JOHN_ONLY Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τα δεδομενα; Προσπαθώ να αγοράσω πακέτο αλλά δεν μπαίνει καν στη σελίδα. Το apn είναι σκέτο internet. Έχει αλλάξει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Εντάξει επανήλθε... όλο περίεργα κάνει η βονταφον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Τώρα που το δοκίμασα με δεδομένα μπαίνει κανονικά στην σελιδα ανανεωσης της Vodafone και βγάζει και τα πακέτα για ανανέωση. Αυτό που είδα είναι ότι στην εφαρμογή ξαναεβγαλαν τα πακέτα για ανανεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Ξέρουμε πόσα gb από τα δεδομένα των πακέτων χρησιμοποιούνται για περιαγωγή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Σήμερα περιμένω την κάρτα νά κάνω εγγραφή στήν εφαρμογή Vodafone και δουλεύει σέ κινητό κατευθείαν; Η θέλει χειροκίνητα ρυθμίσεις;Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Σε κινητό θα χρειαστεί να περάσεις χειροκίνητα το APN : internet Διότι αυτόματα μπαίνει το internet.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Σε κινητό θα χρειαστεί να περάσεις χειροκίνητα το APN : internet Διότι αυτόματα μπαίνει το internet.vodafone.gr Μόνο αυτό; internet γράφω;Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Ναι μόνο αυτό θα χρειστείς και ίσως να κλήσεις και να ανοίξεις ξανά το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntelas46 Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 1 ώρα πριν, tolisfar said: Σήμερα περιμένω την κάρτα νά κάνω εγγραφή στήν εφαρμογή Vodafone και δουλεύει σέ κινητό κατευθείαν; Η θέλει χειροκίνητα ρυθμίσεις; Οδηγίες Giga_WiFi_on_the_spot_manual.pdf 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2022 Ναι μόνο αυτό θα χρειστείς και ίσως να κλήσεις και να ανοίξεις ξανά το τηλέφωνο. ΟδηγίεςGiga_WiFi_on_the_spot_manual.pdfΣάς ευχαριστω παίδες Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. March 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2022 Έχει κανείς άλλος θέμα με το my Vodafone? Σήμερα μου ήρθε η σιμ, μου την ενεργοποίησαν, έκανα εγγραφή και μετα μου έβγαζε μήνυμα Το Μy Vodafone δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή!Παρακαλώ δοκίμασε αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Καί σέ εμένα τό κάνει σε την εφαρμογή δεν μπορώ να κατεβάσω επειδή έχω διεύθυνση Γερμανία Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 13 ώρες πριν, pavlos77 said: Έχει κανείς άλλος θέμα με το my Vodafone? Σήμερα μου ήρθε η σιμ, μου την ενεργοποίησαν, έκανα εγγραφή και μετα μου έβγαζε μήνυμα Το Μy Vodafone δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή!Παρακαλώ δοκίμασε αργότερα. Ενδέχεται να χρειαστούν μέχρι και 48 ώρες για να λειτουργήσει το My Vodafone Web και App. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 2 ώρες πριν, paanos said: Ενδέχεται να χρειαστούν μέχρι και 48 ώρες για να λειτουργήσει το My Vodafone Web και App. Ναι όντως. Σήμερα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Ναι όντως. Σήμερα λειτουργεί κανονικά.Υπάρχει περίπτωση να βρώ την εφαρμογή εκτός play store ?Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 1 hour ago, tolisfar said: Υπάρχει περίπτωση να βρώ την εφαρμογή εκτός play store ? Μπορείς να προσθέσεις ελληνική διεύθυνση στο Play Store και να τη κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 1 ώρα πριν, paanos said: Μπορείς να προσθέσεις ελληνική διεύθυνση στο Play Store και να τη κατεβάσεις. Ή και να βάλει το Aurora Store και να το κατεβάσει από εκεί. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Μπορείς να προσθέσεις ελληνική διεύθυνση στο Play Store και να τη κατεβάσεις. Δεν μπορώ με τίποτα νά τό αλλάξω.Εχω Γερμανία.Αλλα ήμαστε off topic Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 On 5/3/2022 at 10:04 ΜΜ, tolisfar said: Δεν μπορώ με τίποτα νά τό αλλάξω.Εχω Γερμανία.Αλλα ήμαστε off topic Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγώ πάντως την βρήκα την εφαρμογή αν πατήσεις my Vodafone APK στο google το βρισκεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Ερωτηση: Μπορει να μετατραπει η sim σε esim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 εγώ πάντως την βρήκα την εφαρμογή αν πατήσεις my Vodafone APK στο google το βρισκειςΤην βρήκα από τό aurora store. Μια χαρά Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Ερωτηση: Μπορει να μετατραπει η sim σε esim?Από το site της εταιρείας :Sent from my Galaxy S10e 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 3 ώρες πριν, cv19985 said: Ερωτηση: Μπορει να μετατραπει η sim σε esim? Ναι! ΤΟ έκανα εγώ στο συμβόλαιο μου! Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 1 ώρα πριν, petpapoy said: Ναι! ΤΟ έκανα εγώ στο συμβόλαιο μου! Εκανες esim vodafone giga wifi on the spot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 5 ώρες πριν, petpapoy said: Ναι! ΤΟ έκανα εγώ στο συμβόλαιο μου! esim σε giga wifi on the spot ή esim σε συμβολαιο/συνδεση vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts