drgt Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ειναι KNOX FREE ο bootloader? Model: GT-N7100 Country: Greece Version: Android 4.1.2 Changelist: 1071214 Build date: Fri, 31 May 2013 02:18:10 +0000 Product Code: EUR PDA: N7100XXDME6 CSC: N7100OXXDMF1 MODEM: N7100XXDMF1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 ξέρω είναι νωρίς αλλά βλέποντας την ανακοίνωση της Sony για το ποιές συσκεύες της θα πάρουν το 4.3 jb και ποιες το 4.4 kk έχει βγει αντίστοιχη της Samsung για το 4.4; θα το πάρει η δικιά μας; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει η δυνατότητα εμφανισης του ονόματος αυτου που σε καλει οταν έχουμε αναπάντητη κληση στην αρχικη οθονη;.Δηλαδή το τηλέφωνο εμφανίζει μονο την αναπαντητη χωρις αλλα στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Παιδια ασχολουμαι εδω και εξι ωρες και ειμαι ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο. Απο τοτε που εκανα τη βλακεια και πατησα εντοπισμος κινητου στην ιστοσελιδα της Samsung απο το pc, οταν ενεργοποιω τη συσκευη και πατησω το pin μου βγαζει το gps που αναβοσβηνει και γράφει "αναζητηση με χρήση GPS" και μετα "Η τοποθεσία ορίστηκε απο...." Απενεργοποιώ το gps ανοιγοκλεινω το κινητο και παλι τα ιδια. Εχω κανει hard reset, εχω διαγραψει το λογαρισμο απο τη Samsung, εχω κανει root, διεγραψα τις εφαρμογες Samsung, εχω κανει unroot, εχω ξανακανει root, και τελικα εψαξα και βρηκα ποια εφαρμογη αμα κλεισω σταματαει να ψαχνει, ειναι η "DSMLawmo" Ως αρχαριος δεν μπορω να την κανω απεγκατασταση, μονο αμα κανω διακοπη σταματαει το ψαξιμο το GPS. Tι μπορω να κανω παιδια για να σταματησει να ψαχνει? (αλλιως θα το πεταξω δεν υπαρχει περιπτωση). edit: Τελικα κάτι εκανα στις ρυθμισεις απομακρυσμενου ελεγχου και σταματησε, ουφφφφφ! Edited November 10, 2013 by kostas2712 βρεθηκε λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ηρεμησε, θα υπαρχει λυση δεν μπορει. Δεν την γνωριζω δυστηχως, αλλα καποιος θα ξερει να σου πει. Αλλα ηρεμησε μην κανεις καμια κουταμαρα απο τα νευρα σου με το τηλεφωνο και μετα το μετανιωσεις. Θα βρεθει λυση... Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 κανένα νεότερο με την 4.3 έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 κανένα νεότερο με την 4.3 έχουμε? Οτι έρχεται απο μέρα σε μέρα, και ολοι γραφουν για εναν ινδο που πηρε την αναβάθμιση μεσω ενος service center. Wow :banghead: Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Οτι έρχεται απο μέρα σε μέρα, και ολοι γραφουν για εναν ινδο που πηρε την αναβάθμιση μεσω ενος service center. Wow :banghead: Ο ινδος τρωει κραξιμο στο xda (το εχουν κανει συστημα οι ινδοι) :lol: :lol: οπως σας ειχα πει ειναι μουφα και προφανως για τα screenshots ας ειναι καλα το photoshop. Edited November 11, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το samobile Δεν συνηθίζει να μην διασταυρώνει τις πληροφορίες είναι αρκετά αξιόπιστο έως παρα πολύ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 http://www.gsmarena.com/android_43_for_the_galaxy_note_ii_hits_service_centers-news-7154.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν καιγόμαστε να πάρουμε ντε και καλά άμεσα την 4.3 από την στιγμή μάλιστα που η 4.1.2 που τρέχουμε τώρα είναι μια χαρά σταθερή. Προέχει πιστεύω όταν βγεί, να είναι καλά γραμμένη για να μην μας φέρει περισσότερα προβλήματα απ΄ότι βελτιώσεις. Η google και κατ' επέκταση και η (κάθε) Samsung κάνει μια χαρά την δουλειά της παίζοντας το παιχνίδι των αναβαθμίσεων σαν να είναι το μαρτύριο της σταγόνας και καλά κάνει αφού βλέπει ότι εμπορικά της βγαίνει. Καλό χρυσό και άγιο το Android αλλά με την πολιτική των αναβαθμίσεων όμως εμείς οι χρήστες-πελάτες νομίζω ότι κάπου χάνουμε την ουσία και επιδιδόμαστε σε ένα κυνήγι μαγισσών. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι στα λεγόμενα κανενός, μιλάω γενικά και βάζω και τον εαυτό μου μέσα στο "λάθος" που κάνουμε να αλλάζουμε συνεχώς συσκευές με βάσει τις αναβαθμίσεις που θα πάρει η συσκευή. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι στα λεγόμενα κανενός, μιλάω γενικά και βάζω και τον εαυτό μου μέσα στο "λάθος" που κάνουμε να αλλάζουμε συνεχώς συσκευές με βάσει τις αναβαθμίσεις που θα πάρει η συσκευή. Δεν το κάνουμε για αυτό και έχουμε Note αλλιώς θα είμασταν ήδη στο στρατόπεδο των Nexus.;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αφήστε τον Ινδό. Έρχεται: http://www.gsmarena.com/android_43_for_the_galaxy_note_ii_hits_service_centers-news-7154.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Αφήστε τον Ινδό. Έρχεται: http://www.gsmarena.com/android_43_for_the_galaxy_note_ii_hits_service_centers-news-7154.php Knox βλέπω, air command δε βλέπω.. 4.1.2 θα συνεχίσω να... βλέπω :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Koιτάς τους πιο άκυρους λόγους να μην το κάνεις. Μόνο και μόνο για το TRIM επιβάλλεται να πάμε στην 4.3. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Koιτάς τους πιο άκυρους λόγους να μην το κάνεις. Μόνο και μόνο για το TRIM επιβάλλεται να πάμε στην 4.3. Άκυρος λόγος το Knox;;; Για μένα όχι.. Και να σου πω και την αλήθεια πες μου ενα πρόβλημα της 4.1.2 που να θες να το λύσεις με την 4.3. Ταχύτητα;; Μπαταρία;; Προσωπικά θα περιμένω να δοκιμαστεί η 4.3 και όταν είναι σταθερή, δούμε τι θα γίνει με τα κλειδώματα κτλ θα την τιμήσω. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Άκυρος λόγος το Knox;;; Για μένα όχι.. Και να σου πω και την αλήθεια πες μου ενα πρόβλημα της 4.1.2 που να θες να το λύσεις με την 4.3. Ταχύτητα;; Μπαταρία;; Προσωπικά θα περιμένω να δοκιμαστεί η 4.3 και όταν είναι σταθερή, δούμε τι θα γίνει με τα κλειδώματα κτλ θα την τιμήσω. Aυτοί που έβαλαν την leaked για test γράφανε εδώ μέσα ότι το κινητό μεταμορφώνεται. Και ναι το knox με αφήνει αδιάφορο από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν τα rootαρίσματα & οι καστομιές. Αρκετά έπαιξα με τα nexus. Στα notes αυτά είναι περιττά. Αποψή μου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Aυτοί που έβαλαν την leaked για test γράφανε εδώ μέσα ότι το κινητό μεταμορφώνεται. Και ναι το knox με αφήνει αδιάφορο από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν τα rootαρίσματα & οι καστομιές. Αρκετά έπαιξα με τα nexus. Στα notes αυτά είναι περιττά. Αποψή μου. Και εγώ δοκίμασα τις leaked. Δεν λείπει κάτι απο 4.1.2 και γι αυτό ξανά γύρισα σ αυτήν. Σε ό,τι αφορά το ροοτ κτλ, προτιμήσεις είναι αυτές, εφόσον δεν σε ενδιαφέρει τότε έχεις δίκιο στο να μη σε νοιάζει το Knox. Για μένα όμως είναι αρκετά σημαντικό. :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Χαιρετώ το φορουμ. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του Note2. Πήγα και το είδα σήμερα στο Πλαίσιο. Σε σχέση με το LG P500 που έχω απλά είναι διπλάσιο. Δύο πράγματα με απασχολούν Ένα είναι η μεταφορά του όταν δεν έχω μαζί μου τσάντα ή ένα τζάκετ πχ όταν βγεις βράδυ. Χωράει σε τσέπη , είανι έυκολη η μεταφορά του ??? Το δέυτερο είναι αν θα πεσει η τιμή του κάτω απο την τιμή του Πλαισίου όχ ι κάνα 10 αλλά να φτάσει κοντά στα 300,00 μέχρι τα χριστούγεννα . Πως το βλέπετε ??? Κατι τελευταιο. Το δουλεύει κανείς (το ΝΟΤΕ) με το Autocad 360 για σκαριφήματα , για να μου πει αν το κινητό είναι λειτουργικό για τέτοια χρήση??? Edited November 11, 2013 by jobous Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Koιτάς τους πιο άκυρους λόγους να μην το κάνεις. Μόνο και μόνο για το TRIM επιβάλλεται να πάμε στην 4.3. τι ειναι το TRIM? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 τι ειναι το TRIM? What is TRIM support in Android 4.3 and why should you care? http://i210.photobucket.com/albums/bb252/Ronnies_Pets/smileys%20emoticons/google-friend-1.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 What is TRIM support in Android 4.3 and why should you care? http://i210.photobucket.com/albums/bb252/Ronnies_Pets/smileys%20emoticons/google-friend-1.gif Δηλαδη απο οτι καταλαβα απο την μεταφραση το TRIM σβηνει το lag που δημιουργειται απο το βαλε βγαλε αρχεια στο σκληρο δισκο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δηλαδη απο οτι καταλαβα απο την μεταφραση το TRIM σβηνει το lag που δημιουργειται απο το βαλε βγαλε αρχεια στο σκληρο δισκο? Χοντρά χοντρά, ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ερωτηση: οταν με το καλο ερθει η αναβαθμιση στην 4.3 θα χρειαστει να κανουμε hard reset για να περασουμε πανω απο την τωρινη 4.1 για να μην διπλογραφτει για να το πω ετσι? Αφου φυσικα κανουμε και buck up τα αρχεια κ τους φακελους μας? Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Aυτοί που έβαλαν την leaked για test γράφανε εδώ μέσα ότι το κινητό μεταμορφώνεται. Και ναι το knox με αφήνει αδιάφορο από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρουν τα rootαρίσματα & οι καστομιές. Αρκετά έπαιξα με τα nexus. Στα notes αυτά είναι περιττά. Αποψή μου. +1 Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts