Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μην φανταστεις και τιποτα τραγικο. απλα πιστευω οτι ητανε καλυτερα πριν. δηλαδη σε κανενα βιντεο που εβλεπα πριν δεν ειχε κανει ρεσταρτ τωρα εκανε. ποτε δεν μου ειχε γραψει πριν αδυναμια ανοιγματος του φακου της καμερας τωρα το ειδα μια φορα. και επειδη εχω κακα ξεμπερδεματα με αυτη την εταιρια δεν θελω να ασχοληθω και πολυ γιατι πηγαινα το ερικσον και μου ειχανε κανει 7 φορεσ αναβαθμιση χωρις ποτε να λυσουν το προβλημα... τι να πω!

μην φανταστεις και τιποτα τραγικο. απλα πιστευω οτι ητανε καλυτερα πριν. δηλαδη σε κανενα βιντεο που εβλεπα πριν δεν ειχε κανει ρεσταρτ τωρα εκανε. ποτε δεν μου ειχε γραψει πριν αδυναμια ανοιγματος του φακου της καμερας τωρα το ειδα μια φορα. και επειδη εχω κακα ξεμπερδεματα με αυτη την εταιρια δεν θελω να ασχοληθω και πολυ γιατι πηγαινα το ερικσον και μου ειχανε κανει 7 φορεσ αναβαθμιση χωρις ποτε να λυσουν το προβλημα... τι να πω!

Εγώ λέω ένα σωστό φλασάρισμα και φορματ της κάρτας μνήμης θα σε στρώσουν. Φυσικά αν είναι θέμα hardware δε γλυτώνεις με τίποτα. Αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις εκτός από λίγο χρόνο σου.

θα το κανω απο βδομάδα.ειναι και τριήμερο Ολυμπιακού οποτε θα περιμενω λιγο γιατί αν το κανω να το κανω σωστά.να ειστε καλά

Καλημερα και καλη εβδομαδα! Χθες μου εκανε για δευτερη φορα το εξης κουλο! Μετα απο αναπαντητη κι ενω το ειχα σε τσαντακι ωμου και τοποθετημενο σε οριζοντια θεση (δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το αναφερω), το κινητο κολλησε με αποτελεσμα να χτυπαει και να δονειται συνεχως, και να μην μπορω ουτε να το ξεκλειδωσω ουτε να το κλεισω. Εννοειται πως ουτε με το πληκτρο on off γινοταν κατι, παρα μονο βγαζοντας του την μπαταρια:wacko:

Αν δεν την εβγαζα φανταζομαι θα χτυπουσε ακομα:p

Μου το ειχε ξανακανει και πριν λιγο καιρο αλλα τοτε δεν εδωσα σημασια, λεω ετυχε.

Τι μπορει να ειναι το δικο του, εχει κανεις καμια ιδεα?

αυτο που μπορω να σου πω εγω οπως εμαθα απο εδω μέσα ειναι οταν σου κολαει να κρατας το πληκτρο του κλειδωματος και του σβησιματος για 8 δευτερολεπτα μεχρι να κλεισει μονο του . τωρα το φαινομενο που λες εμενα ευτυχως δεν μου εχει τυχει

αυτο που μπορω να σου πω εγω οπως εμαθα απο εδω μέσα ειναι οταν σου κολαει να κρατας το πληκτρο του κλειδωματος και του σβησιματος για 8 δευτερολεπτα μεχρι να κλεισει μονο του . τωρα το φαινομενο που λες εμενα ευτυχως δεν μου εχει τυχει

Ομολογω πως δεν ηξερα οτι ισχυει αυτο:O

Ηξερα για το ν8 που δεν εβγαινε η μπαταρια αλλα για εδω οχι! Τουλαχιστον αν μου το ξανακανει να γλυτωσω το ανοιγμα και το βγαλε βαλε της μπαταριας!

μου έπεσε σήμερα από το τραπέζι και έπεσε με το πλάι και τα κουμπιά για την ένταση και έχει ένα μικρό βαθούλωμα και δεν πατιέται όπως πριν..αυτό η εγγύηση δεν το καλύπτει να το αλλάξω,σωστά?

Η εγγύηση να καλύψει κάτι για το οποίο ευθύνεσαι εσύ;

Από δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Η εγγύηση να καλύψει κάτι για το οποίο ευθύνεσαι εσύ;

Από δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο.

το τραπέζι φταίει! όχι εγώ! :p:p

νέο update με νέα widgets. Tα 2 τα βρίσκω υπέροχα. Όχι σε ομορφιά, αλλά χρησιμότητα

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Έχει κιάλλο update "upload to skydrive" και λέει στην επεξήγηση: με αυτό το update μπορείτε έυκολα να ανεβάσετε τα αρχεία σας στο skydrive και να τα μεταφέρετε έυκολα στη lumia συσκευή σας.....

Βρε ουστ, ούτε καν το εγκατέστησα.

Έχει κιάλλο update "upload to skydrive" και λέει στην επεξήγηση: με αυτό το update μπορείτε έυκολα να ανεβάσετε τα αρχεία σας στο skydrive και να τα μεταφέρετε έυκολα στη lumia συσκευή σας.....

εδώ και καιρό το έχει αυτό αλλά το αγνοούμε όλοι μας :p

Oneplus 5 - 128GB

Να δω EOS πότε θα το λες αυτό :lol::lol::lol:

Xiaomi Mi 9T 128GB

Να δω EOS πότε θα το λες αυτό :lol::lol::lol:

Χαχαχα EOS τα Χριστούγεννα σίγουρα... Μετά βλέπουμε.. :lol:

Προδότες!!!! wp ποτέ! βασικά wp σίγουρα όχι για άλλον έναν χρόνο, μιας και ο ρυθμός ανάπτυξης τους είναι πιο αργός και απο αυτόν του symbian :lol:

Oneplus 5 - 128GB

Προδότες!!!! wp ποτέ! βασικά wp σίγουρα όχι για άλλον έναν χρόνο, μιας και ο ρυθμός ανάπτυξης τους είναι πιο αργός και απο αυτόν του symbian :lol:

μιλάς εσυ για προδότες ρεεεε; :p που ήσουν ο πρώτος απο ολόκληρο το φόρουμ που έφυγε για το πρασινο ανδροειδές;;;; :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

οχι ειναι καινουριο update για το skydrive...το προηγούμενο το ειχα εγκαταστησει και αυτο μου εμφανίστηκε σήμερα....το αλλο για τα widjet δεν βλέπω...
KTLK

Ήρθαν! Είναι χονδρές και φαίνονται ποιοτηκότατες!

Περάστηκαν και είναι από άκρη σε άκρη. Όπως πρέπει :D

Δεν είδα στο θέμα των αξεσουάρ, αλλά αν δεν είναι, θα έπρεπε να μπουν και αυτές στη λίστα.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

μπορείτε να επαληθευσετε αν κουνοντας το κινητό ακούγεται κάποιος θόρυβος απο το εσωτερικό ανεπαίσθητος μεν αλλα σίγουρα από κάποιο εξάρτημα του ? Μου φαίνεται πως είναι απο την φωτογραφική

μπορείτε να επαληθευσετε αν κουνοντας το κινητό ακούγεται κάποιος θόρυβος απο το εσωτερικό ανεπαίσθητος μεν αλλα σίγουρα από κάποιο εξάρτημα του ? Μου φαίνεται πως είναι απο την φωτογραφική

όχι δεν ακούω τίποτα.

Oneplus 5 - 128GB

μάλλον μου το σκωτωσαν στο σερβις πηγα και το εστειλα για καλο και ολο προβληματα και μαρεσει το εκανα για να το αντικαταστήσουν για να αλλαζαν το τζαμι του φακου και τελικα ουτε το αλλαξαν βαλλαν λογισμικό που κολλάει και ακου και αυτλ τώρα έλεος