Jump to content

MRM_Terk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MRM_Terk

  1. http://s32.postimg.org/awmgk09dx/Screenshot_2016_05_20_11_12_59.png upload image online free Αυτό βγαίνει αν πατήσω παρατεταμένα στα αρχεία που κατεβαίνουν. Θα δοκιμάσω σύντομα και το πρόγραμμα, αλλά και το lg backup και ελπίζω να πιάσει έστω 1 από τα 2!! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
  2. Ναι, τον es file explorer τον έχω!! Το apk τι ακριβώς είναι?? Πατώντας συνεχόμενα στα αρχεία αυτά, με στέλνει στο Λήψεις. Κάνω καθαρισμό δεδομένων και σταματάει, αλλά κάποιες φορές ξαναρχίζει αμέσως και κάποιες άλλες μετά από ώρες. Τα κατεβάζει όμως όπως και να 'χει!! Στη 2η φωτό είδα 818 αρχεία και τρόμαξα... έκλεισα το ίντερνετ!! ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ήθελα να κάνω επαναφορά, αλλά πως μπορώ να κρατήσω τα δεδομένα από κάποιες εφαρμογές και κάποια παιχνίδια, ώστε μετά την επαναφορά, να τα έχω ξανά στην προηγούμενη κατάσταση??
  3. http://s32.postimg.org/zb9rf4jt1/Screenshot_2016_05_19_18_32_55.png upload photo http://s32.postimg.org/5w0vei4p1/Screenshot_2016_05_07_00_25_18.png free upload ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για τη βοήθεια!! Ελπίζω να τα κατάφερα και να φαίνονται οι φωτό!!
  4. Καλησπέρα σας!! Έχω εδώ και 1 χρόνο περίπου το Lg G2 16GB και εδώ και 15 μέρες κατεβάζει κάτι αρχεία και δε σταματάει ώσπου να τα κατεβάσει, είτε είμαι με wi fi είτε με 3G. Δεν έχω κατεβάσει καμία διαφορετική εφαρμογή τελευταία (η τελευταία που κατέβασα ήταν κάπου μέσα Μαρτίου. Τα συγκεκριμένα αρχεία μου τρώνε και χώρο από τον ελάχιστο που μου απομένει. Σήμερα κατέβασε 322 αρχεία και μου έφαγε περίπου στα 450MB. Τι μπορεί να είναι??? (Μου βγάζει επιλογή να ανεβάσω φωτό μόνο με URL, αλλά η φωτό είναι screenshot από το κινητό... πως ανεβαίνει??)
  5. Α, τόσο καλά!!! Δε γλιτώνω την επαναφορά δηλαδή... (Βελτιώθηκε αρκετά με το που έσβησα το αντιβάιρους πάντως)
  6. Καλησπέρα σας!! Έχω το τηλέφωνο 1,5 χρόνο και ποτέ δε το έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών, ούτε κάποια αλλαγή στο λογισμικό του (είναι όπως από την αντιπροσωπεία δηλαδή). Εδώ και πολύ καιρό, όταν βγαίνω από κάποια εφαρμογή (άσχετα με το πόσο βαριά είναι), θα μου βγάλει άσπρη οθόνη και το πράσινο σήμα της HTC και θα αρχίσει να ξαναφορτώνει την "επιφάνεια εργασίας" για 1-2 λεπτά. Όχι σα της επανεκκίνησης που θέλει ώρα αρκετή, αλλά κάτι πιο λάιτ θα έλεγα. Επίσης όταν κάνω επανεκκίνηση το κινητό μου κάνει πάρα πολύ ώρα να μου διαβάσει τις εφαρμογές της κάρτας μνήμης. Διορθώθηκε ελαφρώς με την αλλαγή της SD σε class 10, αλλά και πάλι αργεί αρκετά (από 5 λεπτά έως και μισάωρο μπορεί να κάνει). Έχει κανείς καμιά πρόταση για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?? :worry:
  7. Καλησπέρα σας! Έχω εδώ και 1,5 χρόνο το HTC Desire HD και όταν χρειαστεί να κάνω επανεκκίνηση, αργεί πάρα πολύ να μου διαβάσει την κάρτα SD (περίπου 15 λεπτά έκανε στις αρχές και πλέον θέλει 1 ώρα). Άλλαξα κάρτα βάζοντας class 6 8gb και πάλι τα ίδια. Σήμερα άλλαξα και έβαλα class 10 8gb και εδώ και κανα μισάωρο περιμένω. Μέχρι να τη διαβάσει, δε μπορώ να λειτουργήσω το τηλέφωνο γιατί τα περισσότερα είναι περασμένα στην sd. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και αν διορθώνεται?? Υ.Γ. είναι όπως το πουλούσε η "μαμά" του και όχι Rooted (αν το λέω σωστά)
  8. Μετά από πολύ καθυστέρηση... Ευχαριστώ για την απάντηση!! Έτσι κάνω πλέον :up:
  9. ίσως έχει απαντηθεί ξανά... παρατήρησα ότι όταν μια εφαρμογή που έχει σταλθεί το μεγαλύτερο ποσοστό της στην sd, κάνει update, μου τρώει χώρο από την εσωτερική μνήμη. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρονται στην sd???
  10. επειδή μπήκα σε πολλές ρυθμίσεις, αν θυμάμαι καλά αυτό λειτούργησε: ρυθμίσεις -> γλώσσα και πληκτρολόγιο -> Touch Input -> εισαγωγή κειμένου -> Δόνηση κατά την πληκτρολόγηση το είχα ξετσεκάρει, αλλά μάλλον δε το δέχθηκε πριν κανα μήνα που το πήρα και χθες τελικά ήταν τσεκαρισμένο, οπότε με το που το ξετσέκαρα, έφτιαξε οριστικά!!
  11. λύθηκε το πρόβλημα!!! Ευχαριστώ σε όλους!! :thanks:
  12. το έψαξα καλά στις ρυθμίσεις "Γλώσσα και πληκτρολόγιο" και τίποτα δεν άλλαξε. Μήπως είναι πουθενά αλλού "κρυμμένη" η ρύθμιση?? :blink:
  13. Καλημέρα!! Έχω το HTC desire HD με το πληκτρολόγιο το δικό του και θέλω να αφαιρέσω τη δόνηση όταν γράφω πχ. μήνυμα. Ξέρει κάποιος πως γίνεται?? Έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση σε όλη την οθόνη αλλά στο πληκτρολόγιο παραμένει. Υ.Γ. Ελπίζω να μην είμαι off topic
  14. το έδωσε ο πατέρας μου σε κάποιον που γνωρίζει από αυτά και του πέρασε το android και δε γνωρίζω πολλά!! Του το δανείστηκα για λίγο καιρό και είμαι αρκετά μακριά, οπότε γι' αυτό και έγραψα (λανθασμένα) "να το πάω"!
  15. Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω!! :bow::respect:
  16. Φοβάμαι πως λόγω του ότι δε γνωρίζω πολλά, θα κάνω κάτι λάθος. :worry: Λογικά αν το πάω να μου το ξαναστήσουν από την αρχή με Android, θα μου βάλουν τις τελευταίες εκδόσεις και μετά θα μπορώ να κάνω το ext partition στην sd. Ευχαριστώ για το χρόνο και τις άμεσες απαντήσεις :respect::respect::respect:
  17. το έκανα αυτό και μου βγάζει aMAGLDR V1.11 1. Boot AD SD 2. Boot AD NAND 3. USB MassStg 4. USB Flasher 5. USB TTY 6. AD Hardreset 7. Tetris 8. Services 9. Reset 10. PowerDown :oops:
  18. 1) άρα καλά μου βγάζει 1 μέρα!!! :blink: 2) Είναι λίγο μπέρδεμα τελικά, αλλά έχω μόλις 15 ΜΒ ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη και οπωσδήποτε χρειάζομαι παραπάνω :wacko: Διάβασα το "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΤ PARTITION ΣΤΗΝ SD ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ" αλλά κόλλησα στο Νο 1 το οποίο, λόγω του ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά με λογισμικά κινητών, μου έρχονται άγνωστα. Τι πρέπει να κάνω πρώτα?? Κατεβάζω κάποιο προγραμματάκι???
  19. 1. Μου βγάζει το πολύ 1 μέρα με απειροελάχιστη χρήση σε μηνύματα (μέσο όρο 30 ημερησίως) και τηλεφωνήματα (μέσο όρο στο μισάωρο). Ούτε ίντερνετ, ούτε παιχνίδια, ούτε GPS χρησιμοποιώ γιατί αλλιώς θα χρειαστώ στη μισή μέρα φόρτιση και δεν υπάρχει πάντα αυτή η δυνατότητα. Βλέπω ότι σήμα δεν έχω και πολύ (2 μπάρες συνήθως), οπότε σε αδράνεια τις περισσότερες ώρες της μέρας μου τρώει τη μπαταρία το δίκτυο. Η μπαταρία είναι αγορασμένη πρόσφατα. 2. Που μπορώ να δω ποια ρομ έχω??? Σίγουρα στη φωτογραφία που λέει "Software Information" είναι ακριβώς ίδια τα χαρακτηριστικά του με το δικό μου.
  20. Καλησπέρα σας! Έχω το HTC HD2 με περασμένο Android του HTC Desire και έχω 2 προβλήματα: 1) Η μπαταρία τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα και απ' ότι διάβασα, σε άλλα android υπάρχει τρόπος βελτίωσης με κάποιο πρόγραμμα. Μπορεί να γίνει και για το HTC?? 2) Έχω 8GB SD κάρτα, αλλά απειροελάχιστη εσωτερική μνήμη και πάρα πολύ λίγα προγράμματα και μάλιστα ελαφριά. Τι θα μπορούσα να κάνω?? Υ.Γ. Δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στα λειτουργικά... :help: αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει με οδηγίες :respect:
  21. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση!! :) 1) μάλλον έτσι είναι γιατί βλέπω ότι το έχουν μόνο καταστήματα που κάνουν εισαγωγές συσκευών! 2) είμαι "αρχάρια" σε android και αναρρωτιέμαι... είναι εύκολη αυτή η διαδικασία με το Link2sd?? Διάβασα τη διαδικασία και σκάλωσα σε πολλά σημεία απλά επειδή δεν έχω πιάσει στα χέρια μου android τόσα χρόνια (15 χρόνια με Νόκια). 3) αυτό το θεωρώ μεγάλο ατού για την τιμή του 4) καλό αυτό γιατί για τόσα λεφτά θα ήταν ντροπή για την εταιρία να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα 5) λογικά θα μπορεί να μπει και μεγαλύτερη σε απόδοση μπαταρία. (Αν υπάρχουν προτάσεις θα με βοηθούσαν πάρα πολύ γιατί θέλω κάτι καλό (που να μη χρειαστεί να το αλλάξω σε 2 χρόνια) και οικονομικό.)
  22. Καλησπέρα σας!! Σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung Galaxy Ace και έχω μερικές απορίες οι οποίες με κρατάνε από το να το αγοράσω σήμερα κι όλας. 1. ποια η διαφορά του s5830 και του s5830i???? Στα χαρακτηριστικά τους δε βρήκα κάποια διαφορά, πέρα από τον επεξεργαστή που στο i είναι 32 MHz παραπάνω. 2. Τα 158 ΜΒ ενσωματωμένης μνήμης δεν είναι απειροελάχιστα για τις ανάγκες της συσκευής?? Πόσες εφαρμογές μπορείς να κατεβάσεις με τέτοια μνήμη??? 3. Το απλό μοντέλο είναι με την αγρατζούνιστη οθόνη (τύπου Gorilla Glass που διάβασα σε κάποιο ποστ παραπάνω) ή αυτή τη βρίσκουμε σε κάποιο άλλο ακριβότερο μοντέλο?? 4. Διάβασα για κακής ποιότητας ήχου κατά τη διάρκεια κλήσεων... το έχετε παρατηρήσει εσείς που το χρησιμοποιείτε?? 5. Για μέση χρήση, η μπαταρία πόσο μπορεί να κρατήσει??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  23. Κατ' αρχήν γεια σας!! Είμαι νέο μέλος και κάτοχος του Nokia 5800 τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Ενώ έκανα εγκατάσταση τους χάρτες από το Map Loader (μέσω υπολογιστή) και ενώ βρήκα gps σύνδεση σε ταξιδάκι μου στη Χαλκιδική όταν το πρωτοδοκίμασα, τώρα που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη δε μπορώ να ξανασυνδεθώ στο δορυφόρο (ενώ όλα καλά λειτουργούσαν και μάλιστα σε όλη τη διαδρομή το είχα ανοιχτό και δούλευε κανονικότατα). Μου ζητάει και να συνδεθώ στο ίντερνετ ως χρήστης, ενώ το έχω επιλεγμένο "αυτόματα" και με έβρισκε αυτόματα. Τι μπορεί να φταίει??? :worry: Μήπως να ακολουθήσω κι εγώ τη συμβουλή??? Θα βρεθεί λύση??
×
×
  • Create New...