qzoo Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 καλησπερα σε ολους.κατοχος του note 2 σχεδον 5 μηνες και οι εντηπωσεις μου αναμηκτες…στη αρχη ειμουν πολυ θετηκος με το μεγεθος και τις ικανοτητες του κινητου…βλεπετε προερχομουν απο iphone!!!οποιος απο τους συναδερφους μου επερνε το 5αρι τους εκραζα και τους εδειχνα τις ικανοτητες του note και δε βγαζαν λεξη!!!με κοροιδευαν για το μεγεθος ομως παντα ερηχναν κλεφτες ματιες και το περιεργαζοντουσαν στα χερια τους.αυτο με χαροποιουσε αφανταστα…βλακια μου(λες και εχω μετοχες τις samsung η τις apple)!!!τουλαχιστον εποιασαν τοπο τα λεφτα που εδωσα και πηρα οτι πιο hi tech κυκλοφορουσε τοτε! Ομως ηρθε η ωρα τις απογοητευσης…καθως κοιτουσα την οθονη ειδα το gorilla glass 2 γρατσουνισμενο…ναι ηταν χωρις φιλμ προστασιας αλλα στο iphone δε γρατσουνιοταν….και το φιλουσα και σαν τα ματια μου το νοτελακι μου!!!τελικα εβαλα φιλμ προστασιας και εχω μια ωραιοτατη γρατσουνια στην οθοναρα μου!!! Αυτο που με χαλασε ομως πιο πολυ ηταν το σημερινο:με καποιoν απο αυτους που κοροιδευα για το iphone,σημερα καθομασταν και ηθελε να δει live την κληρωση του champions leage.αφου με ρωτησε πως να το ψαξει(ουτε το σαφαρι δεν ηξερε τη κανει στο κινητο του)προσπαθουσε να μπει μαζι με ενα αλλο φιλο μου που ειχε το nexus στο nova sports live και να το δουμε.το iphone 5 μπηκε,το nexus ουτε καν!παω και εγω που τον κοροηδευα τοσο καιρο για τα λεφτα που εδωσε για το κινητο του να μπω με το super douper κινητο μου και δεν… τι καναμε λαθος και δε μπορουσαν να δουν το νοτε και νεξους,και το αιφον το εβλεπε?ημασταν και οι 3 στο ιδιο δικτιο wi-fi,προσπαθησα και με τον στοκ μπραουζερ και με τον κρομ,και το ιφον μπηκε με το σαφαρη…καμια ιδεα για το τι φταιει? το δουλεμα που εφαγα μετα απο ολους που κοροηδευα δε λεγετε... Άργησα να απαντήσω γιατί είμαι στη δουλειά. Δεν ήξερα ότι πρέπει να εγκαταστήσω το flash player γιατι όπως είπα έρχομαι από ios.ο safari ξέρω ότι δεν υποστηρίζει flash και μου φάνηκε πολύ κουλό να παίζει ο safari και οστοκ της σαμη και οκρομ να μην παίζει. ..δηλαδή τι πρέπει να κάνω για τον flash? Η σελίδα ηταν στο novasports.gr στο live web Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Άργησα να απαντήσω γιατί είμαι στη δουλειά. Δεν ήξερα ότι πρέπει να εγκαταστήσω το flash player γιατι όπως είπα έρχομαι από ios.ο safari ξέρω ότι δεν υποστηρίζει flash και μου φάνηκε πολύ κουλό να παίζει ο safari και οστοκ της σαμη και οκρομ να μην παίζει. ..δηλαδή τι πρέπει να κάνω για τον flash? Η σελίδα ηταν στο novasports.gr στο live web Φιλε μου το παίζει κανονικά το βίντεο στο note 1 μάλιστα. Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μη το παίζει στο 2. Μόλις το δοκίμασα. http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Δες και το βίντεο. Πρέπει να βάλεις flash player και όλα θα λειτουργήσουν ρολόι Πήγαινε εδώ πιο κάτω. helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Στην κατηγορία flash player για Android κατέβασε την τελευταία έκδοση και βάλε την εφαρμογή στο κινητό σου Sent from my note Edited March 16, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι οταν βαζω 5 εικονιδια μπροστα αντι για 4 που ειχε εξ αρχης με την πρωτη απενεργοποιηση συσκευης θα ξανααλλαξει ξερετε γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ρε παιδια να ρωτησω κατι οταν βαζω 5 εικονιδια μπροστα αντι για 4 που ειχε εξ αρχης με την πρωτη απενεργοποιηση συσκευης θα ξανααλλαξει ξερετε γιατι? Καλημέρα φίλε. Και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν βρήκα λύση. Έστρωσε μετά από hard reset. Βέβαια δεν το έκανα γι 'αυτό το λόγο. Γενικά μετά την αναβάθμιση σε 4.2.1 Είχα αρκετά θεματάκια που έστρωσαν μετά από harf reset. