mindfield Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Ακριβώς αυτό. Το θέμα δεν είναι αν πιάνουν τα χέρια σου. 8 βίδες είναι θα το καταφέρεις. Το θέμα είναι να μην γίνει για οποιονδήποτε λόγο αντιληπτό ότι έβαλες κατσαβίδι και χάσεις την εγγύησή σου για 20-30 ευρώ. Είναι κρίμα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Όσοι έχετε πρόβλημα με το ξυπνητήρι, Α. είστε root; Β. έχετε κάποια εφαρμογή που κόβει τις διαφημίσεις; Ναι ειμαι ροοτ και εχω το adfree. Απλα παρατηρω να συμβαινει σε αρκετους ειτε ειναι root είτε stock. Μια απορία. Τώρα τελευταία το youtube μου κάνει το εξής: όταν βλέπω ένα βίντεο και το γυρνάω σε κάθετη θέση Αντί για οριζόντια μου αφήνει μια μαύρη γραμμή στο πάνω μέρος πάνω από το σήμα του youtube και κάτω από την μπάρα πληροφοριών. Πρέπει να κάνω back στο προηγούμενο βίντεο για να φτιάξει, κάτι που όμως δεν φτιάχνει τελειως άφου όταν γυρίσω από landscape σε portrait πάλι το ίδιο κάνει. Δεν είμαι και φοβερό αλλά μου το κάνει μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2. Και γενικά συμπεριφερεται λίγο περίεργα μετά από την αναβάθμιση. Τι λέτε να φταίει; Δεν είμαι ρουτ. Ειχα δει στο xda και αλλους να το αναφερουν και οτι ειναι γενικα γνωστο θεμα. Δεν ξερω αν ειναι θεμα κινητου ή της εφαρμογης youtube. Εγώ πάλι με αφορμή την κουβέντα για το ξυπνητήρι, δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε εκκαθάριση της μνήμης στο Note 2. Ούτε χρειάζεται, ούτε κερδίζετε κάτι. Εγώ ούτε reboot δεν κανω και το κινητό δεν μασάει πουθενά. Διοτι μπορει καποια εφαρμογη η οποια τρωει μπαταρια να τρεχει στο παρασκηνιο. Την ωρα που ξαπλωνουμε να κοιμηθουμε δεν υπαρχει λογος να τρεχει και να τρωει μπαταρια. Εστω και λιγη. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glaswegian Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Επειδή 600+ σελίδες είναι πολλές :O, μπορείτε να μου προτείνετε βάση στήριξης για το αυτοκίνητο; Αν μπορούσα να αποφύγω τη βεντούζα θα ήταν ευχής έργο, αλλά πάλι φαντάζομαι είναι βαρύ για να στηριχτεί στους αεραγωγούς :confused: Επίσης, από θηκούλα σκέφτομαι τη flip cover. Ελπίζω να μην είναι μ@π@. Εκεί γεννάται και το θέμα του πως συνεργάζεται με τη βάση για το αυτοκίνητο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Επειδή 600+ σελίδες είναι πολλές :O, μπορείτε να μου προτείνετε βάση στήριξης για το αυτοκίνητο; Αν μπορούσα να αποφύγω τη βεντούζα θα ήταν ευχής έργο, αλλά πάλι φαντάζομαι είναι βαρύ για να στηριχτεί στους αεραγωγούς :confused: Επίσης, από θηκούλα σκέφτομαι τη flip cover. Ελπίζω να μην είναι μ@π@. Εκεί γεννάται και το θέμα του πως συνεργάζεται με τη βάση για το αυτοκίνητο :confused: Καλημέρα. Δεν χρειάζονται 600 σελίδες.:) Με 50 είσαι έτοιμος.:p Έχουν προτείνει όλα αυτά που ζητάς τα παιδιά στο αντίστοιχο νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347424 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ενα widget με τον καιρό και τήν ώρα μέσα σε κύκλους , που υπάρχει? Το θέλω:angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Γεια σας παιδιά... είμαι λίγο αρχάριος στο όλο θέμα του android και θα ήθελα σας παρακαλώ λίγο βοήθεια επειδή χάθηκα στα posts του forum... έκανα root το n7100 (αγορά από public, και είμαι στην 4.1.1) ακολουθώντας τα βήματα για Root με Stock Recovery από την Βίβλο... Θέλω τώρα να γυρίσω το κινητό σε κατάσταση καινούργιου.... σαν να το βγάζω τώρα από το κουτί... μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ακριβώς τα βήματα που θα πρέπει να κάνω??? ρωτάω γιατί έχω βρει 2 λύσεις από την "Βίβλο"... 1) ***BACK TO STOCK*** Tι χρειαζόμαστε: 1)Την εφαρμογή TriangleAway. 2)Το Pc Odin. 3)Ένα Επίσημο Firmware. Κάνουμε εγκατάσταση και ''τρέχουμε'' το Triangle Away ώστε να μας μηδενίσει τον μετρητή. Κατεβάζουμε το επιθυμητό Official Firmware και κάνουμε extract στον υπολογιστή μας όποια αρχεία έχει μέσα το .zip. Ανοίγουμε το Odin, επιλέγουμε PDA βάζουμε το .tar αρχείο απο το Official Firmware που κατεβάσαμε πριν. Κλείνουμε τη συσκευή και κάνουμε reboot in download mode (volume down+home button+power button και στη συνέχεια, μόλις εμφανιστεί η οθόνη προειδοποίησης, επιλέγουμε volume up για να μπούμε σε download mode). Συνδέουμε τη συσκευή στο PC και περιμένουμε μέχρι να να προστεθεί στο port με επιτυχία (Το κουτάκι στο Pc Odin θα γίνει light blue). Επιλέγουμε ‘Start’ και περιμένουμε. Τέλος, μπαίνουμε stock recovery (volume up+home button+power button) και κάνουμε wipe data/factory reset. 2. Για οποιονδήποτε τρόπο root: Ο πιο εύκολος τρόπος για το Unroot είναι να φλασαριστεί επίσημο Firmware της Samsung μέσω Odin. Χρησιμοποίησε το Triangle Away για να μηδενίσεις τον flash counter, και βγάλε τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση (στο σήμα του Note II). Mπες στο recovery mode και κάνε wipe, και βγάλε πάλι τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση. Βγάλε την εξωτερική κάρτα μνήμης (αν έχεις). Κατέβασε το firmware της Samsung που είχε αρχικά το τηλέφωνο. Φλάσαρε το firmware ( Οδηγίες εδώ) Mετά την επανεκκίνηση, πέρνα από το setup (χωρίς να βάλεις τα στοιχεία σου), μέχρι να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή. Κάνε ξανά επανεκκίνηση. Περίμενε 10 λεπτά. Έλεγξε το Settings->About device->Status και σιγούρεψε ότι το Device Status δε γράφει "Modified". Kάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και μετά έλεγξε και το counter στο download mode που πρέπει να είναι στο μηδέν. Είσαι πια unrooted. ποιό απο τα 2 είναι το σωστό και πρέπει να ακολουθήσω??? Σας ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ενα widget με τον καιρό και τήν ώρα μέσα σε κύκλους , που υπάρχει? Το θέλω:angry::angry::angry: Εδω. https://play.google.com/store/apps/details?id=factory.widgets.bubbledigitalweatherclock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImZhY3Rvcnkud2lkZ2V0cy5idWJibGVkaWdpdGFsd2VhdGhlcmNsb2NrIl0. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν ξερω αν εχει συζητηθει αλλα εχω μια sandisk 32 gb και τωρα ξαφνικα το τηλεφωνο δεν την βλεπει και θελει να την κανει φορματ:wacko: Την δοκιμαζω και δουλευει μια χαρα στο pc απλα το ΝΟΤΕ 2 δεν θελει νατην δει ,μια την βλεπει ,μια θελει να την κανει φορματ. Εχει συμβει σε κανεναν αυτο?? 2 μηνες την εχα στο τηλεφωνο τωρα αρχισε να κανει "κουφα"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν ξερω αν εχει συζητηθει αλλα εχω μια sandisk 32 gb και τωρα ξαφνικα το τηλεφωνο δεν την βλεπει και θελει να την κανει φορματ:wacko: Την δοκιμαζω και δουλευει μια χαρα στο pc απλα το ΝΟΤΕ 2 δεν θελει νατην δει ,μια την βλεπει ,μια θελει να την κανει φορματ. Εχει συμβει σε κανεναν αυτο?? 2 μηνες την εχα στο τηλεφωνο τωρα αρχισε να κανει "κουφα"! Kαι εμενα μου εκανε κατι κολπα προσφατα μετα απο αρκετο καιρο που δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα. Σωσε τα αρχεια σου στο pc, κανε μια διαμορφωση στην καρτα μνημης και ξαναπερνα τα αρχεια σου... Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν ξερω αν εχει συζητηθει αλλα εχω μια sandisk 32 gb και τωρα ξαφνικα το τηλεφωνο δεν την βλεπει και θελει να την κανει φορματ:wacko: Την δοκιμαζω και δουλευει μια χαρα στο pc απλα το ΝΟΤΕ 2 δεν θελει νατην δει ,μια την βλεπει ,μια θελει να την κανει φορματ. Εχει συμβει σε κανεναν αυτο?? 2 μηνες την εχα στο τηλεφωνο τωρα αρχισε να κανει "κουφα"! Χαμος γινεται με τις sandisc αδερφε...σε πολλους εχουν δημιουργήσει θεμα...εχει προς τα πισω πολλες σελιδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Χαμος γινεται με τις sandisc αδερφε...σε πολλους εχουν δημιουργήσει θεμα...εχει προς τα πισω πολλες σελιδες... To ίδιο έχει παρατηρηθεί νομίζω και με άλλες κάρτες. Μάλλον είναι θέμα του κινητού και όχι της κάρτας... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Οσον αφορα την αντοχη του νικελ γυρω γυρω ενα εχω να πω, μου επεσε απο δυο μετρα σε πλακα τσιμεντενια πεζοδρομιου με πρωτη επαφη το νικελ και μετα με οθονη. Το αποτελεσμα ειναι να φυγει απο το νικελ , ενα πολυ μικρο, ως ελαχιστο κομματι που περιβαλει το νικελ, μαλλον κατι σαν βερνικι το βλεπω. Τιποτα αλλο !!!!! Και δεν εχω ουτε τριξιμο μετα την πτωση . Αυτα απο προσωπικη εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Οσον αφορα την αντοχη του νικελ γυρω γυρω ενα εχω να πω, μου επεσε απο δυο μετρα σε πλακα τσιμεντενια πεζοδρομιου με πρωτη επαφη το νικελ και μετα με οθονη. Το αποτελεσμα ειναι να φυγει απο το νικελ , ενα πολυ μικρο, ως ελαχιστο κομματι που περιβαλει το νικελ, μαλλον κατι σαν βερνικι το βλεπω. Τιποτα αλλο !!!!! Και δεν εχω ουτε τριξιμο μετα την πτωση . Αυτα απο προσωπικη εμπειρια. Προσέξτε τί λέτε εδώ μέσα γιατί μετά από λίγο καιρό θα θέλετε να πουλήσετε τις συσκευές σας και τα γραπτά μένουν... :lol::p (έτσι, για να ευθυμήσουμε και λίγο!) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Δεν πουλάω προσωπικά σχεδόν ποτε και τίποτα. :) και ειδικά κινητά, που χάνουν αξία πολύ γρήγορα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το κάνω κάποια στιγμή. Όσο για το νίκελ τελικά θα πάω Samsung να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :) :) Edit: Μόλις πήρα σε ένα από τα εξουσιοδοτημενα της Samsung και δεν το αλλάζουν μόνο του. Παει μαζί με οθόνη. Όταν τους είπα ότι μπορώ να τους φέρω ένα σκέτο, αν μπορούν να το βάλουν, μου είπαν δεν αναλαμβάνουν. Πόρτα φάγαμε. Edited March 26, 2013 by gagailos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για τις sd card επειδή το παρακολουθώ το 90% είναι SanDisk. Μόνο για τις Samsung δεν έχει ακουστεί κάτι. Χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι σχετικά με την αντοχή του bezel. Πάντως για την οθόνη είναι και θέμα τύχης να σπάσει στην πτώση. Αν δηλαδή πέσει υπό γωνία με κληση προς την πλευρά της οθόνης και πάρει όλη την δύναμη το γυαλί, θα σπάσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μόλις πήρα σε ένα από τα εξουσιοδοτημενα της Samsung και δεν το αλλάζουν μόνο του. Παει μαζί με οθόνη. Όταν τους είπα ότι μπορώ να τους φέρω ένα σκέτο, αν μπορούν να το βάλουν, μου είπαν δεν αναλαμβάνουν. Πόρτα φάγαμε. Δοκίμασε και σε άλλο. Μήπως δεν κατάλαβαν καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν πουλάω προσωπικά σχεδόν ποτε και τίποτα. :) και ειδικά κινητά, που χάνουν αξία πολύ γρήγορα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το κάνω κάποια στιγμή. Όσο για το νίκελ τελικά θα πάω Samsung να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :) :) Edit: Μόλις πήρα σε ένα από τα εξουσιοδοτημενα της Samsung και δεν το αλλάζουν μόνο του. Παει μαζί με οθόνη. Όταν τους είπα ότι μπορώ να τους φέρω ένα σκέτο, αν μπορούν να το βάλουν, μου είπαν δεν αναλαμβάνουν. Πόρτα φάγαμε. Πάρε ένα τηλέφωνο στη smartec. Εγώ τους είχα στείλει μέιλ και μου απάντησαν αυτά που σου είπα χτες. Δεν πάει μαζί με την οθόνη (αυτό ισχύει για το s3, όχι για το νοτε2).45 ευρώ με τα εργατικά είναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Επιβεβαιώνω και εγω σε κουβέντα που ειχα οτι στο ΝΟΤΕ2 αλλάζει ΜΌΝΟ το γύρω-γυρω χωρίς φυσικά την οθόνη και το κόστος ηταν περίπου 40 €!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Mόλις εγινα Νοτακιας !!! :) Το σοκ ειναι μεγάλο, και οχι απο το μεγεθος του κινητου, αλλα απο τις δυνατοτητες. Γενικά απο android ειμαι γνώστης και το εχω ηδη φέρει στα μέτρα μου. Πως θα μάθω τις βασικές λειτουργίες του spen?Aυτο μου λείπει μονο , πχ να γραφω καπου @panagiotis και να μου ανοιγει το email με αυτον αποδεκτη κτλ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Mόλις εγινα Νοτακιας !!! :) Το σοκ ειναι μεγάλο, και οχι απο το μεγεθος του κινητου, αλλα απο τις δυνατοτητες. Γενικά απο android ειμαι γνώστης και το εχω ηδη φέρει στα μέτρα μου. Πως θα μάθω τις βασικές λειτουργίες του spen?Aυτο μου λείπει μονο , πχ να γραφω καπου @panagiotis και να μου ανοιγει το email με αυτον αποδεκτη κτλ ... Με Γειά! Να το χαρείς εύχομαι. Ψάξε στο play με spen και θα βρεις κάποιες εφαρμογές για το how to. Μερικές έχουν κείμενο άλλες απλά ανοίγουν βίντεο στο youtube. Η ψάξε κατευθείαν youtube για note2 tips and tricks και θα βρεις αρκετά για την χρήση. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Mόλις εγινα Νοτακιας !!! :) Το σοκ ειναι μεγάλο, και οχι απο το μεγεθος του κινητου, αλλα απο τις δυνατοτητες. Γενικά απο android ειμαι γνώστης και το εχω ηδη φέρει στα μέτρα μου. Πως θα μάθω τις βασικές λειτουργίες του spen?Aυτο μου λείπει μονο , πχ να γραφω καπου @panagiotis και να μου ανοιγει το email με αυτον αποδεκτη κτλ ... Υπάρχουν αρκετά βιντεακια στο youtube που δείχνουν τα Gestures του s-pen π.χ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=H2JjXT304xw]Galaxy Note 2 S Pen Gestures - YouTube[/ame] Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 χαζή ερώτηση αλλά βρε παιδιά κατα μέσω όρο πόσο σας κρατάει η μπαταρία του NOTE 2?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Καλως ήρθες στην παρέα και καλό διάβασμα :-) GALAXY Note II User's Digest EDIT: 1.Τι υπερπροσφορά πληροφοριών έχουμε. Μπήκα και μέχρι να γράψω είχαν αναρτηθεί 3 απαντήσεις. 2.Σε μένα η μπαταρία κρατάει 1,5 +... μέρες με κανονική (για τα δικά μου δεδομένα) χρήση. Αντίστοιχα στο HTC Sensation δεν έφτανε τη μια. Edited March 26, 2013 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 χαζή ερώτηση αλλά βρε παιδιά κατα μέσω όρο πόσο σας κρατάει η μπαταρία του NOTE 2?????? Η ερωτηση σου χαζη δεν ειναι , η απαντηση ομως ειναι δυσκολη γιατι παει βασει της χρησης που κανει ο καθενας.Εμενα συνηθως μου κραταει 2,5-3 μερες με βασικη χρηση (λιγα τηλ.-email-) και προχτες που ελιωσα να παιζω need for speed μετα βιας κρατησε μια μερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Οχι οτι με ενοχλει αλλα εντελως πληροφοριακα. Με την ελληνικη 4.1.1 στο antutu μου εβγαλε σκορ 17200 και με την ελληνικη 4.1.2 (μετα το ΟΤΑ) εβγαλε 13500.Πως και ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts