Jump to content

PS1976

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PS1976

  1. Την καλημέρα μου στο φόρουμ! Θέλω να ρωτήσω αν η οθόνη της συγκεκριμενης συσκευής είναι πιο ευαίσθητη σε σπασίματα σε σχέση με άλλες συσκευές λόγω της edge οθόνης. Μόνο αυτό με κολλάει από το να πάρω τη συσκευή,έχω ακούσει πολλά κ το σκέφτομαι!
  2. Την καλημέρα μου στο φόρουμ! Θέλω να ρωτήσω αν η οθόνη της συγκεκριμενης συσκευής είναι πιο ευαίσθητη σε σπασίματα σε σχέση με άλλες συσκευές λόγω της edge οθόνης. Μόνο αυτό με κολλάει από το να πάρω τη συσκευή,έχω ακούσει πολλά κ το σκέφτομαι!
  3. Δεν είσαι ευχαριστημένος από το P20 pro;
  4. Προφανώς κ θέλω την καλύτερη κάμερα. Μούρη δε μ ενδιαφέρει να πουλήσω, άσε που δε ξεχωρίζει το 8αρι από το 9αρι. Οποιο κ να πάρω έχω σκοπό να το κρατήσω όσο περισσότερο. Δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει κάθε χρόνο κινητό.
  5. Είμαι μεταξύ των δύο συσκευών κ το ερώτημα είναι ένα κ μοναδικό! Αξίζει η διαφορά τιμής ώστε να πάρω το 9αρι;
  6. Είμαι μεταξύ των δύο συσκευών. Αυτό που μ ενδιαφέρει κυρίως είναι η οθόνη κ η κάμερα κ μετά η μπαταρία κ η ταχύτητα. Ποιο μου προτείνετε κ γιατί;
  7. PS1976

    Sony Xperia S

    Εχω το TrackID. Ενω δουλευε μια χαρα,απο εχθες οταν προσπαθω να αναγνωρισω ενα τραγουδι,μου βγαζει το παρακατω μηνυμα... Another application is using the microphone,close it and try again. Μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει?
  8. PS1976

    Sony Xperia S

    Εχω WIND και απ οτι εχω παρατηρησει το προβλημα μου το βγαζει οταν καλω σε cosmote.
  9. PS1976

    Sony Xperia S

    Την καλησπερα μου στο φορουμ! Εχω καποιο θεματακι και θελω τη βοηθεια σας! Οταν καλω καποιους αριθμους cosmote,χτυπαει μια φορα και μετα δεν ακουω τιποτα στο σκουστικο. Σε αυτον που καλω ομως χτυπαει κανονικα το κινητο του,απανταει αλλα εγω δεν ακουω τιποτα με αποτελεσμα να χρεωνομαι. Οταν το κλεισω και ξαναπαρω τον ιδιο αριθμο τοτε ακουω να καλει κανονικα μεχρι να απαντησει! Υπαρχει καποια λυση?
  10. PS1976

    Sony Xperia S

    Μπορειτε να μου προτεινετε καμια εφαρμογη για τις κλησεις κ τον καταλογο να ειναι σε μαυρο χρωμα?
  11. PS1976

    Sony Xperia S

    Τι ακριβως διορθωθηκε?
  12. PS1976

    Sony Xperia S

    Ξερεις αν και ποτε θα βγει επισημα η 211 κ οχι απο xda?
  13. PS1976

    Sony Xperia S

    H 211 τι επιπλεον εχει?
  14. PS1976

    Sony Xperia S

    Οκ καταλαβα πανω κατω τι ειναι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να περασω την προηγουμενη εκδοση! Μηοως μπορω να παω καπου το κινητο να μου την περασουν? Ισως στο plaisio? Ευχαριστω... ΥΓ.μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο widget καιρου αλλα να ειναι ακριβες στις προγνωσεις?
  15. PS1976

    Sony Xperia S

    Φιλε Nos1453 μπορεις να μου εξηγησεις λιγο τη διαδικασια γιατι ειμαι λιγο ασχετος? Τι ειναι το flashtools?
  16. PS1976

    Sony Xperia S

    Πολυ σπαστικη η ασπρη οθονη στις επαφες κ στις κλησεις! Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να γυρισω στην ακριβως προηγουμενη εκδοση απο την 4.1.2?
  17. PS1976

    Sony Xperia S

    Γνωριζει καποιος?
  18. PS1976

    Sony Xperia S

    Γινεται να στελνω με ενα μηνυμα 160 χαρακτηρες χωρις να κατεβασω καποια εφαρμογη?
  19. PS1976

    Sony Xperia S

    κατεβασα το illumination bar κ ειναι μια χαρα. οπως ειναι το κινητο χωρις να κατεβασω καποια εφαρμογη,γινεται να αναβει η οθονη οταν λαμβανω καποιο μηνυμα?
  20. PS1976

    Sony Xperia S

    Καλησπερα στο φορουμ... Εχω ενα θεμα με τα POP UP μηνυματα. Ενω τα ενεργοποιω δεν μου τα εμφανιζει. Ειναι καποια POP UP μηνυματα που παιρνω κ οταν παω στα εισερχομενα δε μπορω να τα δω απο τη στιγμη που δεν σκανε στην οθονη οταν τα λαμβανω... Ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω?
  21. PS1976

    Sony Xperia S

    Πως μπορω να βγαλω τις ενημερωσεις του fb απο το ημερολογιο του κινητου? Απενεργοποιω το συγχρονισμο αλλα τιποτα...
  22. PS1976

    Sony Xperia S

    Σημερα περασα ολο το απογευμα με το να αχολουμαι με το κινητο! Το ξυπνητηρι απ'οτι καταλαβα δεν λειτουργει οταν ειναι κλειστο το κινητο. Παιζει καμια πατεντα?
  23. PS1976

    Sony Xperia S

    Ευχαριστω ολους για τα καλοριζικα!
  24. PS1976

    Sony Xperia S

    Εχει καλωδιο hdmi,ζελατινα,φορτιστη κ ακουστικα...
  25. PS1976

    Sony Xperia S

    Φιλε το S εχει πολυ καλυτερη οθονη απο το T. Ασε που δε το θελω για πολυ βαριες δουλειες οποτε το S με καλυπτει. Κ εξωτερικα μου αρεσει περισσοτερο... Μολις το πηρα στα 279. Ειναι απο Γαλλια με 2 χρονια εγγυηση. Δεν ειχε ζελατινα απ'εξω το κουτι αλλα οταν το ανοιξα,μεσα ηταν σφραγισμενο... Ετσι ειναι ολα?
×
×
  • Create New...