kotsianis7 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Μα τι αλλο να πουν;Κλασικές,τυποποιημένες απαντήσεις..Αν και η...συνεχής προσθήκη νέων κεραιών που κάνει η Κοσμοτε έχει καταντήσει λίγο βλακώδης ως απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Με πηραν τηλεφωνο απο την cosmote για τις ταχυτητες δικτυου 3G. Τους ειπα οτι γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο οι ταχυτητες (πολλες φορες κ 10kB/s) και μου λεει κατι συγκεκριμενο να τους πω και οχι γενικα για τις ταχυτητες (δηλαδη τί ακριβως θελει να πω...) Επισης οταν την ρωτησα εαν στην περιοχη μου τί ταχυτητες υποστηριζονται (3,6/7,2Mbps) μου ειπε οτι δε μπορει να μου το πει αυτο. Παντως ειπε οτι συνεχεια μπαινουν νεες κεραιες και γινεται συνεχης προσπαθεια βελτιωσεις ταχυτητων και χωρητικοτητας ανα την Ελλαδα... Το συγκεκριμενο ειναι να του πεις ακριβη τοποθεσια, ακριβες timestamp και ταχυτητα που ειδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Δεν υπαρχει "συγκεκριμενο" ακριβως, γιατι την ταχυτητα την βλεπω μεσω iphone/speedtest.net (εφαρμογη) σε πολλους servers ανα τον κοσμο (οπως αθηνα). Δεν νομιζω να ελεγα οτι σερνεται εαν δεν ειχα δοκιμασει την ταχυτητα απο αρκετους προορισμους κτλ. Ειναι γενικο το προβλημα και δεν ευθυνεται ενα συγκεκριμενο site/τροπος κτλ. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 http://www.speedtest.net/result/543309056.png θαυμα - θαυμα! 7:30 το πρωι! :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Πολύ καλά αν και το ping σου είναι αντίστοιχου του δορυφορικού internet :lol: Όμως ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Πως γίνεται στην ίδια περιοχή/κεραία να έχεις τέτοιες τεράστιες διαφορές ταχύτητας από 10KB/s σε 3.1MB/s ειδικά με την Cosmote. Στα αντίστοιχα νήματα της Wind και Vodafone, πολύ σπάνια βλέπω χρήστες να αναφέρουν τόσο μεγάλες διαφορές. - Φταίει η υπερφόρτωση του δικτύου; Θα έπρεπε η Cosmote να έχει 10πλάσιους χρήστες data από τους άλλους. - Φταίει η τοπολογία του δικτύου ή η διαχείρηση του φόρτου; - Φταίει ο εξοπλισμός; Με δεδομένο ότι μόνο η Cosmote έχει 3G (θεωρητικά) παντού, ίσως να έβαλαν κεραίες που τις αγόρασαν κοψοχρονιά. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Όπως είπα 7:30 το πρωί έχει Καλές ταχύτητες. Όλη την άλλη ημέρα είναι άθλιες της τάξεως 10κΒ/s. Αυτό σημαίνει ότι έχει Πιταρει το δίκτυο και χρειάζεται αναβάθμιση. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Επίσης καλό θα είναι να γνώριζα εάν και η vodafone προσφέρει εώς 3.6 Mbps όπως η κόσμοτε ή 7.2 Mbps Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 http://www.speedtest.net/result/543309056.png θαυμα - θαυμα! 7:30 το πρωι! :lol: Εισαι τυχερος Εγω ποτε δεν επιασα ταχυτητες πανω απο 1.81 την συγκεκριμενη ωρα:blink::lol: ΑΣΧΕΤΟ, Πρωτη φορα τοσο χαμηλο ping http://www.speedtest.net/result/543419260.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Σημερα αλλαξα το συμβολαιο μου σε i-40. Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να μαθω ποτε θα ενεργοποιηθει η προσβαση στο internet? 'Η αν υπαρχει καποιο λινκ σχετικο να με παραπεμψετε για να διαβασω! Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Σημερα αλλαξα το συμβολαιο μου σε i-40. Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να μαθω ποτε θα ενεργοποιηθει η προσβαση στο internet? 'Η αν υπαρχει καποιο λινκ σχετικο να με παραπεμψετε για να διαβασω! Ευχαριστω εκ των προτερων! Έχεις κάνει εγγραφή στο my Account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Έχεις κάνει εγγραφή στο my Account? Δεν γνωριζα για το my Account! Τωρα το βρηκα. Να κανω εγγραφη και θα παρακολουθω απο εκει την εξελιξη της αιτησης μου? Μαλλον πρεπει να κανω εγγραφη στο my Account@business καθως προκειται για εταιρικο συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Δεν γνωριζα για το my Account! Τωρα το βρηκα. Να κανω εγγραφη και θα παρακολουθω απο εκει την εξελιξη της αιτησης μου? Μαλλον πρεπει να κανω εγγραφη στο my Account@business καθως προκειται για εταιρικο συμβολαιο. Ακριβώς;). Κάνε εκεί εγγραφή για να μην μπλέκεις με τηλέφωνα κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Όπως είπα 7:30 το πρωί έχει Καλές ταχύτητες. Όλη την άλλη ημέρα είναι άθλιες της τάξεως 10κΒ/s. Αυτό σημαίνει ότι έχει Πιταρει το δίκτυο και χρειάζεται αναβάθμιση. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Επίσης καλό θα είναι να γνώριζα εάν και η vodafone προσφέρει εώς 3.6 Mbps όπως η κόσμοτε ή 7.2 Mbps Ο μόνος τρόπος να πιτάρει το δίκτυο, δεν είναι να έχει πάρα πολλούς χρήστες; Ε πόσους περισσότερους χρήστες να έχει η Cosmote σε σχέση με τη Wind ή ειδικά τη Vodafone όπου όλοι μιλάνε για εξαιρετικές ταχύτητες; 10πλάσιους; Περίεργο μου φαίνεται, γι' αυτό και ρωτάω να μάθω μήπως είναι καμιά άλλη η αιτία. Όσο για τις ταχύτητες, τόσο η Cosmote όσο και η Vodafone λένε ότι προσφέρουν ταχύτητες έως 21,6 Mbps (σε "ορισμένες περιοχές") και μετά από κει το χάος... δε γράφουν αν προσφέρουν 3.6 ή 7.2 Mbps στο υπόλοιπο δίκτυο 3G. Μόνο η Wind βλέπω ότι γράφει συγκεκριμένα ότι προσφέρει 3.6 Mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Μπα..Και η Wind στα 7.2 παίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Σε ολη την Ελλαδα ή σε επιλεγμενες περιοχες; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Υπάρχει τροπος να αγοράσω ΜΒ? Να προπληρώσω δηλαδή 150ΜΒ ας πουμε μεσο καρτοκινητής (βάζοντας το κινητό σαν μόντεμ στον υπολογιστή μου) και να τα καταναλώσω οπως και όποτε θελω εγω? Αυτό που θελω, ειναι να μη χρησιμοποιώ το σταθερό για ιντερνετ γιατι με ΕΠΑΚ μου ήπιε το αιμα ο πΟΤΕ και δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να βάλω adsl.. :( Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Όχι,μόνο με Wind γίνεται αυτό σε καρτοκινητό:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Όχι,μόνο με Wind γίνεται αυτό σε καρτοκινητό:) Δε γίνεται.. Δε μπορώ να τα καταναλώσω όποτε θελω εγω τα ΜΒ, εκτος αν κανω λαθος αλλα δε νομίζω.. Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Έχεις απόλυτο δίκιο,απάντησα βιαστικά στο μήνυμά σου.Απλά,η Κοσμοτε δε δίνει πραγματικό Ίντερνετ στα καρτοκινητά.Η μόνη που παρέχει απεριόριστο όγκο για σερφάρισμα-εννοείται σε πραγματικό Ίντερνετ και όχι wap-είναι η Wind,αλλά ο προπληρωμένος όγκος δε διατηρείται επ'αόριστον,είναι συγκεκριμένη η χρονική διάρκεια εκμετάλλευσης του,ανάλογα το πακέτο χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ο μόνος τρόπος να πιτάρει το δίκτυο, δεν είναι να έχει πάρα πολλούς χρήστες; Ε πόσους περισσότερους χρήστες να έχει η Cosmote σε σχέση με τη Wind ή ειδικά τη Vodafone όπου όλοι μιλάνε για εξαιρετικές ταχύτητες; 10πλάσιους; Περίεργο μου φαίνεται, γι' αυτό και ρωτάω να μάθω μήπως είναι καμιά άλλη η αιτία. Όσο για τις ταχύτητες, τόσο η Cosmote όσο και η Vodafone λένε ότι προσφέρουν ταχύτητες έως 21,6 Mbps (σε "ορισμένες περιοχές") και μετά από κει το χάος... δε γράφουν αν προσφέρουν 3.6 ή 7.2 Mbps στο υπόλοιπο δίκτυο 3G. Μόνο η Wind βλέπω ότι γράφει συγκεκριμένα ότι προσφέρει 3.6 Mbps. Και οι δύο (Vodafone-Cosmote) παρέχουν ταχύτητα έως 21,6 Mbps σε πολλές περιοχές της Αθήνας και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι έως 7.2 ή 3.6 ανάλογα με τη περιοχή, δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν. Επίσης η Cosmote σε κάποιεςπ περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας δίνει έως 14 Mbps. Όλα αυτά βέβαια στα λόγια γιατι γενικά η Cosmote φαίνεται να έχει τις χειρότερες ταχύτητες από τις τρεις... Σε ολη την Ελλαδα ή σε επιλεγμενες περιοχες; Η Wind είναι στα 7.2 στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα έως 3.6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Υπάρχει τροπος να αγοράσω ΜΒ? Να προπληρώσω δηλαδή 150ΜΒ ας πουμε μεσο καρτοκινητής (βάζοντας το κινητό σαν μόντεμ στον υπολογιστή μου) και να τα καταναλώσω οπως και όποτε θελω εγω? Αυτό που θελω, ειναι να μη χρησιμοποιώ το σταθερό για ιντερνετ γιατι με ΕΠΑΚ μου ήπιε το αιμα ο πΟΤΕ και δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να βάλω adsl.. :( Έχεις απόλυτο δίκιο,απάντησα βιαστικά στο μήνυμά σου.Απλά,η Κοσμοτε δε δίνει πραγματικό Ίντερνετ στα καρτοκινητά.Η μόνη που παρέχει απεριόριστο όγκο για σερφάρισμα-εννοείται σε πραγματικό Ίντερνετ και όχι wap-είναι η Wind,αλλά ο προπληρωμένος όγκος δε διατηρείται επ'αόριστον,είναι συγκεκριμένη η χρονική διάρκεια εκμετάλλευσης του,ανάλογα το πακέτο χρήσης. Από όσα διαβάζω και στο αντίστοιχο νήμα της Vodafone, μάλλον κι αυτή δίνει πραγματικό internet χωρίς proxy σε καρτοκινητά. Αν όντως δίνει, δεν το γνωρίζω (μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο νήμα της Vodafone), τότε σε καρτοκινητό μπορείς να βάλεις το "Surf & Email 30" με 30ΜΒ/μήνα ή το "Unlimited Music & Internet" με 100ΜΒ/μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Δίνει Ίντερνετ και η Vodafone στα καρτοκινητά,αλλά με τα 30 ή 100 ΜΒ τι να πρωτοκάνεις από λαπ-τοπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Δίνει Ίντερνετ και η Vodafone στα καρτοκινητά,αλλά με τα 30 ή 100 ΜΒ τι να πρωτοκάνεις από λαπ-τοπ; 100MB (..την ημέρα..) ειναι αρκετά για εμένα... :D Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Το µήνα,όχι την ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 100MB (..την ημέρα..) ειναι αρκετά για εμένα... :D Τότε η μόνη επιλογή είναι το προπληρωμένο ΑDSM της Wind, με 1GB την ημέρα. :D Πέρα από την πλάκα, το προπληρωμένο NS7 της Wind με 1.75€/μέρα βγαίνει περίπου 12€ το μήνα φτηνότερο από τα μηνιαία απεριόριστα προγράμματα Wind/Cosmote/Vodafone των 49€ (προσθέτοντας και τέλος κινητής + ΦΠΑ). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Δειτε λιγο http://www.speedtest.net/result/550444400.png ...Γιατι OTENET βρε παιδιἀ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts