mimis82 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί το Galaxy μου θα με τρελάνει! Σήμερα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην συσκευή μου όταν ήρθε η ώρα να περάσω τον λογαριασμό μου Samsung με ρώτησε από ποια χώρα είμαι και επειδή ήθελα την συσκευή μου στα Αγγλικά πάτησα USA, δια μαγείας εμφανίστηκαν 2 νέες εφαρμογές το: Play Books και το Play Movies οι οποίες δεν υποστηρίζονται στην χώρα μας! Ξανά έκανα επαναφορά το τηλ μου, στο μενού για τον λογαριασμό της Samsung έβαλα Ελλάδα αλλά τίποτα οι εφαρμογές υπάρχουν ακόμα! Το σύνδεσα με το PC έβαλα το Kies και έκανα Firmware upgrade και Initialization αλλά τίποτα οι εφαρμογές υπάρχουν ακόμα, τι έχετε κι εσείς; Μήπως φταίει το ότι το τηλ μου είναι αγγλικό; Γιατί πρίν δεν υπήρχαν; :blink: Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 σημερα εκανα αναβαθμηση σε jbeam μεσω kies οκ δεν εχει κ τρελη διαφορα σχεδον ιδια συμπεριφορα προς τι αυτη η τρελα με τις αναβαθμησεις ,ελπιζω να εχει καλυτερη μπαταρια τουλαχιστον.. τι εκδοση εχεις ;ελληνικη η καποιας αλλης χωρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δεν ξέρω καν τι είναι η έκδοση δεν το έχω πειράξει, εσείς δεν τις έχετε αυτές τις εφαρμογές; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδιά κανένα νέο για αγγλικό s3, όσον αφορά στο jb, έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Τα δύο τελευταία εικονίδια στην Δεύτερη σειρά τα έχετε ξανά δει η μόνο σε εμένα υπάρχουν; γιατί πριν κάνω επαναφορά δεν υπήρχαν; http://db.tt/WvNQGWok Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos35 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 τι εκδοση εχεις ;ελληνικη η καποιας αλλης χωρας ειναι ισπανικη GT-I9300 - Spain PDA: I9300XXDLIH CSC: I9300PHEDLI1 Version: 4.1.1 Date: 2012-10-04 Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom και στο σταθερο με τιποτα δε μπορω να βαλω το κιεs κατι λει για themida monitor ενω στο λαπτοπ οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδιά κανένα νέο για αγγλικό s3, όσον αφορά στο jb, έχουμε; 22 Oct 08:19:23 United Kingdom (O2) GT-I9300 I9300XXDLIH I9300O2UDLI3 (Progress 20%) Βγαίνει σήμερα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 το play books μου το εχει βγαλει και εμενα αλλα δεν λετουργει με ελλαδα κλασικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Τα δύο τελευταία εικονίδια στην Δεύτερη σειρά τα έχετε ξανά δει η μόνο σε εμένα υπάρχουν; γιατί πριν κάνω επαναφορά δεν υπήρχαν; http://db.tt/WvNQGWok Υπάρχουν μην ανησυχείς. Επίσης μέχρι τώρα η Samsung έβγαλε για branded UK πάλι (Ο2 και Vodafone). Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παίδες καλησπερίζω σαν νέος κάτοχος ενός SG3 (unrooted) μετά από ένα iphone4 που είχα. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει: Πως μπορώ στην ΣΥΛΛΟΓΗ (εκεί όπου εμφανίζονται τα folders με τις φωτογραφίες μας) να το κάνω να μου εμφανίσει μόνο τους φακέλους που θέλω εγώ? Τώρα εμφανίζει οτιδήποτε jpg, bmp κλπ, που υπάρχουν στο κινητό.Ξέρω πως γίνεται , το χα κάνει παλιά σ ένα omnia2 που χα, αλλά δεν θυμάμαι πως. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει :) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αν παιδιά κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τι χάνεται? Όταν το αγόρασα ο πωλητής μου έβαλε χώρα για τον λογαριασμό της Samsung Αγγλία. Αν κάνω επαναφορά και αλλάξω σε Ελλάδα χάνω κάτι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παίδες καλησπερίζω σαν νέος κάτοχος ενός SG3 (unrooted) μετά από ένα iphone4 που είχα. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει: Πως μπορώ στην ΣΥΛΛΟΓΗ (εκεί όπου εμφανίζονται τα folders με τις φωτογραφίες μας) να το κάνω να μου εμφανίσει μόνο τους φακέλους που θέλω εγώ? Τώρα εμφανίζει οτιδήποτε jpg, bmp κλπ, που υπάρχουν στο κινητό.Ξέρω πως γίνεται , το χα κάνει παλιά σ ένα omnia2 που χα, αλλά δεν θυμάμαι πως. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει :) Κατεβάζεις αυτό το αρχείο http://www.4shared.com/file/cZC88Sdi/nomedia.html και το τοποθετείς μέσα στο φάκελο που δεν θες να εμφανίζεται. Δεν το έχω δοκιμάσει,το έγραφε ο φίλος elthis στο topic του note ii .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παίδες καλησπερίζω σαν νέος κάτοχος ενός SG3 (unrooted) μετά από ένα iphone4 που είχα. Μια ερώτηση για όποιον ξέρει: Πως μπορώ στην ΣΥΛΛΟΓΗ (εκεί όπου εμφανίζονται τα folders με τις φωτογραφίες μας) να το κάνω να μου εμφανίσει μόνο τους φακέλους που θέλω εγώ? Τώρα εμφανίζει οτιδήποτε jpg, bmp κλπ, που υπάρχουν στο κινητό.Ξέρω πως γίνεται , το χα κάνει παλιά σ ένα omnia2 που χα, αλλά δεν θυμάμαι πως. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει :) Βρήκα καλύτερη λύση:happy: Ευχαριστώ! Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Βρήκα καλύτερη λύση:happy: Ευχαριστώ! Ε πες τη και σε μας να τη ξέρουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ουπς ναι..σωστά:) Βασικά δεν είναι "λύση", απλά κατεβάζεις το πρόγραμμα QuickPic (δωρεάν από google play) και το χρησιμοποιείς αυτό πλέον για image viewer.. Έχει μέσα include & exclude folders. Διάβασα κάπου όμως πως δεν δουλεύει με google/picassa fotos αλλά μικρό το κακό.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οχι για μενα αλλα για εναν φιλο μου π εχει και αυτος sgs3.οταν πηγε να δημιουργησει λογαριασμο samsung εβαλε λαθος email και τωρα δεν μπορει να παει να επαληθευσει το email οπως απετειται και ετσι δεν μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο samsung apps.τι μπορει να κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ε πες τη και σε μας να τη ξέρουμε.. Απλά διαβάζετε το faq για τη σωστή λύση, τόσο απλά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδια μου ηρθε η αναβαθμιση σε 4.1.1 μολις την κατεβαζω με OTA:D Για να δουμε τι θα δουμε Γερμανικη ειναι η συσκευη μου:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οχι για μενα αλλα για εναν φιλο μου π εχει και αυτος sgs3.οταν πηγε να δημιουργησει λογαριασμο samsung εβαλε λαθος email και τωρα δεν μπορει να παει να επαληθευσει το email οπως απετειται και ετσι δεν μπορει να κατεβασει εφαρμογες απο samsung apps.τι μπορει να κανει; Λογικά αν καθαρίσει τα δεδομένα (από τη διαχείριση εφαρμογών στις ρυθμίσεις) από το Samsung apps, θα του ζητήσει να δημιουργήσει νέο λογαριασμό και θα βάλει το σωστό email. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 UPDATE σε Γερμανικά S3!!! Ήδη κατεβάζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 UPDATE σε Γερμανικά S3!!! Ήδη κατεβάζω..... 279 mb δεν ειναι και σε εσενα? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Και για μας τους υπόλοιπους κανά νέο για νέο update? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ολοκληρωθηκε η εγκατασταση επιτυχως η εκδοση ειναι 4.1.1 Ι9300XXDLID 28 Σεπτεμβριου.:) Το αφηνω ως εχει και αν δω τιποτα περιεργο του κανω επαναφορα για να δεσει καλυτερα η jelly bean Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ολοκληρωθηκε η εγκατασταση επιτυχως η εκδοση ειναι 4.1.1 Ι9300XXDLID 28 Σεπτεμβριου.:) Το αφηνω ως εχει και αν δω τιποτα περιεργο του κανω επαναφορα για να δεσει καλυτερα η jelly bean Me too :D Επιτέλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Παιδια καλησπερα, Προσπαθω αυτες τις μερες να ενημερωσω στην jb το κινητο(ελβετικο) αλλα δεν...!! Ειδα οτι η επισημη για την ελβετια εχει βγει (απο 5/10/2012 ) αλλα δεν μου εχει ερθει ουτε ΟΤΑ ουτε μεσω ΚΙΕΣ βλεπει οτι θελει αναβαθμιση..λεει οτι ειναι ηδη η τελευταια...(ICS). Εχετε κατι να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts