jastonas Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 1. Swype για όλους τους λόγους που αναφέρθηκε πιο πάνω 2. Touchpal γιατί είναι εξίσου καλό, αλλά έχει και βελάκια και έξτρα δυνατότητες όπως copy paste κλπ. Δυστυχώς δεν έχει επίσημα Ελληνικά. Κάπου είχα διαβάσει, ότι είχε βγει Ελληνικό pack για το Touchpal για συγκεκριμένες συσκευές.Μπορεί κάποιος να το στείλει? Το ξέρεις ότι το swype έχει select, select all, cut, copy, paste; Όλα αυτά, με συντομεύσεις! Όπου S = Swype key. S = select S --> A = Select all S --> X = cut S --> C = copy S --> V = paste Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Το κλασικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο με τα ABC,def κλπ δεν το έχει το Swype, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Το κλασικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο με τα ABC,def κλπ δεν το έχει το Swype, ε; Εάν δεις πως λειτουργεί θα καταλάβεις ότι δε χρειάζεται αυτού του είδους το πληκτρολόγιο. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) 1. Swype για όλους τους λόγους που αναφέρθηκε πιο πάνω 2. Touchpal γιατί είναι εξίσου καλό, αλλά έχει και βελάκια και έξτρα δυνατότητες όπως copy paste κλπ. Δυστυχώς δεν έχει επίσημα Ελληνικά. Κάπου είχα διαβάσει, ότι είχε βγει Ελληνικό pack για το Touchpal για συγκεκριμένες συσκευές.Μπορεί κάποιος να το στείλει? Touchpal με ελληνικα απο το ideos x5. Για αναλυση οθονης 480 x 800 pixels. Πρωτα καντε εγκατασταση το touchpal και μετα το GreekPack. Touchpal http://depositfiles.com/files/xa8tzmq84 GreekPack http://depositfiles.com/files/ipa3zsndd Edited May 4, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Touchpal με ελληνικα απο το ideos x5. Ισως να κατεβαζατε τη επισημη εφαρμογη απο το play(λογο οτι θα υπαρχουν ενημερωσεις) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb290ZWsuc21hcnRpbnB1dHY1Il0. και μετα το ελληνικο GreekPack απο το λινκ. Ανεβαζω και τα δυο. Πρωτα καντε εγκατασταση το touchpal (απο το play ή απο τα λινκ απο κατω) και μετα το GreekPack. Touchpal http://depositfiles.com/files/xa8tzmq84 GreekPack http://depositfiles.com/files/ipa3zsndd Ημμ. Εγκατέστησα στο Νοοκ το Touchpal από Μάρκετ, μετά το language pack αλλά Ελληνική γλώσσα δεν βγαίνει στο μενού. Καμιά ιδέα;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 (edited) Ημμ. Εγκατέστησα στο Νοοκ το Touchpal από Μάρκετ, μετά το language pack αλλά Ελληνική γλώσσα δεν βγαίνει στο μενού. Καμιά ιδέα;; Κανε εκαθαριση δεδομενων-διαγραφη της εφαρμογης και μετα εγκατασταση απο τα λινκ που δινω(οχι απο το play) μπας και δουλεψει. Εγκατασταση το touchpal και μετα το GreekPack. Edit: το εκανα εγκατασταση με τον τροπο που αναφερω στο xperia s για να το δοκιμασω, η εφαρμογη δουλευει με αγγλικα-ελληνικα αλλα δεν κανει για την αναλυση της οθονης, το βγαζει μικρο. το ideos x5 εχει 480 x 800 pixels edit 1 : διορθωθηκε το παλιο μου ποστ. Edited May 4, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Έχω ένα θεματάκι με το swype. Εγκατέστησα την ελληνική γλώσσα αλλά πάνω από κάθε πλήκτρο δεν εμφανίζει τα γράμματα ενω στην αγγλική τα εμφανίζει κανονικά. Ξέρετε τι παίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ψάχνω αγγλοελληνικό keyboard για το tablet μου σε στυλ swipe. Βασικό, να παίζει σε 7άρα οθόνη με ανάλυση 1024x600 και σε ICS. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Touchpal με ελληνικα απο το ideos x5. Για αναλυση οθονης 480 x 800 pixels. Πρωτα καντε εγκατασταση το touchpal και μετα το GreekPack. Touchpal http://depositfiles.com/files/xa8tzmq84 GreekPack http://depositfiles.com/files/ipa3zsndd Το εγκατέστησα. Δεν έχει όμως καμία σχέση με το touchpal του store. Η μεγάλη του διάφορα είναι ότι δεν λειτουργεί με σύρσιμο του δακτύλου, όπως το Swype και το επίσημο touchpal, αλλά με πληκτρολόγηση κάθε γράμματος όπως όλα τα συμβατικά πληκτρολόγια. Όσο και αν έψαξα τις ρυθμίσεις δεν μπόρεσα να βρω κάτι για να το αλλάξω. Πάντως το touchpal του store που δοκίμασα στα αγγλικά, δείχνει να είναι αρκετά καλύτερο από το Swype και πιο γρήγορο. Μακάρι να βγάλουν και πακέτο με την ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 καλα.... απο τη χαρα μου δεν ειδα οτι γραφει ''ληψη γλωσσων'' :lol: το ποιο καλο πληκρολογιο για εμενα, το εχω και στο ideos χ5 πολυ καιρο! Καλησπέρα, εγώ σε Nexus S με 4.0.4 και το Swype Beta δεν βλέπω "λήψη γλωσσών". Καμμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπέρα, εγώ σε Nexus S με 4.0.4 και το Swype Beta δεν βλέπω "λήψη γλωσσών". Καμμία ιδέα? ρυθμισεις> γλωσσα και πληκτρολογιο>ρυθμισεις swype>επιλογες γλωσσας>ληψη γλωσσων. @pektis7 δεν ξερω πως ειναι το touchpal απο το play, καλα εκανες και εγραψες για της διαφορες με αυτο απο το ideos x5. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 ρυθμισεις> γλωσσα και πληκτρολογιο>ρυθμισεις swype>επιλογες γλωσσας>ληψη γλωσσων. x5. Καλημέρα, τα έχω βρει αυτά αλλά δεν έχει την λήψη, μήπως επειδή είναι η τελευταία beta? Θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καλημέρα, τα έχω βρει αυτά αλλά δεν έχει την λήψη, μήπως επειδή είναι η τελευταία beta? Θα δείξει χθες το βραδυ εκανε ενημερωση η εφαρμογη swype. Swype ρυθμισεις Swype>προτιμησεις> Εκδοση 3.26.92D.39062.t0.10977.ENSP Και στις εφαρμογες Swype εκδοση 3.26.92.39062 Swype Installer εκδοση 2.0 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 χθες το βραδυ εκανε ενημερωση η εφαρμογη swype. Swype ρυθμισεις Swype>προτιμησεις> Εκδοση 3.26.92D.39062.t0.10977.ENSP Και στις εφαρμογες Swype εκδοση 3.26.92.39062 Swype Installer εκδοση 2.0 OK το βρήκα. Είχα την σωστή έκδοση αλλά δεν το είχα επιλέξει στην εισαγωγή κειμένου. :O Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Θέλω να κάνω μία δύσκολη ερώτηση (κατά τη γνώμη μου) σε σχέση με επιλογή πληκτρολογίου. Χρειάζομαι ένα πληκτρολόγιο που να έχει λεξικό για Ελληνικά, Αγγλικά και Σέρβικα (δε με ενοχλεί αν θα είναι λατινικό ή κυριλλικό το αλφάβητο, αν και θα προτιμούσα κυριλλικό μιας και το χρησιμοποιώ περισσότερο). Προς το παρόν χρησιμοποιώ το smart keyboard αλλά επειδή δεν υπάρχει λεξικό για τα σέρβικα, χρησιμοποιώ σαν γλώσσα τα κροατικά (τα οποία μοιάζουν πάρα πολύ με τα σέρβικα) και που έχει λεξικό. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Θέλω να κάνω μία δύσκολη ερώτηση (κατά τη γνώμη μου) σε σχέση με επιλογή πληκτρολογίου. Χρειάζομαι ένα πληκτρολόγιο που να έχει λεξικό για Ελληνικά, Αγγλικά και Σέρβικα (δε με ενοχλεί αν θα είναι λατινικό ή κυριλλικό το αλφάβητο, αν και θα προτιμούσα κυριλλικό μιας και το χρησιμοποιώ περισσότερο). Προς το παρόν χρησιμοποιώ το smart keyboard αλλά επειδή δεν υπάρχει λεξικό για τα σέρβικα, χρησιμοποιώ σαν γλώσσα τα κροατικά (τα οποία μοιάζουν πάρα πολύ με τα σέρβικα) και που έχει λεξικό. To multiling keyboard! :up: Έχω μόνιμα 5 γλώσσες. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 To multiling keyboard! :up: Έχω μόνιμα 5 γλώσσες. Σε ευχαριστώ πολύ. Χρησιμοποιείς και εσύ σέρβικα μήπως; Αν ναι, πήρε το μάτι σου λατινικά; Γιατί εγώ κυριλλικά βρήκα μόνο. Πρέπει να το δοκιμάσω και να εξοικειωθώ. Όταν είχα αγοράσει το Nexus S το είχα χρησιμοποιήσει και μετά συνέχεια το smart. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ. Χρησιμοποιείς και εσύ σέρβικα μήπως; Αν ναι, πήρε το μάτι σου λατινικά; Γιατί εγώ κυριλλικά βρήκα μόνο. Πρέπει να το δοκιμάσω και να εξοικειωθώ. Όταν είχα αγοράσει το Nexus S το είχα χρησιμοποιήσει και μετά συνέχεια το smart. Δε μιλάω καμία γλώσσα με κυριλλικό. :( Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ποιο πληκτρολλογιο μου προτεινετε για το xperia 10 mini που εχει οθονη μια σταλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ποιο πληκτρολλογιο μου προτεινετε για το xperia 10 mini που εχει οθονη μια σταλια? Το Swype είναι ότι πρέπει για μικρές οθόνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Δε μιλάω καμία γλώσσα με κυριλλικό. :( Δεν πειράζει, απλά σε ρώτησα μήπως και υπήρχε plugin για λατινική γραφή και δεν το είδα. Έτσι κι αλλιώς κυριλλικά συνηθίζω να γράφω, οπότε δεν έχω ζήτημα. Και τέλος, μία ερώτηση ακόμα: γιατί πολλές φορές στα ελληνικά όταν γράφω μου βγάζει αριθμούς αντί για τη λέξη; Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό (πάντα στο multiling αναφέρομαι). Επίσης, δε μου εμφανίζει κάποιες λέξεις όταν αλλάζω layout ανάμεσα σε T9 και πλήρες πληκτρολόγιο. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Το Swype είναι ότι πρέπει για μικρές οθόνες Στο Play store το κανω search και μου βγαζει αποτελεσμα πρωτο το touchpal. Ο μονος τροπος να το κατεβασω ειναι να κανω register στο Official site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Στο Play store το κανω search και μου βγαζει αποτελεσμα πρωτο το touchpal. Ο μονος τροπος να το κατεβασω ειναι να κανω register στο Official site? Swype ...... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Επειδή "έφαγα" τον κόσμο να βρω το HTC ime που να δουλεύει σε Android 4.0 (το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν το αλλάζω) Μπορείτε να το κατεβάσετε από το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594642 http://img849.imageshack.us/img849/3874/screenshot2012041121173.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Σε ευχαριστω! Βασικά πλέον και επίσημα τα Ελληνικά εδώ Download installer - log in - download swype - download Greek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts