ilmas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Τοσο πολυ οχι. Κατα καιρους παντως αυξανεται περιστασιακα, χωρις λογο, και ως υπευθυνος ειναι τα google services. Ολα αυτα βεβαια με τη νοτε2 προ ρομ του s_wind. Εσενα τι σου λεει? Δυστυχώς δε με αφήνει να ανεβάσω screenshot! Tα δεδομένα μου είναι: Οθόνη 41% Λειτουργικό Σύστημα Android 12% Σύστημα Android 11% Opera 8% iGO 7% Messenger 3% Blue Mail 3% Υπηρεσίες Google Play 2% Aitype 2% Στο Kernel Adiutor βγάζει deep sleep 60%. Θυμάμαι με τις πρώτες ρομ του Άκη που απο το βράδυ ως το πρωί η μπαταρία από το 100% πήγαινε στο 99%... Λέω να γυρίσω στη DN3 του 2015! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Το tapatalk δεν σε αφηνει να ανεβασεις εικονα?? Περιεργο. Το οτι στος θεσεις 2 και 3 βρισκεται το android, μου λεει οτι κατι δεν αφηνε τη συσκευη να κοιμηθει. Αυτο συμβαινει καιρο, ή ειναι η πρωτη/δευτερη φορα? Προσωπικα παντως ειμαι ευχαριστημενος απο την νοτε προ2 ρομ. Τοσο πολυ που δεν περναω καν τις πιο καινουργιες ρομ του ακιςς, αφου κατι ουσιαστικο για τις δικες μου αναγκες δεν προσφερουν. Η νοτε προ2 ειναι ηδη αστραπιαια γρηγορη και με οσα καλουδια μπορει ο ακιςς να ενσωματωσει. Οπως εχει πει ο ακιςς παντως, για τα bugs δεν φταιει η ρομ του αλλα οι κακογραμμενες εφαρμογες, ή ακομα και τα τυχον backups. Εγω στη θεση σου, λογω καλοκαιριου (τυχεροι εκπαιδευτικοι) θα δοκιμαζα ενα clean install, για να βγαλω ασφαλεστερο συμπερασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Συμφωνα με τα λιγα που βλεπω διεγραψε τον οπερα απο το data γιατι οι εκδοσεις παρουσιαζουν προβληματα.. Στη συνεχεια πηγαινε στο build.prop και γραψε ro.ril.disable.power.collapse=0 .αυτο θα το γραψεις 2 σειρες πριν το τελος οχι οπου ναναι. Εχουμε ξαναπει οτι ολες οι εφαρμογες οι dev τις βαζουν να συνεργαζονται μεταξυ τους δημιουργωντας αρκετα προβληματα. Πχ facebook με instagram , το youtube και αυτο ξεκινα με καινουργια προβληματα το messenger κτλ.Να εχεται υπομονη και να μη βαζεται αβερτα κουβερτα οτι update βγαινει ενω πχ.ειστε ευχαριστημενοι με το παλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ευχαριστώ, fioravanti90 και s_wind! Θα πειραματιστώ τις επόμενες μέρες και βλέπουμε (μια DN3 θα τη βάλω λόγω νοσταλγίας, όπως και τη note pro 2)! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Ευχαριστώ, fioravanti90 και s_wind! Θα πειραματιστώ τις επόμενες μέρες και βλέπουμε (μια DN3 θα τη βάλω λόγω νοσταλγίας, όπως και τη note pro 2)! Η Dn3 ειναι 4.4.2..Ειδη εχουμε την επομενη v2 extreme εγω και αλλοι 4 τεστερ και παει πολυ καλα.Γιαυτο μη βιαζεσαι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Η Dn3 ειναι 4.4.2..Ειδη εχουμε την επομενη v2 extreme εγω και αλλοι 4 τεστερ και παει πολυ καλα.Γιαυτο μη βιαζεσαι.:p Βιάζομαι, πέρασα ήδη τη Note pro V2 για να παίξω, αλλά βλέπω ότι το βράδυ θα ΄χουμε δουλειά πάλι... :lol: Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Γειά σας! Πού μπορώ να βρω την τελευταία ROM του akiss? edit: Την βρήκα στο άλλο forum...:wacko::wacko: Edited September 9, 2017 by Namgal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Παιδιά καλησπέρα.. Σε note 2 ενός φίλου μου δεν δουλεύει η περιστροφή της οθόνης.. Το περίεργο είναι ότι η κάμερα γυρνάει κανονικά όπως και τα παιχνίδια που παίζει.. Είχε κανείς ποτέ παρόμοιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Φαντάζομαι ότι απ' τις συντομεύσεις που υπάρχουν στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων έχει την περιστροφή ενεργοποιημένη. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Φαντάζομαι ότι απ' τις συντομεύσεις που υπάρχουν στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων έχει την περιστροφή ενεργοποιημένη. Sent from my Amstrad CPC 6128Ναι Ναι εννοείται.. δεν το συζητάμε αυτό. διαβάζω ότι πάρα πολλά Samsung Galaxy Note 2 εμφάνισαν αυτό το πρόβλημα πάντως κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Οπότε μήπως να δοκιμάσεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τότε. Δεν βλέπω κάποια άλλη λύση... Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ναι Ναι εννοείται.. δεν το συζητάμε αυτό. διαβάζω ότι πάρα πολλά Samsung Galaxy Note 2 εμφάνισαν αυτό το πρόβλημα πάντως κάποια στιγμή. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει εγκατεστημένο launcher; Αν πάντως έχει touchwiz μπορεί να δοκιμάσει να του κάνει ένα καθαρισμό δεδομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Έχει εγκατεστημένο launcher; Αν πάντως έχει touchwiz μπορεί να δοκιμάσει να του κάνει ένα καθαρισμό δεδομένων. Πολύ σωστό αυτό που γράφεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 παιδια εχω δοκιμασει τα παντα ..του εβαλα και cm και παλι τα ιδια ... αν βαλεις ομως εφαρμογη που να υποχρεωνει την οθονη να γυρισει (πλαγια πχ και να μεινει εκει ) δουλευει .. τεσπα ο ανθρωπος βολεύτηκε με αυτο (με την εφαρμογη) απλα αν το συναντήσετε καποια στιγμη στα κινητα σας το θεμα αυτο να ξερετε οτι υπαρχει στα Note 2 αλλα και σε πολλα samsung .. προφανως πας μετα για αλλαγη πλακετας .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) παιδια εχω δοκιμασει τα παντα ..του εβαλα και cm και παλι τα ιδια ... αν βαλεις ομως εφαρμογη που να υποχρεωνει την οθονη να γυρισει (πλαγια πχ και να μεινει εκει ) δουλευει .. τεσπα ο ανθρωπος βολεύτηκε με αυτο (με την εφαρμογη) απλα αν το συναντήσετε καποια στιγμη στα κινητα σας το θεμα αυτο να ξερετε οτι υπαρχει στα Note 2 αλλα και σε πολλα samsung .. προφανως πας μετα για αλλαγη πλακετας .. Οχι και αλλαγη πλακετας επειδη δεν γυρνα ο default launcher.Δεν γυρνανε πλεον μονο οι εφαρμογες που εχει μεσα το λειτουργικο. Edited February 6, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Οχι και αλλαγη πλακετας επειδη δεν γυρνα ο default launcher.Δεν γυρνανε πλεον μονο οι εφαρμογες που εχει μεσα το λειτουργικο. μα σου λεω εβαλα και nougat και παλι δεν γυρναει το κινητο αυτοματα ..! ειτε με official ειτε με custom rotation δεν εχει ...(μονο με εφαρμογη που κλειδωνει το rotation ..)! δεν μπορεσα να το λυσω το θεμα με τιποτα .. τεσπα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 μα σου λεω εβαλα και nougat και παλι δεν γυρναει το κινητο αυτοματα ..! ειτε με official ειτε με custom rotation δεν εχει ...(μονο με εφαρμογη που κλειδωνει το rotation ..)