο ασχετος. Πατησα το γραναζακι και ανοιξα το wifi,οποτε ηρθε στα ισα του. Γι αυτο μου ελεγε 34°C τοσες μερες και νομιζα οτι κατι ειχε.Τωρα λεει 22°C. Kαι μια αλλη ερωτηση.Καθε ποτε χρειαζεται να το κανω αυτο;Η θα γινεται αυτοματα,καθε φορα που βαζω το wifi; Ευχαριστω αμφοτερους. Αυτό το widget(καιρού) έχει νόημα ύπαρξης μόνο αν το κινητό είναι συνδεδεμένο σε σχεδόν μόνιμη βάση με το internet. Αλλιώς βάζεις ένα σκέτο ρολόι στη θέση του. Αν είναι στο internet ανανεώνεται αυτόματα κάθε τόσο (όσο του ορίσεις). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εχω μια απορία,μετα την αναβαθμιση σε jb εμφανίζεται και σε σας Να μην λαμβάνονται όταν δεν υπάρχουν ειδοποιησεις γιατί οταν το γυρισα στα αγγλικα μου έγραφε No notifications.Ατυχης μεταφραση μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Εχω μια απορία,μετα την αναβαθμιση σε jb εμφανίζεται και σε σας Να μην λαμβάνονται όταν δεν υπάρχουν ειδοποιησεις γιατί οταν το γυρισα στα αγγλικα μου έγραφε No notifications.Ατυχης μεταφραση μαλλον. Ακριβώς, αλλά έχει αναφερθεί πολλές φορές ήδη. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αυτό το widget(καιρού) έχει νόημα ύπαρξης μόνο αν το κινητό είναι συνδεδεμένο σε σχεδόν μόνιμη βάση με το internet. Αλλιώς βάζεις ένα σκέτο ρολόι στη θέση του. Αν είναι στο internet ανανεώνεται αυτόματα κάθε τόσο (όσο του ορίσεις). Υπαρχουν αναλογικα ρολογια να βαλω ενα,αντι για το ψηφιακο που εχει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Υπαρχουν αναλογικα ρολογια να βαλω ενα,αντι για το ψηφιακο που εχει; Φυσικά οτι θες βάζεις Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παιδια στο δικο μου γαλαξια εχω την εκδοση 4.0.4 αυτη ειναι η παλια?Επισης η καινουρια εκδοση ποτε θα ειναι ετοιμη περιπου να την κανω update απ το κινητο? Ρωταω γιατι ειμαι λιγο ασχετος,και δεν τα χω μαθει ακομα με τα android! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDODIN7 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ακόμα δεν έχει έρθει σε εμενα ούτε ΟΤΑ ούτε στο kies :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Φυσικά οτι θες βάζεις Αν μου έλεγες και που θα τα βρω,και τι καλο στον κόσμο.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αν μου έλεγες και που θα τα βρω,και τι καλο στον κόσμο.:p Με την εφαρμογή Ultimate custom widget (UCCW) και το xda διαλέγεις και βάζεις οποίο θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1610908 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_Kalm Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλησπέρα παίδες. Μία ερώτηση: έβαλα φωτογραφίες στο κινητό για επαφές ανάλυση 500x500 και τις πρόσθεσα στις επαφές μου. Σε κάποιες (όχι σε όλες) μετά την προσθήκη στην επαφή η φωτογραφία πιξελιάζει (αλλοιώνεται). Ενώ αν την ανοίξεις εκτός επαφής είναι μια χαρά. Γιατί γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konomi21 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ρε παιδια εκανα update με odin και απο εκεινη την ωρα δεν μπορει να συνδεθει στο kies μηπως ξερετε γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αν μου έλεγες και που θα τα βρω,και τι καλο στον κόσμο.:p Εκτός απο αυτα που έχει μεσα το τηλέφωνο μπορείς να βάλεις και απ το μαρκετ πολλα οπως fancy widget, beautiful widget, one more clock και παει λέγοντας! Τα παραπάνω έχουν και εμφάνιση του καιρού αν θες οπως και ενα σωρο skins για να διαλέξεις Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 παιδια προσπαθουσαμε με τον κολλητο μου που εχει galaxy nexus να στειλουμε φωτο με nfc και δεν μπορουσαμε ξερετε κατι ? εχουν ασυμβατοτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
