eltsele Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Πάντως κάθε φορά που ταξιδεύω, θυμάμαι ξανά για ποιο λόγο δεν έχει εύκολα γυρισμό από το Note. Σε όλη τη διαδρομή να ψάχνει σήμα, όπου το βρίσκει να είναι κάκιστο, το ΒΤ ανοιχτό και συνδεδεμένο με το stereo BT να παίζει μουσική και μέχρι τώρα έχει χάσει περίπου 30% και άντε να χάσει άλλο 10% μέχρι να φτάσω. Με οποιοδήποτε άλλο συσκευή, και φυσικά χωρίς ΒΤ και μουσική, έφτανα χωρίς μπαταρία. Βέβαια για ένα καλό υπάρχει πάντα και το κακό για την ισορροπία..! Παρότι του είχα κάνει ένα restart χθες με το θέμα της Gallery, έφαγε ένα ωραιότατο κόλλημα πριν λίγο και έκανε αυτό το... flash που περιγράφαμε τις προάλλες! Την ωτα που έκλεισα την Gallery η οποία πάλι είχε θέμα. Άρα καταλήγω ότι συσχετίζεται ούτε με το σήμα του θέμα του κολλήματος. Έκλεισα τον βοηθό ετικετών μήπως προέρχεται από εκεί γιατί μόνο αυτό έμενε που να έχει να κάνει με συνδεσιμότητα και τοποθεσία. Πάντως, να επανέλθω στα καλά, η μπαταρία του δεν υπάρχει. Έτσι απλά. Επίσης, πρώτη φορά που μπήκε στο Ίντερνετ κι εμένα με απλό H. Μια και έχει συζητηθεί. :) Edited August 29, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Πάντως εγώ δεν είχα ποτε θέμα με gallery. Kαι το έχω από Νοέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 @eltsele βρε μπας και σου κανει ταρζανιες η καρτα μνημης?? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Οτι ειναι για τα πανηγυρια, ειναι!! Ηθελα να ηξερα, αυτο το λαγκαρισμα της συλλογης δεν το βλεπουν? Το θεωρουν φυσιολογικο?? (ειναι κι άλλα, αλλά τελος παντων) Α μπα? τώρα τα βλέπετε? γιατί όταν τα έλεγα εγώ, δεν μιλούσε κανείς. Η καλύτερη υλοποίηση android.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Α μπα? τώρα τα βλέπετε? γιατί όταν τα έλεγα εγώ, δεν μιλούσε κανείς. Η καλύτερη υλοποίηση android.... Και είναι. Επειδή έχεις εσύ ή κάποιος άλλος πρόβλημα δε σημαίνει ότι το έχουν όλοι. Εγώ π.χ. δε το έχω.Μη το γενικεύουμε το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Α μπα? τώρα τα βλέπετε? γιατί όταν τα έλεγα εγώ, δεν μιλούσε κανείς. Η καλύτερη υλοποίηση android.... Ειπαμε οτι ειναι η καλυτερη υλοποιηση android,οχι οτι ειναι ολα τελεια, μην τα μπερδευουμε. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ειπαμε οτι ειναι η καλυτερη υλοποιηση android,οχι οτι ειναι ολα τελεια, μην τα μπερδευουμε. Είναι καλή υλοποίηση, δεν έχει προβλήματα με επανεκκινήσεις, fc, δεν κολλάει ξαφνικά το σύμπαν ή δεν γίνεται αργή η συσκευή, αλλά για εμένα δεν είναι η καλύτερη υλοποίηση. Έχει λάγκ στην gallery (και στο ζούμ ιν) , έχει λάγκ φυσικά στον dialer, έχει λάγκ στα sms (scrolling) και πού και πού ένα πολύ μικρό λάγκ στο scroll στις ρυθμίσεις. Αυτά είναι τα αρνητικά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Κοιτα, προσωπικα ποτε δεν υποστηριξα οτι δεν υπαρχουν θεματακια αλλά μπροστα σε αυτα που εχω δει σε οσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου, ναι για μενα ειναι η καλυτερη υλοποιηση σε android εως τωρα.Απο εκει και περα εχω ριξει πολακις κραξιμο στη samsung για τα λειτουργικά της και την αδιαφορια της σε σημειο του να γινω πολλες φορες ο "κακος" του εκαστοτε νηματος. Edited August 29, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Κοιτα, προσωπικα ποτε δεν υποστηριξα οτι δεν υπαρχουν θεματακια αλλά μπροστα σε αυτα που εχω δει σε οσες συσκευες εχουν περασει απο τα χερια μου, ναι για μενα ειναι η καλυτερη υλοποιηση σε android εως τωρα.Απο εκει και περα εχω ριξει πολακις κραξιμο στη samsung για τα λειτουργικά της σε σημειο του να γινω πολλες φορες ο "κακος" του εκαστοτε νηματος Δεν θέλω να βγούμε εκτός θέματος και να κάνουμε συγκρίσεις με άλλες συσκευές. :) Όπως το κάνεις εσύ, έτσι πρέπει όλοι να είμαστε αντικειμενικοί. Όταν κάποιος διαβάζει το νήμα , να μην βγάζει λάθος εντυπώσεις και να περιμένει και εγώ δεν ξέρω τι από το κάθε κινητό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Συμφωνω απολυτα :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Δεν θέλω να βγούμε εκτός θέματος και να κάνουμε συγκρίσεις με άλλες συσκευές. :) Όπως το κάνεις εσύ, έτσι πρέπει όλοι να είμαστε αντικειμενικοί. Όταν κάποιος διαβάζει το νήμα , να μην βγάζει λάθος εντυπώσεις και να περιμένει και εγώ δεν ξέρω τι από το κάθε κινητό. Δεν μπορούν όλοι να είναι αντικειμενικοί. Αν κάποιος έχει φύγει από μία αρκετά κατώτερη συσκευή Android και πάρει το Note II θα του φανεί πραγματικά απίστευτο το πόσο καλή είναι η υλοποίηση του Android σε συνδυασμό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού και δεν θα παραπονεθεί για τίποτα γιατί ως μέτρο σύγκρισης έχει την προηγούμενη συσκευή του. Κάποιοι άλλοι όμως που έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν συχνά συσκευές και μπορούν να κάνουν συχνότερα συγκρίσεις είναι φυσικό να εντοπίζουν κάποιες ατέλειες. Επομένως το πως βλέπει κάποιος την συσκευή του είναι υποκειμενικό θέμα. Ας μην συνεχιστεί όμως άλλο αυτή η κουβέντα γιατί ήδη είμαστε Off Topic. Edited August 29, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Βρε παιδιά, μια ερώτηση: Αυτό με την καλύτερη υλοποίηση του Android και την άψογη μπαταρία που τα είδατε; Εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Την μπαταρία την φορτίζω κάθε μέρα, χωρίς ιδιαίτερη χρήση ενώ συνέχεια δεν γυρνάει η οθόνη και θέλει restart. Πραγματικά απαράδεκτη η Samsung με αυτό το τηλέφωνο... Υ.Γ Ακόμη 4.1.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ειπαμε οτι ειναι η καλυτερη υλοποιηση android,οχι οτι ειναι ολα τελεια, μην τα μπερδευουμε. Ακριβώς. Δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ειπαμε ότι είναι ελάχιστα σε σχέση με ό,τι άλλο κυκλοφορεί. Και είναι. Επειδή έχεις εσύ ή κάποιος άλλος πρόβλημα δε σημαίνει ότι το έχουν όλοι. Εγώ π.χ. δε το έχω.Μη το γενικεύουμε το πρόβλημα. Σαφώς αλλά να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν μιλάω για μόνιμο πρόβλημα. Είπα ότι το παρατήρησα χθες που είχα πρόβλημα με το σήμα. Και νόμιζω ότι έχει τύχει άλλη μια φορά από τον Γενάρη. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Η συσκευή έχει μερικά microlags σε επίπεδο scrolling τα οποία εξαλείφονται εύκολα αν κάποιος έχει δικαιώματα διαχειριστή (root) και ρυθμίσει λίγο πιο επιθετικά το scaling του επεξεργαστή. Για να το θέσω κατανοητά. Στο Nexus 4 πχ η google έχει ορίσει ως ελάχιστη cpu freq τα 430 MHz. Σε αντίθεση η Samsung στο Note2 έχει ορίσει (προφανώς για λόγους αυτονομίας) ως ελάχιστη cpu freq τα 200 MHz. Επίσης στο Nexus 4 του παραδείγματος το επόμενο βήμα της cpu μετά τα 430 MHz, είναι στο... 1 GHz. Αντίθετα στο Note μας η επόμενη συχνότητα που θα χρησιμοποιηθεί μετά τα 200 MHz είναι τα 400, και σταδιακά η cpu ανεβάζει στροφές (ανάλογα πάντα με το load) επιτυγχάνοντας έτσι την μέγιστη δυνατή αυτονομία. Αν κάποιος θέλει να το κάνει πιο snappy, ας πειράξει λίγο τον governor της CPU θυσιάζοντας κάποιο ποσοστό αυτονομίας. Piece of cake για τους περισσότερους εδω μέσα... Τώρα, το πρόβλημα που λέει η Ελένη με την Gallery δεν το έχω διαπιστώσει ποτέ. Ανεξάρτητα με το πόσο καλό ή κακό σήμα έχω, η Gallery συμπεριφέρεται το ίδιο. Να πω επίσης ότι η Gallery στο Note μου φαίνεται όαση μπροστά στο χάλι που είχε αυτή του Galaxy S. Εδώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι της Samsung δεν τα πήγαν άσχημα (σε αντίθεση με τον dialer που ήταν, είναι και ελπίζω να μην συνεχίσει να είναι, κακός). Για το αν το Note είναι καλή ή όχι υλοποίηση, επειδή δεν νομίζω να έχουμε ορίσει τι εννοούμε με τον όρο υλοποίηση, εγώ απλά θα πω ότι με έχει εντυπωσιάσει που μετά απο 9 μήνες δεν έχω δει ένα reboot ή μια παγωμένη οθόνη. Torter10 ποιά έκδοση FW φοράς? Σε μια παλιότερη μου είχε κάνει αυτό με την περιστροφή που λες και για να το διορθώσω ανοιγόκλεινα την Συλλογη. Στις τελευταίες εκδόσεις πάντως (απο DMC3 και μετά) δεν νομίζω να υφίσταται το πρόβλημα. Για την μπαταρία τι να πούμε. Αδιαμφισβήτητα ένα απο τα 2-3 κορυφαία smartphones στην κατηγορία αυτονομία. Φυσικά μιλάμε πάντα για smartphones. Σε σχέση με ένα nokia 3330 η μπαταρία του Note είναι για γέλια. Σε επίπεδο smartphone όμως δεν συγκρίνεται εύκολα με άλλη συσκευή... Edited August 29, 2013 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Η συσκευή έχει μερικά microlags σε επίπεδο scrolling τα οποία εξαλείφονται εύκολα αν κάποιος έχει δικαιώματα διαχειριστή (root) και ρυθμίσει λίγο πιο επιθετικά το scaling του επεξεργαστή. Για να το θέσω κατανοητά. Στο Nexus 4 πχ η google έχει ορίσει ως ελάχιστη cpu freq τα 430 MHz. Σε αντίθεση η Samsung στο Note2 έχει ορίσει (προφανώς για λόγους αυτονομίας) ως ελάχιστη cpu freq τα 200 MHz. Επίσης στο Nexus 4 του παραδείγματος το επόμενο βήμα της cpu μετά τα 430 MHz, είναι στο... 1 GHz. Αντίθετα στο Note μας η επόμενη συχνότητα που θα χρησιμοποιηθεί μετά τα 200 MHz είναι τα 400, και σταδιακά η cpu ανεβάζει στροφές (ανάλογα πάντα με το load) επιτυγχάνοντας έτσι την μέγιστη δυνατή αυτονομία. Αν κάποιος θέλει να το κάνει πιο snappy, ας πειράξει λίγο τον governor της CPU θυσιάζοντας κάποιο ποσοστό αυτονομίας. Piece of cake για τους περισσότερους εδω μέσα... Τώρα, το πρόβλημα που λέει η Ελένη με την Gallery δεν το έχω διαπιστώσει ποτέ. Ανεξάρτητα με το πόσο καλό ή κακό σήμα έχω, η Gallery συμπεριφέρεται το ίδιο. Να πω επίσης ότι η Gallery στο Note μου φαίνεται όαση μπροστά στο χάλι που είχε αυτή του Galaxy S. Εδώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι της Samsung δεν τα πήγαν άσχημα (σε αντίθεση με τον dialer που ήταν, είναι και ελπίζω να μην συνεχίσει να είναι, κακός). Για το αν το Note είναι καλή ή όχι υλοποίηση, επειδή δεν νομίζω να έχουμε ορίσει τι εννοούμε με τον όρο υλοποίηση, εγώ απλά θα πω ότι με έχει εντυπωσιάσει που μετά απο 9 μήνες δεν έχω δει ένα reboot ή μια παγωμένη οθόνη. Torter10 ποιά έκδοση FW φοράς? Σε μια παλιότερη μου είχε κάνει αυτό με την περιστροφή που λες και για να το διορθώσω ανοιγόκλεινα την Συλλογη. Στις τελευταίες εκδόσεις πάντως (απο DMC3 και μετά) δεν νομίζω να υφίσταται το πρόβλημα. Για την μπαταρία τι να πούμε. Αδιαμφισβήτητα ένα απο τα 2-3 κορυφαία smartphones στην κατηγορία αυτή. Φυσικά μιλάμε πάντα για smartphones. Σε σχέση με ένα nokia 3330 η μπαταρία του Note είναι για γέλια. Σε επίπεδο smartphone όμως δεν συγκρίνεται εύκολα με άλλη συσκευή... Τι να σου πω, στο δικό μου η μπαταρία κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με την κατά τα άλλα γελοία αυτονομία του Galaxy Nexus που είχα πριν ! Επίσης, η έκδοση που φοράει το δικό μου είναι η N7100XXDMF1 η οπόια νομίζω πως είναι και η τελευταία. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και είναι ό,τι πιο γελοίο έχω συναντήσει ποτέ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Η συσκευή ηταν και παραμένει απο τις κορυφαίες ανεξαρτήτου λογισμικου τίποτα δεν ειναι τέλειο προσπαθήσα να φυγω απο αυτη αλλα είναι το 5ο note που εχω τωρα .... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τι να σου πω, στο δικό μου η μπαταρία κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με την κατά τα άλλα γελοία αυτονομία του Galaxy Nexus που είχα πριν ! Επίσης, η έκδοση που φοράει το δικό μου είναι η N7100XXDMF1 η οπόια νομίζω πως είναι και η τελευταία. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και είναι ό,τι πιο γελοίο έχω συναντήσει ποτέ ! Λες ότι το φορτίζεις κάθε μέρα. Απο πλήρη φόρτιση μέχρι να ξαναχρειαστεί φόρτιση πόση ώρα ενεργή οθόνη έχει η συσκευή? Στο λέω γιατι το Galaxy Nexus του κολλητού μου με το ζόρι πιάνει 2μιση ώρες οθόνη την ημέρα ενώ το Note μου πιάνει εύκολα τις 6 επομένως μου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψες. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Και είναι. Επειδή έχεις εσύ ή κάποιος άλλος πρόβλημα δε σημαίνει ότι το έχουν όλοι. Εγώ π.χ. δε το έχω.Μη το γενικεύουμε το πρόβλημα. Ανέφερα συγκεκριμένα μενού που η συσκευή χωλένει. Δεν είναι μεμονωμένα προβλήματα, ούτε καν προβλήματα. Έτσι είναι το κινητό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Λες ότι το φορτίζεις κάθε μέρα. Απο πλήρη φόρτιση μέχρι να ξαναχρειαστεί φόρτιση πόση ώρα ενεργή οθόνη έχει η συσκευή? Στο λέω γιατι το Galaxy Nexus του κολλητού μου με το ζόρι πιάνει 2μιση ώρες οθόνη την ημέρα ενώ το Note μου πιάνει εύκολα τις 6 επομένως μου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψες. Τι να σου πω, ίσως να φταίει που παίζω και GTA τον τελευταίο καιρό :X Πάντως αυτό με την περιστροφή είναι γελοίο. Κάνω 5 επανεκκινήσεις την ημέρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ανέφερα συγκεκριμένα μενού που η συσκευή χωλένει. Δεν είναι μεμονωμένα προβλήματα, ούτε καν προβλήματα. Έτσι είναι το κινητό. Η απάντησή μου, ήταν στην απάντηση σου για το πρόβλημα της συλλογής. Τα υπόλοιπα τα ανέφερες μετά. Αυτά τα microlags που αναφέρεις πάντως, για μένα δεν είναι πρόβλημα. Είναι ανεπαίσθητα και είναι επιλογή της Samsung, όπως το έγραψε και ο mindfield. Και το κέρδος που επιφέρει αυτή η επιλογή είναι μεγάλο (διάρκεια μπαταρίας). Τι να σου πω, ίσως να φταίει που παίζω και GTA τον τελευταίο καιρό :X Πάντως αυτό με την περιστροφή είναι γελοίο. Κάνω 5 επανεκκινήσεις την ημέρα ! Φίλε μου δε σε ικανοποιεί η μπαταρία του smartphone με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Κάνε ότι κάνεις τώρα σε διαφορετική συσκευή και μετά έλα να μας πεις :cool: Μάλλον όμως κάτι έχεις ανοιχτό και σου τρώει τη μπαταρία. Κατέβασε το betterbatterystats από το XDA (δωρεάν) και τσέκαρε να δεις τι στην τρώει. Αυτό που αναφέρεις πάντως με την περιστροφή το βρίσκω περίεργο. Εγώ χρησιμοποιώ παλιότερη rom και δε το έχω. Στη θέση σου θα έκανα ένα full backup και μετά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα το δούλευα για λίγο χωρίς να εγκαταστήσω καμία εφαρμογή να δω αν το κάνει και αν δε το έκανε θα έβαζα μία μία τις εφαρμογές με παράλληλη δοκιμή μέχρι να την τσακώσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Επειδή όλοι βλέπουμε που πάει να καταλήξει αυτή η συζήτηση το θέμα σταματάει εδώ και συνεχίζουμε μόνο με ότι έχει να κάνει περί Note II. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ενημερωτικά το ανεβάζω για τον φίλο Κωνσταντίνο που ρωτάει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μόλις διάβασα τα σχόλια περί lags και προβλημάτων στο Note II. Όσοι αμφισβητούν ότι η υλοποίηση του Android OS στο Note II είναι η καλύτερη που υπάρχει σήμερα, ας μας πουν ποια θεωρούν καλύτερη απ' του Note II γιατί εγώ δεν μπορώ να τη βρω. Η λέξη "καλύτερη" είναι συγκριτικού βαθμού και όχι υπερθετικού. Κανείς δεν λέει ότι η υλοποίηση είναι τέλεια. Αυτό δεν υπάρχει εξ ορισμού... Κάποιοι φτιάχνονται με το να αλλάζουν 3 custom ROMs τη βδομάδα, άλλοι με το να περνάνε mods απ' το XDA και μετά να ρωτάνε γιατί κολλάει το ένα και το άλλο, άλλους τους χαλάνε τα λίγα μικρο-lags που έχει η συσκευή, τα οποία όπως εξήγησε πολύ σωστά ο Κώστας (mindfield) συμβαίνουν λόγω χαμηλού idle CPU clock (επιλογή της Samsung), έτσι ώστε να αυξάνεται η αυτονομία της συσκευής (κάτι που θεωρώ απείρως πιο σημαντικό). Εγώ απ' την άλλη φτιάχνομαι απ' το παρακάτω: http://i44.tinypic.com/1z5rb6p.jpg Τη σταθερότητα και την απροβλημάτιστη λειτουργία του Note II δεν την αλλάζω με τίποτα και δεν θα τη θυσιάσω για κανένα mod, custom ROM ή άλλο πείραγμα. Από την πρώτη μέρα με official ROM, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με απίστευτη αυτονομία. Αυτό σημαίνει "καλύτερη υλοποίηση Android" για μένα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Θα σου έκανα like DrMobile ...αλλά δεν υπάρχει στο φόρουμ:-) Πάντως και εγώ που είμαι root με cwm, στα 240dpi και με λίγα mods (πχ multiwindows) αλλά πολλές εφαρμογές, εξίσου απροβλημάτιστη λειτουργία έχω εδώ και 9 μήνες ...έκλεισα το κιν όχι επειδή ήθελε restart, αλλά για να βγάλω την μπαταρία και να συγκρίνω το εσωτερικό ταμπελάκι με το νέο note 2 που πήρα στην σύζυγο μου πριν λίγες ημέρες. Edited August 30, 2013 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Τι να σου πω, ίσως να φταίει που παίζω και GTA τον τελευταίο καιρό :X Πάντως αυτό με την περιστροφή είναι γελοίο. Κάνω 5 επανεκκινήσεις την ημέρα ! Έχει αναφερθεί ότι παιχνίδια που παίζουν σε landscape κολλάνε το rotation. Δεν φταίει το κινητό τηλέφων, το παι χνίδι φταίει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts