Jump to content

harrissot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by harrissot

  1. Πέρα απο το να κάνεις reset και στα 2 (hard reset) δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο...έχω και εγώ και τα 2 κ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα μετά την 11!
  2. Το 3πλο θα ωφελήσει κάπου; (δεν το ρωτάω ειρωνικα! :))
  3. Παρε μια της pitaka. Οτι καλυτερο εχω βαλει. Αν κ λιιιγο ακριβη.
  4. Μεμβράνη έβαλα! Κοστος 10ε. Εφαρμογή ά ψ ο γ η ( το έβαλαν εκείνοι) αλλα το θέμα που αναφέρει ο φίλος παραπάνω...με τις δαχτυλιές σήμερα παρατήρησα οτι ισχύει. Είναι ίσως πιο έντονο απο την εργοστασιακή αλλα όχι κατι που προσωπικά με ενοχλεί!
  5. Σήμερα 14 αυγούστου αποφασισα να πάω να αλλάξω την εργοστασιακή μεμβράνη επειδή μετά απο ένα χρόνο είχε δύο σημέια που λόγω χτυπήματος φαινόταν σαν να είχε κάνει τρύπα! (Χτύπημα με μεταλλικό αντικείμενο) Η αλλαγή έγινε τυχαία στο irepair καθώς εψαχνα στο public την αυθεντική...αλλα δεν ειχαν καμία! Παρόλο που το φοβόμουν...εξεπλάγην!! Πραγματικά καλύτερο απο το εργοστασιακο! Ισως έχει αναφερθει ήδη...αλλα θεώρησα οτι αξίζει η αναφορά! (Μάρκα δεν θυμάμαι...αλλα θυμάμαι οτι την έβγαλε απο ένα μηχάνημα...αρα παράγει κ για άλλες μάρκες κινητού!
  6. Παίδες εχει κανείς αλλος πρόβλημα με το alpha-pay? (Web banking) οταν πληρώνω απο το s10+ με nfc μου τρώει μετα την μπαταρία σαν τρελό. Αν το αφήσω και δεν κάνω restart μπορεί να φάει και 20-30%. (Σε μια μέρα) να δοκιμάσω hard reset? Η το έχετε κ εσείς;
  7. Παιδες τα φωτα σας...!! Σαν βλαχος την πατησα και εκανα κλικ σε ενα σμσ που μου στειλανε phising κλπ...το ανοιξα..με πεταξε σε ενα site που εμοιαζε με το viber και καπακια το εκλεισα. Απο πλευρα συνδρομης σε υπηρεσιες ...χρεωσεις κλπ...ολα κομπλε. Το τσεκαρα με vodafone. Παιζει να εχει η γινει τιποτα αλλο; να ανησυχησω;; ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να μην παρεξηγηθω για offtopic...εννοω παντα για θεματα ασφαλειας στο s10+!
  8. Παιδες, εγω χτες καθομουν σε ταβερνα με τον κουμπαρο μου και πιανει το κινητο μου να το δει, και ανοιξε με face recognition!! Το δοκιμασαμε αλλες 8 φορες και ανοιξε 7 απο τις 8!! Να σημειωσω οτι δεν μοιαζουμε...!! Με παραξενεψε αρκετα...εννοεοται οτι το εβγαλα αμεσως και πλεον μονο δακτυλικο!! Εχει κανεις παρομοια εμπειρια; τοσο ευκολα το ξεγελας; (και οι 2 εχουμε γενια...αλλα τιποτα αλλο κοινο!)
  9. Ξερουμε τι απενεργοποιει στην πραξη αυτο; εννοω μην κρεμασουν αλλες λειτουργιες...
  10. Μου εκανε εντύπωση οτι ακόμα ειναι σε τεστ...και όχι επίσημο release! Θα το δοκιμάσω!
  11. Παιδες ποια εφαρμογη προτεινετε για notification light? Βλεπω διαφορες...εχει καποιος δοκιμασει να πει γνωμες; (δεν με ενδιαφερει αν ειναι paid...αρκει να ειναι καλη!)
  12. Παιδες, ξερει κανεις γιατι εξαφανιστηκαν τα tasks απο το calendar? μπορουμε να ανακτησουμε αυτα που ειχαμε??
  13. Καλη ανασταση και καλη επιτυχια σε ολους!!
  14. Μετα απο πολλεεεεες δοκιμες και χαμενα λεφτα...κατεληξα με την προστασια της amfilms screen protector για s7! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, μετα απο 3 μερες χρησης και ολα φαινονται καλα! Την παραγγειλα απο αμαζον, εκανε 1 εβδομαδα...κολλαει τελεια γυρω γυρω, δεν χαλαει τα χρωματα, και απο οτι φαινεται παιζει καλα με την θηκη( puro) . To αρνητικο, αλλα συνηθιζεται ειναι οτι χανει λιγο σε sensitivity. Αλλα μιλαμε για δυσκολα το καταλαβαινει κανεις. Μονο οταν γραφω γρηγορα. Eλπιζω να βοηθησα!
  15. Κατ'αρχας ευχαριστω για την απαντηση!! Κατα δευτερον...το κινητο ειναι ελληνικο...που απ οτι ειδα η εκδοση για την Ελλαδα εχει βγει εδω και ενα μηνα! (ελληνικο εννοω το τσεκαρα με το firmware στο sammobile!) αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση!!
  16. Παιδια καλησπερα! Προσπαθω τοσο καιρο να κανω update την ρομ στην 5 αλλα δεν με αφηνει λεγοντας οτι οι τελευταιες ενημερωσεις ειναι εγκατεστημενες! Το κινητο να σημειωσω ειναι ελληνικο και δεν ειναι branded! Μου κανει εντυπωση μιας και η ρομ εχει βγει τοσες μερες! Θελω λοιπον να την περασω μονος μου μεσω ODIN ...την κατεβασα απο sammobile και θελω να την περασω...αλλα δεν ξερω αν η διαδικασια αυτη θα σβησει τα παντα! Ξερει κανεις? θα κανει φορματ και θα περασει την νεα απο πανω?Ή απλα θα κανει ενημερωση στην παλια?! (ρωταω ποια ειναι η διαδικασια...ασχετα με το αν ειναι σοφρων να κανω φορματ και να το ξαναστησω απ την αρχη!) Ευχαριστω!!
  17. Good Luck παιδια! Να το χαρει οποιος το παρει!
  18. Παίδες....τώρα που πήρε και την τελευταία ενημέρωση χαρα σε αυτόν που θα το κερδίσει!! Καλή επιτυχία!
  19. Καλη επιτυχια!! Σημερα το χαζευα....!!
  20. Παιδια καλησπερα! Σας παρακαλω, θελω την βοηθεια σας στο εξης... Θελω να αλλαξω και εγω ρομ στο σ4 και σκεφτομαι να βαλω ομεγκα..μιας και ειναι οτι πιο κοντα στη μαμισια λογικη... Ξερετε απο μπαταρια πως τα παει? Επισης σκεφτομουν κ την πακ-μαν! Τι λετε για αυτη? Μεταξυ των δυο? τελος εχω εταιρικο μαιλ και επιβαλλει να βαζω κωδικο στη οθονη ξεκλειδωματος...υπαρχει τροπος να το παρακαμψω? Με ροοτ...κλπ?
  21. Αντε μπας και αλλαξουμε το παλιο!! Καλη μας επιτυχια!!
×
×
  • Create New...