Jump to content

Vodafone Giga WiFi on the spot

karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανε και σε μένα, είχα internet στο κινητό αλλά δεν είχα στο pc/win10 και σε ένα Samsung tablet. Αναγκάστηκα να αλλάξω τις ρυθμίσεις DNS και στα δύο και όλα δούλεψαν. Δεν έχω ιδέα γιατί.

Screenshot-2020-12-26-215018.png

Τυχαίο μάλλον.

Δοκίμασε να τα επαναφέρεις να δούμε αν θα συνεχίσει να δουλεύει.

To δοκίμασα και αυτό. Δουλεύει με auto DNS για λίγες ώρες και ξανά το ίδιο μετά, συνδέεται δλδ κανονικά στο wifi hotspot αλλά δεν έχω internet και αναφέρει DNS ως αιτία το troubleshoot στα windows. Θα συμφωνούσα με τo τυχαίο, μιας και όντως δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αν δεν συνέβαινε και με το tablet, που και αυτό συνδέεται κανονικά στο hotspot αλλά δεν έχει internet. Mπορεί βέβαια να ναι και κάτι στο κινητό μιας και η συσκευή μοιράζει το internet στις 2 άλλες.

Τώρα έχω μια WIND λόγω των δωρεάν DATA(κ απίστευτης ταχύτητας 60+) και το χω στο αυτόματο χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα δοκιμάσω ξανά μετά τις 3/1 με την GIGA και θα ενημερώσω αν λύθηκε.

Τι γίνεται ρε παιδιά!! Μετά τα τελευταία ποστ δοκίμασα κι εγώ και όντως δεν κάνει tethering από ένα παλιό κινητό που έχω την κάρτα, ενώ στο κινητό το ίδιο έχει ιντερνετ.. Εχει δοκιμάσει κάποιος αν δουλεύει με συσκευή mifi;;

Κι εμένα πριν δούλευε κανονικότατα!! Την κάρτα την έχω σε ένα redmi 7Α, που το έχω μόνο για Hotspot..

Για να δούμε θα βρεθεί λύση; αν κάποιος το καταφέρει ας ενημερώσει κι εδώ!

Edited by thansof_7

Ωραία! Οπότε τι γίνεται με το θεμα με τα κινητά σε Hotspot? Πολύ περίεργο γιατί πριν λίγο καιρό δούλευε μια χαρά..

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προ καιρού είχε αναφερθεί σε αυτό το νήμα ότι για να λειτουργήσει το hotspot χρειάζονται οι ακόλουθες ρυθμίσεις

apn : internet

User name : user

Password : pass

Τύπος MVNO : SPN

Τιμή MVNO : Vodafone GR

Αυτά δεν έχουν πειραχτεί. Χωρίς αυτό το apn δεν έχεις internet στο κινητό, δεν βλέπει η sim το network. Αφού κάνεις αυτές τις απαραίτητες ρυθμίσεις και αποθηκεύσεις το apn, η sim βλέπει το δίκτυο και έχεις internet στο κινητό. Το hotspot αφορά την σύνδεση και μοίρασμα του internet σε άλλες συσκευές. Eκεί υπάρχει θέμα, οι συσκευές βλέπουν και συνδέονται στο hotspot, με καλώδιο ή WiFi αλλά δεν έχουν internet. H λύση που βρήκα ήταν η αλλαγή των DNS servers στις ρυθμίσεις network adapter στα windows 10 αλλά και στο tablet. Έβαλα τους πολύ γνωστούς της Cloudflare

Primary, secondary DNS servers: 1.1.1.1 and 1.0.0.1.

Δεν έχω δοκιμάσει άλλους.

Να σημειώσω πως η CU με το unlimited data θέλει άλλο APN.

Προ καιρού είχε αναφερθεί σε αυτό το νήμα ότι για να λειτουργήσει το hotspot χρειάζονται οι ακόλουθες ρυθμίσεις

σε μενα τουλαχιστον, δεν αποθηκευει την αλλαγη του mvno type.

iphone 14 pro

Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία και την σιμ κάρτα καθώς και τη συσκευή. Έχει 2 εβδομάδες που δεν μου το έχουν στείλει, έχει κάποιος αντιμετοποίσει κάτι αντίστοιχο;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία και την σιμ κάρτα καθώς και τη συσκευή. Έχει 2 εβδομάδες που δεν μου το έχουν στείλει, έχει κάποιος αντιμετοποίσει κάτι αντίστοιχο;

Μηπως εχεις προσεξει τι γινεται με της εταιριες ταχυμεταφορων..........λεω εγω τωρα...........:rolleyes:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μηπως εχεις προσεξει τι γινεται με της εταιριες ταχυμεταφορων..........λεω εγω τωρα...........:rolleyes:

Ξέρω, αλλά με λέγανε θα επικοινωνήσουν εντός 2 εργάσιμων, τίποτα.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει άψογα. Συσκευή Samsung M20 και Huawei P8 lite και τα δύο δουλεύουν άψογα μεταξύ τους με εναλλαγή.

Υπόψιν μόνο ΑΡΝ internet έχω βάλει και όλα τα άλλα κενά.

Επομένως δεν είναι κομμένο από την εταιρεία.

Edited by pavlitakis1

Εγώ μόλις τώρα δοκίμασα τις παρακάτω ρυθμίσεις που είχαν αναφερθεί σε παλιότερο ποστ.

Προς το παρόν δείχνει ότι δουλεύει...και λέω προς το παρόν γιατί κι εγώ πριν είχα το apn μόνο Internet και τα υπόλοιπα κενά, δούλευε αλλά σήμερα που το τσέκαρα δεν δούλεψε κ έτσι προσέθεσα και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις και δεν να κάνει κανονικά τον διαμοιρασμό!

(οι συσκευές μιυ είναι redmi 7A για Hotspot & poco f2 για κυρία συσκευή)

Τι γίνεται ρε παιδιά, λύθηκε τελικά το θέμα με το tethering από κινητό;;

Βάζω την κάρτα να το δοκιμάσω και εγώ μια

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με αυτές τις ρυθμίσεις εμένα παίζει κανονικά το tethering. Δεν τις έκανα εγώ βασικά, έτσι ήταν από μόνο του.

2uGau1P.jpg

ocYm99v.jpg

zTmUeY0.jpg

Q0Bfsez.jpg

Τι γίνεται ρε παιδιά, λύθηκε τελικά το θέμα με το tethering από κινητό;;

Δεν υπάρχει πρόβλημα από βονταφον.

Δοκίμασε κάποια άλλη συσκευή και αν δεν δουλέψει, επικοινώνησε με κάποιο κατάστημα.

Και θα προσπαθησουν να σε πείσουν να παρεις mifi οπως εκαναν σε γνωστη που το Huawei της ηταν ασυμβατο με τη σιμ οπως της ειπαν. Αυτο που ειχα δει είναι οτι δεν ειχε διαθεσιμα τα πεδια spn - mvno στις ρυθμίσεις.

Και θα προσπαθησουν να σε πείσουν να παρεις mifi οπως εκαναν σε γνωστη που το Huawei της ηταν ασυμβατο με τη σιμ οπως της ειπαν. Αυτο που ειχα δει είναι οτι δεν ειχε διαθεσιμα τα πεδια spn - mvno στις ρυθμίσεις.

Ούτε εμένα έχει αλλά παίζει κανονικά με ένα mifi του ebay.

σε κινητο huawei αναφερομουν. Τωρα πως γινεται να παιζει στα mifi της vodafone και σε άλλα που λες χωρις προβλημα δεν ξερω.

υ.γ. off topic δωσε λινκ απο το mifi του ebay αν μπορεις.

Πως θα κάνω να μην έρχεται σπίτι λογαριασμός;
Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δήλωσε για ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Γρήγορα και απλά αν δεν θες να περιμένεις στο τηλέφωνο.

Δεν γίνεται και μέσα απο την σελίδα της voda?

Δεν χρειάζεται.

Μέσα από το my vodafone ενεργοποιεί το ebill.