Jump to content

Prof_Chaos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Prof_Chaos

  1. παιδιά υπάρχει κάποιος ανανεωμένος οδηγός ακόμη κ στα Αγγλικά ή χρησιμοποιούμε ακόμη τον οδηγό της πρώτης σελίδας ; ευχαριστώ.! Θέλω να στήσω KODI και exodus ή όπως λέγεται σήμερα σε 2 τηλεόρασεις και δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω πλέον.
  2. Τι να πώ μπράβο είσαι τυχερός. Στη δική μου περίπτωση κάτι δεν πάει καλά τους τελευταίους 3 μήνες με τα ΕΛΤΑ. Ενω εδω και χρόνια φέρνω απο κίνα μέσω ebay κυρίως ψιλοπραγματάκια αξίας <10 ευρώ δεν έχει χαθεί ουτε 1 . Τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο έκανα 3 παραγγελίες απο 3 διαφορετικούς πωλητές πάλι πραγματάκια ευτελούς αξίας . 3-4 ευρώ. Αυτη την φορά δεν έχει έρθει απολύτως τίποτα ! Εχουμε κλείσει 50+ ημέρες και ολα έχουν Tracking number αλλά δεν φαίνονται Ελλάδα. Μήπως εχουν κολλήσει Ελλάδα σε καμια αποθήκη κανα μήνα ; Πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί αυτό με τα Ελτα και με βάζει σε υποψία οτι η καθυστέρηση γίνεται εσκεμένα για να αποθαρύνουν τις αγορές απο τρίτες χώρες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλίως . Ειναι 3 διαφορετικοί πωλητές 3 διαφορετικές παραγγελίες δεν είναι μια παραγγελία μόνο.
  3. καλησπέρα σας, αγόρασα κι εγώ το Kate . Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η κάμερα μου φαίνεται μια χαρά (εκανα μετάβαση απο Z1Compact) . Μου αρέσει οτι τραβάει στιγμιαία τις φωτογραφίες χωρίς καθυστέρηση, όπως το iphone. Τώρα οσον αφορά ταχύητητα οθόνη αυτονομία άψογο. ΤΟ μόνο θεματάκι ειναι οτι μου ζεσταίνεται λιγάκι στην τσέπη για κάποιο λόγο. Εκτός τσέπης ειναι δροσερό. Επίσης ενω το ηχείο οταν ακους ενα τραγούδι ειναι δυνατό και εχει και ωραίο ήχο , σε ανοιχτή ακρόαση κλήσης δεν ειναι τόσο δυνατό. Ισως και το ακουστικό θέλει ένα κλίκ ποιο δυνατό. Αν εχει βρει κανείς δοκιμασμένη λύση να ανεβάσουμε ένταση ας μας το γράψει. Ευχαριστώ.
  4. χθες που έβαλα KODI απο τη τηλεόραση (android tv ) είχε εξαφανιστεί το Exodus .. :blink: γνωρίζει κανείς τι έχει συμβεί;
  5. Αν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το θέμα ας το αναφέρει κάποιος.
  6. Δηλώνω συμμετοχή στον διαγωνισμό
  7. Καλησπέρα. Μεχρι ποιες ταχύτητες read/write πιάνει στις micro sd το tablet? Δηλαδή εαν του βάλεις μια απλή class 10 και μια U3 θα μετρήσεις τις ίδιες ταχύτητες; Με ενδιαφέρει λίγο το write να ειναι όσο το δυνατό υψηλότερο αλλά εφόσον το υποστηρίζει και η συσκευή.
  8. Καλη χρονια ευχομαι να χάσετε όλοι εκτός απο εμένα. ευχαριστώ :lol: Υγεία σε όλους !
  9. Καλησπέρα. Το ταμπλετ ειναι αρκετά καλό αν και με 1GB μνήμη αλλά το πρόβλημα ειναι ο αποθηκευτικός χώρος 8gb. Δυστηχώς οτι εφαρμογή κατεβάσεις την περνάει στην εσωτερική μνήμη και οχι στην micro sd παρόλο που ειναι επιλεγμένη η micro sd στις ρυθμίσεις. Εψαξα για rooting στο XDA και είδα οτι το εχουν ρουταρει αλλά δεν το έχουν δοκιμάσει αρκετοι και η διαδικασία ειναι λίγο περίπλοκη. το έχει δοκιμάσει κανείς; http://forum.xda-developers.com/android/development/root-twrp-lenovo-tab-2-a8-50f-mt8161-t3226130 Επίσης βρήκα ενα άρθρο για να κατεβάζει τις εφαρμογές απευθείας στην micro sd . Το δοκίμασα αλλά δυστηχώς δεν λειτουργεί. http://www.instructables.com/id/How-to-install-apps-onto-your-Sd-Card-No-Root/ Ελπίζω να βρούμε μια λύση για την αποθήκευση σε micro sd γιατι με 8 gb δυστηχώς δεν μπορείς να δουλέψεις.
  10. πλέον στα 189. Μικρή διαφορά αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο . Θέλει σίγουρα μια 4άρα μνήμη που κοστίζει 20 ευρώ Εναν SSD 120άρι που κοστίζει 50 ευρώ . Σύνολο αναβάθμισης = 70 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) για να πείς οτι θα πηγαίνει καλά. Εαν πουλήσεις αυτα που έχεις πάνω Μνήμη 2άρα ->10-11 ευρώ Σκληρός 250GB -> 25 ευρώ Σύνολο 35 ευρώ αρα 70-35 = Με 35 ευρω του βάζεις SSD + 4αρα και τον κάνεις ανθρώπινο.
  11. Παιδιά αργεί να φορτώσει σειρές- ταινίες απο Genesis τώρα τελευταία; Παλια streamare νερό με τη 12άρα που έχω το 720 και τώρα κολλάει παντού και απο όλες τις πηγές.. Συμβαίνει συνέχεια τον τελευταίο καιρό . Δοκιμάζω απο phoenix 1080 τέλεια το streaming.. !
  12. Στο Acestream γνωρίζει κάποιος εαν μπορούμε να βάλουμε ενα όριο στο upload; μπήκα στην εφαρμογή απο την μπάρα εργασίας και έθεσα όριο 10kb/sec αλλά δεν το τηρεί με αποτέλεσμα να "μπουκώνει" η γραμμή και να ρίχνει το download.. εχει βρεί κανείς λύση;
  13. καλημέρα φιλε μου. Τι να δείς απο δαύτα.. Εχω ΟΤΕ TV και έχω γυρισμένη την τηλεόραση στο KODI... Δεν το γνωρίζω ελπίζω να το γνωρίζει κάποιος φίλος απο εδώ να σε βοηθήσει. Ερώτηση δική μου. Μεσω P2P και acestream βλέπω NBA TV , Eurosport HD.. Βλέπω οτι τα HD κατεβάζουν με 850 kb/sec αρα θέλουν διαθέσιμη 10άρα σύνδεση λογικά..(εγώ εχω 12άρα και κατεβάζω με 1.1mb/sec) Κάποια θέλουν και παραπάνω εχω παρατηρήσει αλλά η εικόνα τους ειναι απίστευτη. Σε αυτα εχω διακοπές . ΤΟ πρόβλημα είναι οτι κάποιες φορές κυρίως τα HD κανάλια με πετάνε ξαφνικά στο μενού.. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάποια λύση;
  14. δείχνει να παίζει . Μπράβο που το μοιράστηκες. Το discovery κι εγώ δεν το εχω βρεί αλλα θα βρεθεί που θα πάει :)
  15. Εξαιρετικός οδηγός μπράβο! Δική μας λίστα με κανάλια σε αρχείο όπως αναφέρεις πως φτιάχνουμε μπορείς να δώσεις μια βοήθεια; Φαντάζομαι αυτο αξίζει περισσότερο απο την απομακρυσμένη διαδρομή που δεν ειναι και πολύ σταθερή. -Επιλέξτε Ενεργοποίηση-Διαμόρφωση-Γενικά-Τοποθεσία και βάζουμε Απομακριμένη διαδρομή διαδύκτιο (άμα έχουμε όμως δικιά μας λίστα με κανάλια σε αρχείο m3u κτλ. Επιλέγουμε στην Τοποθεσία -Τοπική διαδρομή-Διαδρομή Λιστών Αναπαραγωγής M3U βάζουμε το δικό μας αρχείο)
  16. απο μπαταρία πώς τα πάει εν συγκρίση με το z1c ; Εγώ με μέτρια χρήση πιάνω 3 μέρες..
  17. παιδιά το κινητό είναι απίστευτο. Μπαταρία με λίγη χρήση έχει φτάσει και 5 ημέρες.. Με μέτρια χρήση 3+ μέρες στο νερό και κανονική χρήση 2 μέρες σίγουρα. με βαριά χρήση (3g σερφάρισμα κτλ ..) Ανετα μια μέρα+ Η φωτογραφία του είναι απλά απίθανη και σε χαμηλό φωτισμό παρακαλώ. Η τελευταία ενημέρωση σταθεροποίησε κατι χαζοbug και νομίζω βελτίωσε την ποιότητα της φωτογραφίας.
  18. κακή επιτυχία σε όλους και καλή μόνο σε μένα .
  19. το ιδιο bug είχε και το Τ με κάποια ρομ. ποια φοράς την 4.4.4 ; επίσης το κινητό εχει πολύ καλή μπαταρία.. με μέτρια χρήση (σερφάρισμα λίγο 3g κλήσεις viber .. είναι στις 3 μέρες και 8 ώρες στο 13% :D το σταμινα ειναι πάντα ανοιχτο με exception το viber.
  20. Πάντως στο XDA αναφέρουν για κάμερα αλλά μάλλον συνδέεται με το google + απο τι φαίνεται. Είναι χρήσιμο για μένα γιατι ανεβάζει απευθείας τις photos και μάλιστα πολύ γρήγορα! Και πολύ πιο χρήσιμο απο dropbox που έχει περιορισμούς στην χωρητικότητα. Τώρα αν συνεχίσει τα περίεργα του θα φύγει και θα βρώ εναλλακτική cloud. PS τα crash report να τα στέλνετε στην google μπας και βγάλουν κανένα update ...!
  21. πάντως στο XDA μιλάνε για πρόβλημα με κρασαρίσματα της κάμερας μόνο με την 4.4.4 .. :blink: Αν θέλουμε 4.4.2 downgrade που βρίσκεται στο XDA για κατέβασμα; εχω μπερδευτεί με τόσα λινκ που έχει .
×
×
  • Create New...