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Φιλε μου εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεω γιατι με το σ3 δεν ειχα τετοιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Όσοι έχουν περασμένη branded Vodafone ROM, βγήκε χθες OTA update περίπου 110ΜΒ για την 4.1.2 DMB2 Εδώ είναι ολόκληρη η ROM για όποιον θέλει να την περάσει με ODIN. http://www.hotfile.com/dl/198294693/beefe3a/N7100XXDMB2_N7100VFGDMA1_VGR.zip.html Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Αν είχα το s iii τώρα θα ήθελα το s iv... Σαν το note ii κανένα. Από τι φορές που διαβάζω να σφάζονται στο thread του s iv και απλά χαμογελάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Φιλε μου εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεω γιατι με το σ3 δεν ειχα τετοιο προβλημα Ναι αυτό εννοώ. Γενικά δεν θα έπρεπε να έχεις τέτοιο πρόβλημα. Εγώ το απέκτησα μετά την αναβάθμιση, μάλλον δεν έκατσε καλά... Τι να πω. Γενικά διαπίστωσα πως μετά από κάθε αναβάθμιση καλό είναι να κάνουμε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για καλι ξαι για κακό. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qzoo Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Φιλε μου το παίζει κανονικά το βίντεο στο note 1 μάλιστα. Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μη το παίζει στο 2. Μόλις το δοκίμασα. http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Δες και το βίντεο. Πρέπει να βάλεις flash player και όλα θα λειτουργήσουν ρολόι Πήγαινε εδώ πιο κάτω. helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Στην κατηγορία flash player για Android κατέβασε την τελευταία έκδοση και βάλε την εφαρμογή στο κινητό σου Sent from my note σε ευχαριστω πολυ.θα προσπαθησω να το βαλω!!!αν και τα υπολοιπα βιντο τα επαιζα και σε μενα.το live δε μου επαιζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 παιδια ρωτησα στο ειίσημο θεμα με τις εφαρμογες αλλα ρωταω κ εδω... υπαρχει εφαρμογη που να μου δινει τη δυνατοτητα να μπορω να διαχειριζομαι τα push notifications απο ολες τις εφαρμογες μαζι ωστε να μη χρειαζεται να μπαινω σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα? κατι παρομοιο που υπαρχει στο ios δηλαδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 φιλοι μου σας αποχαιρετω... αν και ειχα το κινητο μας για μηνες δεν πολυεγραφα γιατι ειναι απλα το πιο πληρες και απροβληματιστο κινητο που ειχα. Ομως το S4 με κερδισε αμεσως. Ετσι πουλησα σε πολυ καλη τιμη (ειναι η αληθεια) το ΝΟΤΕ2 μου και τωρα περιμενω το S4. Για μενα το Note2 ηταν με διαφορα το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε. καλη συνεχεια σε ολους. καλως να απολαυσετε τις συσκευες σας. :) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώ το swipe beta μαζί με το handsend SMS. Οταν πάω να σκρολλαρω στις επαφές του handsend λαγγαρει υπερβολικά. Το απεγκατεστησα,το εγκατέστησα ξανά και πάλι το ίδιο. στην Στοκ εφαρμογή κανένα προβλημα. Ξέρει κάποιος τι παίζει η ειναι σε όλους το ίδιο αν ισχύει το δεύτερο κρίμα γιατι το swipe πετά. ( ο λόγος που χρησιμοποιώ handsend ειναι γιατι αφαιρα τους τόνους αυτόματα και δεν παει κατεστραμμένο το μήνυμα. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώ το swipe beta μαζί με το handsend SMS. Οταν πάω να σκρολλαρω στις επαφές του handsend λαγγαρει υπερβολικά. Το απεγκατεστησα,το εγκατέστησα ξανά και πάλι το ίδιο. στην Στοκ εφαρμογή κανένα προβλημα. Ξέρει κάποιος τι παίζει η ειναι σε όλους το ίδιο αν ισχύει το δεύτερο κρίμα γιατι το swipe πετά. ( ο λόγος που χρησιμοποιώ handsend ειναι γιατι αφαιρα τους τόνους αυτόματα και δεν παει κατεστραμμένο το μήνυμα. ) Το handcent δεν είναι και το πιο σμουθ όσο αφορά το σκρολινγκ τον επαφών... Μην ανησυχείς σε όλους το ίδιο είναι... Δεν ξερω το go sms πώς τα πάει σε αυτό το τομέα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 φιλοι μου σας αποχαιρετω... αν και ειχα το κινητο μας για μηνες δεν πολυεγραφα γιατι ειναι απλα το πιο πληρες και απροβληματιστο κινητο που ειχα. Ομως το S4 με κερδισε αμεσως. Ετσι πουλησα σε πολυ καλη τιμη (ειναι η αληθεια) το ΝΟΤΕ2 μου και τωρα περιμενω το S4. Για μενα το Note2 ηταν με διαφορα το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε. καλη συνεχεια σε ολους. καλως να απολαυσετε τις συσκευες σας. :) Ελπιζω να μεινεις το ιδιο ικανοποιημενος και με το s4 Δημητρη. Με το καλο να το παρεις! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ελπιζω να μεινεις το ιδιο ικανοποιημενος και με το s4 Δημητρη. Με το καλο να το παρεις! Ε και να μην μείνει ώσπου να το καταλάβει θα έχει βγει το Note3 :D:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Το τσίμπησα κι εγώ σήμερα. Τι κτήνος τηλέφωνο ρε παιδιά... (με την καλή έννοια). Το περιεργαζόμουν 3 ώρες και η μπαταρία μόλις που κουνήθηκε (σε σχέση με το Gnex που είχα). Και μετά πήρα το καημένο το Gnex στα χέρια μου για να τσεκάρω κάτι ρυθμίσεις.... και μου φάνηκε τόσο μικρό και χαριτωμένο... Που να γυρίσεις μετά πίσω... Μια ερώτηση: Που μπορώ να βρω εφαρμογές που εκμεταλλεύονται το πενάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Το τσίμπησα κι εγώ σήμερα. Τι κτήνος τηλέφωνο ρε παιδιά... (με την καλή έννοια). Το περιεργαζόμουν 3 ώρες και η μπαταρία μόλις που κουνήθηκε (σε σχέση με το Gnex που είχα). Και μετά πήρα το καημένο το Gnex στα χέρια μου για να τσεκάρω κάτι ρυθμίσεις.... και μου φάνηκε τόσο μικρό και χαριτωμένο... Που να γυρίσεις μετά πίσω... Μια ερώτηση: Που μπορώ να βρω εφαρμογές που εκμεταλλεύονται το πενάκι; Στην εφαρμογη samsung apps υπαρχει ειδικη ενοτητα για εφαρμογες με χρηση του spen.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ελπιζω να μεινεις το ιδιο ικανοποιημενος και με το s4 Δημητρη. Με το καλο να το παρεις! μακαρι Γιαννη! βεβαια εχει ενα μηνα + αναμονη αλλα δεν πειραζει.Δεν μπορουσα να αρνηθω την προσφορα φιλου. Σκεφτομενος πως κραταμε τα κινητα μας αρχιζω να πιστευω οτι τα προσεχουμε να τα ευχαριστηθει ο επομενος ;) Το εβαλα στο κουτακι του και δεν του βρηκα τιποτα...και το πηρε με ακομα 2 καπακια Ε και να μην μείνει ώσπου να το καταλάβει θα έχει βγει το Note3 :D:) Μην το λες...αν δεν,τοτε παλι ΝΟΤΕ2/LTE αλλα σε γκρι και οχι σε ασπρο. περιμενω την δευτερη μπαταρια αλλα δεν την δινω.Θα την κρατησω και αν ειναι το πολυ να την πουλησω. το μοναδικο κινητο στο οποιο φλασαρα αλλη rom μια φορα μονο... καληνυχτα σας! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Καλημερα στην παρεα. Εχω μια απορια, σε ολες τις εφαρμογες εμφανιζεται η επιλογη για απεγκατασταση της καθε εφαρμογης. Μετα την αναβαθμιση σε 4.1.2 μονο μια εφαρμογη μου δειχνει πως καταναλωνει την περισσοτερη μπαταρια. Ετσι σκεφτηκα να την εγκαταστησω παλι ομως δεν υπαρχει η επιλογη να την απεγκαταστησω διοτι ολα ειναι γκρι και δεν εχω την δυνατοτητα να την αφαιρεσω !!!! Πως να ανεβασω εδω μια φωτο απο το dropbox να δειτε τι λεω? Edited March 17, 2013 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλημερα στην παρεα. Εχω μια απορια, σε ολες τις εφαρμογες εμφανιζεται η επιλογη για απεγκατασταση της καθε εφαρμογης. Μετα την αναβαθμιση σε 4.1.2 μονο μια εφαρμογη μου δειχνει πως καταναλωνει την περισσοτερη μπαταρια. Ετσι σκεφτηκα να την εγκαταστησω παλι ομως δεν υπαρχει η επιλογη να την απεγκαταστησω διοτι ολα ειναι γκρι και δεν εχω την δυνατοτητα να την αφαιρεσω !!!! Πως να ανεβασω εδω μια φωτο απο το dropbox να δειτε τι λεω? Ποια εφαρμογή είναι; και πόσο πολύ καταναλώνει δηλαδή; Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Το τσίμπησα κι εγώ σήμερα. Τι κτήνος τηλέφωνο ρε παιδιά... (με την καλή έννοια). Το περιεργαζόμουν 3 ώρες και η μπαταρία μόλις που κουνήθηκε (σε σχέση με το Gnex που είχα). Και μετά πήρα το καημένο το Gnex στα χέρια μου για να τσεκάρω κάτι ρυθμίσεις.... και μου φάνηκε τόσο μικρό και χαριτωμένο... Που να γυρίσεις μετά πίσω... Μια ερώτηση: Που μπορώ να βρω εφαρμογές που εκμεταλλεύονται το πενάκι; Επανέρχομαι για να ρωτήσω το εξής: Μόλις εγκατέστησα το yahoo mail στο νέο μου Note II ο λογαριασμός μου χακαρίστηκε και έστειλε μέιλς σε όλες τις επαφές μου. Μπορεί να έχει κάποια σχέση ή είναι απλά σύμπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Ποια εφαρμογή είναι; και πόσο πολύ καταναλώνει δηλαδή; Η εφαρμογη ειναι η simple cover lock και ειμαι , μαλλον ημου πολυ ευχαριστημενος, κατι δεν εκατσε καλα με την αναβαθμιση , μονο με αυτη την εφαρμογη. Χθες , πριν 10 ωρες το εβγαλα απο την φορτιση, σημερα που το ανοιξα, ειχε πεσει η μπαταρια στο 87 % με καταναλωσεις ¨ Simple Cover Lock 28% Οθονη 21% Bubble Worlds 18% Λειτουργικο συσ.... 10% Συστημα Android 9% και παει λεγοντας. Οταν πατω πανω στην εφαρμογη απο το μενου που βλεπω τις καταναλωσεις για το Simple Cover Lock, μου λεει Παραμονη σε ενεργη κατασταση 0 δευτ. ....κι ομως εχει καταναλωσει την περισσοτερη μπαταρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Για να την απεγκαταστησεις πρέπει να πας ρυθμίσεις >ασφάλεια >διαχειριστές εφαρμογής . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Για να την απεγκαταστησεις πρέπει να πας ρυθμίσεις >ασφάλεια >διαχειριστές εφαρμογής . Δεν το ηξερα αυτο, πρωτη φορα μου τυχαινει με εφαρμογη, σε ευχαριστω πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 σε ευχαριστω πολυ.θα προσπαθησω να το βαλω!!!αν και τα υπολοιπα βιντο τα επαιζα και σε μενα.το live δε μου επαιζε βαλε απλα την εφαρμογη που σε ειπα και θα παιζει το live κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts