Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είχα δει πριν κανένα μήνα και ήμουν ενθουσιασμένος, το έψαξα μήπως και βρω την beta έκδοση του πουθενά αλλά μάταια..

Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να το λειτουργήσω στη πράξη!

Edit : Οκ, δεν είχα ψάξει πολύ τελικά.. Για κάποιον που έχει μάθει στο Swype η μετάβαση είναι δύσκολη. Δύσκολη, όχι απίθανη. Επιλογή γλώσσας μιας και beta δεν υπάρχει οπότε δεν μπόρεσα να δοκιμάσω τα ελληνικά. Είναι όμως πολύ όμορφο να έχεις όλη την οθόνη ελεύθερη.

Για του λόγου το αληθές..http://img.tapatalk.com/d/13/06/20/suqydupe.jpg

Edit : Τώρα στα δικά μας.. Στο Swype, υπάρχει κανένα θέμα της προκοπής, γνωρίζει κανένας?

Edited by Sofos_5

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Το είχα δει πριν κανένα μήνα και ήμουν ενθουσιασμένος, το έψαξα μήπως και βρω την beta έκδοση του πουθενά αλλά μάταια..

Έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να το λειτουργήσω στη πράξη!

Edit : Οκ, δεν είχα ψάξει πολύ τελικά.. Για κάποιον που έχει μάθει στο Swype η μετάβαση είναι δύσκολη. Δύσκολη, όχι απίθανη. Επιλογή γλώσσας μιας και beta δεν υπάρχει οπότε δεν μπόρεσα να δοκιμάσω τα ελληνικά. Είναι όμως πολύ όμορφο να έχεις όλη την οθόνη ελεύθερη.

Για του λόγου το αληθές..http://img.tapatalk.com/d/13/06/20/suqydupe.jpg

Edit : Τώρα στα δικά μας.. Στο Swype, υπάρχει κανένα θέμα της προκοπής, γνωρίζει κανένας?

Ποιό έχεις;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το SWYPE έχει στάνταρ καμία 13 θέματα στις ρυθμίσεις του.

Δεν νομίζω να μπορείς να προσθέσεις άλλα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το original Swype με τα χάλια θέματα του..

Όντως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο τα θέματα που έχει. Εγώ, πάντως, έχω βάλει το "Αρκτική", γιατί ταιριάζει με το λευκό S2.:p

Έχει βρει κανείς τρόπο να κρατήσει backup από το λεξικό του stock πληκτρολογίου της Google;

Πήρα ένα backup με το titanium και έμεινα ήσυχος, αλλά όπως αποδείχθηκε, τρίχες. Λέει ότι το επανέφερε αλλά πάλι δέν έκανε τίποτα. Βρήκα μια εφαρμογή στο play store (user dictionary manager UDM) αλλά μπλέκει τις γλώσσες. Το δοκίμασα και φαίνεται πως δουλεύει. Υπάρχει όμως κάτι πιο σίγουρο;

Edit: το mybackup pro το κάνει παρά πολύ εύκολα και απλά. Shame on titanium!!!

Edited by cb600f

Έχει βρει κανείς τρόπο να κρατήσει backup από το λεξικό του stock πληκτρολογίου της Google;

Πήρα ένα backup με το titanium και έμεινα ήσυχος, αλλά όπως αποδείχθηκε, τρίχες. Λέει ότι το επανέφερε αλλά πάλι δέν έκανε τίποτα. Βρήκα μια εφαρμογή στο play store (user dictionary manager UDM) αλλά μπλέκει τις γλώσσες. Το δοκίμασα και φαίνεται πως δουλεύει. Υπάρχει όμως κάτι πιο σίγουρο;

Edit: το mybackup pro το κάνει παρά πολύ εύκολα και απλά. Shame on titanium!!!

Νομίζω πως και το helium έχει τέτοια επιλογή.

Νομίζω πως και το helium έχει τέτοια επιλογή.

Έχεις δίκιο και μάλιστα στην δωρεάν έκδοση. Επιπλέον, εμφανίζει τα λεξικά που χρησιμοποιείς, πχ Greek, English και όχι ένα γενικό, για όλες τις γλώσσες.

Δηλαδή το επαναφέρει όπως ακριβώς το άφησες, ακόμη και τις συντομεύσεις των λέξεων!

Πειτε μου ρε παιδες ενα πληκτρολογιο με τονισμο λεξεων εκτος του greek keyboard..τωρα το πηρα και ψαχνομαι

Πειτε μου ρε παιδες ενα πληκτρολογιο με τονισμο λεξεων εκτος του greek keyboard..τωρα το πηρα και ψαχνομαι

swype, swiftkey, smart keyboard και άλλα....

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει απαντηση,καποιο πληκτρολιγιο που εχει emotions???

The emoticons χρειαζονται υποστηριξη απ τον reader.

Το ιδιο το πληκτολογιο που εχεις, οταν γραφεις στο skype, γραφει εικονιτσες. Τα εμοτικονς ειναι συνδιασμος σημειων που υπαρχουν σ ολα τα πληκτρολογια.

Edited by pavlitakis1

Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει απαντηση,καποιο πληκτρολιγιο που εχει emotions???

Επαυξάνοντας από το προηγούμενο, το Swype σίγουρα έχει, αλλά το ίδιο και τα πιο πολλά πληκτρολόγια.

The emoticons χρειαζονται υποστηριξη απ τον reader.

Το ιδιο το πληκτολογιο που εχεις, οταν γραφεις στο skype, γραφει εικονιτσες. Τα εμοτικονς ειναι συνδιασμος σημειων που υπαρχουν σ ολα τα πληκτρολογια.

Επαυξάνοντας από το προηγούμενο, το Swype σίγουρα έχει, αλλά το ίδιο και τα πιο πολλά πληκτρολόγια.

Κάτι μου λέει πως δεν εννοεί emoticons αλλά emoji. Τα οποία θέλουν ξεχωριστή εφαρμογή ή το Symbols Text και υπάρχουν και κάποια άλλα πληκτρολόγια που υποστηρίζουν. Αν εννοεί απλά emoticons εννοείται ότι ισχύει αυτό που είπατε.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Κάτι μου λέει πως δεν εννοεί emoticons αλλά emoji. Τα οποία θέλουν ξεχωριστή εφαρμογή ή το Symbols Text και υπάρχουν και κάποια άλλα πληκτρολόγια που υποστηρίζουν. Αν εννοεί απλά emoticons εννοείται ότι ισχύει αυτό που είπατε.

Πολυ σωστα,emoji εννοω!!!!λαθος δικο μου!οπως εχει το iphone!

Υπάρχει update για το TouchPal

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν έχει ελληνικά όμως...

Αν κανεις το update μεσα απο το play εχει κανονικα ελληνικα, φαινεται στης εικονες που ανεβασα πριν στο ''κουμπακι'' αλλαγης γλωσσας :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν κανεις το update μεσα απο το play εχει κανονικα ελληνικα, φαινεται στης εικονες που ανεβασα πριν στο ''κουμπακι'' αλλαγης γλωσσας :)

Έβαλαν ξανά τα ελληνικά δηλαδή, ή υπάρχουν μόνο σε όσους το είχαν εγκατεστημένο πριν καταργηθούν;

Έβαλαν ξανά τα ελληνικά δηλαδή, ή υπάρχουν μόνο σε όσους το είχαν εγκατεστημένο πριν καταργηθούν;

Υπάρχουν μόνο σε όσους το είχαν εγκατεστημένο πριν καταργηθούν, αλλά μπορείς να βρεις την παλιά έκδοση που είχε τα ελληνικά. Ένας φίλος είχε δώσει το link πριν λίγο καιρό.

Υπάρχουν μόνο σε όσους το είχαν εγκατεστημένο πριν καταργηθούν, αλλά μπορείς να βρεις την παλιά έκδοση που είχε τα ελληνικά. Ένας φίλος είχε δώσει το link πριν λίγο καιρό.

Ναι το ξέρω πως υπάρχει ξεχωριστά σαν apk, αλλά έχω την εντύπωση πως πρέπει να βάλεις παλιότερη έκδοση του touchpal, και αν βάλεις την τελευταία έκδοση, πάλι δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.

Το λεξικό του Touchpal πράγματι είναι το καλύτερο, αλλά οι διορθώσεις του είναι λίγο χάλι. Πρέπει να γράφω με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από ότι με το Swiftkey.

Επειδή ήμουν περίεργος να το ξαναδώ μετά από αυτά που άκουσα, βρήκα μια παλιότερη έκδοση που υποστήριζε ελληνικά, κατέβασα το greek language pack, και μετά πέρασα από πάνω το τελευταίο apk. Παρακάτω είναι link για την τελευταία έκδοση νομίζω που είχε ελληνικά. Βρείτε και το τελευταίο apk μετά και περάστε το από πάνω.

http://www.androidct.com/touchpal-keyboard-5-3-7-0/#Download-tab

Δεν μπορώ να το κατεβάσω. Υπάρχει καποιο αλλο linkγια να εχω την εκδοση με τα ελληνικά του touchpal?

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν μπορώ να το κατεβάσω. Υπάρχει καποιο αλλο linkγια να εχω την εκδοση με τα ελληνικά του touchpal?

έλα φίλε στο κατέβασα και το ανέβασα στο zippyshare να το πάρεις από εκεί

http://www44.zippyshare.com/v/51949050/file.html

Ευχαριστώ. Το κατεβάζω τώρα. Οπότε μετά πατάω ή όχι ενημέρωσ;

Και βασικά...... φίλη είμαι....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

ε καλά, που να το ξέρω; :lol:

ψάχνω και'γω, δεν έχω καταφέρει να κάνω αυτό που λένε τα παιδιά παραπάνω. προς το παρόν έχω την έκδοση από το link που σου έδωσα και γω, και προσπαθώ για το update.To πρόβλημα είναι ότι στο play δεν μου εμφανίζει το Touchpal ως εγκατεστημένη εφαρμογή, οπότε δεν μπορώ να κάνω και update.

Έβαλα καρφωτό το τελευταίο apk από το site τους, αλλά απλά μου έκανε αντικατάσταση και δεν είχε ελληνικά.

Edited by opethmmad

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου