Jump to content

Amlet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    231
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Amlet

  1. Ναι αυτο! Οποτε κανω unlock bootloader, περναω την Official Global, κατεβαζω το TWRP και το κανω εγκατασταση, και περναω μετα το su.zip και ειμαι ενταξει?
  2. Ευχαριστω για την απαντηση! Υπαρχει κανενας οδηγος κιολας για να μην γινει κανενα λαθος? Και παλι ευχαριστω!!
  3. Παιδια περιμενω να ξεκλειδωσω τον bootloader. Μετα θελω να περασω TWRP και να κανω root το κινητο με την Official Global. Δεν θα εχω κανενα προβλμα ε?
  4. Και εγω το περιμενω αγορινα, και θελω να δω τι θα φοραει. Νομιζω οτι καλυτερη ειναι η Global Official, γιατι και εγω δεν τρελενομαι για Ελληνικα!
  5. Ευχαριστω αγορινα!!
  6. Καλησπερα παιδια! Εχετε κανενα λινκ για διαδικασια bootload unlock και root? Δεν ξερω και τι φοραει ακομα, το περιμενω απο eglobalcentral!!
  7. Υπαρχει κανενας κωδικος απο eglobalcentral? To πηρα ηδη για μενα , και ειπα να ριξω αλλη μια παραγγελια για ενα φιλο!
  8. To κουπονι αγορινα δεν το πιανει δεν ξερω γιατι. Τι προσφερει btw?
  9. Παιδια κανενα κωδικο για eglobalcentral? Γιατι μαλλον σκεφτομαι να το παρω απο εκει και να δωσω +20 ευρω παρα να το ρισκαρω απο banggood στα 197 και να μην ξερω τι θα γινει τελωνειο! Και ποιον τροπο να επιλεξω για το στειλουν απο eglobal? Ευχαριστω!!!
  10. Ευχαριστω αγορινα για την απαντηση. Ειναι τσεκαρισμενο ετσι? Δεν θα εχουμε κανενα θεμα? Υπαρχει επισης το eglobalcentral.de σε αυτο γινεται η μπα? Ευχαριστω και παλι!!:)
  11. Παιδια να ρωτησω, γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα το μαυρο Mi5 και σε λογικη τιμη? Και εκτος αυτου κανενα φτηνο καταστημα να το παρω χωρις τον φοβο του τελωνιου? Γιατι σκεφτομαι να παρω αν παει ετσι το Redmi 4 Prime:)
  12. Παιδια επειδη δεν βρισκω πουθενα το Mi5, αξιζει να παρω αυτο? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4-5_0-inch-2_5D-Fingerprint-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1102622.html?rmmds=search Ευχαριστω!
  13. Παιδια τι παιζει με τους εσωτερικους και εξωτερικους φακελους του IGO? Εχω τρελαθει δεν μπορω να το κανω να δουλεψει....το εχω κανει εγκατασταση στον εσωτερικο χωρο αλλα επειδη ειναι μικρος εχω βαλει ολα τα maps,poi... στον εξωτερικο αλλα δεν λεει να τα δει...ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ
  14. Καλησπερα παιδια Εχω το Μοτο G 4G και το κινητο δεν λεει να παρει custom recovery. Ποιο παλια ειχα την ΤWRP αλλα απο τοτε που προσπαθησα να βαλω νεα εκδοση το κινητο σαν να εβγαλε προβλημα. Εβαλα τωρα την 5.1 official κανονικα και οταν πηγαινα να τρεξω το recovery εβγαινε το ρομποτακι με ενα κοκκινο θαυμαστικο. Περναω μετα μια custom μεσω fastboot, την κατεβαζει κανονικα αλλα οταν την παταω για να τρεξει λεει Boot up failed! Το κινητο εχει unlocked bootloader και παιρνει κανονικα οτι και να του βαλω μεσω fastboot...εαν εχει καποιος καμια ιδεα γιατι εχω φαει ολο το XDA και δεν μπορω να παρω μια σωστη απαντηση :( Ευχαριστω πολυ
  15. Παιδια μια βοηθεια! Εχω βαλει το team win recovery και αφου κατεβασω 5.1 update , οταν κανει ρεσταρτ με παει στο recovery και δεν κανει τπτ. ΠΡεπει να βαλω τον οφισιαλ recovery? Δεν ξερω τι να πατησω! Τελικα κανει 4-5 ρεσταρτ και αφου καταλαβαινει οτι δεν μπορει να κανει αναβαθμιση το παραταει. Προσπαθησα να βαλω και το νεο twrp αλλα δεν το παιρνει....δακρυζω..
×
×
  • Create New...