Te_salat Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 @ Te Salat Κωστα, καλο χρυσο το Ζ, θα δοκιμαζω το λευκο απο αυριο και σε λιγες ημερες και το One, αλλα... μαντεψε. Χθες αγορασα και παλι το Note 2 (επιβεβαιωθηκες στα λεγομενα σου). Απλα δεν γινεται χωρις νοτελι, οσο και αχρηστα να ειναι τα πλαστικα του (και ειναι της πλακας και ας γραφεται οτιδηποτε στα φορα). Νοτελι για βασικο τηλ, λοιπον, μεχρι την ελευση του 3... Δεν πειράζει με την δοκιμή σου πείστηκα οτι δεν κάνω λάθος στις απόψεις μου σχετικά με το ότι δεν υπάρχει καλύτερη υλοποίηση στο Android απ αυτή της samsung. Τα πλαστικά μπορώ να τα ανεχτώ, την ξεπλυμενη οθόνη που θα βλέπω κάθε φορά που αλλάζω γωνία στην συσκευή μου οχι. Ούτε τις 4 ώρες οθόνη, ούτε την χειρότερη κάμερα κλπ. Να ξέρετε, η Samsung έχει μέτρο σύγκρισης σε κάθε επί μέρους υλοποίηση αυτή του iphone. Γι αυτό έφτασε ως εδώ. Πρώτα κατάφερε να έχει παρόμοιο touch screen και βελούδινη αίσθηση όταν καμιά άλλη εταιρεία δεν το είχε καταφέρει. Ούτε καν το hox πέρυσι όπου ένοιωθα στο δάχτυλο μου εντελώς διαφορετική αίσθηση. Στην κάμερα επίσης έχουνε τρομερή βελτίωση τον τελευταίο χρόνο. Οι φωτογραφίες ακόμα και του Note 2 ειναι ισαξιες αν όχι καλύτερες από του i5. Για όσο δεν καταφέρνουν οι άλλοι να φτάσουν την Samsung μην περιμένεις να αφήσει τα πλαστικά. Είναι δικό τους λάθος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 7092 quadrant score. Είμαι λίγο πάνω από το συνηθισμένο ή κάνει λάθη το συγκεκριμένο bench? Ότι και να βγάζει , η δικιά μου άποψη είναι ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο τηλέφωνο σε όλους τους τομείς. 7308 μου εχει βγαλει εμενα ρε φιλε αλλα μικρη σημασια εχουν αυτα. Οπως ειπες κι εσυ πρόκειται για ένα κορυφαίο τηλέφωνο σε όλους τους τομείς και τα μπεντσμαρκς ειναι απλα για επιβεβαιωση. Δοκιμασε κανεις την καινουργια γαλλικη?Εχουμε κανενα νεο ή απλα βελτιωση στα σημεια? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Μακάρι να μην ξεπεράσει τις 5.5 ιντσες οθόνη.. Ας καινοτομίσει αλλού αλλά όχι στις ίντσες! +990. Υπάρχουν άλλοι τομείς για upgrade. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δεν πειράζει με την δοκιμή σου πείστηκα οτι δεν κάνω λάθος στις απόψεις μου σχετικά με το ότι δεν υπάρχει καλύτερη υλοποίηση στο Android απ αυτή της samsung. Τα πλαστικά μπορώ να τα ανεχτώ, την ξεπλυμενη οθόνη που θα βλέπω κάθε φορά που αλλάζω γωνία στην συσκευή μου οχι. Ούτε τις 4 ώρες οθόνη, ούτε την χειρότερη κάμερα κλπ. Να ξέρετε, η Samsung έχει μέτρο σύγκρισης σε κάθε επί μέρους υλοποίηση αυτή του iphone. Γι αυτό έφτασε ως εδώ. Πρώτα κατάφερε να έχει παρόμοιο touch screen και βελούδινη αίσθηση όταν καμιά άλλη εταιρεία δεν το είχε καταφέρει. Ούτε καν το hox πέρυσι όπου ένοιωθα στο δάχτυλο μου εντελώς διαφορετική αίσθηση. Στην κάμερα επίσης έχουνε τρομερή βελτίωση τον τελευταίο χρόνο. Οι φωτογραφίες ακόμα και του Note 2 ειναι ισαξιες αν όχι καλύτερες από του i5. Για όσο δεν καταφέρνουν οι άλλοι να φτάσουν την Samsung μην περιμένεις να αφήσει τα πλαστικά. Είναι δικό τους λάθος. Κι ομως Κωστα, το hardware υπαρχει και στο Ζ πλεον (οι γωνιες θεασης δεν ειναι το μεγαλο προβλημα που θα σε κανει να το απορριψεις). Ταχυτατο, εξαιρετικο smoothness και το βασικοτερο: touch αλα samsung!!! Πρωτη φορα μετα απο τα τελευταια samsung ειδα την οθονη να ακουει τοσο καλα στις επιταγες μου. Αψογη καμερα και γενικα στα σημεια ανωτερο απο το note 2. Αλλα: - Μικροτερη αυτονομια - Οθονη: 5.5 minimum για τα δεδομενα μου, δε συμβιβαζομαι με οτιδηποτε λιγοτερο. Ευτυχως απο οτι μαθαινω η σαμμυ θα μεγαλωσει λιγο την οθονη (εχει κατασταλαξει μεταξυ 5.8-5.9 ιντσες για το 3) με μηδαμινη -πρακτικα- αυξηση των διαστασεων. - S-pen: Απλα ειμαι εξαρτημενος με το wacom digitizer Με αυτα και με αυτα, μπορω να ανεχτω το χειροτερο hardware -σε καποιους τομεις- γιατι το πακετο του note σαν business υλοποιηση ειναι αξεπεραστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Για την κάμερα είμαι σίγουρος Βαγγέλη ότι είναι κατώτερη τουλάχιστον από του S4. Έκανα τεστ χθες βράδυ. Σήμερα θα την τσεκαρω με αυτή του note 2. Ευτυχώς το gsmarena έχει φώτο από όλες τις συσκευές στα ίδια σημεία και είναι εύκολο σε μένα έχοντας τα original να τεστάρω. Η ευκρίνεια στις φώτο του Ζ είναι κακή. Χάνει την λεπτομέρεια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Καταρχάς εγώ στο Turbo-X δεν βλέπω πουθενά να μιλάει για 3D. Εδώ: http://www.flash-video-mx.com/how-to/watch-3d-movies-on-samsung-galaxy-note-10-1/ είναι ένας τρόπος να βλέπεις 3D movies στο GN 10.1, οπότε αν κάνεις τη διαδικασία δεν θα έχεις πρόβλημα και στο Note. Αλλά δεν ξέρω τι νόημα έχει να θες να δεις μια ταινία 3D σε ένα κινητό που δεν υποστηρίζει τεχνολογία 3D. Στο Computer για ολους 2013 Μαρτιος , αναφερει που εχουν τσεκαρει το εν λογο προιον , οτι παιζει 3D. Τωρα, με τοσα βιντεο συνδεσιμοτητας, οπως και δυνατοτητας του κινητου μας, ευλογα καποιοι το χρησιμοποιουν ως (τουλαχιστον) σαν media player . Και επιστρεφω στην ερωτηση μου, μπορει η οχι να παιξει, οχι για να δω ρε παιδια στο κινητο , 3D . Εχει αυτη την δυνατοτητα ? Edited March 20, 2013 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Για την κάμερα είμαι σίγουρος Βαγγέλη ότι είναι κατώτερη τουλάχιστον από του S4. Έκανα τεστ χθες βράδυ. Σήμερα θα την τσεκαρω με αυτή του note 2. Ευτυχώς το gsmarena έχει φώτο από όλες τις συσκευές στα ίδια σημεία και είναι εύκολο σε μένα έχοντας τα original να τεστάρω. Η ευκρίνεια στις φώτο του Ζ είναι κακή. Χάνει την λεπτομέρεια. Απο του S4 σιγουρα ειναι κατωτερη, αλλα απο του note 2 -για το οποιο μας αφορα κιολας η συγκριση- οχι. Αλλα και παλι, δεν ειναι αυτο το ζητουμενο Κωστα. Αλλα ειναι τα ατου του note 2 (χωρις φυσικα να υστερει σε αυτο τον τομεα) κι αυτα ειναι που δε μπορουν να ξεπεραστουν (οθονη, Wacom digitizer και η αισθηση του business πακετου που αποπνεει)... Προσωπικα, οριστικα πλεον δεν θα αποχωριστω το note 2 απο βασικη συσκευη πριν την ελευση του διαδοχου του (οπως ακριβως εκανα και με τον προκατοχο του μετα απο πολλες δοκιμες ολων των κορυφαιων συσκευων)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Απο