derizio Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδια χθες αποκτησα το δευτερο νοτη μου. Ο παλιος,γερμανικη ρομ,ο καινουριος γαλλικη ρομ. Ειχε την 4.1.2 και αμεσως μου εδειξε την 4.3. Την περασα, εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα οκ. Το μονο που μου κανει αισθηση σε σχεση με το αλλο νοτη μου το παλιο,ειναι οτι οταν ειναι σβηστο στην αναμονη και πατησω το κεντρικο πληκτρο για να ανοιξει η οθονη αργει ενα δευτερολεπτο να ανοιξει. Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Προκειται για προβλημα? Ευχαριστω, Δημητρης. Δημήτρη και εμενα το ιδιο κανει και ειναι Ελληνικό. Δεν εχω δωσει σημασία γιατι δεν θεωρω οτι ειναι προβλημα, αλλα αν ξερει καποιος φιλος να μας πει κατι πιο συγκεκριμένο, καλοδεχουμενη η πληροφορια. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδια χθες αποκτησα το δευτερο νοτη μου. Ο παλιος,γερμανικη ρομ,ο καινουριος γαλλικη ρομ. Ειχε την 4.1.2 και αμεσως μου εδειξε την 4.3. Την περασα, εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα οκ. Το μονο που μου κανει αισθηση σε σχεση με το αλλο νοτη μου το παλιο,ειναι οτι οταν ειναι σβηστο στην αναμονη και πατησω το κεντρικο πληκτρο για να ανοιξει η οθονη αργει ενα δευτερολεπτο να ανοιξει. Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Προκειται για προβλημα? Ευχαριστω, Δημητρης. Αν δεν χρειαζεσαι το svoice απενεργοποιησε το και θα δεις μεγαλη διαφορα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εγώ απενεργοποιημένο το έχω , αλλά το δευτερόλεπτο δευτερόλεπτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εγώ απενεργοποιημένο το έχω , αλλά το δευτερόλεπτο δευτερόλεπτο . Κι εγώ το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 και νομιζα πως μονο το δικο μου το κανει.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Όχι, ισχύει γενικά παιδιά. Είναι από τις έξυπνες κινήσεις της Samsung. Το κλείσιμο του SVoice διορθώνει κάπως το θέμα αλλά δεν εξαλείφει το πρόβλημα. Αργεί να ξυπνήσει! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Κοιμάται βαθιά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ειναι σαν τα pc. Οταν τα πρωτοπαιρνεις στα χερια σου πετανε. Μολις αρχισουν οι αναβαθμισεις, αρχιζουν να σερνονται. Αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να κανεις αναβαθμισεις. Πραγματι καθε μερα μολις συνδεθεις, το κινητο κανει ενα σωρο αναβαθμισεις στο background και σε εφαρμογες που ισως δεν χρειαζομαστε η δεν χρησιμοποιησαμε ποτε.... Στο επομενο FR θα το εφαρμοσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ειναι σαν τα pc. Οταν τα πρωτοπαιρνεις στα χερια σου πετανε. Μολις αρχισουν οι αναβαθμισεις, αρχιζουν να σερνονται. Αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να κανεις αναβαθμισεις. Πραγματι καθε μερα μολις συνδεθεις, το κινητο κανει ενα σωρο αναβαθμισεις στο background και σε εφαρμογες που ισως δεν χρειαζομαστε η δεν χρησιμοποιησαμε ποτε.... Στο επομενο FR θα το εφαρμοσω! Αν δεν θες να κανει αναβαθμισεις το ρυθμιζεις και δεν κανει τιποτα.Οσο για την καθυστέρηση στο ξεκλειδωμα, υπηρχε απο παντα, δεν ειναι θεμα που εμφανιστηκε ξαφνικά. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδια επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με το s voice πειτε μου πως το απενεργοποιουμε. Ευχαριστω. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδια επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με το s voice πειτε μου πως το απενεργοποιουμε. Ευχαριστω. Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα > βρες το και απενεργοποίησε το . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Σε ευχαριστώ πολυ Μιχαλη. Βρισκω μια μικρη μείωση του "δευτερολεπτου".Βελτιωση αισθητη. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Σε ευχαριστώ πολυ Μιχαλη. Βρισκω μια μικρη μείωση του "δευτερολεπτου".Βελτιωση αισθητη. H πλάκα είναι ότι το πλαϊνό κουμπί (on/ off), ενεργοποιεί πολύ πιο γρήγορα την οθόνη απ' ότι το home button. Σε μένα τουλάχιστον, αυτό συμβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 H πλάκα είναι ότι το πλαϊνό κουμπί (on/ off), ενεργοποιεί πολύ πιο γρήγορα την οθόνη απ' ότι το home button. Σε μένα τουλάχιστον, αυτό συμβαίνει... σε μενα μονο με τη jellykat ανοιγε ακαριαια.με pulse και με hurricane που εχω τωρα υπαρχει καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Από την ημέρα που σύνδεσα το plantronics m55 , όλη την ώρα κάνει επανάκληση τον τελευταίο αριθμό που κάλεσα , καθώς όλη η πίσω επιφάνεια του m55 είναι και πλήκτρο απάντησης ταυτόχρονα , το αποτέλεσμα είναι να πατιέται κατά λάθος στο τσαντάκι . Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αυτόματη επανάκληση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) πηγαίντε στο s-voice, settings και εκεί που λέει open via the home key αποεπιλέξτε το. εγώ είδα σημαντική διαφορά στο άνοιγμα και δεν χρειάζεται να απενεργοποιηθεί πλήρως το s-voice @kosmous μπορείς να πας στο call settings, call accessories και να επιλέξεις να κάνει κλήσεις μόνο όταν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη. έτσι δεν θα παίρνει απο το τσαντάκι. Edited March 21, 2014 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 NaGR ευχαριστώ , επιτέλους σταμάτησε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά ρε παιδιά... Έχει λάβει-στείλει κανείς mms με το note; Τώρα που το δοκίμαζα ούτε πήρα ούτε έστειλα. έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μου ηρθε μια ενημέρωση ~35 ΜΒ νομιζω. Φοράω την Ολλανδική 4.3 . Ξέρουμε κάτι σχετικό ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Από την ημέρα που σύνδεσα το plantronics m55 , όλη την ώρα κάνει επανάκληση τον τελευταίο αριθμό που κάλεσα , καθώς όλη η πίσω επιφάνεια του m55 είναι και πλήκτρο απάντησης ταυτόχρονα , το αποτέλεσμα είναι να πατιέται κατά λάθος στο τσαντάκι . Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αυτόματη επανάκληση ? Πας τηλεφωνο ,πατάς ρυθμισεις κάτω αριστερα ,ρυθμίσεις κλήσεων , αξεσουάρ για κλήσεις ,συνθήκες εξερχ. κλήσης και επιλέγεις μόνο όταν συσκ. ξεκλείδωτη. Είχα το ίδιο πρόβλημα... Θα έρθει η 4.4.2 τελικά και για μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 pittakos έχει απαντηθεί ήδη , αλλά και πάλι σε ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αν και δεν είναι ακριβώς on topic, πριν λίγο καιρό έτυχε να δω από κοντά το Note 3. Επειδή έχει γίνει πολλές φορές συζήτηση για το αν αξίζει η μετάβαση, για όποιον έχει τη δυνατότητα, την αξίζει. Έστω και μόνο για την οθόνη του! Σαφώς δεν έχει τεράστιες διαφορές που να κάνουν τη μετάβαση "αναγκαία" αλλά για όποιον του περισσεύουν τα χρήματα και μπορεί να το κάνει, συνολικά αξίζει! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Αν και δεν είναι ακριβώς on topic, πριν λίγο καιρό έτυχε να δω από κοντά το Note 3. Επειδή έχει γίνει πολλές φορές συζήτηση για το αν αξίζει η μετάβαση, για όποιον έχει τη δυνατότητα, την αξίζει. Έστω και μόνο για την οθόνη του! Σαφώς δεν έχει τεράστιες διαφορές που να κάνουν τη μετάβαση "αναγκαία" αλλά για όποιον του περισσεύουν τα χρήματα και μπορεί να το κάνει, συνολικά αξίζει! Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Δύο μέρες έχω στα χέρια μου το 3άρι και έχει διάφορες, μικρές μεν, αλλά σημαντικές. Στην τιμή που κοστίζει τώρα και δεδομένου ότι ακόμα το 2άρι πιάνει κάνα 250€, αξίζει η μετάβαση για όποιον το σκέφτεται και μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Δύο μέρες έχω στα χέρια μου το 3άρι και έχει διάφορες, μικρές μεν, αλλά σημαντικές. Στην τιμή που κοστίζει τώρα και δεδομένου ότι ακόμα το 2άρι πιάνει κάνα 250€, αξίζει η μετάβαση για όποιον το σκέφτεται και μπορεί. Δεν τα πιάνει με 298 καινούργιο κανένας δεν δίνει πάνω από 220€ Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δεν τα πιάνει με 298 καινούργιο κανένας δεν δίνει πάνω από 220€ Εχθές έδωσα το δικό μου και ήταν 15 μηνών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts