Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια χθες αποκτησα το δευτερο νοτη μου. Ο παλιος,γερμανικη ρομ,ο καινουριος γαλλικη ρομ. Ειχε την 4.1.2 και αμεσως μου εδειξε την 4.3. Την περασα, εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα οκ. Το μονο που μου κανει αισθηση σε σχεση με το αλλο νοτη μου το παλιο,ειναι οτι οταν ειναι σβηστο στην αναμονη και πατησω το κεντρικο πληκτρο για να ανοιξει η οθονη αργει ενα δευτερολεπτο να ανοιξει. Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Προκειται για προβλημα? Ευχαριστω, Δημητρης.

Δημήτρη και εμενα το ιδιο κανει και ειναι Ελληνικό. Δεν εχω δωσει σημασία γιατι δεν θεωρω οτι ειναι προβλημα, αλλα αν ξερει καποιος φιλος να μας πει κατι πιο συγκεκριμένο, καλοδεχουμενη η πληροφορια.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια χθες αποκτησα το δευτερο νοτη μου. Ο παλιος,γερμανικη ρομ,ο καινουριος γαλλικη ρομ. Ειχε την 4.1.2 και αμεσως μου εδειξε την 4.3. Την περασα, εκανα και εργοστασιακες ρυθμισεις και ολα οκ. Το μονο που μου κανει αισθηση σε σχεση με το αλλο νοτη μου το παλιο,ειναι οτι οταν ειναι σβηστο στην αναμονη και πατησω το κεντρικο πληκτρο για να ανοιξει η οθονη αργει ενα δευτερολεπτο να ανοιξει. Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Προκειται για προβλημα? Ευχαριστω, Δημητρης.

Αν δεν χρειαζεσαι το svoice απενεργοποιησε το και θα δεις μεγαλη διαφορα.

Same Sh..t , Different Day

Εγώ απενεργοποιημένο το έχω , αλλά το δευτερόλεπτο δευτερόλεπτο .

Κι εγώ το ίδιο...

Όχι, ισχύει γενικά παιδιά. Είναι από τις έξυπνες κινήσεις της Samsung. Το κλείσιμο του SVoice διορθώνει κάπως το θέμα αλλά δεν εξαλείφει το πρόβλημα. Αργεί να ξυπνήσει!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ειναι σαν τα pc. Οταν τα πρωτοπαιρνεις στα χερια σου πετανε. Μολις αρχισουν οι αναβαθμισεις, αρχιζουν να σερνονται.

Αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να κανεις αναβαθμισεις.

Πραγματι καθε μερα μολις συνδεθεις, το κινητο κανει ενα σωρο αναβαθμισεις στο background και σε εφαρμογες που ισως δεν χρειαζομαστε η δεν χρησιμοποιησαμε ποτε....

Στο επομενο FR θα το εφαρμοσω!

Ειναι σαν τα pc. Οταν τα πρωτοπαιρνεις στα χερια σου πετανε. Μολις αρχισουν οι αναβαθμισεις, αρχιζουν να σερνονται.

Αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να κανεις αναβαθμισεις.

Πραγματι καθε μερα μολις συνδεθεις, το κινητο κανει ενα σωρο αναβαθμισεις στο background και σε εφαρμογες που ισως δεν χρειαζομαστε η δεν χρησιμοποιησαμε ποτε....

Στο επομενο FR θα το εφαρμοσω!

Αν δεν θες να κανει αναβαθμισεις το ρυθμιζεις και δεν κανει τιποτα.Οσο για την καθυστέρηση στο ξεκλειδωμα, υπηρχε απο παντα, δεν ειναι θεμα που εμφανιστηκε ξαφνικά.

Παιδια επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με το s voice πειτε μου πως το απενεργοποιουμε. Ευχαριστω.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Παιδια επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με το s voice πειτε μου πως το απενεργοποιουμε. Ευχαριστω.

Ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα > βρες το και απενεργοποίησε το .

Samsung galaxy s21+

Σε ευχαριστώ πολυ Μιχαλη. Βρισκω μια μικρη μείωση του "δευτερολεπτου".Βελτιωση αισθητη.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Σε ευχαριστώ πολυ Μιχαλη. Βρισκω μια μικρη μείωση του "δευτερολεπτου".Βελτιωση αισθητη.

H πλάκα είναι ότι το πλαϊνό κουμπί (on/ off), ενεργοποιεί πολύ πιο γρήγορα την οθόνη απ' ότι το home button.

Σε μένα τουλάχιστον, αυτό συμβαίνει...

H πλάκα είναι ότι το πλαϊνό κουμπί (on/ off), ενεργοποιεί πολύ πιο γρήγορα την οθόνη απ' ότι το home button.

Σε μένα τουλάχιστον, αυτό συμβαίνει...

σε μενα μονο με τη jellykat ανοιγε ακαριαια.με pulse και με hurricane που εχω τωρα υπαρχει καθυστερηση.

Από την ημέρα που σύνδεσα το plantronics m55 , όλη την ώρα κάνει επανάκληση τον τελευταίο αριθμό που κάλεσα , καθώς όλη η πίσω επιφάνεια του m55 είναι και πλήκτρο απάντησης ταυτόχρονα , το αποτέλεσμα είναι να πατιέται κατά λάθος στο τσαντάκι .

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αυτόματη επανάκληση ?

πηγαίντε στο s-voice, settings και εκεί που λέει open via the home key αποεπιλέξτε το.

εγώ είδα σημαντική διαφορά στο άνοιγμα και δεν χρειάζεται να απενεργοποιηθεί πλήρως το s-voice

@kosmous

μπορείς να πας στο call settings, call accessories και να επιλέξεις να κάνει κλήσεις μόνο όταν η συσκευή είναι ξεκλείδωτη. έτσι δεν θα παίρνει απο το τσαντάκι.

Edited by NaGR

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά ρε παιδιά... Έχει λάβει-στείλει κανείς mms με το note;

Τώρα που το δοκίμαζα ούτε πήρα ούτε έστειλα.

έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα?

Μου ηρθε μια ενημέρωση ~35 ΜΒ νομιζω. Φοράω την Ολλανδική 4.3 . Ξέρουμε κάτι σχετικό ?

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Από την ημέρα που σύνδεσα το plantronics m55 , όλη την ώρα κάνει επανάκληση τον τελευταίο αριθμό που κάλεσα , καθώς όλη η πίσω επιφάνεια του m55 είναι και πλήκτρο απάντησης ταυτόχρονα , το αποτέλεσμα είναι να πατιέται κατά λάθος στο τσαντάκι .

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την αυτόματη επανάκληση ?

Πας τηλεφωνο ,πατάς ρυθμισεις κάτω αριστερα ,ρυθμίσεις κλήσεων , αξεσουάρ για κλήσεις ,συνθήκες εξερχ. κλήσης και επιλέγεις μόνο όταν συσκ. ξεκλείδωτη. Είχα το ίδιο πρόβλημα...

Θα έρθει η 4.4.2 τελικά και για μας;

Αν και δεν είναι ακριβώς on topic, πριν λίγο καιρό έτυχε να δω από κοντά το Note 3. Επειδή έχει γίνει πολλές φορές συζήτηση για το αν αξίζει η μετάβαση, για όποιον έχει τη δυνατότητα, την αξίζει. Έστω και μόνο για την οθόνη του! Σαφώς δεν έχει τεράστιες διαφορές που να κάνουν τη μετάβαση "αναγκαία" αλλά για όποιον του περισσεύουν τα χρήματα και μπορεί να το κάνει, συνολικά αξίζει!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αν και δεν είναι ακριβώς on topic, πριν λίγο καιρό έτυχε να δω από κοντά το Note 3. Επειδή έχει γίνει πολλές φορές συζήτηση για το αν αξίζει η μετάβαση, για όποιον έχει τη δυνατότητα, την αξίζει. Έστω και μόνο για την οθόνη του! Σαφώς δεν έχει τεράστιες διαφορές που να κάνουν τη μετάβαση "αναγκαία" αλλά για όποιον του περισσεύουν τα χρήματα και μπορεί να το κάνει, συνολικά αξίζει!

Έτσι ακριβώς όπως τα λες.

Δύο μέρες έχω στα χέρια μου το 3άρι και έχει διάφορες, μικρές μεν, αλλά σημαντικές.

Στην τιμή που κοστίζει τώρα και δεδομένου ότι ακόμα το 2άρι πιάνει κάνα 250€, αξίζει η μετάβαση για όποιον το σκέφτεται και μπορεί.

Έτσι ακριβώς όπως τα λες.

Δύο μέρες έχω στα χέρια μου το 3άρι και έχει διάφορες, μικρές μεν, αλλά σημαντικές.

Στην τιμή που κοστίζει τώρα και δεδομένου ότι ακόμα το 2άρι πιάνει κάνα 250€, αξίζει η μετάβαση για όποιον το σκέφτεται και μπορεί.

Δεν τα πιάνει με 298 καινούργιο κανένας δεν δίνει πάνω από 220€

Όλα καλά.

Δεν τα πιάνει με 298 καινούργιο κανένας δεν δίνει πάνω από 220€

Εχθές έδωσα το δικό μου και ήταν 15 μηνών

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)