choices Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Σε κάποιες σελίδες υπάρχει ενα θέμα αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει μια χαρά . Έχεις βαλει την τελευταία εκδοσή του flash ? Δεν εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο ,αν εννοείς βεβαία το broswing ,κανε ενα clear data και cache στον broswer . Αν κατάλαβα καλά σε τι αναφέρεσαι . Ναι έχω βάλει την 11.1.115.20, Δεν μου δουλευει στο skaitv και sto megatv κανένα videaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 παιδια προσπαθουσαμε με τον κολλητο μου που εχει galaxy nexus να στειλουμε φωτο με nfc και δεν μπορουσαμε ξερετε κατι ? εχουν ασυμβατοτητα ? μεταξύ S3 και Note 2 πάντως που δοκιμάσαμε εμείς δούλευε ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μόλις χτύπησε ο ήχος για sms. Το διάβασα και είδα στη notification bar τα 2 βελάκια και γράφει: Ενημέρωση λογισμικού Λήψη πακέτου ενημέρωσης!! WTF???? Περιμένω να δω "που το πάει".... (COSMOTE). EDITED: Μάλλον άρχισε να κατεβάζει ΜΟΝΟ ΤΟΥ την JB επειδή πατώντας στο "Ενημέρωση λογαριασμού" είδα ότι κατεβάζει ένα αρχείο 262.42MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μόλις χτύπησε ο ήχος για sms. Το διάβασα και είδα στη notification bar τα 2 βελάκια και γράφει: Ενημέρωση λογισμικού Λήψη πακέτου ενημέρωσης!! WTF???? Περιμένω να δω "που το πάει".... (COSMOTE). EDITED: Μάλλον άρχισε να κατεβάζει ΜΟΝΟ ΤΟΥ την JB επειδή πατώντας στο "Ενημέρωση λογαριασμού" είδα ότι κατεβάζει ένα αρχείο 262.42MB. Οντως ετσι κανει... Αντε καλοριζικος και εσυ... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Μου το κατέβασε, έκανε επανεκκίνηση, έβγαλε το android με το γρανάζι...και στις ρυθμίσεις γράφει πάλι Έκδοση android 4.0.4!!!! Το ξανακατεβάζω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Επιβεβαιώνω το update Και δεν είμαι ούτε vodafone ούτε cosmote ούτε wind Δηλαδή unbrand αν το λέω σωστά αγορασμένο απο Ελλάδα. Καλημέρα Edited October 29, 2012 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Επιβεβαίωση και από εμένα... Unbranded αγορασμένο από πλαίσιο.294,62 ΜΒ η αναβάθμιση και κατεβαίνει τώρα μέσω ΟΤΑ!!!:D Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παιδια καλημερα, Μετα απο αναβαθμιση στην 4.1 βλεπω το εξης εκνευριστικο...εχω βαλει την οθονη να σβηνει μονη της στα 15 δευτερα αλλα να μην κλειδωνει πριν τα 15 λεπτα. Οποτε γινεται αυτο και παταω το κεντρικο πληκτρο για να την αναψω, ανοιγει και αντι να με παει εκει που ειχα μεινει...με παει στιγμιαια αλλα με γυρναει στην home screen...σαν να το εκανα οταν ειναι ανοιχτη ακομα η οθονη...! Θελω απλα να αναβει η οθονη οταν το παταω και οχι να με γυρναει πισω... Υπαρχει καποια ρυθμιση? Γνωριζετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts