Jump to content

Dimkar2405

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimkar2405

  1. Εμένα δεν το έχει βγάλει ακόμη!
  2. Καλησπέρα. Όσοι χρησιμοποιείτε το batterybar, τι battery wear σας εμφανίζει; Και μετα απο ποιο χρονικό διάστημα; Θέλω να καταλάβω τι ποσοστό θεωρείται γενικότερα φυσιολογικό.
  3. Eυχαριστω για την απαντηση! Μιλησα με το συγκεκριμενο καταστημα και μου ειπαν οτι δίνουν DOA 7 ημερων. Θα το έχουν και πάνω στην απόδειξη. Σε περίπτωση που εμφανιστει καποιο προβλημα τις πρωτες 7 μερες, μου ειπαν πως θα σταλει στην MS Hellas να γινει επιβεβαιωση και μετα θα αντικατασταθει απο το καταστημα με καινουριο. Απο fnac και γενικα απο καταστημα εκτος Ελλαδος δεν εχω κανει παραγγελια τετοιου κοστους. Αλλά φανταζομαι στο μυαλο μου ειναι. Την ειχα δει την εορταστικη προσφορα, στο τσακ ημουν να κανω την παραγγελια και ολο το ανεβαλα.
  4. Καλημέρα σας! Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του surface pro 3 και ενώ ήμουν κοντά στο να το αγοράσω απο το Γερμανικό store, είδα σήμερα στο skroutz αυτή την τιμή για το i5/4gb/128gb http://www.vnp.gr/ypologistes/tablets/microsoft-surface-pro-3-12-fhd-intel-i5-4gb-ram-128gb-ssd-win-8.1-pro.html Ουσιαστικά ειναι 70 ευρώ φθηνότερο απο τα 999 ευρω του Γερμανικου store. Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως δεν βλεπω σε αυτο το καταστημα να εχει DOA. Οποτε αν ερθει με καποιο προβλημα θα απευθυνθω στην MS Hellas κατευθειαν; Γενικότερα βλεπετε καποιο θολο σημειο στην αγορα απο αυτο το καταστημα; Υπαρχει λογος να το αγορασω απο το Γερμανικο, παρα το οτι εδω εχει χαμηλοτερη τιμη;
  5. Φιλε μου καλοδουλευτο! Απο Αγγλια το πηρες? Ενδιαφερομαι κι εγω να το παρω απο εξωτερικο αλλα προβληματιζομαι με τις εκδοσεις που υπαρχουν, σχετικα με το ποιες παιζουν εδω στην Ελλαδα.
  6. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!!!
  7. Δηλαδή ακόμη και σε ληστρική τιμή, δεν υπάρχει πουθενά; απο κάποιο seller στο ebay, κλπ...
  8. Στο amazon.de εχει καποιες συσκευες διαθεσιμες. Αυτες λειτουργουν κανονικα εδω, ετσι δεν ειναι? Νομιζω πως δεν υπαρχει διαφοροποιηση στις εκδοσεις.
  9. Αρχικα να εκφρασω τη λυπη μου για το περιστατικο που συνεβη στον φιλο παραπανω!:( Κατα δευτερον, θελω να ρωτησω, οποιος εχει παρει απο amazon.de, ποσες μερες εκανε να ερθει η συσκευη? Λεει απο 5 εως 9 εργασιμες μερες, το συνηθες ποιο ειναι? Ευχαριστω προκαταβολικα!
  10. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν διαφορες στις συσκευες που εμφανιζει το skroutz.gr. Η διαφορα στις τιμες ειναι μεγαλη. Προσωπικα με ενδιαφερει η συσκευη να εχει ελληνικο πληκτρολογιο (δε με ενδιαφερει το ελληνικο μενου) και να μην ειναι vodafone branded (γενικα να ειναι unbranded, δεν γνωριζω αν υπαρχουν κι αλλες branded συσκευες, π.χ cosmote). Oποτε που εγκειται η διαφορα αυτη? Μηπως υπαρχει θεμα με τις συσκευες εισαγωγης σχετικα με την εγγυηση που συνοδευονται? Ποιος ειναι ο κινδυνος να το αγορασω στα 490 ευρω δηλαδη; Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!
  11. Ακομη δεν εχω αγορασει τη συσκευη και βρισκομαι στη σελιδα 126. Δεν ξερω αν εχει λυθει το προβλημα παρακατω αλλα αν εχω καταλαβει σωστα δεν εμφανιζει σωστα τους ελληνικους χαρακτηρες στο Htc Sense (στο πεδιο των μηνυματων). Το αρχειο που θα ανεβασω ειναι απο xda απλα δεν εχω το link της σελιδας. Παρακαλω να το τεσταρει καποιος που ειναι εμπειρος και να εχει παρει backup. Ολα αυτα με την προυποθεση οτι δεν εχει δοθει λυση στις σελιδες που δεν εχω διαβασει ακομη! Στο Kaiser το συγκεκριμενο προβλημα διορθωνοταν με το παρακατω cab. Μετατρεψτε την καταληξη του αρχειου σε cab απο rar που ειναι τωρα!
  12. Καλως σε βρηκα παλι φιλε μου!! Διαβαζω γρηγορα γρηγορα το θεμα απο την αρχη δινοντας βαση στα σημαντικα σημεια και διαπιστωνω πως ειναι μια καλη προσπαθεια αυτη η συσκευη(παντα με τα γνωστα προβληματακια και την αναγκη customization)! Σταθερη αξια το kaiser αλλα το Leo φαινεται να ειναι το ''the real thing''! 1. επιδοτηση εχω τον Αυγουστο οποτε... 2. δοσεις εβαλα στο macbook pro τα Χριστουγεννα... μετρητα τωρα.... Καλως εκλεισε η ace(κριμα για τους ανθρωπους που εχασαν τη δουλεια τους βεβαια). Οποτε προχωρω σε παραγγελια απο expansys(εκτος αν προτεινεις καποιο αλλο) και μολις παραλαβω ριχνομαι στη μαχη!
  13. Σωστα το εγραψες, Δημητρης ειμαι:) Ευχαριστω για την απαντηση! Στις συσκευες μου προτιμω γενικοτερα αγγλικο μενου και δυνατοτητα ελληνικης γραφης, οποτε δεν αποτελει μειονεκτημα για μενα(αν κι οπως λες το ελληνικο μενου μπορει να μπει ευκολα)!
  14. Kαλημερα παιδια!! Μετα απο απουσια μου λογω σπουδων (παρακολουθω σιωπηρα το forum) επιστρεφω δριμυτερος! Τα χαιρετισματα μου στο Δημητρη(Ζαχαρακης) αλλα και σε ολα τα παιδια που ανταλλασαμε αποψεις και προσπαθουσαμε να βελτιωσουμε το Htc Kaiser στο σχετικο θεμα. Σκεφτομαι σοβαρα να προβω στην αγορα της συσκευης και θα ηθελα να ρωτησω κατι ευκολο(υποθετω): αγοραζοντας τη συσκευη απο το expansys στα 548.64 ευρω τι είναι αυτο που χανω σε σχεση με το να την προμεθευτω απο το πλαισιο στα 699 ευρω? 1. Οσον αφορα την εγγυηση με καλυπτει η ace hellas ακομη και με αγγλικη συσκευη. 2. Θα μπορω να εχω προσβαση σε updates της ace? 3. Τι ειναι αυτο που χανω αν επιλεξω την αγγλικη συσκευη? Να ενημερωσω εδω οτι γνωριζω οτι γνωριζω οτι υπαρχουν λυσεις για ελληνικα πληκτρολογια και οτιδηποτε αλλο καθως εχω την εμπειρια απο το Kaiser. Ευχαριστω πολυ και καλως σας ξαναβρηκα!!
  15. Επειδη ειναι η δευτερη φορα που κανω software update και η πρωτη που εχω στημενο το κινητο και δεν θελω να κανω κατι λαθος, θελω να ρωτησω τι ειναι πιο σωστο να κανω! Να κρατησω back up με το pc suite και μετα το update να κανω επαναφορα ή κάτι αλλο που δεν εχω υποψιν μου τωρα? Eχω διαβασει το F.A.Q και ρωταω εδω για τον πιο λειτουργικα ασφαλη τροπο.
  16. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει γιατι εχω ζαλιστει! Δεν μπορω να κανω εγκατασταση το software που ειχε στη συσκευασια επειδη εχω netbook και δεν μπορω να το βρω στο site της lg. Aπλα θελω να συγχρονισω με το outlook και εχω αρκετη ωρα που ψαχνω να βρω το συνοδευτικο software στο ιντερνετ Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις!
×
×
  • Create New...