Sofos_5 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Minuum keyboard όποιος θέλει δοκιμάζει . Και ένα hands - on http://www.androidpolice.com/2013/06/18/hands-on-minuum-keyboard-beta-good-enough-to-renew-my-faith-in-crowd-funded-campaigns/ Το είχα δει πριν κανένα μήνα και ήμουν ενθουσιασμένος, το έψαξα μήπως και βρω την beta έκδοση του πουθενά αλλά μάταια.. Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να το λειτουργήσω στη πράξη! Edit : Οκ, δεν είχα ψάξει πολύ τελικά.. Για κάποιον που έχει μάθει στο Swype η μετάβαση είναι δύσκολη. Δύσκολη, όχι απίθανη. Επιλογή γλώσσας μιας και beta δεν υπάρχει οπότε δεν μπόρεσα να δοκιμάσω τα ελληνικά. Είναι όμως πολύ όμορφο να έχεις όλη την οθόνη ελεύθερη. Για του λόγου το αληθές..http://img.tapatalk.com/d/13/06/20/suqydupe.jpg Edit : Τώρα στα δικά μας.. Στο Swype, υπάρχει κανένα θέμα της προκοπής, γνωρίζει κανένας? Edited June 20, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το είχα δει πριν κανένα μήνα και ήμουν ενθουσιασμένος, το έψαξα μήπως και βρω την beta έκδοση του πουθενά αλλά μάταια.. Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να το λειτουργήσω στη πράξη! Edit : Οκ, δεν είχα ψάξει πολύ τελικά.. Για κάποιον που έχει μάθει στο Swype η μετάβαση είναι δύσκολη. Δύσκολη, όχι απίθανη. Επιλογή γλώσσας μιας και beta δεν υπάρχει οπότε δεν μπόρεσα να δοκιμάσω τα ελληνικά. Είναι όμως πολύ όμορφο να έχεις όλη την οθόνη ελεύθερη. Για του λόγου το αληθές..http://img.tapatalk.com/d/13/06/20/suqydupe.jpg Edit : Τώρα στα δικά μας.. Στο Swype, υπάρχει κανένα θέμα της προκοπής, γνωρίζει κανένας? Ποιό έχεις; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ποιό έχεις; Το original Swype με τα χάλια θέματα του.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το SWYPE έχει στάνταρ καμία 13 θέματα στις ρυθμίσεις του. Δεν νομίζω να μπορείς να προσθέσεις άλλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το original Swype με τα χάλια θέματα του.. Όντως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο τα θέματα που έχει. Εγώ, πάντως, έχω βάλει το "Αρκτική", γιατί ταιριάζει με το λευκό S2.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Έχει βρει κανείς τρόπο να κρατήσει backup από το λεξικό του stock πληκτρολογίου της Google; Πήρα ένα backup με το titanium και έμεινα ήσυχος, αλλά όπως αποδείχθηκε, τρίχες. Λέει ότι το επανέφερε αλλά πάλι δέν έκανε τίποτα. Βρήκα μια εφαρμογή στο play store (user dictionary manager UDM) αλλά μπλέκει τις γλώσσες. Το δοκίμασα και φαίνεται πως δουλεύει. Υπάρχει όμως κάτι πιο σίγουρο; Edit: το mybackup pro το κάνει παρά πολύ εύκολα και απλά. Shame on titanium!!! Edited June 20, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχει βρει κανείς τρόπο να κρατήσει backup από το λεξικό του stock πληκτρολογίου της Google; Πήρα ένα backup με το titanium και έμεινα ήσυχος, αλλά όπως αποδείχθηκε, τρίχες. Λέει ότι το επανέφερε αλλά πάλι δέν έκανε τίποτα. Βρήκα μια εφαρμογή στο play store (user dictionary manager UDM) αλλά μπλέκει τις γλώσσες. Το δοκίμασα και φαίνεται πως δουλεύει. Υπάρχει όμως κάτι πιο σίγουρο; Edit: το mybackup pro το κάνει παρά πολύ εύκολα και απλά. Shame on titanium!!! Νομίζω πως και το helium έχει τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Νομίζω πως και το helium έχει τέτοια επιλογή. Έχεις δίκιο και μάλιστα στην δωρεάν έκδοση. Επιπλέον, εμφανίζει τα λεξικά που χρησιμοποιείς, πχ Greek, English και όχι ένα γενικό, για όλες τις γλώσσες. Δηλαδή το επαναφέρει όπως ακριβώς το άφησες, ακόμη και τις συντομεύσεις των λέξεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πειτε μου ρε παιδες ενα πληκτρολογιο με τονισμο λεξεων εκτος του greek keyboard..τωρα το πηρα και ψαχνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Πειτε μου ρε παιδες ενα πληκτρολογιο με τονισμο λεξεων εκτος του greek keyboard..τωρα το πηρα και ψαχνομαι swype, swiftkey, smart keyboard και άλλα.... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει απαντηση,καποιο πληκτρολιγιο που εχει emotions??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει απαντηση,καποιο πληκτρολιγιο που εχει emotions??? The emoticons χρειαζονται υποστηριξη απ τον reader. Το ιδιο το πληκτολογιο που εχεις, οταν γραφεις στο skype, γραφει εικονιτσες. Τα εμοτικονς ειναι συνδιασμος σημειων που υπαρχουν σ ολα τα πληκτρολογια. Edited June 23, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει απαντηση,καποιο πληκτρολιγιο που εχει emotions??? Επαυξάνοντας από το προηγούμενο, το Swype σίγουρα έχει, αλλά το ίδιο και τα πιο πολλά πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 The emoticons χρειαζονται υποστηριξη απ τον reader. Το ιδιο το πληκτολογιο που εχεις, οταν γραφεις στο skype, γραφει εικονιτσες. Τα εμοτικονς ειναι συνδιασμος σημειων που υπαρχουν σ ολα τα πληκτρολογια. Επαυξάνοντας από το προηγούμενο, το Swype σίγουρα έχει, αλλά το ίδιο και τα πιο πολλά πληκτρολόγια. Κάτι μου λέει πως δεν εννοεί emoticons αλλά emoji. Τα οποία θέλουν ξεχωριστή εφαρμογή ή το Symbols Text και υπάρχουν και κάποια άλλα πληκτρολόγια που υποστηρίζουν. Αν εννοεί απλά emoticons εννοείται ότι ισχύει αυτό που είπατε. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Κάτι μου λέει πως δεν εννοεί emoticons αλλά emoji. Τα οποία θέλουν ξεχωριστή εφαρμογή ή το Symbols Text και υπάρχουν και κάποια άλλα πληκτρολόγια που υποστηρίζουν. Αν εννοεί απλά emoticons εννοείται ότι ισχύει αυτό που είπατε. Πολυ σωστα,emoji εννοω!!!!λαθος δικο μου!οπως εχει το iphone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Υπάρχει update για το TouchPal Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Υπάρχει update για το TouchPal Δεν έχει ελληνικά όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Δεν έχει ελληνικά όμως... Αν κανεις το update μεσα απο το play εχει κανονικα ελληνικα, φαινεται στης εικονες που ανεβασα πριν στο ''κουμπακι'' αλλαγης γλωσσας :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Αν κανεις το update μεσα απο το play εχει κανονικα ελληνικα, φαινεται στης εικονες που ανεβασα πριν στο ''κουμπακι'' αλλαγης γλωσσας :) Έβαλαν ξανά τα ελληνικά δηλαδή, ή υπάρχουν μόνο σε όσους το είχαν εγκατεστημένο πριν καταργηθούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Έβαλαν ξανά τα ελληνικά δηλαδή, ή υπάρχουν μόνο σε όσους το είχαν εγκατεστημένο πριν καταργηθούν; Υπάρχουν μόνο σε όσους το είχαν εγκατεστημένο πριν καταργηθούν, αλλά μπορείς να βρεις την παλιά έκδοση που είχε τα ελληνικά. Ένας φίλος είχε δώσει το link πριν λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Υπάρχουν μόνο σε όσους το είχαν εγκατεστημένο πριν καταργηθούν, αλλά μπορείς να βρεις την παλιά έκδοση που είχε τα ελληνικά. Ένας φίλος είχε δώσει το link πριν λίγο καιρό. Ναι το ξέρω πως υπάρχει ξεχωριστά σαν apk, αλλά έχω την εντύπωση πως πρέπει να βάλεις παλιότερη έκδοση του touchpal, και αν βάλεις την τελευταία έκδοση, πάλι δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το λεξικό του Touchpal πράγματι είναι το καλύτερο, αλλά οι διορθώσεις του είναι λίγο χάλι. Πρέπει να γράφω με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι με το Swiftkey. Επειδή ήμουν περίεργος να το ξαναδώ μετά από αυτά που άκουσα, βρήκα μια παλιότερη έκδοση που υποστήριζε ελληνικά, κατέβασα το greek language pack, και μετά πέρασα από πάνω το τελευταίο apk. Παρακάτω είναι link για την τελευταία έκδοση νομίζω που είχε ελληνικά. Βρείτε και το τελευταίο apk μετά και περάστε το από πάνω. http://www.androidct.com/touchpal-keyboard-5-3-7-0/#Download-tab Δεν μπορώ να το κατεβάσω. Υπάρχει καποιο αλλο linkγια να εχω την εκδοση με τα ελληνικά του touchpal? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Δεν μπορώ να το κατεβάσω. Υπάρχει καποιο αλλο linkγια να εχω την εκδοση με τα ελληνικά του touchpal? έλα φίλε στο κατέβασα και το ανέβασα στο zippyshare να το πάρεις από εκεί http://www44.zippyshare.com/v/51949050/file.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Ευχαριστώ. Το κατεβάζω τώρα. Οπότε μετά πατάω ή όχι ενημέρωσ; Και βασικά...... φίλη είμαι.... Edited June 30, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) ε καλά, που να το ξέρω; :lol: ψάχνω και'γω, δεν έχω καταφέρει να κάνω αυτό που λένε τα παιδιά παραπάνω. προς το παρόν έχω την έκδοση από το link που σου έδωσα και γω, και προσπαθώ για το update.To πρόβλημα είναι ότι στο play δεν μου εμφανίζει το Touchpal ως εγκατεστημένη εφαρμογή, οπότε δεν μπορώ να κάνω και update. Έβαλα καρφωτό το τελευταίο apk από το site τους, αλλά απλά μου έκανε αντικατάσταση και δεν είχε ελληνικά. Edited June 30, 2013 by opethmmad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts