nektaria Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Την γνησια 1508 (059M974) πρόλαβα και την κατέβασα κι εγώ. Δεν "μαγείρεψα" cfw γιατί στο daily λέγανε πως δεν έχει διαφορές από τον 1507. Αν κάποιος την θέλει μου λέει να την ανεβάσω σε SkyDrive :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ενημέρωση: Διαγράφηκαν ποστ. Το chatting δεν επιτρέπεται. Αν κάποιο μέλος θέλει να ζητήσει κάτι από κάποιο άλλο μέλος μπορεί να το κάνει μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Επίσης υπενθυμίζω, για πολλοστή φορά, ότι Απαγορεύεται η ανάρτηση συνδέσμων που παραπέμπουν σε αρχεία firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω εαν μπορει να κανει βιντεοκληση μεσω SKYPE.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Κανένα symbian δεν έκανε βιντεοκλήση μεσω skype. Δεν υπάρχει τέτοια εκδοση. Μπορείς να χρησημοποιήσεις το fring για βιντεοκλήσεις όμως Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Κανένα symbian δεν έκανε βιντεοκλήση μεσω skype. Δεν υπάρχει τέτοια εκδοση. Μπορείς να χρησημοποιήσεις το fring για βιντεοκλήσεις όμως Επίσης το αυτονόητο που πολλοί αγνούν ή δεν ξέρουν είναι ότι μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις μέσω της 3g σύνδεσής σου με το πρόγραμμα συμβολαίου πχ που κοστίζει όσο η κανονική κλήση εδώ και καιρό, οπότε αν έχεις κάποιο πρόγραμμα πχ 500 λεπτά ομιλίας, αυτά είναι και βίντεοκλήση. (στη vodafone τουλάχιστον..) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Κανένα symbian δεν έκανε βιντεοκλήση μεσω skype. Δεν υπάρχει τέτοια εκδοση. Μπορείς να χρησημοποιήσεις το fring για βιντεοκλήσεις όμως ευχαριστω πολυ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Είναι να ανταλλάξω το Nokia Lumia 820 πρόσφατα αγορασμένο με ένα 808 pureview από media mrkt με imei 351965050223360.. Τι μου προτείνετε ? Είναι ελαττωματική η συγκεκριμένη παρτίδα και αν ναι τι πρόβλημα βγάζει? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Είναι να ανταλλάξω το Nokia Lumia 820 πρόσφατα αγορασμένο με ένα 808 pureview από media mrkt με imei 351965050223360.. Τι μου προτείνετε ? Είναι ελαττωματική η συγκεκριμένη παρτίδα και αν ναι τι πρόβλημα βγάζει? Το ότι το imei έχει μέσα το "γνωστό" 5050 δεν σημαίνει αυτόματα ότι η συσκευή είναι ελαττωματική. Το θέμα είναι ότι όσες συσκευές έχουν αναφερθεί με το ελάττωμα του 3g, είναι με 5050. Και πάλι δεν πάει να πει ότι είναι όλες. Για ρώτα στο media markt μήπως σου δώσουν τη συσκευή που είχαν για demo σε κατάστημα, γιατί μόνο αυτή είχαν από όσο ξέρω. Αν την πάρεις τουλάχιστον να είναι εις γνώσιν σου. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Δηλαδή τι πρόβλημα έχει παρατηρηθεί ακριβώς?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Δηλαδή τι πρόβλημα έχει παρατηρηθεί ακριβώς?? δες σελίδα 91. Πάντως εδώ και μια βδομάδα και κάτι ψιλά που το έχω (με νέα "μητρική πλακέτα" - νέο imei -5052) το δοκίμασα σε αδύνατο 3,5g σήμα και δεν μου έσβησε (χτύπα ξύλο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) παιδιά το nokia suite δεν υπάρχει στα ελληνικά? επίσης υπάρχει τρόπος να μεταφέρω επαφές από hotmail η από google mail? Είμαι νέος χρήστης symbian και του 808 τι έχετε να μου προτείνετε να κάνω σαν πρώτα βήματα με το κινητό? Edited April 20, 2013 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 @thanospc Δεν θυμάμαι αν εχει διαθέσιμη ελληνική γλώσσα το ovi suite. Ψαξε το. Επαφες μπορείς να εξαγεις απο το mail σου σε αρχειο .csv και να το μεταφερεις στη συσκευη, απο οπου θα το διαβασεις απο τις επαφες-»επιλογες-»αντιγρ.προσωπ.στοιχ.-»απο αλλη μνημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Shazam δεν έχουμε? Ούτε viber ?:( Edited April 21, 2013 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Shazam δεν έχουμε? Ούτε viber ?:( Ε Όχι και δεν έχουμε... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Γιατι δεν υπάρχουν στo nokia store? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 πολλά apps δεν υπάρχουν στο nokia store αλλά είναι διαθέσιμα σε άλλα site (φαντάζομαι κυρίως λόγω εγκατάλειψης του symbian) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Η παραγγελια εγινε απο ebay...και τωρα υπομονη ,ετσι οπως καναμε παλια για το 7650... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotopoulos70 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 καλησπερα σε ολους..μολις εγινα κατοχος επιτελους 808….το σεταρα ολα καλα ως τωρα….ρε παιδια μολις εστιαζω με τη καμερα καπου πιο σκοτεινα….με ελαχιστο φως ας πουμε και ετοιμαζομαι να τραβηξω μια φωτο εμφανιζονται στην οθονη αχνες γραμμες….οριζοντιες καθετες..οτι να'ναι αλλα μονο σε σημεια που ειναι πιο σκοτεινα οσο πλησιαζω σε φως εξαφανιζονται…αν γνωριζει καποιος πιο ειδημων στη φωτογραφια ας μου απαντησει γιατι εχω αγχωθει……κριμα πρωτη μερα…ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μια μικρή αναβάθμιση για το 808. Homescreen widgets v21.0.36, τα βρήκα στο daily και δουλεύουν σωστά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Τέλος το κατέβασμα από το navifrm ότι κατεβάσαμε κατεβάσαμε!Κρίμα nokia... Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Τώωωωρα? Τα βρίσκεις πάντως αν ψαχτείς. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Νεκταρια δεν μου βγάζει κατι,μου έβγαλε ομως update για το wifi και το youtube from gallery... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Νεκταρια δεν μου βγάζει κατι,μου έβγαλε ομως update για το wifi και το youtube from gallery... Αυτά τα έχω 10 μέρες :) Εγώ τα βάζω από sis που βρίσκω στο dailymobile. Edited April 24, 2013 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 41x3=123 Mp! +41 αυτό που τραβάει τις φωτογραφίες = 164! Άντε ποιός έχεις πιο πολλά Mp σπίτι του?? :lol: Το κόκκινο τα σπάει παιδιά, θα το έπαιρνα άνετα και για εμένα, είναι πανέμορφο πραγματικά. 63 ευρώ μαζί με τη δουλειά-αλλαγής στο nokia care Παλαιού Φαλήρου. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 @Moralas: φαντάζομαι ότι δεν είναι όλα για δική σου χρήση... πες μου ότι είναι και τρελάθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts