maglaras Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Μπορεί κανείς να τσεκάρει εάν μπορεί να κατεβάσει το swype είμαι πολύ καιρό γραμμένος στο site τους με αφήνει να κάνω log-in αλλά όταν ζητάω να κατεβάσω την τελευταία beta δεν μου στέλνειτο mail για να κατεβάσω την installer. Έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές αλλά ακόμα τζίφος. :( Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Εγώ έκανα απλά κλικ στο σύνδεσμο που είχα από το τελευταίο email και κατέβασε νέο installer... edit: και για την ιστορία μου έσπασε τα νεύρα, γιατί το δεν μετέφερε καν λεξικά και ρυθμίσεις από την προηγούμενη έκδοση. Edited September 25, 2012 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μπορεί κανείς να τσεκάρει εάν μπορεί να κατεβάσει το swype είμαι πολύ καιρό γραμμένος στο site τους με αφήνει να κάνω log-in αλλά όταν ζητάω να κατεβάσω την τελευταία beta δεν μου στέλνειτο mail για να κατεβάσω την installer. Έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές αλλά ακόμα τζίφος. :( Προχτές πέρασα την Βετα σε ένα Samsung Ace Duos χωρίς πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον ινσταλερ; η το backup απο το apk. εαν έχει Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον ινσταλερ; η το backup απο το apk. εαν έχει δεν τον έχω βολικό τώρα, αλλά δοκίμασε από το τηλέφωνο να δεις εάν σου δουλεύει το link: https://beta.swype.com/android/get Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 δεν τον έχω βολικό τώρα, αλλά δοκίμασε από το τηλέφωνο να δεις εάν σου δουλεύει το link: https://beta.swype.com/android/get Δούλεψε μια χαρά, σε ευχαριστώ. Είχα την έκδοση από εδώ το φόρουμ με το σκιν ics, η νέα beta μου φαίνεται ποιο ομαλή και με καλύτερη πρόβλεψη (λιγότερα λάθη στην ατσαλη χρήση) το μόνο μείον η θέση εναλλαγής γλώσσας που θα πάει θα το συνηθίσουμε όμως :cool: Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Η τελευταία έκδοση του Swype δε με έχει ενθουσιάσει... Πιο αργή η αλλαγή γλώσσας και μου χάνει λέξεις (ειδικά επαφές) που έβρισκε η προηγούμενη. Θα το παλέψω λίγο ακόμα, αλλά εάν ήταν να εκπαιδεύσω κάτι καινούργιο κράταγα και το Swiftkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Η τελευταία έκδοση του Swype δε με έχει ενθουσιάσει... Πιο αργή η αλλαγή γλώσσας και μου χάνει λέξεις (ειδικά επαφές) που έβρισκε η προηγούμενη. Θα το παλέψω λίγο ακόμα, αλλά εάν ήταν να εκπαιδεύσω κάτι καινούργιο κράταγα και το Swiftkey. Εγώ το άλλαξα με το swiftkey, γιατί λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ πολλές αγγλικές λέξεις και η μη ύπαρξη κουμπιού άμεσης αλλαγής είναι ανασταλτικός παράγοντας. Φυσικά το swype παραμένει ο γρηγορότερος τρόπος γραφής. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Εγώ το άλλαξα με το swiftkey, γιατί λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ πολλές αγγλικές λέξεις και η μη ύπαρξη κουμπιού άμεσης αλλαγής είναι ανασταλτικός παράγοντας. Φυσικά το swype παραμένει ο γρηγορότερος τρόπος γραφής. Νομιζω στο επισημο θεμα για το sgsiii εχει ανεβασει καποιος φιλος το apk προηγουμενης εκδοσης με το κουμπι γρηγορης εναλαγης γλωσσας. Αυτο εχω(για το sgsiii) και στο δικο μου τηλεφωνο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Η τελευταία έκδοση του Swype δε με έχει ενθουσιάσει... Πιο αργή η αλλαγή γλώσσας και μου χάνει λέξεις (ειδικά επαφές) που έβρισκε η προηγούμενη. Θα το παλέψω λίγο ακόμα, αλλά εάν ήταν να εκπαιδεύσω κάτι καινούργιο κράταγα και το Swiftkey. Είναι όντως μεγάλο μείον η αλλαγή γλώσσας αλλά σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλύτερο. Καλύτερες προβλέψεις μαθαίνει τις λέξεις που χρησιμοποιείς πιο πολύ και γενικά μέρα με την μέρα έρχεται στα μέτρα σου. Εγώ έχω βάλει στο note μου στο potraid mode να γράφω με Skype και στο landscape με swiftkey που με βολεύει περισσότερο εκεί και είμαι κομπλέ:) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλησπερα παιδες(ελπιζω να γραφω στο σωστο 8εμα) Εβαλα το go sms για τα μηνυματα.Το προβλημα μου ειναι οτι για να στειλω 160 χαρακτηρες πρεπει να γραφω στα ξενα.Αν παω να γραψω στα ελληνικα μου βγαζει 70 χαρακτηρες.Εψαξα στις ρυθμισεις και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη... καμια βοη8εια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 ρυθμισεις->send settings->enable local suport(τικαρεις) ρυθμισεις->send settings->supported languages->Greek sms mode Μετα επανεκκινηση της εφαρμογης και εισαι ΟΚ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Άσχετο με εφαρμογές, αλλά αφού δεν υπήρχε θέμα είπα να μην ανοίξω καινούριο...: Έχει κανείς εμπειρία με το logitech bluetooth keyboard for android 3.0? Είναι συμβατό με διάφορα software πληκτρολόγια; Γράφει Ελληνικά; κτλ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MRM_Terk Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημέρα!! Έχω το HTC desire HD με το πληκτρολόγιο το δικό του και θέλω να αφαιρέσω τη δόνηση όταν γράφω πχ. μήνυμα. Ξέρει κάποιος πως γίνεται?? Έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση σε όλη την οθόνη αλλά στο πληκτρολόγιο παραμένει. Υ.Γ. Ελπίζω να μην είμαι off topic Παράθεση ...nothing else matters...:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και να αφαιρέσεις από εκεί την δόνηση Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλημέρα!! Έχω το HTC desire HD με το πληκτρολόγιο το δικό του και θέλω να αφαιρέσω τη δόνηση όταν γράφω πχ. μήνυμα. Ξέρει κάποιος πως γίνεται?? Έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση σε όλη την οθόνη αλλά στο πληκτρολόγιο παραμένει. Υ.Γ. Ελπίζω να μην είμαι off topic πας στις ρυθμισεις πληκτρολογιου μετα στο πληκτρολογιο που χρησημοποιεις συνηθως το stock λεγετε διεθνες κατι τετοιο πατας εκει και ξετικαρεις αυτο που λεει χρηση απτων σχολιων Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MRM_Terk Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 το έψαξα καλά στις ρυθμίσεις "Γλώσσα και πληκτρολόγιο" και τίποτα δεν άλλαξε. Μήπως είναι πουθενά αλλού "κρυμμένη" η ρύθμιση?? :blink: Παράθεση ...nothing else matters...:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 το έψαξα καλά στις ρυθμίσεις "Γλώσσα και πληκτρολόγιο" και τίποτα δεν άλλαξε. Μήπως είναι πουθενά αλλού "κρυμμένη" η ρύθμιση?? :blink:οταν εισαι ΜΕΣΑ στην εφαρμογη μηνυματα πατας μενου και ρυθμισεις και εκει μεσα εχει νομιζω τρια υπομενου.δες σε ολα μηπως ειναι καπου εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 πας στο "γλωσσα και πληκτρολογια" ----> πληκτρολογιο android-----> δονηση κατα το πατημα Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MRM_Terk Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 λύθηκε το πρόβλημα!!! Ευχαριστώ σε όλους!! :thanks: Παράθεση ...nothing else matters...:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 λύθηκε το πρόβλημα!!! Ευχαριστώ σε όλους!! :thanks: Τελικά που ήταν η ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MRM_Terk Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 επειδή μπήκα σε πολλές ρυθμίσεις, αν θυμάμαι καλά αυτό λειτούργησε: ρυθμίσεις -> γλώσσα και πληκτρολόγιο -> Touch Input -> εισαγωγή κειμένου -> Δόνηση κατά την πληκτρολόγηση το είχα ξετσεκάρει, αλλά μάλλον δε το δέχθηκε πριν κανα μήνα που το πήρα και χθες τελικά ήταν τσεκαρισμένο, οπότε με το που το ξετσέκαρα, έφτιαξε οριστικά!! Παράθεση ...nothing else matters...:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZABLAKOS Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπέρα έχω βάλει για πληκτρολόγιο το Smart Keyboard Pro και δεν γνωρίζω πως ορθογραφικός έλεγχος ενεργοποιείται και προσπαθώ να βάλω το πληκτρολόγιο htc mod και μου λέει σταμάτησε να δουλεύει σφάλμα έχω την ρομ 4.1.1 (JB - Jelly Bean) CMTight Leo v1.0 (4.1.1) ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλησπέρα έχω βάλει για πληκτρολόγιο το Smart Keyboard Pro και δεν γνωρίζω πως ορθογραφικός έλεγχος ενεργοποιείται και προσπαθώ να βάλω το πληκτρολόγιο htc mod και μου λέει σταμάτησε να δουλεύει σφάλμα έχω την ρομ 4.1.1 (JB - Jelly Bean) CMTight Leo v1.0 (4.1.1) ευχαριστώ. Θα πρέπει να κατεβασεις την ελληνική γλώσσα πρώτα για να ενεργοποιησεις τον ορθογραφικά έλεγχο στα ελληνικα. Πηγαίνε στις ρυθμίσεις του smartkeyboard και επέλεξε και την ελληνική και μετά λογικα θα σε παει να κατεβάσεις το ελληνικό λεξικό απο το play store. Αν δεν σε παει τοτε πας download dictionary και στη λίστα απο το play store επιλέγεις την Greek...να θυμάσαι οτι εχει πολλές επιλογές και ρύθμισε τις πρώτα (text prediction πχ) για να το φέρεις στα μέτρα σου. Εχει αρκετές λέξεις μέσα, θα βάλεις και εσύ και άλλες στα ελληνικα με την χρήση σου αργότερα. Για να βάλεις μόνος σου θέμα θα πρέπει να φτιάξεις ενα φάκελο "skins" χύμα μέσα στο κινητο όταν το κανείς mount στο pc. Μέσα στο φάκελο βάζεις τα themes των πληκτρολογιων όπως ειναι σε zip. Δε τα ξεzipaρεις, τα βάζεις έτσι όπως ειναι μέσα στο φάκελο αυτόν. Μετά θα στα διαβάσει όταν πας στις επιλογές του smart keyboard pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts