Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πάνω σε αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ πως βλέπεις αν έχεις κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader?

Μπαινεις στο Service menu πληκτρολογοντας *#*#7378423#*#* και μετα πας:

Service info - Configuration εκει λεει Rooting Status

Αν λεει : Bootloader unlock allowed: Yes τοτε ο Bootloader ειναι κλειδωμενος

Αν λεει : Bootloader unlock: Yes τοτε ο Bootloader ειναι ξεκλειδωμενος

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπαινεις στο Service menu πληκτρολογοντας *#*#7378423#*#* και μετα πας:

Service info - Configuration εκει λεει Rooting Status

Αν λεει : Bootloader unlock allowed: Yes τοτε ο Bootloader ειναι κλειδωμενος

Αν λεει : Bootloader unlock: Yes τοτε ο Bootloader ειναι ξεκλειδωμενος

ευχαριστώ!

κλειδωμένος είναι τελικά.

Samsung Note 9 Black

Απο το service menu, με το συνδυασμό που εγρψε καποιος φίλος απο πανω, και μολις μπεις κάπου γράφει για τον bootloader, unlocked yes, τοτε μπορείς να τοβ ξεκλειδώσεις απο το site της sony, δίνοντας το imei του κινητου, αλλα χάνεις για παντα την εγγύηση!!!

ρωταω αν μπορώ να δω αν ειναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.

Τον ειχα ξεκλειδώσει αλλα τον ξανακλειδωσα, και θέλω να το επιβεβαιώσω..

EDIT: ευχαριστώ redsky!

Τα νευρα μου...

Περασα την 0.50 για να την ρουτάρω και δεν τα καταφερνω...

Περασα και την 045 αλλα πάλι τα ίδια...

Μου βγαζει error: more than one device and emulator.

Εχω ενεργοποιήσει και το usd debugginγ και τις αγνωστες πηγές...

τι σκ@τ@ φταιει?

Υ.Γ.Απαντώ σε νέο πόστ για να το δουν τα παιδια και να με βοηθήσουν

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ρωταω αν μπορώ να δω αν ειναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.

Τον ειχα ξεκλειδώσει αλλα τον ξανακλειδωσα, και θέλω να το επιβεβαιώσω..

EDIT: ευχαριστώ redsky!

Γράψε μας πως ξανακλειδώνει, θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς

Γράψε μας πως ξανακλειδώνει, θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23188292#post23188292

2o post :D

Τα νευρα μου...

Περασα την 0.50 για να την ρουτάρω και δεν τα καταφερνω...

Περασα και την 045 αλλα πάλι τα ίδια...

Μου βγαζει error: more than one device and emulator.

Εχω ενεργοποιήσει και το usd debugginγ και τις αγνωστες πηγές...

τι σκ@τ@ φταιει?

Υ.Γ.Απαντώ σε νέο πόστ για να το δουν τα παιδια και να με βοηθήσουν

και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, δεν θυμάμαι αν μου έβγαζε το ίδιο αλλά δεν μου το έκανε, όταν έκλεισα το εσετ έτρεξε. αν θες κλείσε και εσύ το antivirus που έχεις. εμένα το πρόβλημα ήταν εκεί, δεν ξέρω γιατί! κανε και ενα google it με την το error που σε βγάζει γιατί βλέπω να έχει λύσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, δεν θυμάμαι αν μου έβγαζε το ίδιο αλλά δεν μου το έκανε, όταν έκλεισα το εσετ έτρεξε. αν θες κλείσε και εσύ το antivirus που έχεις. εμένα το πρόβλημα ήταν εκεί, δεν ξέρω γιατί! κανε και ενα google it με την το error που σε βγάζει γιατί βλέπω να έχει λύσεις!

AT LAAAAAAAAAAST!!!!!!!!

Να εισαι καλα ρε μαν!!! ειχα αρχισει να απελπιζομαι....

προχωράω στο cwm τωρα....

καλησπέρα επειδή είμαι σε δίλλειμα Xperia S , Xperia T και iphone4 8gb

Το iphone το ξέρω είναι σταθερό smooth πολύ καλό γενικά .

Το Xperia S έχει καλύτερα χαρακτηριστικά απο το iphone 4 και γενικά μου άρεσε πολύ σαν αισθηση οταν το δοκίμασα σε μερικά μαγαζιά,

αλλα τα touch κουμπάκια που έχει κάτω δεν αποκρίνονται κάποιες φορές άμεσα.. Σε επίσημο review που ειδα στο youtube το ίδιο έλεγε και ο reviewer αρα επιβεβαιώνομαι. Σου δίνει δηλαδή την αίσθηση οτι είναι αρκετά αναξιόπιστο το συστημα των κουμπιών touch και είναι κρίμα γιατι είναι εξαιρετικό κινητό .

Αν δεν είχα αυτη την αίσθηση το είχα αγοράσει με κλειστά μάτια.

To Xperia T δεν έχει αυτα τα touch κουμπάκια οπως του S και φαίνεται καλύτερο σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον και γενικά φαίνεται γρήγορο κινητό.

Στα Sony επίσης μου αρέσει η 4.3 oθόνη και 4.6 αντιστοιχα εναντι της 3.5 και φυσικά η κάμερα και στα 2 sony φαντάζομαι θα είναι καλύτερη απο του iphone4 8gb.

Τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά .. Στην πράξη εσείς θα μου πείτε.

Γενικά τα SONY είναι τόσο αξιόπιστα οσο τα iphone; ρωτάω γιατι εχω το iphone 3gs το οποίο βγήκε σκυλι... Αν είχε και καλή κάμερα δεν θα έψαχνα για κινητό τώρα. Με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και μια σχετικά καλή αυτονομία.

Ακουω τις προτάσεις σας. Xperia S vs T vs Iphone

Φυσικά αν υπάρχει κάποιο μοντέλο που μου διαφεύγει εως αυτα τα χρήματα θα ήθελα να μου το αναφέρετε.

Επίσης το xperia Τ γιατι παίζει στο skroutz απο 425 έως 560 περίπου ευρώ; γιατι τέτοια μεγάλη απόκλιση; πρέπει να προσέξουμε κάτι με την εγγύηση;

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα κουμπιά. Αν ο reviewer είναι άσχετος. Τα κουμπιά τα συνηθίζεις σε μία μέρα. Ειδικά αν "σύρεις" το δάχτυλό σου πάνω στις κουκίδες, τότε είναι ακόμα πιο εύκολο.

Πιστεύω ότι στην τιμή που είναι το S τώρα, είναι bvfm. Δεν θα δεις τραγικές διαφορές στην καθημερινή χρήση ανάμεσα σε S και T. Από κει και πέρα ο,τι σαρέσει πιο πολύ και στο μάτι. ;) Και οι δύο συσκευές είναι πανέμορφες.

Για το iPhone δεν θα μιλήσω γιατι μου τη σπάει το iOS και τα κλειδώματα του. Από μπαταρία, πάντα εξαρταται η χρήση που κάνεις. Από οθόνη και κάμερα, οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν το S.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τα κουμπια συμφωνω κ εγω. Ειναι θεμα συνηθειας. Στην αρχη με δυσκολεψε λιγο τωρα ομως με κλειστα ματια τα παταω:lol:

Και τωρατι κανουμε?

Πρωτη φορα μου τυχαινει να εχει καταναλωσει κατι περισσοτερη μπαταρια απο την οθονη

[ATTACH]29629[/ATTACH]

[ATTACH]29630[/ATTACH]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τα κουμπια συμφωνω κ εγω. Ειναι θεμα συνηθειας. Στην αρχη με δυσκολεψε λιγο τωρα ομως με κλειστα ματια τα παταω:lol:

Εγω μολις το ανοιξα και πηγα να παιξω τους εκανα tap αντι για touch :ninja: :lol: ,και ειλικρινα τα εχω συνηθισει τοσο πολυ που οταν παιζω με το neo v της γυναικας ξενερωνω

@konstantinoslp,

Κωστα το τηλ σου ειναι φρεσκο θελει στρωσιμο:p μην βγαζεις ακομη συμπερασματα ,την φωτεινοτητα που την εχεις βαλει ,θα δεις στο αμεσο μελλον οτι ολα αυτα θα μεταβληθουν ,ανεβαζω κι ενα ss μετα απο ρισταρτ

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Και τωρατι κανουμε?

Πρωτη φορα μου τυχαινει να εχει καταναλωσει κατι περισσοτερη μπαταρια απο την οθονη

[ATTACH]29629[/ATTACH]

[ATTACH]29630[/ATTACH]

Μου έχει τύχει πολλές φορές στο P αυτό...Η μόνη λύση που έχει βρεί είναι να έχω μόνιμα ενεργοποιημένη τη λειτουργία extended standby mode..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Εγω μολις το ανοιξα και πηγα να παιξω τους εκανα tap αντι για touch :ninja: :lol: ,και ειλικρινα τα εχω συνηθισει τοσο πολυ που οταν παιζω με το neo v της γυναικας ξενερωνω

@konstantinoslp,

Κωστα το τηλ σου ειναι φρεσκο θελει στρωσιμο:p μην βγαζεις ακομη συμπερασματα ,την φωτεινοτητα που την εχεις βαλει ,θα δεις στο αμεσο μελλον οτι ολα αυτα θα μεταβληθουν ,ανεβαζω κι ενα ss μετα απο ρισταρτ

Την φωτεινότητα την έχω σχεδόν στη μέση. Λίγο πιο κάτω. Ναι αλλά πρώτη φορά παρατηρώ κάτι τέτοιο σε συσκευή μου εδώ και χρόνια που ασχολούμαι. :p

Παρόλα αυτά, η μπαταρία είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για τη χρήση που του κάνω. Και είμαι στις 3 ώρες ενεργής οθόνης.

Το παράδοξο είναι το εξής. Όταν πατάω refresh μέσα από την εφαρμογή της μπαταρίας, εκεί που δείχνει κανονικά (στην εικόνα) Σύστημα Android, ξαφνικά με κάθε refresh αλλάζει και γραφει "Surfaceflinger" και μετά επανέρχεται και γράφει "Σύστημα Android". Ποια εφαρμογή είναι αυτή;

Θα μεταβληθούν ρε Νικόλα ή θα μου τρώει το μεδούλι κάποια εφαρμογή που τρέχει ακατάπαυστα από πίσω;

Ξήλωμα στο Google+ :p

EDIT: βρήκα αυτό. Αυτό κάνει και σε μένα όπως το περιγράφει.

Μου έχει τύχει πολλές φορές στο P αυτό...Η μόνη λύση που έχει βρεί είναι να έχω μόνιμα ενεργοποιημένη τη λειτουργία extended standby mode..

Το οποίο σε τι βοηθάει φίλτατε;

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τωρατι κανουμε?

[ATTACH]29629[/ATTACH]

[ATTACH]29630[/ATTACH]

Μην ανησυχεις. Προκειται για γνωστο bug. Κοιτα εδω : http://talk.sonymobile.com/thread/48294

Ειχα βρει κ ενα αλλο thread στους xda που εξηγει πιο λεπτομερως το θεμα. Οταν το ξαναβρω θα γραψω το link. Η μπαταρια δεν επηρεαζεται απο αυτο!!

Μην ανησυχεις. Προκειται για γνωστο bug. Κοιτα εδω : http://talk.sonymobile.com/thread/48294

Ειχα βρει κ ενα αλλο thread στους xda που εξηγει πιο λεπτομερως το θεμα. Οταν το ξαναβρω θα γραψω το link. Η μπαταρια δεν επηρεαζεται απο αυτο!!

Αληθεια?? Να μην αγχωνομαι δηλαδη?? Χαρηκα πολυ τωρα!

Και γω βρηκα κατι αναφορες αλλα δεν λενε πολλα πραγματα. Σε υχαριστω πολυ φιλε Αντρεα! Θα τσεκαρω το λινκ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να μου απαντηση στην ερωτηση που εκανα πριν 3 σελιδες για το πως θα περασω μουσικη απο το playstation 3?θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα..ευχαριστω..

Καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε πιο "σκρουτζομάγαζο" θεωρείτε ότι είναι εντάξει για την αγορά του εν λόγου μοντέλου και αν γίνετε να μου πείτε αν βγαίνει η μπαταρία του γιατί κάπου είδα ότι δεν βγαίνει … ρωτώ το τελευταίο γιατί έχω βρει μπαταρία που είναι High Capacity Battery BA800 στα 2680mah

Καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε πιο "σκρουτζομάγαζο" θεωρείτε ότι είναι εντάξει για την αγορά του εν λόγου μοντέλου και αν γίνετε να μου πείτε αν βγαίνει η μπαταρία του γιατί κάπου είδα ότι δεν βγαίνει … ρωτώ το τελευταίο γιατί έχω βρει μπαταρία που είναι High Capacity Battery BA800 στα 2680mah

Η μπαταρια δε βγαινει , ειναι ενσωματομενη. mobile hellas , birdphone αποτελουν αξιοπιστες προτασεις. 312 ευρω εχει το κινητο απο εκει περιπου, η οποια ειναι καο η χαμηλοτερη τομη ατο σκρουτζ σημερα :)

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Και γενικά μιλώντας μην πιστεύεις ότι χωρίς αλλαγή στην τεχνολογία των στοιχείων , θα μπορούσε ποτέ κάποιος Κινέζος να βάλει 1000mAh παραπάνω από τη μαμά ΣΟΝΥ σε δεδομένες διαστάσεις μπαταρίας!

Η μπαταρία δυστυχώς είναι προστατευμένη από καπάκι που βιδώνει με 10 βίδες. Οπότε όχι, τουλάστιχον χωρίς απώλεια εγγύησης αλλαγή μπαταρίας δεν παίζει.

Μπορείς μόνο να κάνεις αυτό που έκανε ένας τύπος στο youtube που στην ουσία έκανε τρύπα στο μεσαίο καπάκι του κινητού ώστε να χωράει να μπαινοβγαίνει η μπαταρία. (ψάξε στο youtube για xperia s battery)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Παίδες έχω δοκιμάσει αρκετές φορές πλέον για να μπορώ να δώσω κάποιους σωστούς αριθμούς σε ό,τι αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας.

Οι δοκιμές μου έχουν γίνει overnight με και χωρίς χρήση wifi και το κινητό να κοιμάται ανοικτό (όχι φυσικά airplane mode)

Χρησιμοποιώ το battery drain analyzer που σου δείχνει πόσο % ανά ώρα χάνει το κινητό.

Λοιπόν, μετά από 1-2 φορές για κάθε περίπτωση το κινητό μου καταναλώνει

1.0~1.2% /ώρα με το wifi ανοικτό όλο το βράδι

και 0.6~0.7% /ανά ώρα με το wifi κλειστό.

Όλα αυτά με το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας στο αυτόματο [wcdma (preferred)/gsm]. Με αυτή τη ρύθμιση και εκεί που κοιμάμαι, δεν έχω δει ποτέ το κινητό να μπαίνει σε 3G πάντως οπότε μπορούμε να θεωρήσουμε με ασφάλεια ότι ήμουν σε gsm.

Δοκιμάστε κι εσείς αν θέλετε αν και νομίζω ότι οι τιμές μου είναι καλές.

Εγκαταστήστε το battery drain analyzer από το market. Είναι δωρεάν. Φορτίστε πλήρως την μπαταρία σας και βγάλτε το καλώδιο όταν αφήσετε το κινητό ήσυχο για το βραδινό σας ύπνο. Μην κάνετε shut down και μην κλείσετε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (μην μπείτε δηλαδή σε airplane mode) για να έχουμε συγκρίσιμα αποτελέσματα.

Αφήστε να γίνουν τουλάστιχον δύο φορτίσεις αποφορτίσεις για να έχετε αξιόπιστα νούμερα και να έχει "κοιμηθεί" το κινητό σας για τουλάστιχον 4 ώρες

Όταν ξυπνήσετε ελέγξτε τι λέει το πρόγραμμα ότι καταναλώσατε τις τελευταίες ώρες % και ανά ώρα και ποστάρετέ το εδώ.

Θεωρώ ότι νούμερα αντίστοιχα με τα δικά μου σημαίνουν ότι καμιά εφαρμογή δεν τρώει άδικα μπαταρία εκείνες τις ώρες, το οποίο είναι θετικότατο.

Προσωπικά είμαι στην .55 έκδοση λογισμικού , rooted με μπόλικες εφαρμογές εγκατεστημένες.

Edited by SCHUMIFER

το έχω περίπου 3 μήνες,και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ,μέχρι όμως να ο συγκρίνω με ενός φίλου galaxy s2 όπου παρατήρησα πως η οθόνη του s2 είχε πολύ ποιο ζωντανά χρώματα και ποιο διαυγές ,

λέω ! δεν μπορεί κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις της οθόνης,και παρατήρησα πως δεν υπάρχει επιλογή αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας ,πάντως ακόμα και εάν βάλεις φωτεινότητα στο τέρμα δεν έχει την διαύγεια του s2 ! ,υποθέτω πως κάτι παίζει με το brightness αλλά δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση ,σαν να δείχνει ποιο θαμπά η αχνά σε σχέση πάντα με το s2 .

δεν ξέρω μήπως έχει σχέση η εργοστασιακή ζελατίνα που φοράει το κινητό αλλά και πάλη δεν πιστεύω πως θα έχει μεγάλη διαφορά !

έκδοση firmware 55

το έχω περίπου 3 μήνες,και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ,μέχρι όμως να ο συγκρίνω με ενός φίλου galaxy s2 όπου παρατήρησα πως η οθόνη του s2 είχε πολύ ποιο ζωντανά χρώματα και ποιο διαυγές ,

λέω ! δεν μπορεί κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις της οθόνης,και παρατήρησα πως δεν υπάρχει επιλογή αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας ,πάντως ακόμα και εάν βάλεις φωτεινότητα στο τέρμα δεν έχει την διαύγεια του s2 ! ,υποθέτω πως κάτι παίζει με το brightness αλλά δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση ,σαν να δείχνει ποιο θαμπά η αχνά σε σχέση πάντα με το s2 .

δεν ξέρω μήπως έχει σχέση η εργοστασιακή ζελατίνα που φοράει το κινητό αλλά και πάλη δεν πιστεύω πως θα έχει μεγάλη διαφορά !

έκδοση firmware 55

ε ναι ρε φιλε ειναι αμολεντ του Σ2, αυτο σημαινει πιο ζωντανα χρωματα και καλυτερες γωνιες θεασης. Ομως εχει και μειονεκτηματα, μετα απο ενα χρονο μπορει να δεις συμπτωματα burn in και το ασπρο μπλεδιζει. Εγω τη βρισκω ικανοποιητικη και με πολυ μεγαλη αναλυση, δεν ειναι ομως αμολεντ δυστηχως.

ΥΓ σε σχεση με το νεξους παντως τη βρισκω καλυτερη του xperia

All it takes is a swipe...

Εγω μαλλον απο Open365 θα το χτυπησω που δινει και 6 ατοκες δοσεις!

Εχει ψωνισει κανεις απο εκει να μου πει τη γνωμη του?

• The title was changed to Sony Xperia S