Billys_RR Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Κατάφερα και το έβαλα! Πήγα στο amazon.de, μετά έκανα αλλαγή διεύθυνσης από το Manage Digital content και δήλωσα γερμανική διεύθυνση. Μετά για καλό και για κακό ενεργοποίησα και το tunnelbear για proxy Γερμανίας και πήγα στο link του Navigon και πλέον ήταν διαθέσιμο. Το πάτησα για αγορά, έβγαλε στα Γερμανικά ότι η αγορά ήταν επιτυχής και μετά πήγα στο application όπου το βρήκα διαθέσιμο για κατέβασμα στο Tab cloud. Ωραίος, το κατάφερα κι εγω! Είχα αλλάξει διεύθυνση Γερμανίας αλλά δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω, με την εφαρμογή tunnelbear και τοποθεσία Γερμανία δούλεψε μια χαρά. Να διευκρινίσω μόνο ότι την εφαρμογή την βάζουμε στο κινητό,γιατί υπάρχει και εφαρμογή και για pc. Την "αγόρασα" με μηδενική τιμή κανονικά από υπολογιστή στο Amazon.de, και πήγα στο underground χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω χώρα στο κινητό, παρέμεινε Αμερικής,και υπήρχε στις εφαρμογές μου στο cloud με ένα refresh. Κατέβηκε κανονικά,και ξαναλλαξα την χώρα σε Αμερικής και στο site και δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) το εκανα και εγω αλλα με τιποτα δεν με αφηνει να την κατεβασω. τελικα εβαλα tunnel bear στο chrome, την εκανα δωρεαν αγορα απο αμαζον.δε αλλα στο κινητο δεν μου την δειχνει στο cloud μου στο your apps. Edited December 22, 2015 by lambros69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Minecraft story mode στα 10 λεπτά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telltalegames.minecraft100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ωραίος, το κατάφερα κι εγω! Είχα αλλάξει διεύθυνση Γερμανίας αλλά δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω, με την εφαρμογή tunnelbear και τοποθεσία Γερμανία δούλεψε μια χαρά. Να διευκρινίσω μόνο ότι την εφαρμογή την βάζουμε στο κινητό,γιατί υπάρχει και εφαρμογή και για pc. Την "αγόρασα" με μηδενική τιμή κανονικά από υπολογιστή στο Amazon.de, και πήγα στο underground χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω χώρα στο κινητό, παρέμεινε Αμερικής,και υπήρχε στις εφαρμογές μου στο cloud με ένα refresh. Κατέβηκε κανονικά,και ξαναλλαξα την χώρα σε Αμερικής και στο site και δεν υπάρχει πρόβλημα. ας την ανεβασει καποιος σε καποιον σερβερ να την κατεβασουμε και εμεις.... γιατι εγω προσωπικα δεν καταφερα να την κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Όπως και εγώ, όσες φορές και αν προσπάθησα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 makap και eftihiss έχετε π.μ. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Θα ήθελα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 αν δεν είναι δύσκολο θα θελα και γώ! καλές γιορτές σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 αν ειναι ευκολο και εγω ευχαριστω Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 και εγω θελω πμ παιδια, οποιος εχει τον χρονο ας κανει τον κοπο , καλες γιορτες σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Εγώ πιστεύω ότι δεν θα τρέχει στους υπόλοιπους το αρχείο πού έχει κατεβάσει κάποιος άλλος.. Γιατί δεν δοκιμάζατε να το κατεβάσετε κι εσείς από το amazon underground ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Κι εγώ θέλω Παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Στείλτε ένα πμ παιδιά. Μη το σκίζετε το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 από τους καλύτερους torrent client για android. στα 50 λεπτά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delphicoder.flud.paid έχει και δωρεάν έκδοση αλλά αξίζει να στηρίξουμε τον developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ενα π.μ και σε μενα παιδια. Καλα χριστουγεννα σε ολους! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλημέρα. Να ρωτησω κάτι, μπορώ να βάλω, να προσθέσω και Γερμανική διεύθυνση για να κάνω αγορές σε προσφορά στον υπάρχοντα λογαριασμό μου που έχω και Ελληνική και Αμερικανική διεύθυνση ή θα πρέπει να κάνω άλλο λογαριασμό για να μην γίνει μπαχαλο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά δεν γράφει κάποιος την διαδικασια με ttunnel bear,Καλλιθέας μου στείλει κάποιος Και εμένα ενα πμ.καλές γιορτές Παιδιά Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 απο 5 ευρω αν δεν κανω λαθος στο 1 ευρω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greythinker.punchback&referrer=utm_source%3DAppSales%26utm_medium%3DBlog%26utm_campaign%3Dsale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Full Screen Caller ID δωρεάν στο appgratis για σήμερα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εμένα μου βγάζει μια άλλη the cleaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εμένα μου βγάζει μια άλλη the cleaner Αυτήν (the cleaner)μου την είχε εμένα χθες . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εγω άλλαξα την χωρα απο τις ρυθμισεις και μου την εβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εγω άλλαξα την χωρα απο τις ρυθμισεις και μου την εβγαλε Ποια χώρα έβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 στα 0,99 απο 1,99 Runtastic Push-Ups Workout PRO για οπιον ενδιαφερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μπράβο φίλε! Γύρισα κι εγώ την γλώσσα στα ιταλικά και μου εμφάνισε την εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts