Jump to content

volyros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    199
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About volyros

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1986

volyros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκανα αλλα τιποτα.. Λετε να χει να κανει με την Huawei και τα γνωστα θεματα με Τραμπ? Ετσι ξαφνικα τετοιο θεμα?
  2. Ρε παιδια κι εγω εχω το ιδιο προβλημα.. Δεν μπορω να κανω με τιποτα κοινη χρηση στο mesenger ουτε απο youtube ουτε απο πουθενα.. Εσβησα την εφαρμογη και την ξανακατεβασα αλλα τιποτα. Υπαρχει καποια λυση?
  3. Συγνώμη αλλα με 29 ωρες ανοιχτο wi fi να βγαζεις 8:30 ωρες sot σε κοντα 2 μερες εγω δεν βρισκω κανα drain. Drain ειχαν καποια παιδια με τα καινουρια ρουτερ της cosmote. Εδω το βραδυ που κοιμαμαι το αφηνω με ανοιχτα wi fi και το πρωι βρισκω ειδοποιησεις απο fb, instagram, twitter, youtube και mail και εχει χασει 2 με 3 % μονο. Κι εχω και χαλια σημα σπιτι.
  4. Ε ναι βρε αδερφε. Οταν ειμαι σπιτι η στην δουλεια η οπουδηποτε εχει wi fi ειμαι με wi fi οταν ειμαι στον δρομο η οδηγω κλεινω χειροκινητα το wi fi και ανοιγω δεδομενα. Μισο δευτερολεπτο δουλεια ειναι. Εσυ τι προτεινεις δλδ επειδη ειμαστε στο 2019 να τα χω ανοιγμενα και τα 2 χωρις λογο?
  5. Αυτοι οι χρονοι που ποσταρα ειναι με 29 ωρες ενεργο wi-fi και 14 ωρες ενεργα δεδομενα. Οπου δεν εχω wi-fi(συνηθως οταν οδηγω) εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα. Το κινητο δεν μενει ποτε χωρις συνδεση στο ιντερνετ. Τωρα πως εκανες αυτην την υποθεση και που το διεγνωσες δεν ξερω.
  6. Εγω hard reset μετα που περασα την 9 δεν εχω κανει. Και ειναι μολις η δευτερη φορτιση μετα που περασα την 203 οποτε απο την εμπειρία μου θεωρω οτι θα βελτιωθουν κι αλλο οι χρονοι.
  7. Με 203 εκδοση εγω δεν βλεπω κανενα battery drain 8 ωρες και 20 λεπτα sot με 1 ημερες και 19 ωρες αναμονη. Το ιδιο και καλυτερα απο την 195. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Παιδια τα φωτα σας. Μου εσπασε το πισω γυαλι(η πλατη του κινητου) εχει κανεις καποιο link με το συγκεκριμενο ανταλλακτικό?twilight χρωμα Επισης μπορειτε να με ενημερωσετε ποιο ειναι το επισημο service της huawei στην Ελλαδα?
  9. Μικροφωνο ειναι αυτη η τρυπιτσα για noise cancelation τωρα αν προκαλεσες βλαβη δεν μπορω να ξερω αν και δεν νομιζω..
  10. Αν αναφερεσαι σε μενα οσον αφορα το app assistant εχω την 9 pie και δεν εχω κανει factory reset γιατι το κινητο παει σφαιρα και ειναι απροβληματιστο. Απο ρυθμισεις-εφαρμογες-αpp gallery πηγα οταν πατησεις το app-gallery μου ανοιγει το app assistant το οποιο ουσιαστικα ειναι η σουιτα παιχνιδιων της 163.Δες και τις εικονες που σου εξηγει τι ειναι. Τωρα τι εννοεις? Αν κανω factory reset θα μου το διαγραψει? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Τι εννοεις να την ανοιξεις? Στην φωτο απο κατω ανοιχτη δεν ειναι? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Ουτε εγω εχω app assistant στα εργαλεια. Αντιθετα με την 9 μου προσθεσε αυτο το zooking engine. Ξερει κανεις τι ειναι αυτο και τι κανει? Edit:τελικα το εχω το app assistant αλλα στο ρυθμισεις-εφαρμογες-βοηθος app galery. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Στο p20 pro ετσι ητανε απο την αρχη απ' οτι θυμαμαι. Στο mate 10 pro μπορουσες να την αλλαξεις απο την μπαρα ειδοποιησεων αν δεν κανω λαθος.
  14. Σε εμενα δεν λειτουργει αυτο. Το ΑΙ κανει καλη διαχειριση ενω χειροκινητα που δεν κραταει τις εφαρμογες στο παρασκηνιο νομιζω τρωει πιο πολυ μπαταρια ανοιξε κλεισε. Με την χρηση που κανω εγω παντα.
  15. Επαναφορα ρυθμισεων που ρωταει ο αλλος φιλος δεν εκανα γιατι δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Οσον αφορα τις ρυθμισεις. Εχω αυτοματη διαχειριση εφαρμογων και οχι χειροκινητη γιατι μου εβγαζε λιγοτερο. Εχω απενεργοποιησει chrome, duo, google, βιβλια ταινιες μουσικη google, και fb services. Εχω ανοιχτους ολους τους συγχρονισμους(gmail, fb, twitter, instagram, youtube) Χρησιμοποιω samsung browser με μαυρο φοντο. Φωτεινοτητα στο αυτοματο. Μονιμα συνδεδεμενο σε wi fi η δεδομενα οταν οδηγω εκτος τις ωρες που κοιμαμαι. Gps κλειστο. Φορτιζω με εναν fast charger της lg και οχι με τον δικο του. Δεν ξερω αν παιζει αυτο ρολο. Γενικα ομως φορτιζω παντα μολις παει 20% μεχρι 100% χωρις να το πολυπειραζω την ωρα της φορτισης. Και βγαζω 7 με 8 ωρες sot αναλογως το σπιτι που κοιμαμαι λογω σηματος, στο δικο μου δεν πιανει καθολου ενω στης κοπελας μου πιανει καμπανα.
×
×
  • Create New...