deadlyeyes Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Αν αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις που θα μου στείλουν,θα αντικατασταθούν αυτές που ήδη έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ors_86 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Καλησπέρα, θα ηθελα να μου πείτε αν μπορούμε να έχουμε ιντερνετ σε ενα παλμ, pda ή κινητό, "απεριοριστο" όπως πχ εχουμε σε ενα λαπτοπ με το usb τις comsote. Δηλαδή, βάζοντας την sim καρτα που μας παρέχουν απο την cosmote σε μια συσκευη που υποστιρίζει GPRS/3G/HSDPA, θα μπορούμε με λογισμικό windows mobile να εχουμε πληρη προσβαση στο ιντερνετ? Αν ναι, μπορούμε να συζητησουμε για την καταληλλότερη συσκευή? Με ενδιαφέρει πολυ ενα pda, που να ειναι και κινητο, να εχω προσβαση στα μαιλ μου, skype και msn! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Μπορω να εχω msn στο κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 μπορεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 πως μπορω να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Ψαξε για το IMHere J2ME v8.07 Ειναι MSN και yahoo messenger για ολα τα κινητα. Κατα τ'αλλα θα χρειαστουν και οι απαραιτητες gprs ρυθμισεις στο κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Βασικά υπάρχει και το μσν...(το κανονικό) ... εδώ αλλά έχω πρόβλημα κι δεν μπορώ να μπώ στο ιντερνετ..... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα ηθελα να ρωτησω τα εξις. με το IMHere J2ME v8.07 ποιο απο ολα τα αρχεια που περιεχει ο φακελος περναω στο κιν μου? antonispap40 δυστιχος για sharp δεν γραφει καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Μπες στο cosmote my view. Υπάρχει και εκεί. Μέχρι τις 23/08/2008 θα είναι δωρεάν. Μετά τις 23/08/2008 θα κοστίζει 2,5 ευρώ/μήνα για απεριόριστη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Μπες στο cosmote my view. Υπάρχει και εκεί. Μέχρι τις 23/08/2008 θα είναι δωρεάν. Μετά τις 23/08/2008 θα κοστίζει 2,5 ευρώ/μήνα για απεριόριστη χρήση. δηλαδη μεχρι 23/8 δεν χρεωνομαι τιποτα? ουτε το οτι μπαινω στο my view? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 τις 15 πρωτες μερες δεν χρεωνεσαι αλλα μετα 0,49 την εισοδο.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 δηλαδη μεχρι 23/8 δεν χρεωνομαι τιποτα? ουτε το οτι μπαινω στο my view? Μπαίνοντας στο my view και στο site του windows live messenger (WLM) θα κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου. Έπειτα από το κινητό σου μπαίνεις στην εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί και έχεις το messenger δωρεάν έως 23/08/2008. Μετά την 23/08/2008 όταν θα πας να κάνεις χρήση της εφαρμογής messenger από το κινητό σου θα σου λέει ότι θα πρέπει να μπεις στο my view και να κάνεις εγγραφή στο WLM. Το κόστος θα είναι 2,5 ευρώ/μηνα και θα γίνεται αυτόματα η ανανέωση κάθε μήνα μέχρι να αποφασίσεις εσύ πότε διαγραφείς. Όταν θα θελήσεις να διαγραφείς μπαίνεις στο my account του my view και διαγράφεσαι. Σημασία έχει ότι μέχρι τις 23/08/2008 η εφαρμογή θα λειτουργεί χωρίς κανένα επιπλέον κόστος τόσο στο να την κατεβάσεις όσο και στο να την χρησιμοποιείς όσο θες όποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 thnx a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Αν αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις που θα μου στείλουν,θα αντικατασταθούν αυτές που ήδη έχω; Κανείς που να ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_thibs Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Κανείς που αν ξέρει; αυτες που εχεις ειναι περασμενες στο στικ αυτες που θα σου στειλουν πανε στον σκληρο δεν χανεται τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlyeyes Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Δεν το πολυκατάλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Καλησπέρα, θα ηθελα να μου πείτε αν μπορούμε να έχουμε ιντερνετ σε ενα παλμ, pda ή κινητό, "απεριοριστο" όπως πχ εχουμε σε ενα λαπτοπ με το usb τις comsote. Δηλαδή, βάζοντας την sim καρτα που μας παρέχουν απο την cosmote σε μια συσκευη που υποστιρίζει GPRS/3G/HSDPA, θα μπορούμε με λογισμικό windows mobile να εχουμε πληρη προσβαση στο ιντερνετ? Αν ναι, μπορούμε να συζητησουμε για την καταληλλότερη συσκευή? Με ενδιαφέρει πολυ ενα pda, που να ειναι και κινητο, να εχω προσβαση στα μαιλ μου, skype και msn! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Κι εμενα με ενδιαφερει αυτο και το εχω ψαξει αρκετα αλλα σε καθε καταστημα μου λενε αλλα. Εκει που εχω καταληξει ειναι οτι με κοσμοτε και wind γινεται. Βαζεις ενα προγραμμμα οποιο θες και μετα εξτρα βαζεις προγραμματα data. Συγκεκριμενα εγω ειμαι φοιτητης και κοιταω για το internet on the go student που δινει 5γιγα με 25 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση, θα πάρω Laptop και έχω σύνδεση στην cosmote. Σκέφτομαι να βάλω κάποιο πακέτο για ασύρματο internet, όχι κάτι σοβαρό μιας και έχω adsl, έτσι για να δω πως είναι, και μετά από κανένα δίμηνο μάλλον θα το κόψω. Τα πακέτα της cosmote δίνουν τέτοια δυνατότητα(να το διακόψω μετά απο λίγο καιρό) ή είναι 12μηνης δέσμευσης? Λέω να βάλω το Student, αν και δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει, τι χαρτιά θέλει κλπ. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο άλλης εταιρείας? (πχ το wind plus non stop) Κυρίως για σερφάρισμα θα το έχω και λίγα downloads!:) Thanks!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Συγνώμη, χάρτης κάλυψης 3G της Cosmote υπάρχει? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 oxi den yparxei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 τα προγράμματ της cosmote αφορούν 12μηνη σύνδεση και παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (usb stick / modem κτλ). αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας σαν Modem πρέπει να έχουμε μια σύνδεση cosmote (συμβόλαιο ατομικό η επαγγελματικό ή εταιρικό) και να προσθέσουμε το internet σαν πρόσθετη υπηρεσία (με το αντίστοιχο επιπλεόν πάγιο). Στην περίπτωση αυτή δεν εχουμε χρονική δέσμευση, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούμε την κάρτα sim του κινητού όσο είμαστε στο internet. Τα πάγια και στις δυο περιπτώσεις είναι τα ίδια (ανάλογα με το προγραμμα που επιλέγουμε). Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 τα προγράμματ της cosmote αφορούν 12μηνη σύνδεση και παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (usb stick / modem κτλ). αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας σαν Modem πρέπει να έχουμε μια σύνδεση cosmote (συμβόλαιο ατομικό η επαγγελματικό ή εταιρικό) και να προσθέσουμε το internet σαν πρόσθετη υπηρεσία (με το αντίστοιχο επιπλεόν πάγιο). Στην περίπτωση αυτή δεν εχουμε χρονική δέσμευση, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούμε την κάρτα sim του κινητού όσο είμαστε στο internet. Τα πάγια και στις δυο περιπτώσεις είναι τα ίδια (ανάλογα με το προγραμμα που επιλέγουμε). Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Στην Ρόδο, όχι στην πόλη αλλά σε μεγάλο υψόμετρο (600μ) λέτε να πιάνω καλές ταχύτητες; UPDATE: Μια ακόμα απορία. Το πάγιο που έχει στους καταλόγους του internet on the go, αναφέρεται σε ετήσιο πρόγραμμα, και περιλαμβάνει δωρεάν modem. Στην περίπτωση που έχω ήδη modem (στην περίπτωσή μου κινητό με δυνατότητα σύνδεσης 3.5mbit με HSPDA), ποιό είναι το πάγιο (υποθέτω χαμηλότερο); Μου φαίνεται αδιανόητο να μην υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα, καθώς το 3G usb stick κοστίζει 170ευρώ, δηλαδή έρχεται περίπου 13 ευρώ τον μήνα. update Το παρατηρητήριο στο οποίο είμαι είναι δίπλα σε πυλώνα του ΟΤΕ. Από την μία ανησυχώ για την ακτινοβολία, αλλά από την άλλη το σήμα θα είναι άριστο (εκτός αν μπουκώνει λόγω μικρής απόστασης, γύρω στα 100 με 200 μ, αναλόγως με το σημείο στο παρατηρητήριο). Οπότε έρχομαι σε ένα άλο ερώτημα. Στο site λέει ότι για υπολογιστές με PCMCIA υπάρχει μετατροπέας. Ξέρει κανείς αν είναι δωρεάν και σε πόσες μέρες το διαθέτουν μετά από παραγγελία; http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=LjGkGpZk3knL8bKgvqW91fJzyHSSNqrj0gT09VQGvwly1p2YNmXp!-1092451748?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=InternetOnTheGo&catID=0b0f42bb801f8a75&breadcrumbTitle=COSMOTE+Internet+On+The+Go http://www.cosmote.gr/content/el/resources/images/contentimages/foryou/accessories/devices.JPG Στο κατάστημα του Πύργου δεν ξέραν τίποτα, μόνο για USB stick μπορούσαν να απαντήσουν. Στην Ρόδο δεν θα είμαι πολλές μέρες στην άδεια οπότε δεν προλαβαίνω να μάθω. Αν κάποιος ξέρει... Στην Ρόδο δεν ξέρω αν θα προλάβω να ρωτήσω, οπότε αν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 12 μηνη δέσμευση έχουν 1000% τα πακέτα internet on the go?Υπάρχει παρόμοιο πακέτο στην αγορά χωρίς αυτή την δέσμευση? Επίσης ξέρει κανείς αν με το χαμηλότερο πακέτο δίνουν δωρεάν τον εξοπλισμό και απεριόριστα μέχρι ένα διάστημα? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μου αρεσε η ιδεα του internet on the go, αλλα -διορθωστε με αν κανω λαθος- είδα ότι μπορώ να κάνω το ίδιο (και χωρις 12μηνη δεσμευση) με την υπηρεσία wireless internet. Έχει τις ίδιες χρεώσεις και "μπαινει πάνω" στο συμβολαιο της κοσμοτε. Αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερετε είναι, αν μπορω ενεργοποιώντας την υπηρεσία στο κινητό μου να παρεχω ιντερνετ μεσω bluetooth (ή και καλωδίου, δεν κολλαμε εκει) στο λαπτοπ και ποιές τηλεφωνικες συσκευες υποστηρίζονται (εχω νοκια 5500). Αν είναι ετσι, το ενεργοποιώ για δυο μηνες τώρα το καλοκαίρι και είμαι κύριος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts