Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάφερα και το έβαλα!

Πήγα στο amazon.de, μετά έκανα αλλαγή διεύθυνσης από το Manage Digital content και δήλωσα γερμανική διεύθυνση.

Μετά για καλό και για κακό ενεργοποίησα και το tunnelbear για proxy Γερμανίας και πήγα στο link του Navigon και πλέον ήταν διαθέσιμο.

Το πάτησα για αγορά, έβγαλε στα Γερμανικά ότι η αγορά ήταν επιτυχής και μετά πήγα στο application όπου το βρήκα διαθέσιμο για κατέβασμα στο Tab cloud.

Ωραίος, το κατάφερα κι εγω! Είχα αλλάξει διεύθυνση Γερμανίας αλλά δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω, με την εφαρμογή tunnelbear και τοποθεσία Γερμανία δούλεψε μια χαρά. Να διευκρινίσω μόνο ότι την εφαρμογή την βάζουμε στο κινητό,γιατί υπάρχει και εφαρμογή και για pc. Την "αγόρασα" με μηδενική τιμή κανονικά από υπολογιστή στο Amazon.de, και πήγα στο underground χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω χώρα στο κινητό, παρέμεινε Αμερικής,και υπήρχε στις εφαρμογές μου στο cloud με ένα refresh. Κατέβηκε κανονικά,και ξαναλλαξα την χώρα σε Αμερικής και στο site και δεν υπάρχει πρόβλημα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

το εκανα και εγω αλλα με τιποτα δεν με αφηνει να την κατεβασω.

τελικα εβαλα tunnel bear στο chrome, την εκανα δωρεαν αγορα απο αμαζον.δε

αλλα στο κινητο δεν μου την δειχνει στο cloud μου στο your apps.

Edited by lambros69

Ωραίος, το κατάφερα κι εγω! Είχα αλλάξει διεύθυνση Γερμανίας αλλά δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω, με την εφαρμογή tunnelbear και τοποθεσία Γερμανία δούλεψε μια χαρά. Να διευκρινίσω μόνο ότι την εφαρμογή την βάζουμε στο κινητό,γιατί υπάρχει και εφαρμογή και για pc. Την "αγόρασα" με μηδενική τιμή κανονικά από υπολογιστή στο Amazon.de, και πήγα στο underground χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω χώρα στο κινητό, παρέμεινε Αμερικής,και υπήρχε στις εφαρμογές μου στο cloud με ένα refresh. Κατέβηκε κανονικά,και ξαναλλαξα την χώρα σε Αμερικής και στο site και δεν υπάρχει πρόβλημα.

ας την ανεβασει καποιος σε καποιον σερβερ να την κατεβασουμε και εμεις.... γιατι εγω προσωπικα δεν καταφερα να την κατεβασω

αν ειναι ευκολο και εγω ευχαριστω

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα τρέχει στους υπόλοιπους το αρχείο πού έχει κατεβάσει κάποιος άλλος..

Γιατί δεν δοκιμάζατε να το κατεβάσετε κι εσείς από το amazon underground ;

από τους καλύτερους torrent client για android. στα 50 λεπτά

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delphicoder.flud.paid

έχει και δωρεάν έκδοση αλλά αξίζει να στηρίξουμε τον developer.

Καλημέρα. Να ρωτησω κάτι, μπορώ να βάλω, να προσθέσω και Γερμανική διεύθυνση για να κάνω αγορές σε προσφορά στον υπάρχοντα λογαριασμό μου που έχω και Ελληνική και Αμερικανική διεύθυνση ή θα πρέπει να κάνω άλλο λογαριασμό για να μην γίνει μπαχαλο;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Παιδιά δεν γράφει κάποιος την διαδικασια με ttunnel bear,Καλλιθέας μου στείλει κάποιος Και εμένα ενα πμ.καλές γιορτές Παιδιά

Φιλικά Γιώργος

Εμένα μου βγάζει μια άλλη the cleaner

Αυτήν (the cleaner)μου την είχε εμένα χθες .

Samsung galaxy s21+

Εγω άλλαξα την χωρα απο τις ρυθμισεις και μου την εβγαλε

Ποια χώρα έβαλες;

Μπράβο φίλε! Γύρισα κι εγώ την γλώσσα στα ιταλικά και μου εμφάνισε την εφαρμογή!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά