Jump to content

michtat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About michtat

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

michtat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. xnikos οχι δεν εχω καταλαβει. Εννοεις πως θελει να μεινεις σταθερος για λιγο? Γρηγορο κλικ βραδυνο δεν μπορω να εχω?
  2. Ναι παιδια, και εγω θα ήθελα να ξερω ποια gcam χρησιμοποιειτε... Δεν θυμαμαι ποια εχω, αλλα ειδικα το βραδυ μου τα βγαζει ολα κουνημενα και δεν την χρησιμοποιω. Μια βοηθεια?
  3. Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και την βοηθεια. Την παρηγγειλα απο το σκρουτζ και σημερα ηρθε. Κοστισε 78 (75 και 3 μεταφορικα) και ειναι η γνησια. Μολις την τοποθετησα και ειναι ακριβως οπως η εργοστασιακη σε χρωματα και ποιοτητα... Να ειστε καλα!:):)
  4. Αυτό θα κάνω. Αυτες που βρίσκω στο σκρουτζ με 78 αυθεντικές δεν είναι?
  5. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση....Προς τα εκει τεινω... Σκεφτομαι μηπως παρω μια κινεζικη οπως αυτη στα 61 δολλαρια... Θα δουλευει κανονικα ή θα πεταξω τα λεφτα μου λετε;
  6. Καλησπερα παιδια. Μετα απο 1 μιση σχεδον χρονο, σημερα επεσε το κινητο στο τσιμεντο, εσπασε το τζαμακι και μαυρισε η οθονη. Απότι ειδα με 78 ευρω παιρνω καιρνουργια οθονη και την βαζω μονος μου. Συμφερει λετε ή παω για καινουργιο??? Κατα τα αλλα το ειχα σε αριστη κατασταση και δεν ειχε ποτε προβλημα...Εσεις τι προτεινετε? Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ίσως δοκιμάσω τον Opera λοιπόν!
  8. Παιδιά μια χαζή ερώτηση, υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζεται στο Chrome βελάκι που να σε πήγαινει απευθείας πάνω πάνω στην σελίδα? Γιατί το dolphin το έχει αυτό.
  9. Πολύ ωραίο και απλό widget καιρού! Ποιο είναι?
  10. Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε το Wallpaper?
  11. Απ ότι έμαθα είναι φυσιολογικό γιατί προσπάθει αρχικά με τα διάφορα WiFi που έχει τριγύρω και με το δίκτυο κινητής τηλέφωνο στην συνέχεια, να εντοπίσει κατά προσέγγιση τη θέση σου. Τελευταίο ενεργοποιειται το GPS όπου θα δώσει το ακριβές σήμα. Τι να πω....
  12. Και σε μένα το κάνει φίλε. Ψάχνει συνεχώς και με πετάει από τον ένα δρόμο σε άλλο. Έβαλα και το sygic και εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα.
  13. Λαθος μου, το 6 και 47 ειδα και νομιζα ηταν οθονης. Ειναι οι ωρες που ειναι ανοιχτο το κινητο.
  14. Dante, εχεις σχεδον 7 ωρες ανοιχτη οθονη και ακομα 30% μπαταρια.! Ποια συσκευη εχεις αν επιτρεπεται?
  15. Καλησπερα, μπορειτε να προτεινετε μια εφαρμογη που να μπορω να συνδεσω ολα μου τα e-mail μαζι και να λειτουργουν και οι ειδοποιησεις τους???
×
×
  • Create New...