vanni Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Επίσης και τα φόρουμ είναι για να βοηθάνε κόσμο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Υπάρχει κάτι που λέγεται Google και βοηθάει πολύ κόσμο. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΔε μπορώ να πω..ευγενικότατος. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ναι οκ παιδια το google ειναι να βοηθαει κοσμο.αλλα και μια σκετη πληροφορια δεν βοηθαει πολυ,ναι το βρηκα στο google αλλα παλι για καποιον ασχετο δεν λεει κατι,παλι πρεπει να ρωτησω το βαζω σε στικακι και το βαζω στο μποξ θελει και καποιο αλλο προγραμμα για να παιξει?αν ειμαι κουραστικος απλα μην απαντησετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Ναι οκ παιδια το google ειναι να βοηθαει κοσμο.αλλα και μια σκετη πληροφορια δεν βοηθαει πολυ,ναι το βρηκα στο google αλλα παλι για καποιον ασχετο δεν λεει κατι,παλι πρεπει να ρωτησω το βαζω σε στικακι και το βαζω στο μποξ θελει και καποιο αλλο προγραμμα για να παιξει?αν ειμαι κουραστικος απλα μην απαντησετεΤο TV bro το βρήκα στο Google play. Ένας brawser είναι, φιλικός για να δουλεύει με το κοντρόλ της τηλεόρασης ή του tv box. Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Επίσης δοκιμάστε και το puffin browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Επίσης δοκιμάστε και το puffin browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFreeΠερνάνε τα πάντα από τους δικούς τους σέρβερ.είναι γρήγορος όμως Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 αι σιχτηρ παρήγγειλα το Nvidia shield! 163+43 μεταφορικά. κανονίστε να μην κάνει σωστό passthrough ήχου!!! στην τιμή περιλαμβάνεται και το Game controller. καλά βγήκε από Amazon. com Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 αι σιχτηρ παρήγγειλα το Nvidia shield! 163+43 μεταφορικά. κανονίστε να μην κάνει σωστό passthrough ήχου!!! στην τιμή περιλαμβάνεται και το Game controller. καλά βγήκε από Amazon. com Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Καλορίζικο! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι οκ παιδια το google ειναι να βοηθαει κοσμο.αλλα και μια σκετη πληροφορια δεν βοηθαει πολυ,ναι το βρηκα στο google αλλα παλι για καποιον ασχετο δεν λεει κατι,παλι πρεπει να ρωτησω το βαζω σε στικακι και το βαζω στο μποξ θελει και καποιο αλλο προγραμμα για να παιξει?αν ειμαι κουραστικος απλα μην απαντησετε Puffin και tv bro, είναι browsers tv friendly..δουλεύουν δηλαδή χωρίς ποντίκι. Για τηλεοράσεις και box. Θα βάλεις τα apk σε ένα στικάκι..θα τα βρεις με έναν file explorer (πχ es explorer) και θα τα εγκαταστήσεις. Αν έχεις mm πρέπει πρωτα να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές..σε Oreo "επιτρεπεις" σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά να διαχειρίζεται τις άγνωστες πηγές. BTW δεν σου ανέλυσα το tv bro γιατί υπάρχει στο store. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απ'οσο ξερω ερχονται unrooted οποτε παιζει θεωρητικα. Πρακτικα ας μας πει καποιος κατοχος. Παίζει κανονικά..και Nova και ΟΤΕ..το Netflix 1080 δεν θέλει τρελή ταχύτητα..εμένα με 8, κάνει 30 sec να ανέβει σε 1080 στα test pattern. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 ευχαριστώ Βασίλη... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Καλησπέρα, Κάτοχος ενός ταπεινού πλέον MXIII-G, με έχει βολέψει πολύ με το plex μου, αλλά πρόσφατα μου ζητήθηκε από την οικογένεια να χρησιμοποιείται και για Netflix. Eίχε την εφαρμογή προεγκατεστημένη, οπότε απλά συνδέθηκα στο λογαριασμό μου και όλα εντάξει. Η απορία μου (μιας και διαβάζω για τους περιορισμούς σε ανάλυση στα Android ΤV boxes) είναι στο πώς μπορώ να εμφανίσω το stream info, ώστε να δώ σε τί αναλυση παίζει. Γνωρίζω ότι μπορεί να μην είναι HD, θέλω όμως να δώ ακριβώς τις πληροφορίες του stream. Στην τηλεόραση μου εμφανίζεται πατώντας το σχετικό πλήκτρο Info στο τηλεκοντρόλ. Δοκίμασα με το Mele F10 που έχω (έχει ένα info) αλλά δεν λειτούργησε. Δοκίμασα και με USB πληκτρολόγιο full μεγέθους, με διάφορους συνδυασμούς (Ctrl-Alt-Shift-D, κλπ.) αλλά τίποτε. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Ευχαριστω για την βοηθεια ολους κατι ακομα ethernet hub με θυρες usb πιο να παρω?εχω δει πολλα καποιο να δουλευει σωστα με το mi box ξερουμε?πρεπει να προσεξω κατι στα τεχνικα χαρακτηριστηκα?κατι διαβασα οτι καποια θελουν επανεκκινηση καθε φορα που ανοιγεις κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 μετά από αμέτρητες δοκιμές η μόνη εφαρμογή που δούλεψε με passthrough σωστό στον ήχο ήταν η spmc! επιτέλους! πρόλαβα και ακύρωσα προς το παρόν το shield... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα, Κάτοχος ενός ταπεινού πλέον MXIII-G, με έχει βολέψει πολύ με το plex μου, αλλά πρόσφατα μου ζητήθηκε από την οικογένεια να χρησιμοποιείται και για Netflix. Eίχε την εφαρμογή προεγκατεστημένη, οπότε απλά συνδέθηκα στο λογαριασμό μου και όλα εντάξει. Η απορία μου (μιας και διαβάζω για τους περιορισμούς σε ανάλυση στα Android ΤV boxes) είναι στο πώς μπορώ να εμφανίσω το stream info, ώστε να δώ σε τί αναλυση παίζει. Γνωρίζω ότι μπορεί να μην είναι HD, θέλω όμως να δώ ακριβώς τις πληροφορίες του stream. Στην τηλεόραση μου εμφανίζεται πατώντας το σχετικό πλήκτρο Info στο τηλεκοντρόλ. Δοκίμασα με το Mele F10 που έχω (έχει ένα info) αλλά δεν λειτούργησε. Δοκίμασα και με USB πληκτρολόγιο full μεγέθους, με διάφορους συνδυασμούς (Ctrl-Alt-Shift-D, κλπ.) αλλά τίποτε. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!Δεν υπάρχει δυνατότητα στο Android να τσεκάρεις σε.real time το bitrate/resolution. Για να δεις μέχρι τι ποιότητα μπορεί να βγάλει τρέχεις το test pattern που το βρίσκεις σαν τα επεισόδια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλησπέρα, Κάτοχος ενός ταπεινού πλέον MXIII-G, με έχει βολέψει πολύ με το plex μου, αλλά πρόσφατα μου ζητήθηκε από την οικογένεια να χρησιμοποιείται και για Netflix. Eίχε την εφαρμογή προεγκατεστημένη, οπότε απλά συνδέθηκα στο λογαριασμό μου και όλα εντάξει. Η απορία μου (μιας και διαβάζω για τους περιορισμούς σε ανάλυση στα Android ΤV boxes) είναι στο πώς μπορώ να εμφανίσω το stream info, ώστε να δώ σε τί αναλυση παίζει. Γνωρίζω ότι μπορεί να μην είναι HD, θέλω όμως να δώ ακριβώς τις πληροφορίες του stream. Στην τηλεόραση μου εμφανίζεται πατώντας το σχετικό πλήκτρο Info στο τηλεκοντρόλ. Δοκίμασα με το Mele F10 που έχω (έχει ένα info) αλλά δεν λειτούργησε. Δοκίμασα και με USB πληκτρολόγιο full μεγέθους, με διάφορους συνδυασμούς (Ctrl-Alt-Shift-D, κλπ.) αλλά τίποτε. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! πατα f4 στο πληκτρλογιο ή βρες τα test patterns στο Netfkix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλημέρα, Ευχαριστω πολυ και τους δυο,θα δοκιμασω και θα επανέλθω! Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 https://www.geekbuying.com/item/MX10-Android-7-1-2-RK3328-4GB-32GB-TV-Box-388684.html το έχει κανένας αυτό? πολύ ωραία χαρακτηριστικά.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 https://www.geekbuying.com/item/MX10-Android-7-1-2-RK3328-4GB-32GB-TV-Box-388684.html το έχει κανένας αυτό? πολύ ωραία χαρακτηριστικά..Με ROCKCHIP και τέτοια έκδοση Kodi; Τι ακριβώς σου αρέσει δηλαδή; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Με ROCKCHIP και τέτοια έκδοση Kodi; Τι ακριβώς σου αρέσει δηλαδή; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk 4/32, 4 usb.. στα 50 ευρώ.. όντος απο τον επεξεργαστή δεν έχω εμπειρία. Κάποιο αξιόπιστο που να κάνει τα βασικά στα 50-60 ευρώ έχετε να μου προτείνεται? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μολις παρρήγειλα το xiaomi mi box, ελπίζω να παίζει nova go και ote tv go, τα αλλά δεν με νοίαζει και πολύ.. KODI κτλπ.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μολις παρρήγειλα το xiaomi mi box, ελπίζω να παίζει nova go και ote tv go, τα αλλά δεν με νοίαζει και πολύ.. KODI κτλπ.. Θα παίζει Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 4/32, 4 usb.. στα 50 ευρώ.. όντος απο τον επεξεργαστή δεν έχω εμπειρία. Κάποιο αξιόπιστο που να κάνει τα βασικά στα 50-60 ευρώ έχετε να μου προτείνεται? Κοίτα rockchip είναι καλύτερα να αποφύγεις αν θα δουλέψεις Κόντι αν και υπάρχουν fork kodi όπως zdmc & ftmc for rockchip. Στα χρήματα που διαθέτεις κοίταξε κάτι σε s912 amlogic με τουλάχιστον 2gb ram ο αποθηκευτικός χώρος μη σε απασχολεί γιατί με μια microsd την κάνεις εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και είσαι εντάξει. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 xloupas καλημέρα. τη microsd μπορείς να την κάνεις εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και σε tvbox με windows 10;έχω ένα tronsmart x5 plus και ενώ ζητάει να κάνει ενημέρωση στα windows θέλει 8 gb χώρο περίπου ο οποίος δε φτάνει. (δεν έχω και πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες εν τω μεταξύ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 xloupas καλημέρα. τη microsd μπορείς να την κάνεις εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και σε tvbox με windows 10;έχω ένα tronsmart x5 plus και ενώ ζητάει να κάνει ενημέρωση στα windows θέλει 8 gb χώρο περίπου ο οποίος δε φτάνει. (δεν έχω και πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες εν τω μεταξύ). Από ότι ξέρω στα windows boxes και γενικά στα windows μπορείς να δηλώσεις μόνο να χρησιμοποιείται για φωτογραφίες, μουσική,κλπ Μπορείς όμως αν δεν το έχεις κάνει να κάνεις ένα clean disk από το windows search να δεις πόσο χώρο θα σου απελευθέρωση, ή ακόμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα usb stick ίσα ίσα για να κάνεις το update μου είχε τύχει σε ένα cenovo το ίδιο με σένα. Υποψιάζομαι ότι έχεις recovery partition στο tronsmart Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Μια ερωτηση και απο μενα..αρχικα να πω οτι δεν παρακολουθω καθολου τη συζήτηση απλα επειδη εχω ενα προβλημα απι χθες μπηκα να ρωτησω αν μπορει καποιος να βοηθησει.να αναφερω οτι εχω το mecool m8s pro l και χθες λοιπον εκει που εβλεπα αγωνα μεσα απο ενα προσθετι του kodi κοβεται το σημα κ σταματαει..να πω οτι το boxaki ειναι συνδεδεμενο με powerline..δηλ ενσυρματα... Δεν υπαρχει συνδεση και κανω επανεκκίνηση το ρουτερ..ανοιγω και παλι τπτ..τσεκαρω τις υπολοιπες συσκευες με wifi και ολα ειναι κομπλε..βγαζω το ethernet απο το box και συνδεεται ασυρματα κανονικα..βγαζω τα powerline τα ξαναβαζω στην πριζα τπτ..εχω σκασει βασικα κ εχω ξενερωσει..για πιο λογο μπορει να γινεται αυτο?? Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 αι σιχτηρ παρήγγειλα το Nvidia shield! 163+43 μεταφορικά. κανονίστε να μην κάνει σωστό passthrough ήχου!!! στην τιμή περιλαμβάνεται και το Game controller. καλά βγήκε από Amazon. com Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Υπάρχει κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts