Jump to content

george_thibs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About george_thibs

  • Ημ. Γέννησης 16/07/1983

george_thibs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ενταξει μπορει να σε ζαλιζω μα δεν μπορω να το κανω απεγκατεστησα το superuser μα εχω ενα θεμα παω στο μαρκετ να κατεβασω μια εφαρμογη κ μου λεει δεν ειναι συμβατη αυτα απο τον υπολογιστη γιατι απο το τηλ δεν φενεται πουθενα.μα εγω πρην την 2.3 κ πριν τα σβισω ολα την ειχα αυτην την εφαρμογη.
  2. εκανα επαναφορα εργ.ρυθμίσεων χαθηκαν ολα το super user εμεινε μα δεν ειμαι root ομως αν μπορει καποιος ας με βοηθησει εχω πελαγωσει.
  3. δυστηχως δεν τα καταφερνω αφου φτανω στο σημειο οπου ανοιγοκλεινω τον εντοπισμο εκει κολαει και δεν γινετε τιποτα δεν ξερω τι κανω λαθος. ας πουμε οτι τα καταφερα βγηκε το εικονιδιο του super user πατω για ελενχο αναβαθμισεων αλλα δεν κανει κατι μηπως δεν εχω κανει κατι σωστα βοηθάτε σας παρακαλω
  4. Δεν ξερω πια ειναι η μορφη τυπου sms εγω κανονικα γραφω οσο για το πρωτο ποστ ειναι για την 2.2.2 τωρα εχουμε την 2.3.3.
  5. ειμαι κ εγω μελος της παρεας εδω κ μια εβδομαδα κ ολα οκ εκανα κ την αναβαθμιση αλλα το ροοτ νομιζω οτι ειναι απαραίτητο αρα ενας καλος οδηγος ισως μας σωσει.
  6. καλησπερα σε ολους.μετα απο πολυ καιρο ειπα να κανω αναβαθμιση στο rye 3503 εβαλα το καινουργιο χαρτη που δινει η εταιρια αλλα δεν μου αρεσει τη πρεπει να κανω να βαλω το destinator μπορει να με βοηθησει καποιος?ευχαριστω εκ των προτερων.
  7. καλησπερα σε ολους το πηρα σημερα αλλα δεν τραβαει φωτογραφιες ουτε βιντεο παταω το κουμπι στα πλαγια βγαινει πρασινο μεσα το πλαισιο αλλα τερμα μεχρι εκει αναβει το φλας αλλα τιποτα κ βιντεο καθολου.ξερει κανεις κατι μια βοηθεια
  8. ρε παιδια μηπως ξερει κανενας εαν με κοσμοκαρτα μπορω να εχω μεσω του στικ ιντερνετ οταν θα κοψω το συμβολαιο η αν μπαινει καμιας αλλης εταιριας?
  9. http://www.speedtest.net/result/540903434.png αυτο ειναι το καλυτερο λιγο εξω απο την θηβα εδω κ 2 χρονια που το εχω δεν εχει πιο πολυ 7 χλμ απο την κεραια τι να πω τελοςςςςςςςςςςςς
  10. αυτες που εχεις ειναι περασμενες στο στικ αυτες που θα σου στειλουν πανε στον σκληρο δεν χανεται τιποτα
  11. το εχω δοκιμασει εγω στο λιμανι ακριβως γενικα η Λευκαδα εχει 3g αν θυμαμαι καλα κοντα στα 800κb αλλα αρκετες αποσυνδεσης κανει οπως παντου.
  12. τελικη τιμη 31,54 για εμενα που δεν ειναι φοιτητικο κ λεει παγιο 29.
  13. Ο χαρτης δεν ειναι για 3g παρε ενα κιν κ δοκιμασε αν δεν εχει μην το παρεις θα το μετανοιωσεις.
  14. ευχαριστωωωωωωωω:cool:
×
×
  • Create New...