Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την γνησια 1508 (059M974) πρόλαβα και την κατέβασα κι εγώ. Δεν "μαγείρεψα" cfw γιατί στο daily λέγανε πως δεν έχει διαφορές από τον 1507. Αν κάποιος την θέλει μου λέει να την ανεβάσω σε SkyDrive :)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ενημέρωση: Διαγράφηκαν ποστ.

Το chatting δεν επιτρέπεται. Αν κάποιο μέλος θέλει να ζητήσει κάτι από κάποιο άλλο μέλος μπορεί να το κάνει μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Επίσης υπενθυμίζω, για πολλοστή φορά, ότι Απαγορεύεται η ανάρτηση συνδέσμων που παραπέμπουν σε αρχεία firmware.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω εαν μπορει να κανει βιντεοκληση μεσω SKYPE..

Κανένα symbian δεν έκανε βιντεοκλήση μεσω skype. Δεν υπάρχει τέτοια εκδοση. Μπορείς να χρησημοποιήσεις το fring για βιντεοκλήσεις όμως
Xiaomi Mi 9T 128GB

Κανένα symbian δεν έκανε βιντεοκλήση μεσω skype. Δεν υπάρχει τέτοια εκδοση. Μπορείς να χρησημοποιήσεις το fring για βιντεοκλήσεις όμως

Επίσης το αυτονόητο που πολλοί αγνούν ή δεν ξέρουν είναι ότι μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις μέσω της 3g σύνδεσής σου με το πρόγραμμα συμβολαίου πχ που κοστίζει όσο η κανονική κλήση εδώ και καιρό, οπότε αν έχεις κάποιο πρόγραμμα πχ 500 λεπτά ομιλίας, αυτά είναι και βίντεοκλήση. (στη vodafone τουλάχιστον..)

ευχαριστω πολυ ...

Καλησπέρα παιδιά!! Είναι να ανταλλάξω το Nokia Lumia 820 πρόσφατα αγορασμένο με ένα 808 pureview από media mrkt με imei 351965050223360.. Τι μου προτείνετε ? Είναι ελαττωματική η συγκεκριμένη παρτίδα και αν ναι τι πρόβλημα βγάζει?
1+ Never Settle

Καλησπέρα παιδιά!! Είναι να ανταλλάξω το Nokia Lumia 820 πρόσφατα αγορασμένο με ένα 808 pureview από media mrkt με imei 351965050223360.. Τι μου προτείνετε ? Είναι ελαττωματική η συγκεκριμένη παρτίδα και αν ναι τι πρόβλημα βγάζει?

Το ότι το imei έχει μέσα το "γνωστό" 5050 δεν σημαίνει αυτόματα ότι η συσκευή είναι ελαττωματική. Το θέμα είναι ότι όσες συσκευές έχουν αναφερθεί με το ελάττωμα του 3g, είναι με 5050. Και πάλι δεν πάει να πει ότι είναι όλες. Για ρώτα στο media markt μήπως σου δώσουν τη συσκευή που είχαν για demo σε κατάστημα, γιατί μόνο αυτή είχαν από όσο ξέρω. Αν την πάρεις τουλάχιστον να είναι εις γνώσιν σου.

Δηλαδή τι πρόβλημα έχει παρατηρηθεί ακριβώς??

δες σελίδα 91. Πάντως εδώ και μια βδομάδα και κάτι ψιλά που το έχω (με νέα "μητρική πλακέτα" - νέο imei -5052) το δοκίμασα σε αδύνατο 3,5g σήμα και δεν μου έσβησε (χτύπα ξύλο).

παιδιά το nokia suite δεν υπάρχει στα ελληνικά? επίσης υπάρχει τρόπος να μεταφέρω επαφές από hotmail η από google mail?

Είμαι νέος χρήστης symbian και του 808 τι έχετε να μου προτείνετε να κάνω σαν πρώτα βήματα με το κινητό?

Edited by thanospc
1+ Never Settle

@thanospc Δεν θυμάμαι αν εχει διαθέσιμη ελληνική γλώσσα το ovi suite. Ψαξε το.

Επαφες μπορείς να εξαγεις απο το mail σου σε αρχειο .csv και να το μεταφερεις στη συσκευη, απο οπου θα το διαβασεις απο τις επαφες-»επιλογες-»αντιγρ.προσωπ.στοιχ.-»απο αλλη μνημη.

πολλά apps δεν υπάρχουν στο nokia store αλλά είναι διαθέσιμα σε άλλα site (φαντάζομαι κυρίως λόγω εγκατάλειψης του symbian)

Η παραγγελια εγινε απο ebay...και τωρα υπομονη ,ετσι οπως καναμε παλια για το 7650...

καλησπερα σε ολους..μολις εγινα κατοχος επιτελους 808….το σεταρα ολα καλα ως τωρα….ρε παιδια μολις εστιαζω με τη καμερα καπου πιο σκοτεινα….με ελαχιστο φως ας πουμε και ετοιμαζομαι να τραβηξω μια φωτο εμφανιζονται στην οθονη αχνες γραμμες….οριζοντιες καθετες..οτι να'ναι αλλα μονο σε σημεια που ειναι πιο σκοτεινα οσο πλησιαζω σε φως εξαφανιζονται…αν γνωριζει καποιος πιο ειδημων στη φωτογραφια ας μου απαντησει γιατι εχω αγχωθει……κριμα πρωτη μερα…ευχαριστω.

Τέλος το κατέβασμα από το navifrm ότι κατεβάσαμε κατεβάσαμε!Κρίμα nokia...

Νεκταρια δεν μου βγάζει κατι,μου έβγαλε ομως update για το wifi και το youtube from gallery...

Αυτά τα έχω 10 μέρες :) Εγώ τα βάζω από sis που βρίσκω στο dailymobile.

Edited by nektaria

41x3=123 Mp! +41 αυτό που τραβάει τις φωτογραφίες = 164! Άντε ποιός έχεις πιο πολλά Mp σπίτι του?? :lol:

Το κόκκινο τα σπάει παιδιά, θα το έπαιρνα άνετα και για εμένα, είναι πανέμορφο πραγματικά. 63 ευρώ μαζί με τη δουλειά-αλλαγής στο nokia care Παλαιού Φαλήρου.

@Moralas: φαντάζομαι ότι δεν είναι όλα για δική σου χρήση... πες μου ότι είναι και τρελάθηκα