του S4 σιγουρα ειναι κατωτερη, αλλα απο του note 2 -για το οποιο μας αφορα κιολας η συγκριση- οχι. Αλλα και παλι, δεν ειναι αυτο το ζητουμενο Κωστα. Αλλα ειναι τα ατου του note 2 (χωρις φυσικα να υστερει σε αυτο τον τομεα) κι αυτα ειναι που δε μπορουν να ξεπεραστουν (οθονη, Wacom digitizer και η αισθηση του business πακετου που αποπνεει)... Προσωπικα, οριστικα πλεον δεν θα αποχωριστω το note 2 απο βασικη συσκευη πριν την ελευση του διαδοχου του (οπως ακριβως εκανα και με τον προκατοχο του μετα απο πολλες δοκιμες ολων των κορυφαιων συσκευων)... Είναι πολλές οι λεπτότερος που κάνουν το Note2 να ξεχωρίζει. Για παράδειγμα, έφυγα από το εργοστάσιο και η μπαταρία ήταν στο 17%. Το έβαλα στον φορτιστή του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα άκουγα μουσική μέσω ΒΤ και έκανα πλοήγηση. Ο φορτιστής που χρησιμοποιώ είναι από ένα car kit που είχε το LG one. Σε μια διαδρομή 25 λεπτών, πήγε στο 29% παρόλο την μεγάλη κατανάλωση του Sygic. Στην πρίζα φορτίζει από το 10% στο 100% σε 2:15'. Όλες οι λειτουργίες γίνονται ακαριαία. Δεν βλέπω καν τον λόγο να πάω στο 3 αν οι αλλαγές είναι παρόμοιες με αυτές του S4. Και αν το κάνω, θα γίνει τα Χριστούγεννα. Για τις φωτογραφίες ετοιμάζω δείγμα. Σε λίγο θα το ανεβάσω. Εδώ είναι. Αριστερά το Note2 και δεξιά το Sony Z http://img7.imageshack.us/img7/6530/screenshot20313535.jpg Και τα original αρχεία των φώτο http://db.tt/lNiij7iz http://db.tt/XPHYsfaC Edited March 20, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Είναι πολλές οι λεπτότερος που κάνουν το Note2 να ξεχωρίζει. Για παράδειγμα, έφυγα από το εργοστάσιο και η μπαταρία ήταν στο 17%. Το έβαλα στον φορτιστή του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα άκουγα μουσική μέσω ΒΤ και έκανα πλοήγηση. Ο φορτιστής που χρησιμοποιώ είναι από ένα car kit που είχε το LG one. Σε μια διαδρομή 25 λεπτών, πήγε στο 29% παρόλο την μεγάλη κατανάλωση του Sygic. Στην πρίζα φορτίζει από το 10% στο 100% σε 2:15'. Όλες οι λειτουργίες γίνονται ακαριαία. Δεν βλέπω καν τον λόγο να πάω στο 3 αν οι αλλαγές είναι παρόμοιες με αυτές του S4. Και αν το κάνω, θα γίνει τα Χριστούγεννα. Για τις φωτογραφίες ετοιμάζω δείγμα. Σε λίγο θα το ανεβάσω. Εδώ είναι. Αριστερά το Note2 και δεξιά το Sony Z http://img7.imageshack.us/img7/6530/screenshot20313535.jpg Και τα original αρχεία των φώτο http://db.tt/lNiij7iz http://db.tt/XPHYsfaC υπεροχή του note 2 και σε αυτό τον τομέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Προσωπικα, οριστικα πλεον δεν θα αποχωριστω το note 2 απο βασικη συσκευη πριν την ελευση του διαδοχου του (οπως ακριβως εκανα και με τον προκατοχο του μετα απο πολλες δοκιμες ολων των κορυφαιων συσκευων)... Ααααχ, με παρέσυρες στο ρέμα κ μένα, τι τα ήθελα τα Ζ εγώ xa xa :) Ούτε μισή μέρα δε το άντεξα! Ενα θα πω, noteli αγάπη μου!!!!! :) Είναι τέτοια η υλοποίηση της Samsung που τσάμπα πέταξα σε χαλεπούς καιρούς τόσα λεφτά και κυρίως τόσο στρες κ άγχος και έξοδα πηγαιν έλα Αθήνα για αγορές πωλήσεις! Πήρα ΟΛΑ τα top android κινητά και σα το note δεν υπάρχει για μένα τουλάχιστον! Χίλιες φορές να δυσκολευτω 1 στο τόσο στο ντάλα ήλιο με την amoled του note παρά να έχω τη ξεπλυμενη χλωρίνη κάθε στιγμή μπροστά μου. Ή αυτές τις αυτονομίας που είναι για τα σκουπίδια ειδικά του nexus4. Τέλος πάντων αν δε πάθεις δε θα μάθεις αλλά εγώ προσωπικά δε τη ξαναπατάω από διάφορα πιτσιρίκια που είναι στο φόρουμ και κυρίως τα περισσότερα φαν μπους της τάδε ή της δινα εταιρείας που το μόνο που έχουν πιάσει στα χέρια τους είναι το galaxy y ή το neov και το sola και παίρνουν το Ζ π.χ. και τους έρχεται νταμπλάς, χασμα γενεών και το εκθειαζουν και δε μπορεί να πει και κάνεις τίποτα εναντίον του γιατί το βλέπουν σα θεό. Αποφάσισα και εγώ να τα δοκιμάσω όλα και συμπέρασμα που βγάζω είναι οτι αν χεν έχω τη τάδε συσκευή θα εμπιστεύομαι μόνο 5-6 άτομα που ξέρω εδώ στο φόρουμ και όχι ότι λέει ο κάθε ενθουσιώδεις πιτσιρικάς. Τα μείον του Ζ θα τα πω αν έχω κέφι κάποια στιγμή στο νήμα του Ζ, αλλά έχω να πω εδώ ότι το noteli μας είναι το πιο ολοκληρωμένο Android Phone όπως είπε κ ο Κώστας ο te salat! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παιδια , καλησπερα , φιλος εχει το Note II , και εχει ενα προβλημα οσον αφορα με τις εφαρμογες..Εχει πορωθει βλεπετε , και κατεβαζει συνεχεια παιχνιδια (απο αυτα που πιανουν 1-2 gb :) ) . Tο θεμα του ειναι οτι δεν μεταφερονται ΕΣΤΩ οι φακελοι που πιανουν χωρο στην Sd καρτα, και αν το κανει χιεροκινητα αυτος, το παιχνιδι ζηταει ξανα ληψη των απαραιτητων αρχειων.. Το αποτελεσμα ειναι να γεμιζει σχετικα γρηγορα η μνημη με 5-6 παινχιδια τετοια.. Ποια ειναι η λυση γι αυτο το θεμα; Ξερει κανεις; Γενικα δεν γινεται να μεταφερονται στην καρτα οι εφαρμογες; Δεν του εμφανιζει καν τετοια επιλογη.. Πλεον εχει την τελευταια ελληνικη 4.1.2 unbranded... Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Παιδια , καλησπερα , φιλος εχει το Note II , και εχει ενα προβλημα οσον αφορα με τις εφαρμογες..Εχει πορωθει βλεπετε , και κατεβαζει συνεχεια παιχνιδια (απο αυτα που πιανουν 1-2 gb :) ) . Tο θεμα του ειναι οτι δεν μεταφερονται ΕΣΤΩ οι φακελοι που πιανουν χωρο στην Sd καρτα, και αν το κανει χιεροκινητα αυτος, το παιχνιδι ζηταει ξανα ληψη των απαραιτητων αρχειων.. Το αποτελεσμα ειναι να γεμιζει σχετικα γρηγορα η μνημη με 5-6 παινχιδια τετοια.. Ποια ειναι η λυση γι αυτο το θεμα; Ξερει κανεις; Γενικα δεν γινεται να μεταφερονται στην καρτα οι εφαρμογες; Δεν του εμφανιζει καν τετοια επιλογη.. Πλεον εχει την τελευταια ελληνικη 4.1.2 unbranded... Διάβασε το FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354584 και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ααααχ, με παρέσυρες στο ρέμα κ μένα, τι τα ήθελα τα Ζ εγώ xa xa :) Ούτε μισή μέρα δε το άντεξα! Ενα θα πω, noteli αγάπη μου!!!!! :) Είναι τέτοια η υλοποίηση της Samsung που τσάμπα πέταξα σε χαλεπούς καιρούς τόσα λεφτά και κυρίως τόσο στρες κ άγχος και έξοδα πηγαιν έλα Αθήνα για αγορές πωλήσεις! Πήρα ΟΛΑ τα top android κινητά και σα το note δεν υπάρχει για μένα τουλάχιστον! Χίλιες φορές να δυσκολευτω 1 στο τόσο στο ντάλα ήλιο με την amoled του note παρά να έχω τη ξεπλυμενη χλωρίνη κάθε στιγμή μπροστά μου. Ή αυτές τις αυτονομίας που είναι για τα σκουπίδια ειδικά του nexus4. Τέλος πάντων αν δε πάθεις δε θα μάθεις αλλά εγώ προσωπικά δε τη ξαναπατάω από διάφορα πιτσιρίκια που είναι στο φόρουμ και κυρίως τα περισσότερα φαν μπους της τάδε ή της δινα εταιρείας που το μόνο που έχουν πιάσει στα χέρια τους είναι το galaxy y ή το neov και το sola και παίρνουν το Ζ π.χ. και τους έρχεται νταμπλάς, χασμα γενεών και το εκθειαζουν και δε μπορεί να πει και κάνεις τίποτα εναντίον του γιατί το βλέπουν σα θεό. Αποφάσισα και εγώ να τα δοκιμάσω όλα και συμπέρασμα που βγάζω είναι οτι αν χεν έχω τη τάδε συσκευή θα εμπιστεύομαι μόνο 5-6 άτομα που ξέρω εδώ στο φόρουμ και όχι ότι λέει ο κάθε ενθουσιώδεις πιτσιρικάς. Τα μείον του Ζ θα τα πω αν έχω κέφι κάποια στιγμή στο νήμα του Ζ, αλλά έχω να πω εδώ ότι το noteli μας είναι το πιο ολοκληρωμένο Android Phone όπως είπε κ ο Κώστας ο te salat! :) Μανο αυτα τα φωναζω απο την πρωτη μερα που αγορασα το note 1, δεν ειναι καινουρια αυτα για μενα. Το πηρες το μαυρο Ζακι μου και εισαι παραπανω απο αυστηρος. Για μενα ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο - απλα εχουμε συνηθισει σε μεγαλες οθονες, αυτος ειναι ο κυριος λογος και κατα δευτερον η αυτονομια. Δεν περιμενουμε κανενα πιτσιρικα να μας πει αν ενα τηλεφωνο ειναι καλο η οχι. Μετα απο εκατονταδες συσκευες, μπορουμε να το κρινουμε μονοι μας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 update 4.2.2 έχει πάρει κάποιος? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Πάμε για SnapDragon στην Ελλάδα αν κατάλαβα καλά ;) http://www.sammobile.com/2013/03/20/your-country-will-get-exynos-or-snapdragon-variant-of-the-galaxy-s-4-we-have-the-answer/ Εξηγα το σε εμάς τους άσχετους:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ρε παιδιά, τόνους μπορούμε να βάλουμε στο swype beta? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Πάμε για SnapDragon στην Ελλάδα αν κατάλαβα καλά ;) http://www.sammobile.com/2013/03/20/your-country-will-get-exynos-or-snapdragon-variant-of-the-galaxy-s-4-we-have-the-answer/ Εξηγα το σε εμάς τους άσχετους:p Κοτζάμ θεματάρα έχει ανοίξει για το S4, εδω μέσα θα το συζητήσουμε βρε παιδιά? :p [Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500) update 4.2.2 έχει πάρει κάποιος? Οχι γιατί δεν έχει βγει ακόμα τέτοιο update για το κινητό μας. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ρε παιδιά, τόνους μπορούμε να βάλουμε στο swype beta? Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο με το φωνήεν δεν σου εμφανίζει τόνους; Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο με το φωνήεν δεν σου εμφανίζει τόνους; Αυτό ναι, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να γράψω έτσι για πολύ ώρα.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ρε παιδιά, τόνους μπορούμε να βάλουμε στο swype beta? Αυτό ναι, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να γράψω έτσι για πολύ ώρα.. Είναι σπαστικό. Τα περισσότερα πληκτρολόγια έτσι είναι. Εγώ επανήλθα στο samsung. Το swype είναι μόνο για να γράφεις με τον συγκεκριμένο τρόπο. Με κλασσική πληκτρολογιση κάνει λάθη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Είναι σπαστικό. Τα περισσότερα πληκτρολόγια έτσι είναι. Εγώ επανήλθα στο samsung. Το swype είναι μόνο για να γράφεις με τον συγκεκριμένο τρόπο. Με κλασσική πληκτρολογιση κάνει λάθη. Και το πληκτρολόγιο της σάμσουγκ καλό είναι, όμως στο swype, γράφοντας κανονικά, ένα περίεργο πράγμα, δεν κάνω λάθος πάτημα με τίποτα. (υπόψη, ποτέ δεν χρησιμοποιώ την πρόβλεψη κειμένου, πάντα γράφω όπως στον υπολογιστή.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 να υποθέσω ότι τα τροποποιημένα apps ι) δεν γίνονται update από play και ότι ιι) σε stock rom update αντικαθίστανται και θέλουν πάλι πέρασμα; Πάντως προσωπικά οι μόνες αλλαγές που έκανα ήταν: 1) keyboard: Αλλαγή στο ουτως ή άλλως εξαιρετικό http://www.swype.com (όχι από play) 2) dialer: Αλλαγή στον πολύ καλό exdialer 3) ξυπνητήρι: Αλλαγή σε alarm clock Xtreme 4) camera: Δεν απλώνει σε όλη την οθόνη αλλά μια χαρά χρησιμοποιείται. Οχι δεν ασχοληθηκα με τροποποιημενα apps..Παιζουν ολα τα apps και σε 240 dpi..Τα μονα mods που περναω ειναι για την καμερα,για τον dialer,για το πληκτρολογιο και για το ρολοι..Και αυτα επειδη θελω να μου δουλευουν τα μαμα καθως, ας πουμε,δεν χρησιμοποιω τον exdialer αλλα τον μαμα..Με αυτα τα mods δουλευουν ολα σαν να εχω το κιν σε 320..Επισης,επειδη χρησιμοποιω τον apex launcher δεν θελει καποιο mod για να δουλεψει ενω σε touchwiz δεν δουλευει σωστα και θα πρεπει να εγκαταστησεις το αναλογο mod..Για αλλαγη ρομ μονο σε περιπτωση full wipe θα χρειαστει να ξαναπεραστουν.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Αν κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο με το φωνήεν δεν σου εμφανίζει τόνους; ακριβώς! ... έτσι δεν είναι σε όλα τα πληκτρολόγια;;; Αυτό ναι, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να γράψω έτσι για πολύ ώρα..δηλ με άλλο πληκτρολόγιο (ποιο; ) πως γράφεις;;; Είναι σπαστικό. Τα περισσότερα πληκτρολόγια έτσι είναι. Εγώ επανήλθα στο samsung. το Samsung είναι στους τόνους διαφορετικό;;; Το swype είναι μόνο για να γράφεις με τον συγκεκριμένο τρόπο. Με κλασσική πληκτρολογιση κάνει λάθη.αξίζει κάποιος να μάθει να γράφει με τρόπο swype, μερικές ημέρες υπομονή χρειάζεται, τίποτα άλλο! Κάνει τέλεια πρόγνωση και βάζει τόνους δυνατά και προτείνει λέξεις και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Και το πληκτρολόγιο της σάμσουγκ καλό είναι, όμως στο swype, γράφοντας κανονικά, ένα περίεργο πράγμα, δεν κάνω λάθος πάτημα με τίποτα. (υπόψη, ποτέ δεν χρησιμοποιώ την πρόβλεψη κειμένου, πάντα γράφω όπως στον υπολογιστή.) Αν συνηθίσεις να χρησιμοποιείς την έξυπνη πρόβλεψη βοηθά ακόμα περισσότερο. Εγώ χρησιμοποιώ όλες τις δυνατότητες του. Το swype του έχει βελτιωθεί στην 4.1.2 νομίζω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 το Samsung είναι στους τόνους διαφορετικό;;; Ναι, έχει ξεχωριστό πλήκτρο για τον τόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts