taliban Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Παιδιά...τα πράγματα είναι απλά ..... το ζητούμενο σε αυτές τις εφαρμογές κατά την γνώμη μου είναι τα εξής..... 1. Ελληνικοί υπότιτλοι 2. Συγχρονισμός με trakt tv 3. Υποστηρίζει Real Derbid Βάσει λοιπόν των παραπάνω αν και με το kodi είμαι οκ , έχω και τα cyberflix - Terrarium 1.9.10 V8 - mediabox hd . Σπάνια τα χρησιμοποιώ και τα έχω περισσότερο για backup . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 To MXQ Pro 4k (S905W/8GB) δίνει HD Audio( 48/24 ή 96/24 ) από την οπτική έξοδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Παιδιά...τα πράγματα είναι απλά ..... το ζητούμενο σε αυτές τις εφαρμογές κατά την γνώμη μου είναι τα εξής..... 1. Ελληνικοί υπότιτλοι 2. Συγχρονισμός με trakt tv 3. Υποστηρίζει Real Derbid Βάσει λοιπόν των παραπάνω αν και με το kodi είμαι οκ , έχω και τα cyberflix - Terrarium 1.9.10 V8 - mediabox hd . Σπάνια τα χρησιμοποιώ και τα έχω περισσότερο για backup .Για σένα μπορεί. Μην το βάζεις όμως ότι έτσι είναι για όλους. Οπότε, για μένα τα Ζητούμενα είναι: 1. Να έχει υπότιτλους (αγγλικά τουλάχιστον) 2. Πολλές πηγές HD και να τρέχουν σφαίρα, χωρίς κολλήματα 3. Να έχει HD releases κατηγορία για τις ταινίες 4. Να έχει traktv 5. Να έχει favorites Όλα αυτά τα κάνει τέλεια το CINEMA Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Το zion tv Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει υπότιτλους? Πριν 2-3 εβδομάδες που το τσέκαρα δεν είχε (ή τουλάχιστον δεν βρήκα που τους έχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Καλησπέρα σας!!Μπήκα στη πρίζα για αγορά TV box , ακούω καλά λόγια για το mi box αλλά έχω δεί και το H96 Max Plus https://www.banggood.com/H96-Max-Plus-RK3328-4GB-RAM-32GB-ROM-Android-8_1-USB3_0-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1335809.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN στα 40 ευρώ περίπου!Aν έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη έκδοση ακόμη καλύτερα! Ακούω όμως και κάποιους δυσαρεστημένους.Να πάρω κάποια άλλη μάρκα? 1.Θέλω οπωσδήποτε να παίζει την εφαρμογή της vodafon TV , το έχει δοκιμάσει κανείς σε κάποιο απo τα παραπάνω box? 2.Επίσης να βλέπω live streaming sports απο τα γνωστά site! Edited November 6, 2018 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημερα ,μια απορια, το beelink gs1 παιζει Netflix HD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Το Zidoo Z9S είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σε ότι έχει να κάνει με αναπαραγωγή βίντεο από τοπικό περιεχόμενο (server/nas) και όχι μόνο. UHD και Blu Ray αναπαραγωγή μενού, καθως και autoframe rate μεταξύ άλλων. Καλημερα ,μια απορια, το beelink gs1 παιζει Netflix HD; Λογικά μόνο με hacked apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Καλημέρα σας, Θέλω να αγοράσω tv box από Κίνα και προσανατολίζομαι στην αγορά του mi box s (international version), αλλά επειδή είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια: - Η εγκατάσταση είναι εύκολη (plug & play στο wifi) ή θα χρειαστεί να κάνω κάποιο σετάρισμα κλπ? - Η international version θα μου δωσει ελληνικά? - Θα έχω δωρεάν πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια (π.χ Cosmote) - Θα έχω δωρέαν πρόσβαση στο Netflix ή θα πρέπει να ανοίξω account με συνδρομή? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Καλημέρα σας, Θέλω να αγοράσω tv box από Κίνα και προσανατολίζομαι στην αγορά του mi box s (international version), αλλά επειδή είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια: - Η εγκατάσταση είναι εύκολη (plug & play στο wifi) ή θα χρειαστεί να κάνω κάποιο σετάρισμα κλπ? - Η international version θα μου δωσει ελληνικά? - Θα έχω δωρεάν πρόσβαση σε συνδρομητικά κανάλια (π.χ Cosmote) - Θα έχω δωρέαν πρόσβαση στο Netflix ή θα πρέπει να ανοίξω account με συνδρομή?Το κουτί είναι απλά μια συσκευή αναπαραγωγής. Δεν παραβιάζει λογαριασμούς ή δίνει δωρεάν πρόσβαση σε πληρωμένες υπηρεσίες. Οπότε αν θες πληρωμένες υπηρεσίες πρέπει να πληρώσεις Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 δεν ειναι σχετικο με το θεμα αλλα επειδη αφορα θεαση ταινιων μεσω streaming το αφηνω εδω για οποιον ενδιαφερεται. https://goo.gl/HVe2et Τα περισσοτερα δεν τα ηξερα. Βεβαια αφορα κυριως θεαση απο το PC. Ενα δυο που δοκιμασα παιξανε αμεσως με ελληνικους υποτιτλους αλλα σε SD ποιοτητα. Παντως εαν ισχυσει αυτο που λεει το αρθρο μου κανει εντυπωση πως αντι να κλεισουν τα sites αυτα, ζητουν απο τους παροχους να κοψουν την προσβαση πραγμα που νομιζω δεν ειναι νομιμο, εκτος και εαν ζεις στην Βορεια Κορεα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 δεν ειναι σχετικο με το θεμα αλλα επειδη αφορα θεαση ταινιων μεσω streaming το αφηνω εδω για οποιον ενδιαφερεται. https://goo.gl/HVe2et Τα περισσοτερα δεν τα ηξερα. Βεβαια αφορα κυριως θεαση απο το PC. Ενα δυο που δοκιμασα παιξανε αμεσως με ελληνικους υποτιτλους αλλα σε SD ποιοτητα. Παντως εαν ισχυσει αυτο που λεει το αρθρο μου κανει εντυπωση πως αντι να κλεισουν τα sites αυτα, ζητουν απο τους παροχους να κοψουν την προσβαση πραγμα που νομιζω δεν ειναι νομιμο, εκτος και εαν ζεις στην Βορεια Κορεα!!Παντελώς ηλίθιοι , τα sites με τους υπότιτλους γιατί είναι παράνομα? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 δεν ειναι σχετικο με το θεμα αλλα επειδη αφορα θεαση ταινιων μεσω streaming το αφηνω εδω για οποιον ενδιαφερεται. https://goo.gl/HVe2et Τα περισσοτερα δεν τα ηξερα. Βεβαια αφορα κυριως θεαση απο το PC. Ενα δυο που δοκιμασα παιξανε αμεσως με ελληνικους υποτιτλους αλλα σε SD ποιοτητα. Παντως εαν ισχυσει αυτο που λεει το αρθρο μου κανει εντυπωση πως αντι να κλεισουν τα sites αυτα, ζητουν απο τους παροχους να κοψουν την προσβαση πραγμα που νομιζω δεν ειναι νομιμο, εκτος και εαν ζεις στην Βορεια Κορεα!! Νόμιμο είναι. Και στο κείμενο της απόφασης αναφέρεται ότι πρώτα επικοινώνησαν με τους παρόχους φιλοξενίας, και εφόσον δεν έγινε κάτι ζήτασαν να σταματήσει η πρόσβαση από τους εγχώριους παρόχους δικτύου. Μάλιστα η διάρκεια των τριών χρόνων που αποφασίστηκε, είναι η ελάχιστη προβλεπόμενη. Η εταιρεία που το ζήτησε, ήθελε να απαγορευτούν και μελλοντικά domain names, κάτι που προφανώς απορρίφθηκε. Όσον αφορά στους υποτίτλους, ο νόμος δεν το βλέπει διαφορετικά από το να μεταφράσεις ένα βιβλίο. Εάν δεν είναι δικό σου και δεν έχεις πάρει άδεια, δεν έχεις δικαίωμα να διανέμεις μετάφραση για αυτό. Αν το κάνεις για τον εαυτό σου, προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ποια sites και πότε έκλεισαν; Κανένα θέμα χτες με σειρές και ταινίες μέσω Cinema app Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Νόμιμο είναι. Και στο κείμενο της απόφασης αναφέρεται ότι πρώτα επικοινώνησαν με τους παρόχους φιλοξενίας, και εφόσον δεν έγινε κάτι ζήτασαν να σταματήσει η πρόσβαση από τους εγχώριους παρόχους δικτύου. Μάλιστα η διάρκεια των τριών χρόνων που αποφασίστηκε, είναι η ελάχιστη προβλεπόμενη. Η εταιρεία που το ζήτησε, ήθελε να απαγορευτούν και μελλοντικά domain names, κάτι που προφανώς απορρίφθηκε. Όσον αφορά στους υποτίτλους, ο νόμος δεν το βλέπει διαφορετικά από το να μεταφράσεις ένα βιβλίο. Εάν δεν είναι δικό σου και δεν έχεις πάρει άδεια, δεν έχεις δικαίωμα να διανέμεις μετάφραση για αυτό. Αν το κάνεις για τον εαυτό σου, προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα. φιλε μου αυτο που γινεται σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μπουκα της αστυνομιας με εισαγγελικη παρεμβαση και κατασχεση σχετικου εξοπλισμου. Πουθενα στον κοσμο δεν ισχυει εμεις τους το ειπαμε και αυτοι δεν συμμορφωθηκαν και αρα κλειστε την προσβαση απο τους παροχους. σε κανενα σοβαρο κρατος τουλαχιστον. ειναι το ιδιο παρανομο με το throttling των παροχων. εγω πληρωνω συνδομη στον παροχο και αυτος μου παρεχει χωρις περιορισμους. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια sites και πότε έκλεισαν; Κανένα θέμα χτες με σειρές και ταινίες μέσω Cinema app Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk διαβασες το link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 φιλε μου αυτο που γινεται σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μπουκα της αστυνομιας με εισαγγελικη παρεμβαση και κατασχεση σχετικου εξοπλισμου. Πουθενα στον κοσμο δεν ισχυει εμεις τους το ειπαμε και αυτοι δεν συμμορφωθηκαν και αρα κλειστε την προσβαση απο τους παροχους. σε κανενα σοβαρο κρατος τουλαχιστον. ειναι το ιδιο παρανομο με το throttling των παροχων. εγω πληρωνω συνδομη στον παροχο και αυτος μου παρεχει χωρις περιορισμους. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- διαβασες το link? Μου αρέσει που ρωτάς τον άλλο εάν το διάβασε... Στο ίδιο link αναφέρει και βάσει ποιών νόμων διατάσσεται ο περιορισμός της πρόσβασης. Μπορεί να μην σου αρέσει και να υπάρχουν λογικά επιχειρήματα για αυτό που λες, αλλά ο νόμος λέει άλλο. Και πού ήθελες να μπουκάρει η αστυνομία, στην Cloudflare, ή στους Ρώσους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 καλησπέρα σας, Ψάχνω να αγοράσω tv box με max τιμή αγοράς 50€. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι αξιόπιστο και vfm σε αυτά τα χρήματα??? Είμαι άσχετος με το θέμα, το θέλω περισσότερο για streaming και λίγο youtube για την μικρή μου κόρη. Έχετε άποψη για το Xiaomi? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 ρε παιδια τι συζητάτε τωρα αυτα ειναι για τα νήπια google dns και αστους να σκουζουν αχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazelost Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα alfawise x5 tv box και προσπαθησα να εγκαταστήσω το cosmote tv go. Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή λέει ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές. Τσέκαρα με Root checker και λέει ότι το box δεν έχει root!! Ξέρει κανένας τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα alfawise x5 tv box και προσπαθησα να εγκαταστήσω το cosmote tv go. Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή λέει ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές. Τσέκαρα με Root checker και λέει ότι το box δεν έχει root!! Ξέρει κανένας τι παίζει; η ρομ είναι pre-root, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις κάποια ρομ που τσεκαρισμένα δεν είναι root Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazelost Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 :Oη ρομ είναι pre-root, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις κάποια ρομ που τσεκαρισμένα δεν είναι root Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δύσκολο να βρω rom για το συγκεκριμένο box. Υπάρχει λες άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 :O Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δύσκολο να βρω rom για το συγκεκριμένο box. Υπάρχει λες άλλη λύση; άλλη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι το πέρασμα twrp recovery αν υπάρχει για το box, φλασάρισμα του unSU.zip , διαδικασία που έχω κάνει και εγώ και έχω ξε-ρουτάρει επιτυχώς το box μου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 άλλη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι το πέρασμα twrp recovery αν υπάρχει για το box, φλασάρισμα του unSU.zip , διαδικασία που έχω κάνει και εγώ και έχω ξε-ρουτάρει επιτυχώς το box μουΜόνο να πούμε ότι θέλει έξτρα προσοχή για περίπτωση brick αν πάει κάτι στραβά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Μόνο να πούμε ότι θέλει έξτρα προσοχή για περίπτωση brick αν πάει κάτι στραβά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σωστό ! Κίνδυνος που ελοχεύει σε κάθε συσκευή που μπαίνεις σε διαδικασία φλασαρίσματος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Καλημέρα σε όλους. Αφού η αναζήτησή μου για tv box με ενσωματωμένο δέκτη dvb-t δεν καρποφόρησε, αποφάσισα να παραγγείλω ένα φθηνό tv box, για θέαση κατά βάση βίντεο από το youtube και αγώνων μπάσκετ από την εφαρμογή Euroleague tv που είναι διαθέσιμη μέσω playstore. Σε καλή τιμή βρήκα αυτό: https://www.banggood.com/Tanix-TX3-MINI-L-Amlogic-S905W-1GB-RAM-8GB-ROM-TV-Box-p-1349245.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN#jsReviewsWrap Απορίες: 1) Τελικά υπάρχει tv box με ενσωματωμένο δέκτη dvb-t σε νορμάλ τιμή και εάν ναι, ποιό; 2) Για την απλή χρήση που το θέλω, θα με καλύψει το προαναφερόμενο Tanix με το 1 gb ram; 3) Επειδή διάβασα ότι το λειτουργικό του Tanix βασίζεται μεν στο android, αλλά έχει διαφορές από αυτό, έχει κάποιος άποψη περί αυτού; Είναι χρηστικό; Έχει κάποιο θέμα με το playstore; Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Η επιλογή αποστολής από το Banggood ¨standard shipping¨ είναι ουσιαστικά unregistered; Ποιά είναι περισσότερο ασφαλής για το γνωστό θέμα; Η απλή αποστολή ή το "priority direct mail"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts