Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ετσι απο περιεργεια, γιατι δεν το βρισκω μπορω να πω αν και εψαξα... Θελω στη μπαρα που εχει στις ειδοποιησεις, εκει που ειναι δλδ το wifi, bluetooth κλπ, να προσθεσω εγω την αλλαγη δικτυου απο gsm σε gsm/wcdma και το αναποδο. Να γινεται με ενα κουμπι δλδ. Οπως ηταν στο iphone που πατουσες μονο το κουμπι 3g και αλλαζε. Γινεται αυτο; Μιλαω για συσκευη που δεν ειναι rootαρισμενη. Ειναι λιγο βαρετο να μπαινω στις ρυθμισεις καθε λιγο. Ξερει κανεις κατι;
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

sos!!!

ειναι φυσιολογικο η κατασταση της ram να μου ειναι απο 690 μεχρι 700????να παταω διαγραφη μνημης και να μου λεει οτι κλεινει αλλοτε 2 εφαρμογες αλλοτε 6??και εντωμεταξυ πηγαινα ας πουμε στα μνματα και οταν παταγα πισω και μου εδειχνε πρωτα το wallpaper και καθυστερημενα τα εικονιδια!

το τελευταιο που περασα ηταν το button savior και μου ζητησε η εφαρμογη να πατησω εντοπισμο σφαλματων usb απο επιλογες προγραμματιστη!

εντωμεταξυ η εφαρμογη button savior ελεγε οτι ειναι για root!

μηπως ηταν ιος?

οι εφαρμογες που κλεινω στην ram και ξαναεμφανιζονται που ειναι??στην task δεν εχω καμια ανοιχτη!

βοηθηστε με!

Η εφαρμογή δεν ειναι ιός.Και όπως έγραψα και στο προηγούμενο ποστ μου για να δουλέψει, θέλει root.

Ετσι απο περιεργεια, γιατι δεν το βρισκω μπορω να πω αν και εψαξα... Θελω στη μπαρα που εχει στις ειδοποιησεις, εκει που ειναι δλδ το wifi, bluetooth κλπ, να προσθεσω εγω την αλλαγη δικτυου απο gsm σε gsm/wcdma και το αναποδο. Να γινεται με ενα κουμπι δλδ. Οπως ηταν στο iphone που πατουσες μονο το κουμπι 3g και αλλαζε. Γινεται αυτο; Μιλαω για συσκευη που δεν ειναι rootαρισμενη. Ειναι λιγο βαρετο να μπαινω στις ρυθμισεις καθε λιγο. Ξερει κανεις κατι;

μα το εχει αυτο ειναι τα δεδομ.κινητου αν το κανεις off φευγει το 3g - H - H+

Γιαννης

Παιδια να ρωτησω υπαρχει καποια εφαρμογη η καποιος αλος τροπος να δω αν καποια εφαρμογη που εχω εγκαταστησει ειναι προβληματικη η κατι τετοιο?

Παιδια δείτε...

http://m.expansys.com/mp.aspx?i=237802

Κώστα δεν είναι αυτό ρε συ χρώμα για τηλέφωνο ( προσωπική άποψη).

Αν κυκλοφορήσω με ενα τέτοιο εδώ που είμαι την πάτησα :kill::kill:

Samsung galaxy s21+

Kαλυσπερα σε ολο το forum,θα ηθελα να ρωτησω το εξης,σκεφτομαι να κανω αγορα το sg3,και ο λογος που ανοιξα το θεμα ειναι επειδη εχω υπολογιστη IMAC,και το κινητο δεν γνωριζω αν θα υποστηριζεται κανονικα,σε θεματα bluetooth κ.λ.π

Ευχαριστω!

sos!!!

ειναι φυσιολογικο η κατασταση της ram να μου ειναι απο 690 μεχρι 700????να παταω διαγραφη μνημης και να μου λεει οτι κλεινει αλλοτε 2 εφαρμογες αλλοτε 6??και εντωμεταξυ πηγαινα ας πουμε στα μνματα και οταν παταγα πισω και μου εδειχνε πρωτα το wallpaper και καθυστερημενα τα εικονιδια!

το τελευταιο που περασα ηταν το button savior και μου ζητησε η εφαρμογη να πατησω εντοπισμο σφαλματων usb απο επιλογες προγραμματιστη!

εντωμεταξυ η εφαρμογη button savior ελεγε οτι ειναι για root!

μηπως ηταν ιος?

οι εφαρμογες που κλεινω στην ram και ξαναεμφανιζονται που ειναι??στην task δεν εχω καμια ανοιχτη!

βοηθηστε με!

Φυσιολογικό είναι. Διάβασε άρθρα στο myphone για τη διαχείριση μνήμης στο Android, και πώς δουλεύει. Οι εφαρμογές που δε βλέπεις είναι απλά στο background.

Δε γίνεται στη μπάρα. Αν θες μπορείς να το κάνεις με κάποιο widget.

μα το εχει αυτο ειναι τα δεδομ.κινητου αν το κανεις off φευγει το 3g - H - H+

Όχι δεν είναι αυτό. Αν το κάνεις off σταματάνε τα δεδομένα τελείως. Δεν πάει σε 2G.

Παιδια να ρωτησω υπαρχει καποια εφαρμογη η καποιος αλος τροπος να δω αν καποια εφαρμογη που εχω εγκαταστησει ειναι προβληματικη η κατι τετοιο?

Mμ...υπάρχουν διάφορες, καμία που το κάνει σωστά όμως απ'όσο έχω δει... Δοκίμασε το Appbrain Ad Detector που σου βρίσκει κακόβουλες εφαρμογές. Και συνέχεια στην ενότητα Android εφαρμογών please, όχι εδώ.

- Alex

Μπενω στη σεληδα http://www.taxnews.info μετα επιλεγω εφαρμογες και οταν παω να πατησω ελενχος αφμ μου κλεινει η σεληδα. Γιατι;

Εμενα με εχει βολεψει πολυ το Switch Network Type 2G/3G που το κατεβαζεις απο το play store και σου το προσθετει στη notification bar(κουρτινα που τη κατεβαζεις) και με 2 κινησεις κανεις αλλαγη οποτε θες ευκολα και απλα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπενω στη σεληδα http://www.taxnews.info μετα επιλεγω εφαρμογες και οταν παω να πατησω ελενχος αφμ μου κλεινει η σεληδα. Γιατι;

Γιατί εκτός του ότι η σελίδα είναι πολύ κακογραμμένη οι εφαρμογές είναι σε javascript που δεν υποστηρίζεται ακόμα σωστά.

- Alex

Παίδες έχω περάσει την επίσημη πολωνική 4.1.1 μέσω Odin.

Όλα δουλεύουν άψογα εκτός από κάτι που παρατήρησα.

Το led ειδοποιήσεων όταν φορτίζει(κόκκινου χρώματος τότε), είναι άλλοτε δυνατό κανονικά όπως ήταν με την 4.0.4 και άλλοτε χαμηλώνει η ένταση του. Σήμερα το παρατήρησα και σε ειδοποίηση από το facebook(μπλε χρώματος). Η ένταση του ήταν χαμηλή, κοινώς αχνοφαινόταν. Έχει παρατηρήσει κανείς με την 4.1.1 κάτι αντίστοιχο?

Έχω κάνει το τεστ από το κρυφό μενού και τα χρώματα του led εκεί φαίνονται όπως πρέπει.

Καλησπερα Παιδια

Ενα φιλαρακι με εφερε δωρο το S3 και οταν παω να βαλω την καρτα μου δεν το δεχετε. Πρεπει να ειναι κλειδωμενο. Το εχει φερει απο Σερβια, τι μπορω να κανω για να βαλω την ελληνικη μου καρτα? Μπορει να γινει τπτ η @@ τσαμπα τα λεφτα που εδωσε?

Ευχαριστω πολυ!

Παίδες έχω περάσει την επίσημη πολωνική 4.1.1 μέσω Odin.

Όλα δουλεύουν άψογα εκτός από κάτι που παρατήρησα.

Το led ειδοποιήσεων όταν φορτίζει(κόκκινου χρώματος τότε), είναι άλλοτε δυνατό κανονικά όπως ήταν με την 4.0.4 και άλλοτε χαμηλώνει η ένταση του. Σήμερα το παρατήρησα και σε ειδοποίηση από το facebook(μπλε χρώματος). Η ένταση του ήταν χαμηλή, κοινώς αχνοφαινόταν. Έχει παρατηρήσει κανείς με την 4.1.1 κάτι αντίστοιχο?

Έχω κάνει το τεστ από το κρυφό μενού και τα χρώματα του led εκεί φαίνονται όπως πρέπει.

Ειναι πιο χαμηλά η ένταση αλλα δεν παρατηρώ αυξομειώσεις.

Σε μένα αρέσει όπως ειναι τώρα γιατι πριν ηταν πολυ δυνατό με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάχυση γύρω απο την οπή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα Παιδια

Ενα φιλαρακι με εφερε δωρο το S3 και οταν παω να βαλω την καρτα μου δεν το δεχετε. Πρεπει να ειναι κλειδωμενο. Το εχει φερει απο Σερβια, τι μπορω να κανω για να βαλω την ελληνικη μου καρτα? Μπορει να γινει τπτ η @@ τσαμπα τα λεφτα που εδωσε?

Ευχαριστω πολυ!

Φυσικά γίνεται... όλα γίνονται. Αλλά πρέπει να γίνεις root πρώτα. Γίνε, οδηγίες στην ενότητα των οδηγών, και πες μου.

- Alex

Οταν λες root θα ειναι δυσκολο? Γιατι δεν κατεχω αρκετα απο android! Θα πρεπει επισης να περασω custom rom η μπορω να κανω την δουλεια μου χωρις πολλα πολλα? Θα το ελεγξω αν ειναι ευχαριστω πολυ!

Υ.Γ Εγινε αγορινα το ειδα ειναι αρκετα ευκολο! Για πες μου μετα το root πως θα βγαλω τα κλειδωματα γιατι δεν ειδα κατι στο section του root! Αν θελεις με στειλεις ενα PM για να μην spamarουμε εδω!

Ευχαριστω πολυ!

Edited by Amlet

Καλησπερα Παιδια

Ευχαριστω πολυ!

δες στο google play την εφαρμογη galaxsim unlock. αλλα θελει ρουτ.

Χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή που κάνει το ίδιο

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.bitbang.greekvatchecker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmJpdGJhbmcuZ3JlZWt2YXRjaGVja2VyIl0.

Υπάρχουν και άλλες αν αυτή δεν σου κάνει

https://play.google.com/store/search?q=%CE%B1%CF%86%CE%BC&c=apps

To unlock ειναι μονιμο? Θα υπαρχει κανενα προβλημα σε θεμα σηματος? Να μην ειναι τοσο δυνατο λογο unlock? ή το unlock αυτο ειναι σαν factory unlock? ευχαριστω :)

To unlock ειναι μονιμο? Θα υπαρχει κανενα προβλημα σε θεμα σηματος? Να μην ειναι τοσο δυνατο λογο unlock? ή το unlock αυτο ειναι σαν factory unlock? ευχαριστω :)

Όχι δεν έχει να κάνει το unlock με το σήμα. Όσο για τη μονιμότητα, ούτε ο δημιουργός δεν είναι σίγουρος. Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα οπότε μπορεί και να είναι μόνιμο. Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να τα σκάσεις για κωδικό ξεκλειδώματος.

- Alex

Έχω δύο θεματάκια

1. Ξαφνικά δεν μου διαβάζει την εξτρα μνήμη (16άρα) που μ αυτήν το αγόρασα.

Δεν την αναγνωρίζει καν. Την έβγαλα την ξανάβαλα και τίποτα. Ξέρει κάποιος γιατι ?

2. Έχω σύνδεση cosmote με internet. To καλοκαίρι ήμουν Δωδεκάνησσα και έπιανα τούρκικο δίκτυο. Δυστυχώς χρεωνόμουν και δεν το καταλάβαινα( με e-mails που μου έρχονταν αλλά και ειδήσεις από διάφορα apps) Υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιώ το internet και να πιάνω μόνο μέσω wi-fi όταν θα βρίσκομαι στο εξωτερικό ;

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ :)

Alex

Έχω δύο θεματάκια

Δεν την αναγνωρίζει καν. Την έβγαλα την ξανάβαλα και τίποτα. Ξέρει κάποιος γιατι ?

2. Έχω σύνδεση cosmote με internet. To καλοκαίρι ήμουν Δωδεκάνησσα και έπιανα τούρκικο δίκτυο. Δυστυχώς χρεωνόμουν και δεν το καταλάβαινα( με e-mails που μου έρχονταν αλλά και ειδήσεις από διάφορα apps) Υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιώ το internet και να πιάνω μόνο μέσω wi-fi όταν θα βρίσκομαι στο εξωτερικό ;

Ευχαριστώ

απενεργοποιεις το νετ.

ρυθμισεις-περισσοτερες ρυθμισεις-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-και ξετικαρεις το χρηση πακετου δεδομενων .

Έχω δύο θεματάκια

Ευχαριστώ

2. Ρυθμίσεις/περισσότερες ρυθμίσεις(4ο από πάνω)/Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Περιαγωγή δεδομένων. Ξετικάρεις και είσαι οκ.

Θα έχεις δεδομένα μόνο με το δικό σου δίκτυο.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)