! δεν μπορεσα να το λυσω το θεμα με τιποτα .. τεσπα ... Μα εαν βαζεις εφαρμογη και γυρναει οπως εγραψες παραπανω πως καταλαβαινει και γυρναει καθετα η οριζοντια ;γυρναει αυτοματα μεσα απο την εφαρμογη η εχει κουμπι και πατας να γυρισει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 μα σου λεω εβαλα και nougat και παλι δεν γυρναει το κινητο αυτοματα ..! ειτε με official ειτε με custom rotation δεν εχει ...(μονο με εφαρμογη που κλειδωνει το rotation ..)! δεν μπορεσα να το λυσω το θεμα με τιποτα .. τεσπα ... Βασικά που δεν σου γυρνάει; Όταν είσαι πχ στον browser; Γιατί είπες ότι στα παιχνίδια δουλεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 παιδια δεν γυρναει αυτοματα .. γυρναει μονο στα παιχνιδια πχ που ειναι landscape απο μονα τους ετσι και αλλιως .. και γυρναει αν βαλω εφαρμογη που "κλειδωνει" το κινητο ειτε καθετα ειτε οριζοντια (μονιμα ομως ..).. αυτοματα δεν μπορω να το κανω να γυρισει με τιποτα .. ειτε με custom rom ειτε με cm ειτε με official .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 παιδια δεν γυρναει αυτοματα .. γυρναει μονο στα παιχνιδια πχ που ειναι landscape απο μονα τους ετσι και αλλιως .. και γυρναει αν βαλω εφαρμογη που "κλειδωνει" το κινητο ειτε καθετα ειτε οριζοντια (μονιμα ομως ..).. αυτοματα δεν μπορω να το κανω να γυρισει με τιποτα .. ειτε με custom rom ειτε με cm ειτε με official .. Δοκίμασες να κάνεις calibration το γυροσκόπιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 βάλε ένα app που διαβάζει αισθητήρες και δες αν λειτουργούν τα accelerometer και gyroscope. πάντως το δικό μου παίζει κανονικά, κλείσαμε τα 5 χρόνια και μπήκαμε στον 6ο φτου να μη το ματιάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 παιδια δεν γυρναει αυτοματα .. γυρναει μονο στα παιχνιδια πχ που ειναι landscape απο μονα τους ετσι και αλλιως .. και γυρναει αν βαλω εφαρμογη που "κλειδωνει" το κινητο ειτε καθετα ειτε οριζοντια (μονιμα ομως ..).. αυτοματα δεν μπορω να το κανω να γυρισει με τιποτα .. ειτε με custom rom ειτε με cm ειτε με official .. βάλε ένα app που διαβάζει αισθητήρες και δες αν λειτουργούν τα accelerometer και gyroscope. πάντως το δικό μου παίζει κανονικά, κλείσαμε τα 5 χρόνια και μπήκαμε στον 6ο φτου να μη το ματιάσω. Δε χρειάζεται app. *#0*# Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Δοκίμασες να κάνεις calibration το γυροσκόπιο; επειδη αυριο θα το εχω παλι στα χερια μου για δωσε info πως το κανουμε αυτο ? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε χρειάζεται app. *#0*# ειναι σε nougat τωρα οποτε μαλλον αυτο δεν θα πιασει ..υπαρχει καποια εφαρμογη απο το playstore που μπορω να το τσεκαρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Πάτα το στο dialer.Λογικά θα δουλέψει Same Sh1t...Different Day. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Running_Rabbit Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 επειδη αυριο θα το εχω παλι στα χερια μου για δωσε info πως το κανουμε αυτο ? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι σε nougat τωρα οποτε μαλλον αυτο δεν θα πιασει ..υπαρχει καποια εφαρμογη απο το playstore που μπορω να το τσεκαρω ? https://www.primeinspiration.com/how-to-use-gyroscope-calibration-on-samsung-galaxy-note-2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts